maanantai 7. syyskuuta 2015

Kansan sankarit


Kollektiivisessa alitajunnassa on mekanismeja, joita "Eliitti" on osannut käyttää hyväkseen jo pitkään. Yksi hyvä esimerkki tällaisesta alitajunnan toimintaa hyväksikäyttävästä ilmiöstä on "Eliitin" luomat kansan sankarit (people's champions).

Kansa tarvitsee sankareita - ja "Eliitti" on valmis niitä tarjoamaan.

Säännöllisin väliajoin huomion keskipisteeksi nostetaan henkilöitä, joiden imago on onnistuttu luomaan "sankarilliseksi pelastajaksi" milloin missäkin kontekstissa. Ilmiö on erittäin tyypillistä esimerkiksi politiikassa, musiikkiteollisuudessa tai elokuva-alalla. Sankariksi kohotetusta henkilöstä luodaan "tuote", joka brändätään usein hienovaraisesti alitajuntaa puhuttelevalla kielellä - esoteerisella symboliikalla. Kun tämä "Eliitin" brändäämä henkilö saavuttaa kollektiivisessä psyykeessä sankarillisen aseman, häneen kohdistuu usein henkilöpalvonnan kaltaisia piirteitä. Kun jumalaiseen asemaan kohonnut ihminen sanoo tai tekee jotain, kansa hurraa ja kriittinen ajattelu loistaa poissaolollaan. (Lue myös: Alitajunnan voima)

Tällainen henkilö on aina "Eliitin" luomus, jota voi käyttää monenlaiseen hienovaraiseen mielipide- tai asennevaikuttamiseen - massojen mielenhallintaan.

Paras tapa luoda kansan sankari on käyttää symboliikkaa, jonka ihmismieli yhdistää aurinkosankariin, eli lukuisista mytologioista tuttuihin auringonjumaliin. Kuvien avulla voidaan luoda assosiaatioita, joissa ihmismieli yhdistää henkilön auringonjumalan kaltaiseen messiaaniseen pelastajaan. Nykypäivän maailmassa tunnetuin auringonjumala - Jeesus - on yksi käytetyimmistä hahmoista.

Kun korkea-arvoisen poliitikon PR-osasto julkaisee johtajastaan kuvia, jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Mikään ei ole sattumaa. Kaikki on tarkkaan harkittua huipputason PR-ammattilaisten taidonnäytettä.


George Bush "jeesuksena"Obama "jeesuksena"
Tony Blair "jeesuksena"

Mitt Romney "jeesuksena"

Prinssi William "jeesuksena"


Elokuva-alalla aurinkosankarien luominen on todella helppoa, koska lähes jokaisesta elokuvasta löytyy jonkinlainen pääosasankari, jossa on piirteitä auringonjumalista. Alitajunta ei osaa tehdä eroa näyttelijän ja roolihahmon välille. Pääosasankarien rooleja näyttelevistä henkilöistä muodostuu alitajuntaan automaattisesti assosiaatio aurinkosankariin. Tämä assosiaatio on hyvin pitkälti syynä siihen, että näyttelijöihin kohdistetaan niin paljon ihailua ja henkilöpalvontaa. Alitajunta näkee näyttelijän auringonjumalana.


Hercules - aurinkosankari

Neo - "messiaaninen pelastaja"

Superman - "maailmaan lähetetty messianinen pelastaja"


Auringonjumaliksi brändättyjä kansan sankareita löytyy todella paljon musiikkiteollisuudesta. Esimerkkejä:


Elvis "jeesuksena"Elvis "auringonjumalana"

Kanye West "kristuksena"

Jim Morrison "kristuksena"

Justin Bieber "kristuksena"

Michael Jackson "kristuksena"


Robbie Williams ja leijona (auringon symboli)

Cheek ja leijona

"Alfa ja omega" - lue myös Cheek ja symboliikka


Miksi niin monella räppärillä roikkuu kaulassaan iso risti? Koska he ovat niin hartaita kristittyjä? Vai sen takia, että alitajunta yhdistää ristin välittömästi Jeesukseen ja aurinkoristiin?

Ja ketkä näitä aurinkosankareita ovat luomassa?


Simon Cowell


Toki auringonjumalabrändäyksessä voidaan käyttää myös Narria (Fool), tarotin aurinkosankaria.


Tarotin Narriin voidaan viitata myös kuvilla, joissa mies esiintyy koiran kanssa. Narrin seurassa on koira, joka edustaa egyptiläistä Anubis-jumalaa - "sielujen opasta".


Narri - tarotin aurinkosankari ja "päähenkilö" - koiran kanssa

Ashton Kutcher ja koira - lippalakissa vapaamuurarien logo.


