sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

Mitä patentit paljastavat?


Virallisen narratiivin mukaan koronavirus lähti leviämään lepakoista kiinalaiselta ruokatorilta syksyllä 2019. Jokainen tämän blogin lukija tietää, että tämä virallinen narratiivi ei ole koskaan ollut erityisen uskottava. Jos on seurannut "Eliitin" propagandaa jo pitempään, tietää kyllä miten harvoin viralliset narratiivit ovat totta.

Jossain vaiheessa plandemian aikana kilpailevaksi narratiiviksi tuli väite, että virus olisi lähtöisin kiinalaisesta viruslaboratoriosta. Moni valtamediaan skeptisesti suhtautuva tarttui tähän narratiiviin, mutta minun korvaan se kuulosti aina jotenkin epäilyttävältä. 

Myöhemmin alkoi levitä tieto siitä, että tätä uutta koronavirusta ei kukaan ole koskaan eristänyt. Toisin sanoen, kukaan ei ole esittänyt tieteellistä todistetta siitä, että tämä "uusi koronavirus" (SARS-CoV-2) olisi olemassa. Mm. huippututkija Kalevi Korento puhui tästä Mikko Kemppe -podcastissa

Miten "uusi koronavirus" olisi voinut karata kiinalaisesta laboratoriosta, jos sen uuden viruksen olemassaoloa ei ole todistettu? Jokin tässä tarinassa mättää.

Vaikuttaa siltä, että vastaus tuohon kysymykseen on vihdoin löytynyt. Tämän kirjoituksen lopussa olevalla videolla tohtori David E. Martin käy läpi todistusaineistoa, joka paljastaa sen tosiasian, että tämä "uudeksi" väitetty koronavirus ei oikeasti ole uusi. Patenttirekesterin tiedoista paljastuu, että se luotiin keinotekoisesti jo kauan sitten. Tämä viimeiset puolitoista vuotta hysteriaa aiheuttanut koronavirus on siis olemassa, mutta väite sen uutuudesta ei pidä paikkaansa. Olisikohan tämä se syy siihen, miksi tätä "uutta koronavirusta" ei ole eristetty? Vältelläänkö sitä eristämistä siksi, että se paljastaisi tämän "uuden koronaviruksen" olevan kaikkea muuta kuin uusi?

Martinin kaivama ainoisto paljastaa, että tämä "kiinalaisesta laboratoriosta karkasi uusi koronavirus" -narratiivi on vain hämäystä. "Eliitti" osaa pelata tätä peliä, ja tietää miten hämäysnarratiiveja luodaan. Tavoite on saada ihmiset väittelemään kahden narratiivin välillä, joista molemmat ovat "Eliitin" luomia valheita.


(klikkaa suuremmaksi)


Martin esittelee videolla mm. patenttirekistereistä löytyvää todistusaineistoa, joka paljastaa, että tätä plandemiaa on valmisteltu jo pitkään. Yksityiskohdista löytyy mm. todisteet sille, että myös 2000-luvun alussa mystisesti tyhjästä ilmestynyt SARS-virus (tämän "uuden koronaviruksen" kantaisä SARS-CoV) oli keinotekoisesti luotu virus, joka patentoitiin jo 19.4.2002. Tämä tapahtui siis vähän ennen Aasiassa puhjennutta SARS-epidemiaa, joka levisi virallisen tarinan mukaan lepakoista ihmisiin. Näemmä nämä lepakkotarinat ovat vähän kuin vyölaukut - ne tulevat aina uudestaan muotiin. 

Videolla kerrotaan sellainenkin yksityiskohta, että termi "new normal" (uusi normaali) lanseerattiin "SARS ja bioterrorismi" -konferenssissa jo 6.1.2004. Kuinkas sattuikaan.


WHO ja "new normal"


Martinin esittelemä aineisto paljastaa miten "Eliitti" on jo vuosikymmeniä valmistellut ja suunnitellut tapahtumasarjaa, jonka lopullisena tavoitteena on saada koko maailman väestö suostumaan geeniterapiapiikkeihin. Video on melko raskassoutuista katsottavaa, mutta onneksi Rapsodia on tehnyt siihen suomenkielisen tekstityksen, mikä tekee katsomisesta hieman helpompaa.4 kommenttia:

 1. Siksi ottaa päähän se, että suurin puhuu kokeellisesta piikistä, vaikka totuus on just se, että tätä on valmisteltu, tämä on tiedossa ja suunniteltu tekemään ihmisille sitä miten se on tutkittu ja luotu. Kyllähän nyt jokainen tietää, joka tietää että kun aseella vaikkapa ampuu, et mitä jälkeä se jättää.
  Päättäjät tietää tästä, tuotteen tilaajat tietää tästä, nykyiset viisi naista on koulutettu tähän, mikä vie meidät diktatuuriin, koska eihän naiset meille mitään pahaa halua... skitsoo meininkii kyl.
  Kuinka ollaakkaan, että rokotukset auttaa, mutta rokottamattomat sairastuttavat rokotetut, eli ovat tappaija... Tässä tehdään terveistä ihmisistä vihollisia, että rokotetut on "uusi normaali", kuinka sairasta porukkaa tuolla oikeasti on, kunnon käärmeitten valtakunta.

  VastaaPoista
 2. Ottamatta kantaa itse asiaan, David E. Martinin patenttien oikeellisuutta tutkivan yrityksen M-Cam Internationalin logot voivat herättää kiinnostusta:

  https://images.app.goo.gl/f9PfaFxLqn2Vhq5N8

  https://images.app.goo.gl/TpiGzGqgyfhijSZu8

  Aika selvää vapaamuurarisymboliikkaa. Tietenkään sen ei tarvitse tarkoittaa sitä että itse asia ei pidä paikkaansa, tai että tämä olisi jokin salajuoni. Pistipähän vain silmään kun vilkaisin mikä on miehiään tämä tohtori.

  VastaaPoista
 3. Voimia ja jaksamisia heille, mutta tämän asenteen takia tässä ollaan: "Olen tiennyt, että myös koronarokote aiheuttaa joillekin vakavia oireita, mutta sekään ei ole hetkauttanut, kunnes se sitten iskee omaan perheeseen."

  https://mvlehti.net/2021/07/26/isan-kertomus-yli-2-viikkoa-kestaneesta-17-vuotiaan-tyttaren-kamppailusta-vakavia-koronarokotteen-haittavaikutuksia-vastaan/

  VastaaPoista
 4. Nyt kun Haitin presidentti on lahdattu, voidaankin lahjoittaa muutamat rokotteet, ai että miten ihanaa tämä hyväntekeväisyys:
  https://www.facebook.com/unicef/posts/10159496716434002

  Jos ette ole facebookissa, niin tässä teksti Unicefin facebook sivulta:
  "There wasn't a single COVID-19 vaccine in Haiti before July. Thanks to a US donation of half a million doses through COVAX, health workers and other priority groups are being vaccinated including Nurse Alabrie Marie.
  "Now that I got vaccinated I feel much safer to carry out my job and to protect children and their parents from COVID-19 infection."
  To help health workers everywhere continue their life-saving work for families, wealthy countries must donate doses now."

  VastaaPoista