torstai 7. lokakuuta 2021

Rokottamattomat kuormittavat tehohoitoa!


Otetaan taas yksi esimerkki tämän koronahysteriaa lietsovan propagandan uskomattomasta naurettavuudesta:

 

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008310696.html


Siis OMG! Rokottamattomat tukkii tehohoidon! Terveydenhuolto on ihan romahtamaisillaan! Miten tästä selvitään?!
Ai.

Teho-osastolla on kaksi potilasta, ja ingressiin laitetaan lause: "Rokottamattomat kuormittavat nyt tehohoitoa." Kuinka tyhmänä nämä toimittajat lukijoitaan pitävät?

Jotenkin tuntuu siltä, että valtamedian toimittajilla on kilpailu siitä kuka kehtaa tehdä älyttömimmän propagandaoksennuksen. Tällä suorituksella toimittaja Olli Söderkultalahti on kieltämättä vahvoilla.

Ylen mukaan Suomessa on noin 300 tehohoitopaikkaa. Nyt meillä on valtakunnallisesti 28 koronapotilasta tehohoidossa. He siis vievät kaikista vuodepaikoista alle 10%. Tehohoitoyksikköjä on Suomessa noin 40, eli koronapotilaita on keskimäärin reilusti alle yksi per yksikkö. Silti propagandanarratiivi hokee:

ROKOTTAMATTOMAT KUORMITTAVAT TEHOHOITOA!

Päivitys 11.10.2021:

Helmikuussa 2016 IS kertoi, että tehohoidossa oli yli sata influenssapotilasta. Jostain kumman syystä tuolloin ei syyllistetty niitä, jotka eivät ottaneet influenssarokotetta. Silloin ei myöskään luotu paniikkia tehohoitopaikkojen loppumisella. 


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001119298.html

Yli sata flunssapotilasta teholla oli melko poikkeuksellista, mutta tässäkään IS:n jutussa ei mainita mitään tehohoitopaikkojen loppumisesta. Kukaan ei myöskään vaatinut yhteiskunnan sulkemista, rajoitustoimia, turvavälejä, karanteeneja, käsidesin käyttöä, maskien käyttöä tai rokotepassia. Yhteiskunta jatkoi toimimistaan täysin normaalisti.

Jännä miten paljon asiat voivat muuttua viidessä vuodessa.

32 kommenttia:

 1. Valtamedioiden uutistarjontaa kun tässä on vilkuillut viimepäivinä, niin nyt on kyllä jonkinlainen sopimus tehty valtiovallan ja medioiden kesken, että rokotekattavuuden nostossa laitetaan kaikki propagandan ja iskostuksen keinot peliin. Päivittäin (lähes tunneittain) juttuja kuinka rokottamattomat (lisää uhkakuva tähän), kuinka vaarallinen tauti on nuorillekkin, jotka nyt tietysti rokotekohderyhmä(vaiko kansan vihollinen :D) numero 1, kuinka disinformaatio ja harhaluulot sitä ja tätä, ja samalla asiantuntijat kertovat yhteen ääneen mitä ajatella ja tehdä. THL sanoo aloittaneensa nuorien rokotuskattavuuteen kohdistuvan viestintäkampanjan mm. tinderissä.

  En tiedä onko ollut täällä esillä, mutta uutiset englanniksi, NEWS, North East South West, ilmansuunnat, eli kompassi, eli me ja meidän informaatiomme sinulle on kompassisi maailmassa liikkumiseen ja toimiseen.

  VastaaPoista
 2. "Pääkirjoitus: Emme voi elää rokottamattomien ehdoilla – mieluummin korona­passi kuin taas uusi sulku Suomeen"

  https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000008315941.html

  "Suomea voi uhata paluu tiukkoihin koronarajoituksiin, ellei rokottamattomien suurta joukkoa saada kantamaan vastuuta itsestään ja muista. Ainoa tepsivä suoja on rokote."

  Ensin peloteltiin, mutta se ei toiminut, koska ei ole mitään pelättävää.

  Sitten yritettiin lahjomista, mutta se ei toiminut, koska lahjakortit ja ämpärit eivät oikeasti motivoi ketään.

  Nyt yritetään syyllistämistä, mutta se ei toimi, koska ei ole mitään mistä tuntea syyllisyyttä.