Tarot-symboliikan käyttö brändäyksessä ei ole mikään uusi ilmiö. Esimerkiksi Hitler esiintyi mielellään kameran edessä koiran kanssa.Mutta osataan sitä nykyäänkin:

25 kommenttia:

 1. Supermanissa oli muuten "Fool" kohtaus :)

  VastaaPoista
 2. Hei pitkästä aikaa, kesä meni tiukasti tuulimylly projektin parissa. Mitä mieltä olet tästä piäministerin eli "Kempeleen pyhimyksen" talon luovutuksesta maahantulijoille ja sen jälkeen narahtamisesta "17 vuotiaalle" partalapsoselle? Laupiaan samarialaisen symboliikkaa oli kyllä maailman ääriin saakka ja häpeää sen päälle, josta on pyritty vaikenemaan viimeisen päälle valtakunnan kaikissa tiedotusvälineissä. Juttu pääsi kuitenkin luistamaan käsistä mikä mielestäni kummasti avartaa tätä eliitin touhuja tässä maassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, mitä mieltä minä olen, on yhdentekevää. Jokainen muodostakoon oman mielipiteensä itse.

   Poista
 3. https://funtsittavaa.blogspot.fi/2018/05/voivottelua.html

  VastaaPoista
 4. Kappas...

  Otsikko: Koira lisää miehen uskottavuutta, viehätysvoimaa ja karismaa

  https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006350336.html

  "Miksi koirakas mies sitten vetoaa? Koira todistaa, että isäntä sietää epäjärjestystä eikä ota itseään liian vakavasti. Koira vihjaa, että mies ajattelee muutakin kuin uraa ja valtaa. Puku tekee miehen, mutta koirankarvat puvussa tekevät tosimiehen."

  Ai siitäkö se johtuu? ^

  VastaaPoista
 5. Sanna Marin on ollut mediassa paljon esillä. Sanna on saanut tunnustusta WHO:sta ja valittu BBC:n toimesta maailman sadan vaikutusvaltaisimman naisen listalle. Sannasta on myös kuva, joka ei välttämättä ole sattumaa, kun hän kertoo meille miten joulua pitää viettää

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007639727.html

  VastaaPoista
 6. ... Koira todistaa, että isäntä sietää epäjärjestystä eikä ota itseään liian vakavasti. Koira vihjaa, että mies ajattelee muutakin kuin uraa ja valtaa. Puku tekee miehen, mutta koirankarvat puvussa tekevät tosimiehen." Jos kirjoitus ei ole puhdasta satiiria, niin on syytä huomauttaa, että mielestäni koiran omistaja on hyvä esimerkki tyypistä, jotka ajattelevat pelkästään uraa, valtaa ja toisten käskyttämistä. Koira on helppo saada tottelemaan ja sen avulla voi harjoitella "lampaiden" paimentamista. Todelliset koiraihmiset ovat sitten asia erikseen. Kissan omistajat puolestaan ovat lemmikkiensä tapaan itsenäisiä myös ajatuksiltaan. Oman tiensä kulkijoita, jotka eivät läähätä kieli ulkona jokaisen trendin tai uuden ideologian perässä puntaroimatta sitä ensin tarkasti. Erno Paasilinnaa mukaillen kissoista voisi sanoa, että niiden viisaus piilee siinä, että ne ovat itseoppineita, ajattelevia yksilöitä, eivät opetettuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nyt Olli pitäisit suuta soukemmalla asioista joista sinulla ei näytä olevan mitään käsitystä, koiran omistajia on tässä maailmassa monenlaisia. Ensin voisit vaikka kouluttaa muutaman koiran ja kertoa sitten miten "helppoa" se on. Koira on laumaeläin ja sille on opetettava paikka laumassa, voit kokeilla elellä koiran kanssa jota ei ole tähän opetettu ja sen jälkeen kertoa miten se sujuu. Suurimmalle osalle koiranomistajista eläin ei ole temppuautomaatti, harjoituskappale ihmisten paimentamiseen tai itsetunnonkohotin vaan rakas perheenjäsen joka pystyy antamaan pyyteetöntä rakkautta, taito joka monilta kaksijalkaisilta puuttuu.
   Yleensäkin koiran ja kissan omistajien jaottelu kertoo enemmän kyseisen harhan jakajista itsestään kuin kummankaan omistajista.
   Oli kyseessä sitten koira tai kissa molempien kanssa eläminen vaatii vastuuta ja eläimestä riippuen aikaa ja vaivaa, vastineeksi saa kyllä jotain sellaista mitä rahalla ei voi ostaa.

   Poista
  2. Tein ihan teitä varten oman keskustelun tänne:

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668514/koiraihmiset-vs--kissaihmiset----fight!

   Jatkatte keskustelua siellä - ette täällä.

   Poista
  3. Sori Antero, meni tunteisiin, oisit voinu jättää julkaisematta😂

   Poista
  4. Tuo on totta. Mutta totta on myös se, että sinä olisit voinut jättää kirjoittamatta.

   Ei se mitään. Näitä sattuu.

