keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Uusi maailma: 100% julkkiksista aikoo ottaa koronarokotteen?


Luottakaa julkkiksiin! (Paitsi Elon Muskiin.) Koska julkkikset ovat kaikkein älykkäimpiä ihmisiä planeetalla, ja he tietävät mikä teille on parhaaksi!
Jos tämän propagandaoperaation likapyykki pestään jonain päivänä, muistakaa nämä nimet. 

13 kommenttia:

 1. Tästä syystä julkkikset juuri ovat olemassa. Jos joku menee vallanlinjaa vastaan se on ura ohi, julkinen nöyryytys tai oikein pahoille vastarannankiiskeille henki pois. Hyvä esimerkki tästä juuri ennen plandemiaa pcr-testin keksijä Kary Mullis sopivasti menehtyi.

  VastaaPoista
 2. Pirkko Mannola:" Jos kerran Sauli Niinistökin ottaa, niin eiköhän se ole turvallinen". Niinistö, NWO:n arvojohtaja Suomi -nimisessä osavaltiossa. Sallikaa mun nauraa.

  VastaaPoista
 3. Eikö kukaan muistanut kertoa Jere Karalahdelle mitä mieltä koronasta piti olla?

  https://www.iltalehti.fi/jaakiekko/a/1b2fc041-2621-4ba4-91da-cc8ccd29a21a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattele että jotkut pitää valtamediaa vielä journalismina.

   Poista
  2. Niin kauan, kuin median kyky tuottaa toimituksellista sisältöä on tällainen: "Hän ei vaadi Karalahtea kommenteistaan vastuuseen, mutta toivoo, että ihmiset pysyivät (sic) kommenteissaan totuudessa", mediassa tullaan näkemään vastakkainasettelua, jossa kamppailevat oppimattoman juntin mielipide vs. asiantuntijan "tieteellinen totuus". Nimittäin kun asiantuntija-immunologi sanoo, että Karalahden tavoin ajattelevia ihmisiä piisaa ja että "Ei ole korrektia esittää vääriä väittämiä. Totuuden tartunnoista ja kuolleista näkee tilastoista. Tämäntyyppiset kommentit kannattaa jättää omaan arvoonsa", niin mistä astuisi esiin se toimittaja, joka tivaisi tarkempia perusteita näille "tilastollisille totuuksille". Mutta sellaisia ei ole, koska valitettavasti elämme maassa, jossa akateeminen tutkinto antaa oikeutuksen väittää mitä tahansa mielipidettään tieteelliseksi tutkimukseksi, jota ainakaan jääkiekkoilija ei voi käsittää. Sitä ei varmastikaan käsitä edes kyseisen jutun kirjoittanut toimittajakaan, mutta silti hänen tekeleensä kelpaa mielipiteitä muokkaavaksi artikkeliksi lehteen, koska onhan se nyt toimittajankin mielestä täysin selvää, että lätkänpelaaja puhuu oman sivistystasonsa mukaisesti läpiä päähänsä. Tällainen asenteellisuus täytyisi pystyä kitkemään mediasta pois, koska se lähtee toimittajista itsestään ilman sen kummempia ajatuksiakaan salaliitoista.

   Poista
  3. Olet oikeassa, tärkein asia, mikä jutussa olisi pitänyt olla, puuttuu. Nimittäin se tilastollinen tosiseikka, että korona ei ole nostanut kokonaiskuolleisuutta Suomessa, eikä se ole tehnyt sitä myöskään Ruotsissa, joka on "hoitanut surkeasti" plan...anteeksi epidemian. Joten mistähän tilastoista arvoisa asiantuntija puhuu? Tartuntatilastoista? Niistä virusten havaitsemiseen täysin sopimattoman PCR- testin tuloksistako? Tätä vaan ei kukaan kysy, tai jos kysyykin niin ei pistä lehteen tai on entinen toimittelija. Toimittajaksi en oikein kehtaisi näitä kutsua.

   Poista
 4. Noniin, näitä alkaa tulemaan
  https://www.bitchute.com/video/RvwwTdXvdzMW/

  VastaaPoista
 5. https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/429aec8c-cdee-4c8f-ab16-fa03e07dc26e

  Ompa harvinainen jos 1/1000 :D. Huhhuh että saa olla pöhölö jos menee tuon ottamaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli jos kaikki rokotetaan, tuhannet suomalaiset saavat toiselta puolelta roikkuvat kasvot.

   "No mut ei se haittaa kun meil on nää maskit!"

   Poista
 6. Tässä nyt näytetään julkisesti että kyseessä on täysin uusi testaamaton teknologia, joka muuttaa dna:ta.

  https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/15ee3ea3-7508-41f8-9fde-d015814fd1e5

  Lukee nuita kommentteja: "ette kai isot ihmiset yhtä piikkiä pelkää!"
  Nämä idiootit ovat juuri niitä ankkureita jotka on vetänyt maailman tähän jamaan jossa se on nyt. Hyvä että he ottavat mielellään rokotteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kohtaahan voisi kysyä, että MIKSI tämä rokote on nyt toteutettu uudella tavalla? Mikä siinä vanhassa oli niin huonoa? Mihin yleensäkkään tarvitaan rokotetta nyt?

   Poista
 7. Joo ja se että ei ota rokotetta on muka paha asia. Ei nuo rokotteet edes estä "viruksen" leviämistä, joten ihan turhaa meuhkaamista. Näkee tosin noista kommenteista että osa ihmisistä ei enää osta tätä tarinaa. Siksi pitää kehittää uutta: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007714472.html

  VastaaPoista