torstai 8. heinäkuuta 2021

BlokkiMedia: Milloin koronapandemia loppuu?
5 kommenttia:

 1. Nehän on Suomessa saaneet rahoituksen johonkin nenäsumute "rokotteeseen". Ompa taas kyllä aihetta ylpeyteen olla Suomalainen. Oli hyvä kun radiossa sanottiin että "kliiniset kokeet" voi alkaa ihmisillä. Ei ne edes peittele sitä että ihmiset on koekaniineja.

  VastaaPoista
 2. Sakari Peltolalta tarttuva protestilaulun alku:
  https://www.youtube.com/watch?v=x5xIpDOfFPg

  VastaaPoista
 3. Niin, tässä se nyt kerrotaan minkä vuoksi ei rajoituksista luovuta, nyt kun kukaan ei kuole tautiin, riskiryhmät on rokotettu niin aletaan painostamaan yhä nuorempia ja nuorempia ottaman piikejä. Nyt on kekistty että tuollainen "Long covid", joka ilmeisesti käsittää kaikki oireet maan ja taivaan välillä on peruste rajoituksiin.


  "Huolestuttavia tietoja nuorten koronaoireista kantautuu maailmalta – pian niillä voidaan perustella rajoituksia Suomessakin"

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008137825.html

  VastaaPoista

 4. https://twitter.com/ORostila/status/1417826897405296643?s=19

  Radiosta tuli mainos, jossa kehotettiin "kantamaan mukana" rokote- ym.koronastatuksen omakannasta lukevaa softaa/QR-koodia."

  Jos tuo pitää paikkansa, niin tuossa valmistellaan rokottamattomien liikkumisen rajoittamista. No, tiesihän että se on tulossa, mutta on tämä hurjaa aikaa.

  VastaaPoista
 5. Kun ihmisellä on koronarokotus, ihmisen on hyvä elää. Sen jälkeen tarvitaan vain toinen rokote. Sitten on vielä parempi elää, koska ihminen on suojautunut. Kaikilta muilta paitsi varianteilta. Niitä kun voi saada rokottamattomilta. Tai toisilta rokotetuilta. Samoin kuin sitä ensimmäistä versiotakin. Tai toista. Siksi kohta on aika ottaa kolmas rokote. Itse taudissahan on menossa jo neljäs aalto ja se on sen verran vaikea asia käsittää, että THL:n Mika siirtää jälleen kerran vastuuta AVI:n suuntaan. Vastuuta, joka ei ole koko hötäkän alusta saakka kuulunut kenellekään. Mika ottaa itse tyynesti popcornit esiin ja tokaisee pienenä piikkinä: ”Eiköhän asetuta nyt kaikessa rauhassa katsomaan kuinka brittien käy.”

  VastaaPoista