   Poista
 7. Aurinkosankari Biden
  https://yle.fi/uutiset/3-11743478

  VastaaPoista
 8. Hyvin ennusti tämän päivän tapahtumat kyseisessä nauhoitteessa.
  https://www.bitchute.com/video/a1kfOD9ROkbj/

  Näistä "black outeista" on jo puhetta, saapa nähdä miten käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pelottava video. En ole tapaukseen enemmin perehtynyt tosin.

   Poista
  2. Niimpä, ainakin 2 asiaa on jo tullut toteen mitä videossa mainittiin. Tämä plandemia, ja näitä sähkökatkoja näyttää alkavan tulemaan. + USAssa on tosissaan alettu jahtaamaan toisin ajattelijoita.

   Poista
  3. Nythän oli 9.7.2021 se uusi harjoitus näitä kyberhyökkäyksiä ja blackoutteja kohtaan. Kyllähän sen tietää mitä on kohta luvassa, niinhän se oli tämän plandemiankin kanssa.

   Poista
 9. En yleensä laita tällaisia kommentteja, mutta onko tässä kuvassa kyseessä jokin vapaamuurareiden kättely? Näyttää kyllä ainakin siltä vaikka Hitlerin ja natsien piti olla vapaamuurareita vastaan.

  https://www.google.com/search?q=reiner+stahel&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk0263c04zv838xFKEYBMDWwXdAq76A:1625369624106&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi86crYvcjxAhVqlYsKHZ7CBK0Q_AUoAXoECAIQAw&biw=1920&bih=927#imgrc=fceP0NPWukaahM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on yleinen virhekäsitys, että natsit olisivat vastustaneet vapaamuurareita. Siinä on totta sen verran, että he vastustivat tiettyjä vapaamuurariorganisaatioita, mutta vain niitä jotka olivat natseille uhka.

   Nykyään tietyt piirit ovat rakentaneet tästä narratiivin, että Hitler olisi vastustanut kaikkia vapaamuurareita ja ollut sen takia "Eliitin" vastustaja. Tämä ei ole totta. Tosiasiassa Hitler oli "Eliitin" juoksupoika siinä missä kaikki muutkin poliittiset johtajat. Hitler ei olisi voinut nousta valtaan ja rakentaa Saksan sotilasmahtia ilman sitä tukea, jota hän ja natsit saivat Wall Streetiltä ja Britanniasta ennen sotaa. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt. Tässä pari kirjaa aiheesta:

   https://www.voltairenet.org/IMG/pdf/Sutton_Wall_Street_and_Hitler.pdf

   https://archive.org/stream/HitlerWasABritishAgent/3828921-Hitler-was-a-British-Agent_djvu.txt

   En ole itse näitä kirjoja lukenut, mutta tunnen sisällön pääpiirteittäin Michael Tsarionin materiaalin kautta.

   Kun isot pojat haluavat saada sodan aikaiseksi, he nostavat valtaan sellaisia tyyppejä eri osapuolten johtoon, joiden avulla sota saadaan varmasti syttymään. "Ja näytelmä voi alkaa..."

   Tuossa kuvassa olevasta kättelystä en osaa sanoa mitään.

   Poista
  2. Sodassa rahoitusta sai sekä Saksa että Neuvostoliitto samoilta pankkiireilta, mm. Rotschildeiltä. Sotahan on bisneksistä parhaimpia huumekaupan ohella, ja nämä tyypit haistavat kyllä missä iso raha liikkuu.

   Poista
  3. Nii Jauhottaja, ja nämä 2 maailmansota on perusta koko tälle nwo-paskalle. Väestöä saatu mukavasti harvennettua, ja järjestöt, lait yms joita näiden varjolla on saatu läpi. Etenkin ensimmäisen maailmansodan alkamisen virallinen syy on kyllä niin pöhlö että ei mitään järkeä.

   Poista
 10. Olisiko linkata joitakin hyviä videoit Michael Tsarionilta asiaan liittyen? Ihan sillä että olin kauan Hitlerin ja natsien kannattaja ihan siitä syystä että luulin että he vastustivat pankkeja ja tätä systeemiä. Tuntuu olevan aika paljon todisteita siihen suuntaan että hän oli Jesuiitta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt ulkoa muista missä kaikissa luennoissa tätä on käsitelty. Voi olla, että se on vähän siellä täällä. Atlantis-luennossa oli jotain, mutta melko pienenä sivujuonteena.

   Mutta nyt Unslaved-sivustolta löytyy uusi luento, jota en ole vielä ehtinyt katsomaan:

   https://unslaved.com/the-thule-society/

   "Join Michael for a unique perspective on the secret societies and bizarre occult ideas behind the rise of Nazism."

   En tosiaan vielä tiedä mitä kaikkea tuossa on, mutta voisin kuvitella, että neljän tunnin luentoon mahtuu jotain sinuakin kiinnostavaa.

   Poista
 11. Presidentti Stubb ensimmäisellä maa­kunta­matkallaan, rapsutteli Raja­vartioston koiraa

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000010321169.html

  Miten yllättävää.

  VastaaPoista