  Seuraavaksi yritetään kiristystä koronapassin muodossa, mutta se ei tule toimimaan, koska koko touhun järjettömyys on jo liian selkeästi nähtävissä.

  Lopulta he alkavat uhata rokottamattomia "karanteenikeskuksilla", mutta sekään ei toimi, koska siinä vaiheessa sisäisen soturinsa löytäneet ihmiset menevät mielummin keskitysleirille kuin alistuvat tyrannialle.

  Nähdään leirillä!

  VastaaPoista
 3. Lasse Lehtonen:

  "Suren @Iltalehti haastattelussa sitä, että rokottamattomien käyttäytymisen vuoksi viattomat kärsivät, kun tehohoitopaikat ovat täynnä ja esim. syöpäleikkaukset siirtyvä. Erityisen ikävää sairaanhoidon kannalta on rokotusvastainen trollaus #hoitojonot"

  https://twitter.com/lasleh/status/1446439597936988166

  Koronapotilaat vievät 300 tehohoitopaikasta 28. HUS:n diagnostiikkajohtajan diagnoosi tilanteesta: "Tehohoitopaikat on rokottamattomien takia täynnä."

  VastaaPoista
 4. Nyt käy propaganda todella kuumana. Koko maassa 28 koronapotilasta tehohoidossa, ja näitä höpöjuttuja tulee ihan solkenaan:

  "Meilahden koronapotilaiden tehohoitopaikat ovat loppumassa – rokottamattomien asenne herättää tuskaa linjajohtajassa: "En enää keksi, miten voisi vaikuttaa""

  https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4323606

  "HU: Tehohoidon paikat loppumassa Meilahden sairaalassa"

  https://www.verkkouutiset.fi/hu-tehohoidon-paikat-loppumassa-meilahden-sairaalassa/

  Jännä miten ne tehohoitopaikat on median kertoman mukaan olleet loppumaisillaan nyt puolitoista vuotta, mutta vieläkään ei olla päästy siihen pisteeseen, että ne olisivat loppuneet.

  "Ihan kohta loppuu!"

  VastaaPoista
 5. Hieman epätoivoista tämä propaganda?

  "Rokotetut maksavat rokottamattomien laskut"

  https://www.aamulehti.fi/paakirjoitukset/art-2000008318631.html

  Kovasti ne yrittävät keksiä kaikkia mahdollisia keinoja syyllistää rokottamattomia. Koskahan tulee uutinen, jossa ilmastonmuutos on rokottamattomien syytä?

  VastaaPoista
 6. Päivitetty: lisätty loppuun maininta IS:n uutisesta vuodelta 2016, jolloin tehohoidossa oli yli sata influenssapotilasta, eikä kukaan panikoinut tai syyllistänyt rokottamattomia.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001119298.html

  VastaaPoista
 7. Ai nyt se kriittinen luku on 50? Viisi vuotta aiemmin yli 100 ei ollut mikään kummoinen ongelma.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nain-monta-koronapotilasta-voidaan-hoitaa-teholla-yhtaikaa-ilman-etta-muu-hoito-kuormittuu/8264764

  Jännä miten nämä standardit muuttuu.

  VastaaPoista
 8. "Teholle kahdesta koronarokotteesta huolimatta – yksi tekijä yhdistää

  Vaikka koronarokote antaa tehokasta suojaa vakavaa tautia vastaan, tähän mennessä 22 täysin rokotettua henkilöä on joutunut koronan vuoksi teholle."

  "Yksi rokoteannos ei vielä anna hyvää suojaa vakavaa koronaa vastaan. Yhden rokotuksen jälkeen tehohoitoon koronan vuoksi joutuneita on yli 40 henkilöä."

  https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/117b7f1d-bc6b-4404-b85f-e0180a44e0c0

  Miksei kukaan ole huolissaan siitä, että rokotetut kuormittaa tehohoitoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan etusivulla, äsken juuri aiheutti porinaa jonossa maskipäiden keskuudessa. Hyvä myynti läpyskällä, näytti is jäävän telineeseen 😂

   Poista
 9. Päijät-Hämeessä on yksi koronapotilas teholla. "Koko järjestelmä on kaatumassa."

  https://www.facebook.com/katri.koskinen.5661/posts/409637397299422

  Katri on kerännyt paljon hauskoja hölmöläissatuja. Suosittelen lukemaan.

  VastaaPoista
 10. Hups.

