sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Susan


Tämä on kirjoitus, jonka julkaisemista järkeni vastustaa jyrkästi. Se huutaa: "Ei ei ei! Älä helvetissä!" Samaan aikaan intuitiollani on asiaan täysin päinvastainen kanta. Se on vaatinut minulta tätä kirjoitusta jo pitemmän aikaa, eikä se luovuta. Melkoinen ristiriita ja sisäinen paine.

Kuten olen aiemminkin todennut, minä aloin jo kauan sitten elää elämääni intuitiotani kuunnellen. Näin jälkikäteen katsottuna se on ollut ehdottomasti oikea ratkaisu. Jos en olisi niin tehnyt, tätä blogia ei olisi olemassa. Olen monta kertaa ollut tilanteessa, jossa intuitioni on ohjannut minua sellaiseen suuntaan, johon en haluaisi mennä. Siinä käy joka kerta samalla tavalla. Ensin vastustan, sitten vastustan lisää, sitten tulen hulluksi sen sisäisen paineen kanssa, ja lopulta annan periksi. Näköjään olen taas tämän prosessin viimeisessä vaiheessa. 

Tämä kirjoitus menee nyt aika rajusti ohi tämän blogin varsinaisesta teemasta, mutta eipä se ole ensimmäinen kerta. Eikä tuo intuitiokaan tunnu siitä liiemmin välittävän. 

Kuten olette ehkä saattaneet huomata, minä olen tutkijaluonne. Suhtaudun yleensä asioihin niin, että se mitä en ole itse tutkinut, siitä en voi varmuudella tietää mitään. Samaan aikaan olen myös hyvin utelias monien asioiden suhteen. Tämä on vuosien varrella johtanut siihen, että olen päätynyt tutkimaan kaikenlaisia omituisia asioita, joista ei todellakaan voi puhua ääneen "normaalien ihmisten" kanssa. 

Kun minä lähden tutkimaan jotain uutta asiaa, yritän aina lähteä puhtaalta pöydältä ilman ennakkoasenteita, ja keskittyä vain siihen mitä näyttö sanoo. Otan esimerkiksi sen kun joitain vuosia sitten netissä alkoi levitä litteän Maan salaliittoteoria. Vaikka teoria kuulosti aluksi täysin pähkähullulta, minä annoin tälle teorialle mahdollisuuden. Totesin, että jos näyttö riittää, olen valmis hyväksymään esitetyt väitteet. 

Käytin aiheen tutkimiseen huomattavia määriä aikaa, ja ihan aidosti annoin tälle teorialle mahdollisuuden. Katsoin tuntitolkulla videoita, joissa teoriaa yritettiin todistaa. Jossain vaiheessa oli kuitenkin pakko todeta, että teorian kannattajien argumentaatio oli älyllisesti niin köyhää ja näyttö niin olematonta, että sitä ei voinut mitenkään ottaa vakavasti. Minä voin kyllä antaa mahdollisuuden erikoisillekin näkemyksille, mutta ei minua millään lapsellisella höpöhöpöargumentaatiolla vakuuteta.

Joskus noin kymmenen vuotta sitten päädyin keskustelemaan erään ystäväni kanssa selvänäköisyydestä. Minulla ei ollut tästä aiheesta mitään aiempaa tietoa tai näkemystä, mutta huomasin kiinnostuvani asiasta. Aihe alkoi kiinnostaa siinä määrin, että halusin tutkia sitä. 

Ystäväni tiesi muutaman selvänäköisen ihmisen, jotka myyvät selvänäköisiä palveluja. Suhtauduin asiaan aluksi hyvin suurella skeptisyydellä, koska tuollaisella alalla voisi kuvitella olevan ihmisten hyväuskoisuutta hyväksikäyttäviä huijareita. Mutta jälleen kerran olin valmis antamaan asialle mahdollisuuden. Tutkija ei muodosta näkemystään ennakkoluuloille tai uskomuksille, vaan perehtyy ensin näyttöön, ja muodostaa näkemyksensä näytön uskottavuuden perusteella. 

Ainoa tapa kerätä näyttöä oli käydä tapaamassa näitä selvänäköisiä ihmisiä, ja kuulla mitä heillä oli sanottavana. Kävin yhteensä kolmen eri ihmisen luona. Ajatukseni oli, että jos minulle yritetään syöttää pajunköyttä, se kyllä paljastuu jossain vaiheessa. Jos esimerkiksi eri näkijät puhuvat täysin ristiin, se on varma merkki siitä, että ainakin joku puhuu potaskaa. Jos taas joku näkijä kertoo asioita, joista puuttuu konkretia täysin, siitä voi päätellä paljon. Jos kerrotut asiat ovat vain sellaista geneeristä liirumlaarumia, jota voisi kertoa kenelle tahansa, sillä ei minua vakuuteta. Jos joku taas kertoo jotain tulevaisuudestani, aika tulee näyttämään oliko se totta vai ei.

Ensimmäisellä kerralla yksi näistä näkijöistä sanoi minulle: "Sinä olet tullut tänne vapaaehtoisesti." En silloin ihan ymmärtänyt mitä se tarkoittaa. Minulle tarkennettiin, että sieluni oli käynyt karmallisen kierron tällä planeetalla loppuun, ja että minun ei olisi ollut pakko enää syntyä tänne.  

Se oli tuolla hetkellä elämäni oudoin keskustelu. Toki olin siinä kohtaa avoin ajatukselle menneistä elämistä, mutta koska en silloin vielä ollut tarkemmin tutkinut asiaa, minulla ei ollut siitä mitään voimakasta mielipidettä suuntaan tai toiseen.

