torstai 31. lokakuuta 2019

Myytinkertojat: Vastalääkettä ilmastoalarmismiin

Jälleen hyvä video Myytinkertojilta liittyen ilmastonmuutokseen. Tässä pari hauskaa kuvakaappausta videosta:


Vuodelta 2008

Vuodelta 2012

Vuodelta 2016

Vuodelta 2007


Nämä siis yllä olevalta videolta. Voisin lisätä tähän soppaan oman mausteeni ja laittaa lisää kuvia suomalaisen median ilmastoennusteista:


Vuodelta 2012, eli nyt on 13 vuotta aikaa siihen, että 100 miljonaa ihmistä kuolee ilmastonmuutokseen.
Montako muuten on kuollut tähän mennessä? Onko kukaan pitänyt kirjaa?

Vuodelta 2018. Eli "peruuttamaton tapahtuu" seuraavan kahden kuukauden aikana. Nyt on kiire!


Ja sitten oma henkilökohtainen suosikkini tältä vuodelta:


Ihmiskunnan loppu on ovella! Satavarma tieto!


Vuosi sitten Iltalehdessä ennustettiin, että vuonna 2068 jouluna ei ole lunta. Ehdotukseni Iltalehdelle, miten jutun kuvituskuva voitaisiin vaihtaa aiheeseen paremmin sopivaksi:3 kommenttia:

 1. Mitenköhän käy?

  http://www.heidihautala.fi/fi/lumeton-talvi-2020/

  Hups!

  https://pbs.twimg.com/media/EIzLYBYXkAE8mwp.png:large

  VastaaPoista
 2. Kumma juttu! -blogin uusimman tekstin kommenteissa oli linkki "Ilmastonmuutosuutisiin". Kun propaganda menee naurettavaksi, vastavoimaksi syntyy satiiria.

  Otetaan nyt vaikka tämä esimerkki:

  http://www.ilmastonmuutosuutiset.fi/2019/11/st1-yhtion-yritysasiakkaat-voivat-kompensoida-ostamiensa-polttonesteiden-hiilidioksidipaastot/

  "St1 tarjoaa ensimmäisenä energiayhtiönä ja polttonesteiden jakelijana asiakkailleen mahdollisuuden kompensoida liikenteen hiilidioksidipäästöjä yhteistyössä suomalaisen, voittoa tavoittelemattoman Compensate-säätiön kanssa.

  Palvelu tarjotaan ensimmäiseksi yhtiön St1- ja Shell-yrityskorttiasiakkaille, jotka voivat kompensoida ostamiensa polttonesteiden hiilidioksidipäästöt kuukausittain laskutettavalla kompensointimaksulla.

  – Uskomme, että asiakkaamme lähtevät innolla mukaan. Monet ovat pyytäneet saada maksaa polttoaineista suurempaa summaa, jotta he voisivat kompensoida maailmanlopun aiheuttavasta toiminnastaan syntyvän pahan mielen, kertoo luotettavalta vaikuttava Juhana Massitpois.

  Compensate-mallissa kompensaatiomaksu lasketaan öljynporauksesta sekä polttonesteiden jalostuksesta, kuljetuksista ja käytöstä aiheutuvista hiilidioksidipäästöistä, joka on esimerkiksi dieselin osalta 5,57 senttiä litralta.

  Kompensaatiomaksut tilitetään lyhentämättöminä Compensate-säätiölle, joka käyttää ne täysimääräisesti erilaisiin ilmastonmuutosta ehkäiseviin toimenpiteisiin.

  – Meillä on vaikka mitä hankkeita. En nyt lähde niitä tässä listaamaan, mutta paljon on hyviä projekteja. Voitte luottaa siihen, että rahat menevät hyvään tarkoitukseen, Massitpois kertoo syvälle silmiin porautuvalla luottamusta herättävällä katseellaan."

  Vitsi on siinä, että tuo hanke on ihan todellinen. Tämä säätiö on todella olemassa, ja se todella tarjoaa tällaista kompensaatiomallia.

  https://autotoday.fi/st1-yhtion-yritysasiakkaat-voivat-kompensoida-ostamiensa-polttonesteiden-hiilidioksidipaastot/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääliöitä on maailma täynnä. Csäätiö on Antero Vartian projekti. Kaveri haistoikin ison tilaisuuden. Myi osuutensa Jasper Pääkkösen Löylystä, ei pyrkinyt enään eduskuntaan ja laittoi pelimerkkinsä tähän.

   Onko joku kertonut Anterolle mitä tulevaisuus tuo...

   Poista