tiistai 26. lokakuuta 2021

LEVELI: Posi Tv Uutiset, Jakso 01


Levelin julkaisutoiminta laajenee. Nyt kanavalta tulee Ilkka Tiaisen toimittama Posi Tv Uutiset. Näyttää siltä, että Leveli oikein kerjää Youtube-bännejä. 


8 kommenttia:

 1. Milloin ylittyy kynnys, jolloin jokin tarpeeksi merkittävä taho alkaa älähdellä vallitsevaa ja yhä kiihtyvää sensuurin ja tiedollisen salailun aikaa? Tällaisella taholla tarkoitan kansanedustajia, poliitikkoja, asiantuntijoita - ja tietenkin suurta väestömassaa.

  Yritin jo tuolla taannoin (kts. kommentit "Leveli: Paluu todellisuuteen K1J2" -otsikon alla) herätellä kiinnostusta pommittaa median edustajia vihaisilla sähköposteilla yms. mutta se ei nähtävästi oikein ottanut ilmaa siipiensä alle.

  Jotain tarttis kuitenkin pian tehdä, niin kauan kuin on vielä olemassa edes joitakin kanavia, mitä pitkin ääni kulkee. Tokentubenin vaimentaminen oli jo erittäin vakava merkki siitä, että jossakin vaiheessa täytyy jälleen siirtyä kirjekuori ja postimerkki -linjalle, ja se on silloin jo liian myöhäistä saada käyntiin mitään merkittävää reaktiota. Sitten ollaan kusi sukassa vaan.

  Ehdotuksia?

  VastaaPoista
 2. Sensuuri iski. Miten yllättävää.

  VastaaPoista
 3. Ehkä huomasitte yllä olevasta viestistäni erään selkeän virheen, jonka laitoin siihen tahallisesti provosoidakseni. Kukan ei nähtävästi provosoitunut?

  Tarkoitan tietenkin ajatusta, että kansanedustajat, poliitikot ja "asiantuntijat" (siis se valikoitu joukko, jonka tiedetään kannattavan vallitsevaa agendaa) laisinkaan olisivat huolissaan siitä, että totuutta vääristellään, tietoja salataan ja suurelle massalle suoraan valehdellaan. Juuri hehän tätä itse harrastavat.

  VAIN NE, JOILLE VALEHDELLAAN, VOIVAT NOSTAA ASIASTA ÄLÄKÄN! Ei sitä kukaan muu meille tee, ja kaikkein vähiten ne tahot, jotka itse valehtelevat. Vastuu harhaiseen maailmankuvaan uskomisesta ja ennen kaikkea sen estämisestä on nimenomaan meillä, kansalla itsellään.

  Jatketaan siis herättelyä, mutta alkaa jo olla kiire. Tietyn rajan ylitettyään valheinen olevaisuus kytkeytyy meidän jokaisen todellisuudeksi, ja silloin on jo myöhäistä. NYT on oikea hetki reagoida.

  VastaaPoista
 4. Toinen jakso:

  http://positv.fi/videot/uutiset-jakso-02/

  VastaaPoista
 5. Osallistu sinäkin kannattamalla ehdotusta "Sanavapaus takaisin":

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9061

  VastaaPoista
 6. Kolmas jakso:

  https://positv.fi/videot/uutiset-jakso-03/

  VastaaPoista
 7. Neljäs jakso:

  https://positv.fi/videot/uutiset-jakso-04/

  VastaaPoista
 8. Viides jakso:

  https://positv.fi/videot/uutiset-jakso-05/

  VastaaPoista