Ensimmäinen reaktioni tähän oli: "No minkä ihmeen takia minä sitten tällaiseen paikkaan olen tullut? Kuka tänne nyt haluaa vapaaehtoisesti tulla?!" Vastaus meni jotenkin näin: "Sinä olet tullut tänne auttamaan ihmisiä. Tulevina aikoina ihmiskunta joutuu kokemaan suuria mullistuksia, ja sinä olet yksi niistä, jotka ovat tulleet auttamaan näiden mullistusten yli. Sinä tulet toimimaan opettajana."

Eihän sitä silloin voinut mitenkään ymmärtää, mitä tuo voisi tarkoittaa. Mitä minä nyt muka osaisin ihmisille opettaa? Puhuukohan se ihan höpöjä?

Kun kävin toisen näkijän luona, voitte kuvitella hämmästykseni, kun hän alkoi yhtäkkiä puhua siitä, että olen tullut tälle planeetalle vapaaehtoisesti. Ihan sama tarina. Rupesin väkisinkin miettimään, että millä todennäköisyydellä tällainen asia tulee puheeksi kahdessa eri keskustelussa, jos selvänäköisyys on vain huuhaata? 

Myöhemmin kun kävin kolmannen näkijän luona, kas kummaa myös hän toisti tämän saman asian vapaaehtoisesta inkarnaatiosta. Jos kolme eri näkijää vain heittelisivät asioita hatusta, pidän sitä melko epätodennäköisenä, että he kaikki sattuisivat arpomaan hatustaan juuri tämän täysin saman yksityiskohdan. Pidin toki jonkin aikaa teoreettisena mahdollisuutena sitä, että periaatteessahan tuo voisi olla sellainen asia, joka sanotaan aina kaikille. Myöhemmin kun kuulin useamman tutun kokemuksista näiden samojen näkijöiden luona, kävi ilmi, että kenellekään toiselle ei oltu puhuttu vapaaehtoisuudesta mitään. 

Näyttöön perustuvassa tutkimuksessa tällaista näyttöä ei voi sivuuttaa. Jos kolme eri näkijää ottaa itse puheeksi tämän täysin saman asian, se viittaa aika vahvasti siihen, että selvänäköisyys ei ilmiönä olekaan pelkkää huuhaata. 

Mielenkiintoista oli myös se, että kymmenen vuotta sitten tämä ensimmäisenä tapaamani näkijä kertoi minulle, että minulle vahvin tapa ilmaista itseäni on kirjoittaminen. Hän näki, että tulevaisuudessa minä tulen kirjoittamaan paljon. Muutamia vuosia myöhemmin syntyi EES. Jos se kirjoittaminen oli vain arvaus, niin melkoisen hyvin arvattu. 

Tämä kyseinen näkijä, Susan nimeltään, kykeni kertomaan minusta monia hyvin henkilökohtaisia asioita hämmästyttävän yksityiskohtaisella tavalla. Jos lasken kaikki häneltä kuulemani asiat yhteen, minun on hyvin vaikea olla uskomatta hänen selvänäköisten kykyjen aitouteen. Niin vahvaa näyttöä ei voi mitenkään sivuuttaa.

Päädyin tässä vähän aikaa sitten käymään uudestaan Susanin luona noin kymmenen vuoden tauon jälkeen. Minua kiinnosti kuulla mitä sanottavaa selvänäkijällä on tähän maailman hulluuteen. Kymmenen vuotta sitten hän kertoi maailman käyvän tulevaisuudessa läpi suuria mullistuksia. Epäilemättä olemme nyt päätyneet tähän mullistusten aikaan, joten minua kiinnosti kysyä häneltä miten pitkään tämä hulluus jatkuu. 

Vastaus ei ollut ihan sitä mitä toivoin. Susanin mukaan tämä tilanne tulee pahenemaan vielä monta vuotta. Vuosilukijen suhteen hän ei osannut sanoa mitään varmaa, mutta hän piti todennäköisenä, että asiat kääntyvät parempaan suuntaan vasta noin viiden kuuden vuoden kuluttua. Tämän jälkeenkin kestää vielä monta vuotta, että maailma toipuu tästä hulluuden jaksosta kunnolla. Hän arvioi, että tuo prosessi kestäisi noin vuoteen 2033. Toki hän tässä yhteydessä painotti, että vuosilukujen arvioiminen on aina epätarkkaa, joten niihin kannattaa suhtautua tietyllä varauksella.

Susanin mukaan seuraavat noin 5-6 vuotta tulevat olemaan hyvin kaoottisia. Hänen mukaan yhteiskunnan toimintakyky tulee olemaan ajoittain suurissa vaikeuksissa. Internet ja älylaitteet eivät välttämättä aina toimi. Tulee pitkiä sähkö- ja vesikatkoksia. Logistiikassa ja ruuan jakelussa voi olla isoja haasteita. 

Susan kuitenkin painotti, että nämä käytännön elämään suuresti vaikuttavat ongelmat eivät ole mitenkään katastrofaalisia, eikä niiden takia tarvitse panikoida. Niistä kyllä selvitään, koska ihmiset ovat pakon edessä kykeneviä ratkomaan ongelmia hyvinkin kekseliäillä tavoilla. 

Toki hän suositteli, että olisi järkevää varata kotiin jonkin verran ylimääräistä ruokaa ja erityisesti vettä. Mitään älytöntä useamman vuoden ruokavarastoa ei kuitenkaan tarvita. Kuukauden ruokatarpeet riittävät. Vesi tulee olemaan ruokaa kriittisempi asia. Ihminen kyllä selviää melko pienelläkin ruokamäärällä, mutta ei ilman vettä. 

