torstai 14. lokakuuta 2021

The Vigano Tapes: The Complete Interview


Arkkipiispa puhuu kohtalaisen suoraan "Eliitistä", globaalista korruptiosta, propagandasta,  tyranniasta, koronakusetuksesta, ilmastokusetuksesta, deep statesta, deep churchista, jesuiitoista, New World Orderista, koronapiikkien vaarallisuudesta, Great Resetistä, paavin korruptoituneisuudesta, mahdollisesta tulevasta cyber-hyökkäyksestä ja vapaamuurareista. Ihan mielenkiintoista kuulla, että katolisen kirkon sisältä löytyy myös tällaisia näkemyksiä.


6 kommenttia:

 1. Vahva veikkaukseni, että kyseisellä arkkipiispalla on työnhaku edessä, tai sitten vaihtaa hiippakuntaa pysyvästi jonkin mystisen "onnettomuuden" seurauksena.

  VastaaPoista
 2. Kohdassa 1h 21 min tulee esiin katolisen opin ydin. Eli usko pyhään äitiin, ei jeesukseen kristukseen. Tämän takia syntyi uskonpuhdistus by Martti Luther. Syntyi Kustaa Vaasa jne. Syntyin pohjoismainen hyvinvointiyhteiskunta.

  Mitä kristinusko on?
  "Kristinusko on uskoa Jeesukseen Kristukseen, Hänen kuolemaansa ristillä ja ylösnousemukseensa. Jumala ilmoitti itsestään lähettämällä Poikansa maailmaan, jotta ihminen voisi elää Jumalan yhteydessä."

  https://evl.fi/tutki-uskoa/mita-usko-on


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin minua hieman ihmetyttää, että mikä ihmeen tarve teillä Jeesus-kulttilaisilla on tulla tänne minun tontille julistamaan tuota naurettavan lapsellista uskomusjärjestelmäänne? (Tänne tulee paljon näitä vastaavia kommentteja, mutta jätän ne lähes poikkeuksetta julkaisematta.)

   Ymmärrättekö te miten ylimielistä ja epäkunnioittavaa se on tulla tänne julistamaan tuota teidän tekopyhää höpöhöpöä, jonka valheellisuudesta olen kirjoittanut lukemattomia kirjoituksia? Tämä blogi on pyhitetty totuudelle, ja te aivopestyt julistajat kuvittelette, että se on ihan ok tulla tänne levittämään tuota ilmiselvän valheellista roskaa?

   Minä kasvoin uskonnollisessa perheessä, ja minun sukuni on täynnä uskovaisia. Minutkin aivopestiin lapsena tuolla samalla roskalla, mutta aikuistuttuani minä murtauduin siitä aivopesusta ulos. Se ei ollut mitenkään vaikea operaatio, koska se ei ole erityisen vaikeaa nähdä, että kristinusko on täynnä valheita, ristiriitaisuuksia, epäloogisuuksia, tekopyhyyksiä, kaksoisstandardeja, moraalittomuutta ja toinen toistaan typerämpiä uskomuksia. Sen voi nähdä ihan helposti, jos vain on valmis vähänkään käyttämään omaa kriittistä ajatteluaan. Mutta se ei onnistu, jos ei ole valmis kasvamaan aikuiseksi ja ottamaan itse vastuuta omasta ajattelustaan.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2021/06/vapaus-pelottaa.html

   Te käytätte tuota teidän uskontoanne samanlaisena turvarättinä kuin nämä koronalampaat käyttävät kasvomaskeja. Te turvaudutte siihen, koska ilman sitä te olisitte kuin pikkulapset ilman vanhempia.

   Jos aikuistuminen ei kiinnosta, tämä julkaisu ei ole teitä varten.

   Poista
  2. "Pohjoismainen hyvinvointiyhteiskunta". Voihan sitä orjuutta kutsua myös tuolla nimellä.

   Poista
 3. Lähivuosina on tasaisin väliajoin paljastunut uusia katolisen kirkon massahyväksikäyttöjä. Onko ihan vaan sattumaa, että katolisen kirkon papit ovat juuri pedofiliaan taipuvaisia pervoja. Itselleni on tullut sellainen ajatus tuosta, että kyseessä on katolisen kirkon voimaannuttuva riitti, eli selibaatti lupauksella oikeasti ohjataan pappien seksúaalienergia muualle kuin omaan vaimoon. Tuon energian elinvoimaa antava lataus sitten kohdistetaan jatkuvasti ympärillä kaikenlaisessa tyhjänpäiväisessä alttaripalvelustehtävissä pyöriviin lapsiin. Ilmeisesti vain poikia hyväksytään tuohon tehtävään, vai miksi heitä kutsutaan alttaripojiksi. Samalla siinä liitetään johonkin riittiin alttaripalvelus ja seksuaalinen toiminta, joka buustataan vielä nuorella ja kauniilla objektilla.

  Kehtaampa väittää, että katolisen kirkon aristokraattinen luonne mahdollistaa tällaisen täysin ihmisarvosta piittaamattoman toiminnan, jos se vahvistaa kyseistä organisaatiota jollain esoteerisella tasolla.

  Luulisi, jos teot olisisvat yksittäisten pappien omien halujen pohjalta syntyneitä tapauksia ei uhreja olisi satoja tuhansia, mutta jos teot ovat kirkon pimeimmän johdon organisoimia ja yllyttämiä, kirkon esoteerisen voiman ylläpitämiseksi ja kasvattamiseksi, niin hommaan tulisi jonkinlaista logiikkaa. Kukaan meistä tuskin voi käsittää millaisia rituaaleja katolisen kirkon pimeimmissä holveissa toimitetaan ja millaisia uhreja ne ovat vaatineet. Tulee mieleen vaan keskiajan noita roviot. Nainen palavana tuliuhrina. Kenellekköhän siinä uhrattiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se olla niinkin.
   Toisaalta kyseisiä taipumuksia omaavat henkilöt hakeutuvat ammatteihin ja tehtäviin joissa voivat toteuttaa mielihalujaan, katolinen kirkko on varmasti yksi parhaista paikoista.

   Poista