lauantai 5. syyskuuta 2015

Yleisimmät virhetulkinnat


Päivitetty 26.10.2016.

Eräs symboliikan tutkimista vaikeuttava piirre on sitkeästi elävät virheelliset tulkinnat ja käsitykset, joista on tullut "yleistä tietoa". Nämä käsitykset ovat uponneet monen mieleen sellaisiksi "totuuksiksi", jotka usein sumentavat ja vääristävät näkökulmaa - yleensä "Eliittiä" hyödyttävällä tavalla. Usein kyse on vain kollektiivisesta uskomuksesta, joka ei perustu omakohtaiseen faktoihin perehtyvään tutkimukseen, vaan omassa viiteryhmässä syntyneeseen "yleiseen käsitykseen", jota ryhmäkäyttäytyminen pitää yllä. Tässä kirjoituksessa esitellään näistä virheellisistä tulkinnoista yleisimmät.

Suomen leijona

Hyvin moni suomalainen mieltää leijonan suomalaisuuden symboliksi. Se on vaakunassa ja jääkiekkojoukkueen paidassa, joten sen täytyy olla Suomen ja suomalaisuuden symboli.

Jännä ettei Suomen metsistä löydy leijonaa.

Leijona Suomen vaakunassa ei edusta suomalaisuutta tai Suomea. Se edustaa "Eliittiä" ja sen tuhansia vuosia vanhaa Aton-kulttia, joka on aurinkokultti. Symboliikka perustuu astrologiaan - leijonan eläinratamerkin hallitseva planeetta on Aurinko.

Aiheesta enemmän kirjoituksessa Suomen leijona.


Temppeliritarit tuhottiin vuonna 1307

On "Eliitin" etujen mukaista ylläpitää myyttiä, että temppeliritarit olisi tuhottu kuuluisassa "perjantai 13. päivä" -operaatiossa vuonna 1307. Myytti elää edelleen niin voimakkaasti, että moni uskoo temppeliritarien olevan vain historiaa, jolla ei ole tämän päivän yhteiskunnan kanssa mitään tekemistä.

Käsitys on virheeellinen. Temppliritarien veljeskuntaa vastaan kyllä hyökättiin "Eliitin" sisäisessä valtataistelussa, mutta ritarikuntaa ei suinkaan tuhottu kokonaan. Organisaatio vain brändättiin uusilla nimillä, kuten Maltan ritarikunta tai vapaamuurarit. Kyseisest organisaatiot ovat erittäin merkittävässä asemassa "Eliitin" nykypäivän valtapyramidissa.

Aiheesta enemmän kirjoituksessa Maltan ritarikunta.


Maltan ritarit - kuvassa näkyy myös Alfa & Omega -symboli


Illuminati lakkautettiin vuonna 1784

Väite on näppärä tapa kieltää Illuminatin olemassa olo. On paljon ihmisiä, jotka haluavat uskoa, että Illuminatia ei ole olemassa. Kuinka moni näistä ihmisistä perustaa näkemyksensä aihealueen kattavaan tutkimukseen? Kuinka moni näistä ihmisistä tulee huomanneeksi, että ympärillämme on valtavat määrät kaikennäkeviä silmiä ja pöllöjä? Vaikka Illuminatin käyttämää symboliikkaa voi nähdä joka puolella, kognitiivinen dissonanssi estää monien kohdalla hyväksymästä sitä mahdollisuutta, että Illuminati ei olisikaan vain pelkkä tärähtäneiden foliohattujen salaliittoteoria.

Aiheesta enemmän kirjoituksissa: Illuminatin synty, Founding Fathers ja Illuminati saapuu Suomeen.

Illuminati = vapaamuurarit

Moni mieltää Illuminatin ja vapaamuurarit yhdeksi ja samaksi organisaatioksi. Tämän virheellisen käsityksen syntyminen on siinä mielessä ymmärrettävää, että nämä kaksi organisaatiota ovat hyvin pitkälti toisiinsa sidoksissa, mutta eivät suinkaan yksi ja sama asia.