Kun kysyin, että missä vaiheessa näiden ylimääräisten ruokavarastojen hankinta kannattaisi aloittaa, vastaus oli: "Nyt. Jo tuleva syksy saattaa olla aika raju." Muistin vasta tämän tapaamisen jälkeen, että Klaus Schwab on jo pitkään puhunut yhteiskuntaa uhkaavasta kyberhyökkäyksestä, joka tulisi olemaan koronakriisiäkin pahempi asia. Kyllähän tuosta "Eliitin" narratiivista voi jotain päätellä.

Tuleeko nämä Susanin ennustamat asiat sitten toteutumaan? Vaikea sanoa. Itse en pidä selvänäköisyyden kautta tullutta informaatiota niin absoluuttisen tarkkana, että luottaisin sen paikkaansa pitävyyteen ilman mitään varauksia. Mutta en minä voi sitä aiempien kokemusteni takia täysin sivuuttaakaan. Kyllä minun on pakko tuohon informaatioon tietyllä vakavuudella suhtautua.

Olen toki myös kokenut sen, että aina näkijän ennustukset eivät toteudu. Kymmenen vuotta sitten tämä samainen Susan kertoi näkevänsä, että EU tulee hajoamaan vuoteen 2016 mennessä. Tämä ei selkeästikään toteutunut, joten olisi älyllisesti epärehellistä olla ottamatta tätä pieleen mennyttä ennustetta huomioon omassa arviointiprosessissa. Välillä se informaatio on tarkkaa - välillä ei.

Jos itse mietin menneen puolentoista vuoden tapahtumia, ei ole mitenkään vaikea uskoa, että asiat tulisivat menemään tulevina vuosina pahempaan suuntaan. Sen näkemiseen ei varsinaisesti tarvita selvänäköisiä kykyjä. Ei ole myöskään vaikea uskoa, että Klaus-sedän puheet yhteiskuntaa ravistelevista kyberhyökkäyksistä kertovat jotain "Eliitin" suunnitelmista. Niinhän se meni koronankin kanssa - siitä kerrottiin etukäteen.

Jokainen tietenkin päättää itse miten tähän Susanin tarjoamaan informaatioon suhtautuu, ja mitä kannattaa tehdä tai olla tekemättä. Minä en lähde ketään neuvomaan, mutta voin kertoa mitä itse aion tehdä. Tulin siihen tulokseen, että minulle ei ole kovin suuri vaiva varata kaappiin vähän ylimääräistä ruokaa. Pienen vesivarastonkaan pitäminen ei ole kovin suuri ongelma. Minä en häviä sillä mitään. Jos Susanin kautta tullut informaatio osoittautuukin vääräksi, ei siitä synny minulle mitään vahinkoa. Kyllä niille kaappiin varatuille säilykkeille aina jotain käyttöä löytyy. 

Olen itse sitä mieltä, että olisi ehkä järkevää pitää kotona myös jonkinlaista käteiskassaa. Jos tilanne päätyy jossain vaiheessa siihen, että sähköt ovat pitkiä jaksoja pois pelistä, pankkikortit tai älypuhelimet tuskin toimivat maksuvälineinä. 

Aika tulee näyttämään miten tässä käy. Minua ei haittaisi yhtään, jos tämä Susanin tarjoama informaatio osoittautuisi vääräksi, ja kaikki tämä ympärillämme oleva hulluus vain vähin äänin katoaisi pois ilman sen kummempia ongelmia. Valitettavasti tämä skenaario ei juuri nyt näytä kovin todennäköiseltä. 

Kysyin Susanilta myös siitä miten pahaa jälkeä koronapiikkien pitkäaikaisvaikutukset tulevat aiheuttamaan. Hänen mukaan nämä piikit eivät tule aiheuttamaan niin laajamittaista kuolleisuutta, mitä monet pelkäävät. Kuolleita kyllä tulee, ja voi tulla paljonkin, mutta ei mitenkään massiivisessa mittakaavassa. 

Susanilta tulleen tiedon mukaan koronapiikkien tarkoitus ei ole ihmiskunnan väkiluvun vähentäminen.  "Eliitti" tarvitsee näitä tottelevaisia orjia, joten ei heitä olisi mitään järkeä tappaa massoittain. Piikkien tarkoitus on enemmänkin tehdä ihmisistä vielä entistäkin robottimaisempia orjia. Koronapiikki kuulemma katkaisee ihmisen yhteyden omaan sieluunsa. Kohteena ovat erityisesti pienet lapset. Hänen mukaan edessä on vielä aika, jolloin koronapiikkejä aletaan antaa jopa vastasyntyneille lapsille. 

Koronapiikit eivät kuitenkaan aiheuta suuressa mittakaavassa peruuttamatonta vahinkoa. Susanin mukaan piikkien aiheuttamiin terveysongelmiin tullaan löytämään uusia hoitomuotoja. Tämän asian suhteen todella toivon Susanin olevan oikeassa. Saa nähdä.

106 kommenttia:

 1. Pahempaan suuntana tämä menee, se on ihan selvä. Katsokaa tätäkin. Propagandaa, joka kertoo, että näin oli alunperin tarkoitettukin. Ihmiset haluavat muka jotakin ulkonaliikkumiskieltoja. Ja maski kuuluu julkiseen liikenteeseen, oli pandemia tai ei? Miksi? Miksi ei samantien kypärä aina päähän.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kotiin-kympiksi-yokerhot-kiinni-maskit-tulivat-jaadakseen-merkittava-osa-briteista-jatkaisi-koronarajoituksia-oli-pandemiaa-tai-ei/8188198

  VastaaPoista
 2. Intuitiota pitää kuunnella, sen olen itsekin huomannut vuosikymmenien aikana. Monta omituista päätöstä on tehty vain, koska jokin "sisäinen pakko" vaatii niin tekemään, enkä ole niitä valintoja koskaan joutunut katumaan.