  "Moka YLE:ltä! Lipsautti sairaalassa olleiden k-potilaiden määrän, joka on noin 5000kpl koko ajalta. 2019 sairaalajaksoja 711 305kpl. Rajusti alakanttiin laskettuna noin 1200000 kpl tänä aikana. 5000 koronapotilasta tekee 0.42% kuormituksen kokonaisuuteen."

  https://twitter.com/IPiikki/status/1453238847895134208

  VastaaPoista
 11. Niinpä.

  https://twitter.com/EemeliHuvi/status/1455037850756567044

  VastaaPoista
 12. Pertti Salolainen - vuoden ajattelija:

  "Tämä lepsu suhtautuminen terveisiin rokottamattomiin on sietämätöntä. Tulee meille kaikille kalliiksi ja vaaralliseksi ja joillekin kuolemaksi."

  https://twitter.com/Psalolainen/status/1459476315439050756

  Pertin mielestä terveet ihmiset ovat vaarallisia, ja jos suhtaudumme heihin lepsusti, siitä seuraa kuolemia. Onkohan Pertillä pieni psykoosi päällä, vai mistä tällaiset järjenvastaisuudet kumpuavat?

  VastaaPoista
 13. Ikiliikkuja keksitty!

  https://avoin.media/2021/11/15/stm-uusilla-maaritteilla-koko-suomeen-kestopandemia/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä se tuli mitä olen aina sanonut, tämä on ikuinen pandemia. Tämä loppuu vasta kun ihmiset itse lopettavat tämän.

   Poista
 14. "HUSin entinen toimitusjohtaja, kansanedustaja Aki Lindén (sd.) sanoo epidemiatilanteen olevan todella paha eikä sitä voi enää vain ”seurata”.

  – Koronan ilmaantuvuus (kahdessa viikossa per 100 000 asukasta) ylitti ensimmäisen kerran 200 ja olisi vielä korkeampi, jos testeissä käytäisiin enemmän. Sairaaloissa on nyt 293 henkilöä ja luku kasvaa, Aki Lindén kirjoittaa Twitterissä.

  – Tilanne on todella paha. Tätä ei nyt enää voi vain ”seurata”, vaan tulee toimia."

  https://www.verkkouutiset.fi/husin-ex-johtaja-tilanne-on-todella-paha/

  Suomessa on 309 kuntaa. Eli jos sairaaloissa on 293, se on alle yksi sairaalapotilas per kunta. --> TILANNE ON TODELLA PAHA!!!

  VastaaPoista
 15. Tämä on jo uusi ennätys. Seinäjoella tehohoito on äärirajoilla, koska siellä on kaksi koronapotilasta teholla.

  Kaksi.

  "Tehohoito äärirajoilla Seinäjoella – korona­potilaita siirretty muihin sairaaloihin"

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008410434.html

  Tämä propagandaennätys (toimittajana Petri Seppä) on vaikea rikottavaksi, mutta ei mahdoton. Nyt odotetaan jännityksellä, milloin saamme "tehohoito äärirajoilla" -uutisen sairaalasta tai sairaanhoitopiiristä, jossa on yksi potilas teholla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sillähän ei tietenkään ole mitään tekemistä tämän asian kanssa, että Seinäjoen sairaalassa on ilmeisesti ollut hoitajien massairtisanoutumiset.

   https://twitter.com/heliramax/status/1460891716026785793

   Poista
 16. Petri on toimittelijana varmastikin parasta A-ryhmää, sillä olihan hän Seppä jo syntyessään ja IS:n rooli koronapropagandan kuningasjulkaisuna saa taas kaipaamaansa lisävahvistusta. Tässä yhteydessä on kuitenkin syytä muistaa, että matematiikka, ja luvut ylipäätään, eivät tunnetusti ole koskaan olleet toimittelijoiden vahvin puoli, joten koska vanhan määritelmän mukaan "kaksi on monta", onhan se tavallaan melko paljon, ja siten itseoikeutetusti äärirajan synonyymi.

  VastaaPoista
 17. "Vaasan johtava ylilääkäri: Rokotuspakko nopeasti käyttöön"

  https://yle.fi/uutiset/3-12192557

  "– Yksittäisen kansalaisen niskoilta lähtee se harkinta esimerkiksi, onko rokottaminen turvallista, onko rokottautumisesta minulle jotain haittaa. Kuinka voin ja uskallan toimia. Silloin valtio kantaa vastuun ja vastaa myös mahdollisesti tulevista haittavaikutuksista, sanoo Kaukoranta."