Vapaamuurarit on esoteerinen salaseura. Illuminati on vapaamuurarien sisälle syntynyt salaseura - siis salaseura salaseuran sisällä. Läheskään kaikki vapaamuurarit eivät kuulu Illuminatiin. Kyse on vain pienestä hyvin korruptoituneesta sisäpiiristä, joka käyttää vapaamuurariorganisaatiota oman organisaationsa alustana.

Aiheesta enemmän kirjoituksissa Illuminatin synty ja Jesuiitat.

Lucifer

Luciferin mieltäminen Saatanaksi tai Paholaiseksi on hyvin sitkeässä elävä käsitys, joka on todennäköisesti "Eliitin" itsenäsä luoma ja ylläpitämä myytti, jolla saa sopivasti peiteltyä esoteerista tietoa. Esoteeriseen tietoon perehtyneet tietävät, että Lucifer ei ole mikään persoonallinen pahan henkilöitymä, vaan aurinko, jonka palvontaa kaikki Aton-kultin haarat harjoittavat.

Aiheesta enemmän kirjoituksessa Lucifer.


666

Luvun 666 symboliikkaan voi törmätä hyvin monessa yhteydessä. Valitettavan moni mieltää tämän lukusymbolin käytön saatananpalvontaan tai muuhun vastaavaan paholaisemaiseen toimintaan. Tämäkin on "Eliitin" luoma myytti, jolla voi sopivasti pelotella ihmisiä ja peitellä "Eliitin" symboliikan astro-teologista taustaa.

Luvussa 666 ei ole mitään saatanallista tai paholaismaista. Se on eräänlainen koodi esoteeriselle viisaudelle, jonka "Eliitti" on perinyt Muinaisilta viisailta. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Pedon luku.


Cheek ja 666-käsimerkki


"Pirunsarvet" on saatananpalvontaa


"Eliitin" paljon käyttämän käsimerkin, jossa etusormi ja pikkurilli muodostava sarvet, näkee usein yhdistettävän satanismiin. Vaikka "Eliitti" harjoittaakin satanismia, tämä käsimerkki ei kuvaa Saatanaa, vaan ikivanhaa jumaluutta / arkkityyppiä, jota temppeliritarit kutsuivat nimellä Baphomet ja muinaisirlantilaiset druidit (Muinaiset viisaat) nimellä Herne ja Cernunnos.

Aiheesta enemmän kirjoituksissa Elias Lönnrotin patsas ja Baphomet ja Cernunnos.


Risti symboloi ristiinnaulittua Jeesusta

Vaikka kristinusko onkin ottanut ristin tunnuksekseen, symbolin alkuperä on paljon kristinuskoa vanhempi. Ristin symboliikka juontaa juurensa astronomiaan, esoteeriseen viisauteen ja Muinaisiin viisaisiin. Risti oli myös muinaisirlantilaisen Esus Crios -jumalan tunnus. Kristinuskossa tämä auringonjumala muuttui muotoon Jeesus Kristus.

Aiheesta enemmän kirjoituksissa Ristin alkuperä ja Kristus.


Esus Crios - puuseppä


Raamattu auktoriteettinä

Jos kristillisen kasvatuksen saaneen ihmisen mielestä ei ole purettu uskonnollisia ohjelmointeja, hän näkee Raamatun kyseenalaistamattomana auktoriteettinä. Tällaiselle ihmiselle Raamattu on niin pyhä, että hänen on mahdotonta arvioida Raamattua objektiivisesta näkökulmasta.