  Mietin jälleen, että kommentoinko tähän kirjoitukseen mitään, koska tuntuu typerältä vain myötäillä kirjoitusta, mutta minusta on mukavaa/helpottavaa huomata, että on olemassa ihmisiä, jotka suhtautuvat elämään/valintoihin/asioihin samalla tavalla kuin itsekin. Tutkimaton elämä ei ole elämisen arvoinen (taisi olla Sokrates, joka näin sanoi eikä voisi olla enempää oikeassa). Mutta tässä varmaankin on yksi tapa, kuinka rooliasi opettajana toteutat; saada itsestään vielä epävarmat pohtijat ja "piilevät lahjakkuudet" tulemaan esille!

  Selvänäköisyys on minua kiehtonut aina, mutta en ole sellaisella koskaan käynyt, koska en tiedä yhtään sellaista. Mainoksia kyllä riittää, mutta en ole tohtinut edes intuition antaa valita niistä sellaista, joka ei olisi huijari. Ei teillä olisi vinkata hyvää selvänäkijää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aikani tingattuani järjen rahantuhlausviisausten kanssa, päädyin lopulta varaamaan ajan :D

   Poista
  2. Eihän se ihan halpa ole, mutta vapailla markkinoilla hinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan.

   Poista
  3. Hyvä palvelu tietenkin aina maksaa, mutta jos siitä on itselle iloa ja jopa hyötyä, on se sitten varmasti hintansa arvoinen. Mikäpä nykyaikana olisi halpaa... Baarireissulle tuo raha ei edes riittäisi ja siitä sentään tulee vain paska olo :D Ellei jopa pitempiaikaistakin vahinkoa. Ja intuitio oli sitä mieltä, että nyt voisi tälle olla hyvä hetki, todennäköisesti saan siitä nyt paljon enemmän irti kuin aiemmin olisin saanut.

   Poista
  4. Nyt on käyty Susanilla, eikä menneet rahat hukkaan. Oli kyllä varmasti elämäni erikoisin tapahtuma, osittain jopa käänteentekevä. Kerrotut asiat minusta olivat niin tarkkoja, ettei niitä olisi voinut geneerisesti heitellä ihan jokaiselle. Suurin osa asioista oli sellaisia, minkä "tiesin" jo, mutta tämä vain vahvisti juurikin sen, mistä se intuitio on aina vihjaillut. Kerrottiinpa myös hyvin epämiellyttäviä henkilökohtaisia asioita, jotka eivät kyllä tulleet yllätyksenä nekään.

   Sen verran kuitenkin selvisi, että se minun lapsuuden toiveammatti "kaikkien pikku apulainen" on oikeastaan sittenkin minun nykyisen elämäni tarkoitus :D Tokikaan ei ihan siinä muodossa miten olen sitä tähän asti toteuttanut; omalla kustannuksella, toisten vaatimuksista ja tarpeista. Lainaan tähän pätkän kanavoinnista:

   "Tulevaisuus on nyt melkoisen auki ja voit valita hyvin vahvasti mitä lähdet toimimaan ja tekemään tulevaisuudessa ja nyt on todellakin se hetki, jossa sinun tulisi mennä itsesi edellä, ei niin, että mietit mitä muut tarvitsevat tai mikä olisi muille hyväksi.

   Sinä olet vanha sielu ja tiedät tämän ihmisyyden ja olet tarkkaan suunnitellut myös tämän ajan, jossa synnyt tähän murrosvaiheeseen, jossa ihmiskunta on melkoisen vaikeissa tilanteissa ja nämä vaikeudet vielä tässä tulevaisuudessa lisääntyvät ja sinulla on tuo rauha ja tietoisuus oikeastaan kaikesta, että kaikki tulee loppujen lopuksi olemaan hyvin, vaikka ihminen käykin suuria muutoksia tässä tulevaisuudessa läpi.

   Tulevaisuudessa ihmiset tulevat tarvitsemaan apuasi hyvin hyvin paljon. Mieti, mikä on sinulle luontainen ja hyvä tapa tehdä muiden auttamista, jossa myös sinä täytyt tuosta hyvästä olosta, joka liittyy tähän auttamiseen."

   Olen siis ollut olemassa jo aikoja sitten ja nähnyt kaikenlaisia katastrofeja, sotia ym. elämäntapoja (ei siis ihmekään, että en koskaan ylläty mistään, onhan näitä nähty). Vielä kun löytyisi se sopiva tapa, miten tätä elämistä kertynyttä tietoa oppisin käyttämään ihmisten hyväksi.

   Kaiken kaikkiaan kokemus oli hyvin positiivinen ja mieltä kirkastava. Voin suositella =)

   Poista
  5. Onko kellään mitään hajua mistä löytyisi sivu tai joku vastaava josta voi katsoa oman alueen selvännäkijöitä? Alkoi itselläkin mielenkiinto nousemaan asiaa kohtaan.

   Poista
  6. En osaa sanoa. Sen verran skeptinen luonne olen, että itse en lähtisi tapaamaan ketään jolle en löydä suosittelijaa.

   Mutta tuota Susan Hedmania voi kyllä tavata myös videovälitteisesti.

   Poista
  7. Ite kävin videon kautta Susanilla ja onnistui tosi sujuvasti.