  Ylilääkäri Heikki Kaukoranta siis kannattaa täysin avoimesti totalitarstista järjestelmää, joka on kaikkien mahdollisten ihmisoikeussopimusten vastainen. Jos ihminen ei saa päättää itse omasta kehostaan, hän on valtion omistama orja.

  VastaaPoista
 18. Maailman arvostetuimpiin tiedejulkaisuihin kuuluva Lancet:

  "People who are vaccinated have a lower risk of severe disease but are still a relevant part of the pandemic. It is therefore wrong and dangerous to speak of a pandemic of the unvaccinated. Historically, both the USA and Germany have engendered negative experiences by stigmatising parts of the population for their skin colour or religion. I call on high-level officials and scientists to stop the inappropriate stigmatisation of unvaccinated people, who include our patients, colleagues, and other fellow citizens, and to put extra effort into bringing society together."

  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0140673621022431

  "Rokottamattomien pandemia" ei ole tiedettä - se on sitä Lasse Lehtosen toivomaa propagandaa.

  VastaaPoista
 19. Hauska lukea näitä propagandakolumneja. Kertoo jotain median epätoivosta:

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008414999.html

  VastaaPoista
 20. Suomi on nykyään sellainen paikka, että VTT:n tutkijan on pakko julkaista ammatillinen näkemyksensä kansalaisaktivistin blogissa nimettömänä:

  https://www.ossitiihonen.com/2021/11/23/koronarokote-nostaa-kuolleisuutta/

  VastaaPoista
 21. Kyllä tästä voisi ihan hyvin Nobelin antaa:

  https://www.facebook.com/petri.rautio.9/posts/10208958694761807

  VastaaPoista
 22. Essotessa kolme koronapotilasta sairaalahoidossa.

  Yle: "Kuntayhtymä Essotessa on jouduttu tinkimään muista toiminnoista pahentuneen koronatilanteen rauhoittamiseksi. Essoten terveyspalvelujen johtaja kuvailee viime viikkoa kuntayhtymän alueella epidemian hankalimmaksi."

  https://twitter.com/heliramax/status/1470656109723762688

  VastaaPoista
 23. "Langettava päätös 7871/UL/21

  Iltalehti

  Asia: Olennainen asiavirhe, virheen korjaaminen

  Lehti väitti rokottamattomien koronapotilaiden vieneen kaikki yliopistosairaalan tehohoitopaikat. Väitteessä ei ollut perää. Lehti korjasi juttuaan vasta saatuaan tiedon Julkisen sanan neuvostolle tehdystä kantelusta."

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6dcfac44-e3c8-4c6d-b00c-1d7387c7cbbb

  Mutta tämähän ei enää kiinnosta ketään, kun pelkohysterialle on jo uusi kohde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ketju tästä uutisesta:

   https://twitter.com/JasonLepojarvi/status/1499728468136935428

   Poista
 24. Tuli tuossa tammikuun puolella sairasteltua tämä kauhea korona. Piikkejä ei ole ja kuulun riskiryhmään. Kahtena päivänä kuumetta/voimaton olo eikä mitään muita oireita.

  VastaaPoista
 25. "2020

  1.5% Teholle joutuneista oli covid-19 potilaita. Ja tämä valtava potilasmäärä meinasi kaataa koko terveydenhuollon."

  https://twitter.com/TalousKuria/status/1500734759466684419

  VastaaPoista
 26. ”Tutkimuksen mukaan rokotevastaiset saivat tyydytystä ajatuksesta, että he aiheuttaisivat toisille vahinkoa.”

  https://twitter.com/MariaNordin/status/1516083539443396612

  On ne kamalia ihmisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietyllä tapaa tuo on ihan totta ainakin omalla kohdalla. Vastarannan kiiskenä ja kapulana eliitin rattaissa on jotenkin nautinnollista olla :)

   Poista
 27. Tehohoitojen määrä ei lisääntynyt vaan väheni koronapandemian aikana Suomessa – Väitöstutkimus

  https://mvlehti.net/2024/03/19/tehohoitojen-maara-ei-lisaantynyt-vaan-vaheni-koronapandemian-aikana-suomessa-vaitostutkimus/

  Miten yllättävää.

  VastaaPoista