perjantai 28. marraskuuta 2014

Aton-kultti - osa 3: Leijona

Aikaisemmassa Suomen leijonaa käsittelevässä kirjoituksessa käytiin läpi kansallisissa tunnusmerkeissä esiintyvän leijonasymbolin taustaa. Tässä kirjoituksessa käsitellään symbolin esoteerista merkitystä.

Miksi leijonasta on tullut "Eliitille" niin tärkeä symboli? Mitä leijona oikeastaan tarkoittaa?

"Eliitin" neljä tärkeintä esoteerista oppia ovat: astrologia, numerologia, kabbala ja tarot. Leijonan esoteerinen merkitys aukea ymmärtämällä symbolin astrologisen taustan. Kaikilla astrologisilla eläinradan merkeillä on ns. hallitseva planeetta. Sana planeetta on tässä yhteydessä teknisesti ottaen virheellinen, mutta tätä termiä astrologiassa yleisesti ottaen käyteteään.

Jos tuntee tarinan "Eliitin" egyptiläisistä juurista ja Aton-aurinkokultista, on helppo ymmärtää miksi leijona on symbolina "Eliitille" niin tärkeä. Leijonan hallitseva "planeetta" on tietenkin aurinko.

Tämä astrologinen yhteys leijonan ja atonismin välillä selittää sen miksi "Eliitti" suosii leijonan käyttöä niin monessa yhteydessä. Se on "Eliitin" tapa palvoa Aton-auringonjumalaa ja saada meidät "Eliittiin" kuulumattomat tekemään samaa tiedostamattomalla tasolla. Faarao Akhenatonkin kuvattin sfinksinä, koska hän oli eräänlainen Aton-auringonjumalan ilmentymä maan päällä.


Akhenaton sfinksinä Atonin säteiden alla


Raamatun tarina Mooseksesta ja israelilaisista on koodattu tarina atonistien karkotukselle Egyptistä. Kun heidät heitettiin pihalle Egyptistä, minkä symbolin he ottivat tunnuksekseen? Juudan leijonan.


Juudan leijona (juutalaisuus on yksi atonismin haara)


Onko ihme, jos leijonasymboliikkaa käytetään monessa "Eliitin" organisaatiossa?


Vapaamuurarisymboliikkaa: leijona

Temppeliritarisymboliikkaa: leijona

Lions Club (läheisessä suhteessa vapaamuurareihin)


Jos tarkemmin miettii, leijona esiintyy yllättävän monessa yhteydessä. Alitajuntaamme pommitetaan joka päivä leijonasymboleilla muodossa tai toisessa. Tässä joitain esimerkkejä:


Leijona-pastilli, eli "syödään" Aton. Tuleeko mieleen mitään uskonnollista rituaalia, jossa "syödään" jumalan symboli?


Leijonan luola - atonistien areena

Mitä enemmän leijonia kaulassa, sitä korkeammalla hierarkiassa.

Atonia pitää totella!

Peugeot - sillä Atonkin ajaisi.

Malja Atonille!

Kannustetaan Atonia!

Benteke kiittää korkeampia voimia Aton-logo sydämen päällä.

Valioliiga - leijona ja kruunu: Aton on kuningas.

ING - hollantilainen pankkijätti

Puolalainen pankki

Elokuvan esittää... Aton!

Leijonakuningas: Erityisesti lasten alitajunta halutaan ohjelmoida niin, että leijona/Aton yhdistetään "hyvään hallitsijaan".

Madagascar: "kuningasperhe"

Leijona-kolkutin kuuluisassa ovessa: Yhdistyneiden kuningaskuntien pääministerin virka-asunto 10 Downing street

Leijona muistomerkissä

Ässärykmentin muistomerkki: leijona obeliskissa

Tuota leijonasymbolien listaa voisi jatkaa loputtomiin. Se on symbolina niin yleinen ja joka paikassa vastaan tuleva, että emme jokapäiväisessä elämässämme kiinnitä siihen juurikaan huomiota.

"Eliitti" ymmärtää erittäin hyvin miten ihmisten alitajunta toimii. Mainonta ja markkinointi on tästä hyvä esimerkki: Vedotaan ihmisten alitajuntaan, koska tiedetään, että alitajunta ohjaa ihmisten ostokäyttäytymistä. Näin ihmiset saadaan ostamaan jotain sellaista mitä he eivät oikeasti tarvitse tai halua.

