tiistai 22. joulukuuta 2020

Reuters ja 33


Mielenkiintoinen otsikko Reutersilta:


33
 

Ihan sattumalta 33? Luettavaa: Vapaamuurariprinssit
Miten "Eliitti" väärentää koronatilastoja:12 kommenttia:

 1. Ompa yllättävä ikä hänellä. Hajotetaan kaikki normaali.
  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/2808a472-3e88-4ed9-9d5e-1f8a4b64da86

  VastaaPoista
 2. Tuosta Reutersin kuvasta sen verran että ruumiitahan ruukataan esitellä koko kansalle sairaalan etupihalla.

  VastaaPoista
 3. Ihan sattumaa. Tarpeeksi kun etsii "todisteita" niin varmasti niitä löytyy. Joka vitun numero on teistä höyryaivoista merkki vapaamuurareista, illuminatista tai Lumikista ja 7 kääpiöstä. Te olette sekaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Intellect is invisible to the man who has none." - Arthur Schopenhauer

   Minä kykenen käymään keskustelua sellaisella tasolla, jossa ei tarvitse turvautua alatyyliseen kiukutteluun - sinä et. Mitä se kertoo sinun ja minun argumentaation tasoerosta?

   Minun argumenttini on tämä julkaisu, jossa on useita satoja kirjoituksia. Nämä kirjoitukset ovat todella pitkän tutkimustyön tulos. Montako kirjaa sinä olet lukenut tästä aihealueesta? Montako tuhatta tuntia sinä olet käyttänyt tämän aihealueen tutkimiseen?

   Sinulla puolestaan ei ole argumenttia, sinulla on vai lapsellista inttämistä, josta puuttuu kaikki älyllisyys. Mitä se kertoo sinusta?

   Sinun ei ole mikään pakko lukea tätä julkaisua, joten miksi sinä tuhlaat aikaasi täällä huuteluun? (Muille tiedoksi: olen jättänyt tämän kaverin viimepäivien lukuisia huuteluja julkaisematta. Kaikki tätä tasoa.)

   Minä voin kertoa. Sinä huutelet täällä sen takia, että sinun on paha olla. Sinua kiukuttaa, ja se kiukku on pakko purkaa johonkin. Mutta oleellinen kysymys nyt onkin, mikä sinua kiukuttaa? Miksi sinulla on niin paha olla?

   Sinä purat pahaa oloasi tämän blogin kommenttikenttään, mutta se ei ole sinun pahan olosi lähde. Tuon pahan olosi lähde on se tosiasia, että se maailmankuva jota olet ylläpitänyt koko elämäsi ei pysy vuoden 2020 tapahtumien takia enää ehjänä. Olet joutunut näkemään tämän vuoden aikana liian paljon asioita, jotka tekevät säröjä maailmankuvaasi. Sinä näet miten paljon sinulle valehdellaan, mutta kieltäydyt hyväksymästä sitä. Kun luet uutisia ja seuraat maailman tapahtumia, ääni takaraivossasi huutaa "TUO EI OLE TOTTA!", mutta sinä kieltäydyt kuuntelemasta sitä, ja haluat hyökätä sitä vastaan. Mutta miten hyökätä tuota ääntä vastaan, jos sen alkuperä olet sinä itse? Tämän ongelman olet ratkaissut niin, että projisoit tuon osan itsestäsi toisiin, ja hyökkäät heitä vastaan. Tämä on hyvin lapsellinen tapa työstää omaa pahaa oloaan, mutta valitettavasti ei kovin harvinainen. Maailma on täynnä lapsellisia ihmisiä.

   Tätä ristiriitaa mielessäsi kutsutaan kognitiiviseksi dissonanssiksi. Se on hyvin epämiellyttävä tila, joka voi pahimmillaan olla juuri niin tuskallista, että se saa ihmisen purkamaan pahaa oloaan tuntemattomiin ihmisiin. Ymmärrän sinua kyllä ihan hyvin, ja jollain tasolla voin tuntea jopa sympatiaan sinua kohtaan, mutta minä en ole sinun äitisi, enkä aio kuunnella tätä sinun kiukutteluasi tämän enempää.

   Hyvää jatkoa, ja voimia tulevaan psyykkiseen romahdustilaasi. Ei hätää, siitä kyllä selviää.