   Poista
  8. Onko Lobolla käynyt ennustukset toteen?

   Poista
  9. Kiitos A-4.6 kysymästä =) Piti aivan syventyä miettimään miten nuo Susanin mainitsemat asiat ovat vaikuttaneet/edenneet.

   Varsinaisia ennustuksia Susan ei oikeastaan kertonut, paitsi parisuhdetilanteen osalta, joka on hyvin pitkälti toteutunut siten, kuin Susan sitä kuvasi.

   Tuosta tulevaisuuden avuntarpeesta en ole vielä nähnyt selkeitä merkkejä. Mutta olen tietoisesti, ja varmasti tiedostamatta vielä enemmän, muuttanut omaa suhtautumistani itseeni sekä muihin siihen suuntaan miten Susan (tai henkioppaat) minua kuvailivat (ulkoisen maailman palveluasenteesta oman hyvinvoinnin huomioimiseen) ja tuo "rauha ja tietoisuus oikeastaan kaikesta, että kaikki tulee loppujen lopuksi olemaan hyvin" -kohta on entisestään vahvistunut. "Vapaus Pelottaa" on ollut tuossa hyvin suuressa osassa. Mutta epäilen, että tämä kehitys on vielä sen verran kesken, että minusta ei vielä ole riittävästi apua muille tarjottavaksi, eikä siksi ole vielä tullut eteen selkeää avustuskohdetta tai -tapaa jolla voisin olla avuksi.

   Tai voihan sekin olla, että minusta onkin ollut apua, mutta en sitä tiedosta, koska jos ja kun auttamisen pitäisi olla luontaista, tapahtuu se miettimättä eikä se kuihduta omaa jaksamista, kuten miellyttäjä-masokisti-kaikkienpikkuapulaisena tuli tutuksi.

   Poista
 3. Jos vanha rahajärjestelmä hajoaa ja heti sen jälkeen alkaa mini jääkausi (niin kuin aurinkoaktiviteettitutkijat ennustavat), niin meille tule haastavia aikoja täällä Suomessa. Varsinkin kun poliitikot valmistavat Suomea ikuiseen kesään. Tässä esim. TM:n artikelli tulevasta jääkaudesta, joka tule alkamaan vuonna 2030:
  https://tekniikanmaailma.fi/tutkijat-varoittavat-auringon-aiheuttamasta-minijaakaudesta-joka-voi-viilentaa-maapalloa-2030-luvulla/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, mutta tämä TM:n artikkeli oli vahvasti muokattu, sen jälkeen kun olen sen viimeksi lukenut, vastamaan nykyistä "ilmasto lämpene" poliitikka.
   Tässä Corbbet report juttu tulevasta jääkaudesta: https://www.corbettreport.com/ice-age-farming-solutionswatch/

   Poista
 4. Kiitos jälleen hyvästä kirjoituksesta ja rohkeudesta tuoda tätäkin asiaa ilmi itsestäsi. Itsekkin olen käynyt muutamilla selvänäkijöillä em. mukaanluettuna (käyttänyt heidän valintaan intuitiota) ja olen todennut saman että kaikilla on ollut yhteneväisiä asioita mitä ei ole arvalla voinut ottaa ja kuunnellut nauhoitteita toisilta ihmisiltä jotka ovat käyneet samoilla eikä ne ole olleet yhteneväisä ollenkaan omien kanssa. Näkijät ovat myös kertoneet minusta toimintamalleja ja asioita mitä en edes itse ollut aikaisemmin tiedostanut, mutta kun tutkin mennyttä ja nykyistä elämääni niin näin olen toiminut/toimin. Minun näkemyksen mukaan näkijät kuitenkin osittain tuovat informaation oman mielen rakenteiden läpi (oma näkökulmansa elämästä)ja tämä vaikuttaa ulosantiin.

  Itse näen tulevaisuuden ennustamisen hankalana ja yleensä osaavat näkijätkin ovat kertoneet että voivat lukea vain tämän hetken energiat eli vaikka tällä hetkellä näyttäisi että tulet kirjoittamaan kirjan ja asumaan Ranualla, mutta päätätkin tapaamisen jälkeen muuttaa Lontooseen ja alkaa soittamaan huuliharppua kadulla niin voit hetkessä muuttaa vapaalla tahdollasi tuon edellisessä hetkessä tehdyn tulkinnan. Toki tässä sitten jos uskoo eritasoisiin sielunsuunnitelmiin niin voi olla poikkeuksia. Eli jokainen ihminen vapaalla tahdollaan on oman elämänsä Jumala ja täysin kykenevä luomaan sellaisen todellisuuden kuin kokee parhaakseen. "Eliittihän" on tämä tajunnut tuhansia vuosia sitten ja keksinyt aina keinon miten ihmiset ovat olleet valmiita antamaan tuon vapaan tahtonsa ja energiansa heidän käyttöön toki tiedostamattaan ja alkaneet luomaan maailmaa jota "eliitti" haluaa. Esimerkkinä vaikka kirkko/raamattu miten sitä kautta ihmisiin on istutettu Jumalan pelko ja tällä pelolla omaa voimaansa kohtaan ihmisiä on pienennetty ja ohjailtu.

  Uskon myös että yksisyy miksi "Eliitti" käyttää elokuvissa, kirjoissa ja vaikka musiikkivideoissa symboliikkaa ja tulevaisuuden suunnitelmiaan on että ihmiset saadaan syvemmillä alitajunnan tasoilla luomaan, antamaan lupa ja energiansa heidän agendoilleen.