Raamattu on "Eliitin" kirjoittama kirja, joka on täynnä ikivanhoja uudelleenkierrätettyjä "pakanallisia" mytologisia vertauskuvia. Raamatun Jumala käyttäytyy tavalla joka muistuttaa keskenkasvuisen kakaran käytöstä äkkipikaisine ja murhanhimoisine päähänpistoineen. Raamatussa alistetaan naisia ja feminiinisyyttä, harjoitetaan käsittämätönä kaksinaismoralismia ja väännetään paljon kristinuskoa vanhemmat vertauskuvalliset mytologiat muka-historiallisiksi tapahtumiksi. Perustaako ihminen, joka pitää tällaista kirjaa pyhänä, näkemyksensä kriittiseen ajatteluun pohjautuvaan omaan lukukokemukseensa?

On melko ironista nähdä vakaumuksellisten uskovaisten vapaamuurareihin kohdistamaa kritiikkiä, jota perustellaan Raamatulla. Tällaisten ihmisten on hyvin vaikea hyväksyä, että kristinusko ja vapaamuurarius on todellisuudessa saman kultin kaksi eri haaraa. Molemmat ovat osa "Eliitin" tuhansia vuosia vanhaa Aton-kulttia. Kristinusko, vapaamuurarius ja Raamattu ovat saman "Eliitin" luomuksia.

"The modern-day architects of control are not scions of some indefinable "mystery religion," as many Christian conspiracy buffs allege. They are initiates of secret fraternities created by the same Black Lodge responsible for the establishment of the Christian Church. Therefore, Christians who seek to expose the workings of secret societies are largely ignorant of vital facts concerning their own allegiances. They are handicapped by not knowing that the very religions to which they belong were established and financed by the same Atonists who fund and direct the secret societies. The Atonists have cunningly divided society in order to pit one misinformed faction against another. While the "opposames" witlessly ride their seesaws, the Atonist presence remains concealed. Nevertheless, the Judaism, Protestantism, Catholicism, Zionism, Islam and Masonry known today are "brands" manufactured by the Atonist "corporation" or Black Lodge. Therefore, only those free from political and religious bias can successfully combat the nefarious intelligence that has preyed over mankind for so many ages." (Michael Tsarion, Irish origins of civilization)

Aiheesta enemmän kirjoitussarjoissa Aton-kultti ja Astro-teologia.

Naiset eivät voi olla vapaamuurareita

On totta, että on olemassa vapaamuurarilooseja, jotka hyväksyvät jäsenikseen vain miehiä. Mutta aivan yhtä totta on se, että on olemassa looseja, jotka hyväksyvät jäsenikseen vain naisia. Tämän lisäksi on looseja, jotka hyväksyvät jäsenikseen sekä miehiä että naisia.

Väite, että naiset eivät olisi osa vapaamuurariverkostoa on sitkeästi elävään harhaluuloon pohjautuva valhe. Valitettavan monet uskovat tähän virhekäsitykseen viitsimättä tarkastaa faktoja, jotka ovat helposti saatavilla. Naisten roolista vapaamuurariliikkeessä löytyy esimerkiksi yllätävänkin laaja artikkeli Wikipediasta.
International Order of the Rainbow for Girls: vapaamuurariorganisaatio 11-21-vuotiaille tytöille

Kuuluisa Order of the Eastern Star hyväksyy jäsenikseen sekä miehiä että naisia


6 kommenttia:

 1. https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005386126.html
  Tästä tulee mieleen, että hyvin muunneltu totuus on paras valhe. Puhutaan totta ja jotain jätetään kertomatta ja lopussa vielä korkkiruuville väännetty- muka totuus- eli törsy valhe.

  VastaaPoista
 2. Mielestäni yksi tärkeimmistä kirjoituksista tässä blogissa. Olisi hyvä jos tämän saisi paremmin esille uusia lukijoita(vasta heränneitä) varten, jotta he alkaisivat heti kättelyssä ymmärtää perusasioita eliitistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä idea. Päivitin "Uusi lukija - aloita tästä" -sivua.

   Poista
 3. Tässä yksi armeijan ukko joka on temppeliritari. Infolaatikossa se kerrotaan ihan avoimesti. http://gamla.vastranyland.fi/lokalt/2014-01-04/550001/honnor-hantverket

  VastaaPoista