   Teille muille: Näitä maailmankuvansa kanssa oireilevia ihmisiä tulee olemaan vuonna 2021 todella paljon. Varautukaa siihen, että totuuden puhuminen aiheuttaa vieläkin enemmän kognitiivisen dissonanssin aiheuttamia hyökkäyksiä. Yrittäkää olla ottamatta sitä henkilökohtaisesti. Heidän psyyke on hyvin vaikeassa tilanteessa, eivätkä he kykene rationaaliseen ajateluun, järkevästä argumentaatiosta puhumattakaan. Yrittäkää olla kärsivällisiä ja muistaa, että nämä hyökkäävät ihmiset eivät olisi hyökkääviä, jos heidän päätään ei olisi sekoitettu niillä lukemattomilla valheilla, joita "Eliitti" on meille kaikille tarjoillut koko meidän elämämme. He ovat aivopesun uhreja.

   Kun tuo USA:n presidentinvaalien vaalivilppi alkaa paljastua koko laajuudessaan myös näille valtamediaan uskoville, tulette tarvitsemaan tuota kärsivällisyyttä erityisen paljon. Älkää pilatko perhe- tai kaverisuhteitanne sillä, että lähdette mukaan näiden oireilevien ihmisten kiukutteluun. Antakaa heille suosiolla tilaa ja aikaa käydä se kivulias prosessi läpi ihan rauhassa. Kun pää on lopulta saatu vedettyä ulos takapuolesta, hekin pystyvät taas hengittämään vapaammin.

   Poista
  2. Ei nämä kästitä miten maailma oikeasti pelaa.
   https://www.google.com/search?q=signs+and+symbols+rule+the+world+not+words+nor+laws&sxsrf=ALeKk00R0F3UF9AEnnYTwN9sUAFC8CssDw:1608733277846&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiBsMG8puTtAhXpkYsKHSCkAQsQ_AUoAXoECBsQAw&biw=1366&bih=625#imgrc=OuZm7STGitnzFM

   Poista
 4. Elokuvassa Man of Steel (vuodelta 2013) Teräsmies tekee urotekonsa maailman ja tavallisten maapallon asukkaiden pelastamiseksi 33 vuoden ikäisenä. Vastassahan hänellä on entisen kotiplaneettansa Kryptonin pahis kenraali Zod joukkoineen. Zod haluaa luoda eräänlaisen uuden maailmanjärjestyksen tuhoamalla maan asukkaat ja asuttamalla maapallon omalla kryptonilaisella eliittirodullaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama ikä kuin Jeesus-myytissä.

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/12/vapaamuurariprinssit-princes-of-masonry.html

   Poista
  2. Tunnetusti näin. Toisaalta taas Tekniikka&Talous -lehden artikkelin (8.4.2012) mukaan "Ihmisen onnellisin ikä on 33".
   Entäs sitten tämä... https://www.wdwinfo.com/wp-content/uploads/2019/02/disney-pixar-33-years-33-seconds.jpg

   Poista
 5. 33 on todellakin usein otsikkokamaa. Kun kirjoittaa Googlen hakukenttään "33 vuotta", huomaa, että sillä on merkitystä.

  VastaaPoista
 6. Lontoosta lähtenyt lentokone laskeutui Tukholmaan: Mukana neljä Suomeen matkannutta suomalaista

  "Koneessa oli 33 matkustajaa, joukossa neljä suomalaista. Aftonbladetin tietojen mukaan suomalaisten matka jatkui lentäen Suomeen."


  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007705524.html

  Tottakai 33 matkustajaa kun virusmuunnosta levitetään.

  VastaaPoista
 7. Yle uutisoi näin:

  "14.1. klo 13.10 Kuusi uutta koronaan liittyvää kuolemaa, rokotteita rekisteröity yli 33 000"

  Kuinka sattuikin juuri sopivasti? Voisin heittää arvauksen, että uutistoimituksissa, etenkin tätä nykyä näppäin "3" kuluu muita nopeammin?

  VastaaPoista
 8. Muuten se kuuluisa "lähdekriittisyys" unohtui tässä tunnekiihkossa niin pahasti että en lukenut juttua sen pidemmälle, jonka johdosta en huomannut siinä olevaa lausetta "Rokotteita on THL:n mukaan rekisteröity koko maassa 33 033 kappaletta"

  :D

  VastaaPoista