  VastaaPoista
 5. "Biden varoittaa, että kyberisku voisi johtaa suurvaltasotaan"

  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ulkomaat/artikkeli-1.1489443

  Näemmä tämä kyberiskunarratiivi tuottaa koko ajan lisää otsikoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nehän teki harjoituksen näistä kyberiskuista niinkuin teki ensin tästä koronahoaxista. Kohta ne tekee jonkun kunnon kyberiskun itse johonkin. Tässäkään jamassa ei oltaisi jos ihmiset osaisivat käyttää sen verran päätä että kellä on suurin motiivi tehdä isku. Olisiko heillä itsellään? Side notena vielä, että kummasti nämä "eliitit" haluaa mennä vain kokoajan teknologisempaan suuntaan, vaikka ovat muka huolissaan näistä iskuista yms.

   Poista
 6. Haluaisin tietää hänen näkemyksensä myös siitä kuinka pitkälle tämä koronapassi ja syrjintä etenee. Minkälaiseen on syytä varautua? Kuinka pahaksi poliisivaltio etenee? Itsellä ei tällä hetkellä ole rahaa, eikä oikein aikaakaan kommunikoida tämän tai vastaavan selvännäkijän kanssa. Jos joku teistä näkee tämän ja tulee olemaan yhteydessä tällaiseen, niin pyydän kysymään näitä asioita, jos se ei ole liikaa vaadittu.

  Hannah Rohkean videossa sanottiin, että etelä-Suomessa meininki on gestapon tasoista n. 2kk syksyllä.

  VastaaPoista
 7. Vaikka itsellä hyvinkin vahva intuitio mitä seuraavien vuosien aikana tulee tapahtumaan, pitänee syssymmällä tehdä pieni matka sisäavaruuteen 33(😂) vuoden tauon jälkeen, hakea hieman varmistusta ja perspektiiviä. Päivitän tänne jos ylipäätään pääsen ja selviän järjissäni takaisin 😂.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkaa hommaa, vai miten se meni?

   Poista
  2. Erittäin tarkkaa, eikä viihdettä laisinkaan 😐

   Poista
  3. Sattuipa viime perjantaina outo kokemus ja vielä selvin päin 😂. Töiden jälkeen kotiin ja sohvalle odottelemaan sapuskaa, pötköttelen koira kyljen ja selkänojan väliin kiilautuneena, ajattelen niitä näitä kunnes ajatus alkaa pätkimään ja viimein päässä ei liiku mitään, kuulen patojen kolinan muiden ihmisten liikkeet ja lintujen mekastuksen ulkoa mutta en reagoi niihin mitenkään (ajattele tai jäsennä) , vähitellen ruumini rajat hämärtyvät en enään erota itseäni sohvasta enkä pysty erottamaan missä käsi joka lepää koiran päällä loppuu ja koira alkaa. Edelleen kuuluvan taustamelun päälle alkaa muodostua"huminaa" jota ei kuule korvilla vaan sisimmällään, otsalohko on täysin jumissa aivan kuin aistit toimisivat mutta aivot eivät käsittele viestejä, kokonaisvaltainen vaikutelma siitä että on yhtä kaiken olevaisen kanssa valtaa sisimmän, on yhtä aikaa kaikkialla ja ei missään, oudossa hetkessä tajuaa kaiken mutta ei ymmärrä mitään, maailma kohisee ympärillä myllerryksessä ja samaan aikaan tajuaa ettei tässä ole mitään hätää, pakahduttava onnellisuus ja levollisuus valtaa mielen. Ajatuksenriekaleet alkavat kehittyä ja palaan normaaliin päiväjärjästykseen, makaan sohvalla läpimärkänä hiestä, kaikki pelot ahdistukset ja epäilykset ovat haihtuneet ja olo on kuin kukkulan kuninkaalla. Vaimo ihmettelee hikistä äijää joka hymyilee korvasta korvaan, yritän kovasti kertoa mitä tapahtui, mutta huonolla menestyksellä😂.
   Mielenkiinnolla odotan kuinka kauan tämä fiilis kestää, toivottavasti loppuun asti.

   Poista
 8. Ei ainakaan tainnut olla kaukana totuudesta tämä Susanin ennustus ruokapulasta jne. Kannatti varautua.

  VastaaPoista
 9. Hmm...

  "Uusi pula-aika"

  https://www.iltalehti.fi/talous/a/580e70a1-ab9d-4bb2-9253-4e778893ffde

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän tässä on oikeasti kyse?

   "Kiina kehottaa kansalaisiaan hamstraamaan ruokaa"

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1241fd6c-84f6-43d7-ac80-f1d1508dd250

   Poista
 10. Tämähän menee täysin käsikirjoituksen mukaisesti.Pula-aikaa tarvitaan, jotta saadaan talousjärjestelmä nollattua, ja pk-yritykset kaatumaan jolloin ahh niin ihanat globaalit korporaariot alkavat "huolehtia" kaikista tarpeistamme kunhan vain sanomme kyllä. Nimittäin rokotteille, digitaaliselle rahalle, digitaaliselle identiteetille ja niin edelleen. Mikäpä on ihmisen elellessä kun kaikki on puolestasi valmiiksi mietitty ja päätetty.

  VastaaPoista
 11. Puoli vuotta sitten vauvojen piikittäminen tuntui utopistisen hullulta ajatukselta. Nyt:

  "Fauci says babies and toddlers could be eligible for COVID-19 vaccine by early 2022"

  https://thehill.com/policy/healthcare/582380-fauci-says-babies-and-toddlers-could-be-eligible-for-covid-19-vaccine-by

  Susan näki.

  VastaaPoista
 12. Nyt valmistellaan talousjärjestelmän kaatavaa kyberhyökkäystä. Ei kun siis... "Simuloidaan ja varaudutaan."