Eihän siinä ole tarkemmin ajateltuna mitään järkeä, että me ostamme kalliita luksustuotteita pelkän logon tai brändin takia. Eihän ihmiset oikeasti tarvitse näitä tolkuttoman kalliita tuotteita. Mutta kyse ei olekaan järjestä, vaan alitajunnan ohjelmoinneista, joita mieliimme ajetaan mainosten kautta. Ajattelemme: Tarvitsen deodorantin. Alitajuntamme sanoo: Tarvitsen juuri tämän deodorantin, koska mainoksessa sanottiin sen vetoavan vastakkaiseen sukupuoleen. Ja niin ostopäätöksemme tekee lopulta alitajunta.

Hulluinta tässä on se, että usein olemme tästä hyvin tietoisia, mutta annamme alitajuntamme silti päättää. Emme aina edes vaivaudu pettämään itseämme jollain mielikuvituksellisella tekosyyllä: "Mä nyt olin vähän mainoksen uhri, mutta mä en voinu vastustaa tätä..."

Tähän alitajunnan ohjelmointiin kun lisätään päälle vielä ryhmäkäyttäytyminen, saadaan synnytettyä hulluutta lähentelevää tuoteuskollisuutta, joka saa välillä jo uskonnollisen kiihkoilun piirteitä. Sitten väitellään keskustelupalstoilla pää punaisena kumpi on paremipi, iPhone vai Android. Ja kuka tästä kaikesta hyötyy? Ne jotka näitä tuotteita ostavat, vai ne jotka niitä myyvät?

"Eliitin" käyttämän symboliikan tarkoitus on puhutella alitajuntaamme. Kun näemme esimerkiksi leijonasymbolin, tietoinen mielemme ei välttämättä ajattele siitä mitään. Mutta alitajunta reagoi tuohon symboliin, koska kuvat ja symbolit ovat sen käyttämää kieltä.

Alitajuntaa pyritään ohjailemaan symbolien avulla haluttuun suuntaan, koska "Eliitti" tietää alitajunnan olevan tietoista mieltä voimakkaampi. "Eliitti" tietää, että ihmiset alistuvat heidän luomaansa järjestelmään niin kauan kuin heillä on ote ihmisten alitajunnasta. Se että päädytään ilman raivokasta vastustusta tilanteeseen, jossa 1% omistaa 50% maailman vauraudesta ei olisi mahdollista, ellei tuo 1% kykenisi ohjailemaan ihmisten alitajuntaa.

Jos alitajuntaamme pommitetaan jatkuvasti viesteillä "Aton (=Aurinko/Leijona/Oliivinoksa/...) hallitsee ja hänen 'valittuja' (="Eliitti") täytyy totella", alitajuntamme tottelee kiltisti ja ohjaa käytöstämme tämän mukaisesti. Vaikka näemme kaikkialla maailmassa uskomatonta epäoikeudenmukaisuutta ja "Eliitin" harjoittamaa sortoa, emme kykene vastustamaan sitä alitajuntamme ohjelmointien takia. Koska emme pysty vastustamaan sitä, emme halua edes ajatella sitä. Täytämme mielemme mielummin jollain vähemmän kivuliaalla materiaalilla, jota "Eliitti" aulistii meille tarjoilee. Leipää ja sirkushuveja. Ja tositeeveetä. Ja julkkisjuoruja. "Katso kuvat!"

Vasta kun tietoinen mielemme havahtuu siihen miten meitä ohjaillaan alitajuntamme kautta, voimme tulla immuuniksi tälle psyykkiselle ohjailulle. "Eliitti" tietää, että paras tapa orjuuttaa ihmisiä on käyttää sellaisia kahleita, joita orjat eivät edes näe.

Vasta kun näet, voit olla vapaa.

3 kommenttia:

 1. https://youtu.be/4cjbr7xFrnk löysin mielenkiintoisen videon. Hmmmm

  VastaaPoista
 2. Hienoa työtä! Kiva, että joku selittää symboliikkaa kansantajuisesti. Tässä riittää lukemista pitkäksi aikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonaisuus on kieltämättä aika laaja. Vaikka yksityiskohdat ovatkin mielenkiintoisia, suosittelen kuitenkin alussa keskittymään ensisijaisesti ison kuvan hahmottamiseen. Sen keskiössä on Aton-kultti, jolla on pitkä historia ja lukematon määrä erilaisia haaroja. Kun ymmärrät mikä Aton-kultti on, pisteiden yhdistäminen helpottuu huomattavasti.

   Tätä blogia on helpointa lukea niin, että lukee tekstejä alusta alkaen kronologisessa järjestyksessä.

   Poista