  "IMF, World Bank & 10 Countries Held Alarming "Simulation" Of Global Financial System Collapse"

  https://www.zerohedge.com/markets/imf-world-bank-10-countries-hold-alarming-simulation-global-financial-system-collapse

  "The report described that Israel led a "10-country simulation of a major cyber attack on the global financial system in an attempt to increase cooperation that could help to minimize any potential damage to financial markets and banks." It was centered on a catastrophic scenario in which "hackers were 10 steps ahead of us," according to one official who took part."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun katsoo näitä viime päivien otsikoita, niin aika paljon on nyt puhetta kyberhyökkäyksistä.

   "Kyberprofessori Jarno Limnéll muistuttaa kybersodan riskeistä: ”En halua pelotella, mutta turvallisuus ei koskaan saa olla yhden kortin varassa”"

   https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/3d42555d-3e63-443b-9615-acc3595725c5

   "MTV Uutiset Yhdysvalloissa: Media ihmettelee, miksi Putinille ei asetettu pakotteita – Bidenia valmisteltu kyberaseen käyttöön"

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-uutiset-yhdysvalloissa-media-ihmettelee-miksi-putinille-ei-asetettu-pakotteita-bidenia-valmisteltu-kyberaseen-kayttoon/8364226

   Onko tämä tulevan valmistelua? Rakennetaanko tässä narratiivia kiihtyvästä globaalista kybersodasta, joka sitten jossain vaiheessa lamauttaa koko globaalin talousjärjestelmän, kuten tuossa simulaatiossa? Näinkö se Great Reset rakennetaan?

   Poista
  2. Vuoden vanha uutinen:

   From “Event 201” to “Cyber Polygon”: The WEF’s Simulation of a Coming “Cyber Pandemic”

   https://unlimitedhangout.com/2021/02/investigative-reports/from-event-201-to-cyber-polygon-the-wefs-simulation-of-a-coming-cyber-pandemic/

   Jotenkin se Great Reset pitää ihmisille myydä:

   "The WEF has been actively promoting and creating such systems and has most recently taken to calling its preferred model “stakeholder capitalism.” Though advertised as a more “inclusive” form of capitalism, stakeholder capitalism would essentially fuse the public and private sectors, creating a system much more like Mussolini’s corporatist style of fascism than anything else.

   Yet, to usher in this new and radically different system, the current corrupt system must somehow collapse in its entirety, and its replacement must be successfully marketed to the masses as somehow better than its predecessor. When the world’s most powerful people, such as members of the WEF, desire to make radical changes, crises conveniently emerge—whether a war, a plague, or economic collapse—that enable a “reset” of the system, which is frequently accompanied by a massive upward transfer of wealth."

   Mukana venäläisiä:

   "Though Cyber Polygon 2021 is months off, it was preceded by Cyber Polygon 2020, a similar WEF-sponsored simulation that took place last July in which speakers warned of a coming deadly “pandemic” of cyberattacks that would largely target two economic sectors, healthcare and finance. Cyber Polygon 2020 was officially described as “international online training for raising global cyber resilience” and involved many of the world’s biggest tech companies and international authorities, from IBM to INTERPOL. There were also many surprising participants at the event, some of whom have been traditionally seen as opposed to Western imperial interests. For example, the person chosen to open the Cyber Polygon event was the prime minister of the Russian Federation, Mikhail Mishustin, and its main host, BI.ZONE, was a subsidiary of the Russian-government-controlled Sberbank."

   Poista
  3. ... jatkuu

   Venäläisten suuri rooli oli kirjoittajan mielestä hyvin yllättävää:

   "Russia’s inclusion as the leader in such an important global cybersecurity initiative is a bit surprising, especially after Russia has been the scapegoat of choice for any cyberattack committed against any Western power for several years, most recently with the SolarWinds hack in the US. Yet, there was no outcry in the West over Cyber Polygon 2020, in which a company that is majority owned by the Russian government was able to gain direct knowledge of the cyberdefense weaknesses of major global institutions, banks, and corporations through their hosting of the exercise.

   The complete absence of the “Russian hacker” narrative at Cyber Polygon as well as Russia’s leadership role at the event suggests either that a geopolitical shift has taken place or that the Russian hacker narrative commonly deployed by intelligence agencies in the US and Europe is mainly meant for the general public and not for the elite figures and policymakers in attendance at Cyber Polygon."

   Onko Venäjä mukana Great Resetissä?

   "Another possibility for Russia no longer being treated as the perpetual enemy of cyberspace is that it is entirely on board with both the official coronavirus narrative and the allegedly imminent cyberpandemic. Cyber Polygon 2020 appeared, in part, to be a Russian charm offensive that was welcomed by the powerful elite. Tony Blair, who once held out the hand of false reconciliation on behalf of the international community to Colonel Gaddafi, has often been involved in these exercises of international diplomacy on behalf of the elites in the years since he left public office. His involvement in the exercise may have been meant to facilitate support among Western WEF-aligned governments for even greater Russian inclusion in the Great Reset. Part of this is due to the WEF-led effort to bring BRICS nations like China and Russia into the Great Reset fold because it is essential for their agenda’s success on a global scale."

   Lopuksi:

   "A massive cyberattack, such as that simulated at Cyber Polygon 2020, would allow faceless hackers to be blamed for economic collapse, thus absolving the real financial criminals of responsibility. Furthermore, due to the difficult nature of investigating hacks and the ability of intelligence agencies to frame other nation states for hacks they in fact committed themselves, any boogeyman of choice can be blamed, whether a “domestic terror” group or a country unaligned with the WEF (for now, at least) like Iran or North Korea. Between the well-placed warnings, simulations, and the clear benefit for the global elite intent on a Great Reset, Cyber Polygon 2020 appears to have served not only its publicly stated purpose but its own ulterior motives."

   Poista
  4. "Ulkopoliittisen instituutin tutkija Jyri Lavikainen kertoo pitävänsä Suomen edellytyksiä puolustautua kyberhyökkäyksiltä liian heikkoina."

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d40fc59d-e988-45c4-93e8-ad32998a487c

   Kun UPI alkaa rummuttaa narratiivia, että Suomen puolustuskyky kyberhyökkäyksille on heikko, hälytyskellojen pitäisi soida.

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2016/07/aton-kultti-osa-33-riia-round-table.html

   Poista
  5. Valtioiden sota on aina hajota ja hallitse -taktiikan huipentuma.

   Poista
  6. Kovin ovat läheisissä väleissä Venäjä ja WEF:

   "Moscow, Russia, 13 October 2021 – Russia will take a leading role in shaping the trajectory of the Fourth Industrial Revolution. Today, leaders from the Russian Federation and the World Economic Forum announced the Centre for the Fourth Industrial Revolution Russia."

   https://www.weforum.org/press/2021/10/russia-joins-centre-for-the-fourth-industrial-revolution-network/

   Poista
  7. Itse olen pitkään uumoillut Venäjän olevan vain näennäinen vastustaja NWO:lle ja onhan Klaus Schwab jossakin haastattelussa maininnut Putinin kuuluneen YGL:ään. Konflikti Ukrainassa haiskahtaa selvästi käsikirjoitetulta, kun asiaa pohtii hieman lööppejä pidemmälle, mikä lienee suht selvää tämän blogin seuraajille.

   En tiedä onko tällä Venäjän ja Ukrainan sodalla suurempi ensisijainen tavoite, mutta itse näen sillä useita tavoitteita:

   1. Konflikti vie valtamedian huomion ja saa lyhytmuistisen kansalaisen huomion pois Kanadan ja Australian tilanteesta, sekä muista maailmalla tapahtuvista mielenilmauksista koronarajoituksia vastaan. Suomessakin valtamedia toitottaa sotaa "katso video" -artikkeleineen, joiden seassa on kaikenlaista "sydäntä särkevää" sankaritarinaa, joista tulee mieleen elokuva Wag the Dog, jossa Hollywood-tuottaja palkattiin lavastamaan mediaan sota Albaniaa vastaan istuvan presidentin seksiskandaalin peittelemiseksi. Ei näy otsikoita koronasta ja rokotepassista, enkä yhtään ihmettelisi jos taustalla hallitus pohtii muutoksia perustuslakiin, jotta seuraava Suuren nollauksen vaihe saataisiin käyntiin.

   2. Suomi ja Ruotsi ajetaan Natoon. Kansan mielipide on nyt muokattu ja se itse suorastaan vaatii Nato-jäsenyyttä, kun Venäjä on niin kovin suuri uhka. Kansalaisaloite on jo tehty. Poissa on keskustelu THL:n vääristelemistä koronakuolemien tilastoista, joka alkoi päästä otsikoihin ennen konfliktia.

   3. Hintoja taas nostetaan ja ajetaan alas lisää yrityksiä, kun kansa vaatii Venäjä-boikotteja. Teboil ainakin tulee kaatumaan. Samalla kurjistetaan kansalaisten elämää ja tehdään maaseuduilla asumisesta entistä kalliimpaa. Rahojen käydessä vähiin voi Klaus Schwabin ja WEF:in kaiken "ilmaiseksi" tarjoava teknokratia alkaa kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta.

   4. Sodan varjolla saadaan nyhdettyä Suomesta ja muista Euroopan liittovaltion jäsenmaista valtavasti rahaa taholle, joka myy aseet konfliktin molemmille osapuolille. Samalla valtion velka lisääntyy, työttömiä kuritetaan, ja tällä kaikella rahanmenolla voidaan perustella lisäleikkauksia, jotka kohdistunevat ennen kaikkea kulttuuriin, terveydenhoitoon ja maatalouteen (lisää maaseutujen ahdinkoa ja ajaa ihmisiä helpommin hallittaviin kaupunkikeskuksiin), joita on ajettu systemaattisesti alas jo vuosia - ne kun tarjoavat ihmisen tarvitsemaa hengenravintoa, sairaudenhoitoa ja jonkinlaista mahdollisuutta omavaraiseen elämään kaupungin ulkopuolella.

   5. Sotilaallista valmiustilaa vahvistetaan, sillä sitä tullaan tarvitsemaan, kun rokotepassia vastustavat mielenosoitukset alkavat oikein kunnolla ympäri Eurooppaa.

   Ydinsodan uhkakin on melko kätevä keksintö, kun sillä voidaan perustella länsimaiden osallistumattomuutta tähän harhautusoperaatioon. Voidaan vaan asetella pakotteita, joista loppupeleissä kärsii vain kansalaiset juurikin hintojen noustessa. Venäjä kun taitaa olla esim. suurin maakaasun toimittaja Euroopan maille. Myös useat kaupalliset tahot hyödyntävät konfliktia kaiken maailman "osta tämä ja tämä, tuotot menevät Ukrainan avuksi" -kampanjoillaan.

   Sen verran on tullut elämän aikana nähtyä ja koettua, etten kauheasti enää usko sattumiin, ainakaan tietyissä asioissa. Vaikka välillä itsekin tunnen epävarmuutta näistä ajoista, pelkoa häivyttää ymmärrys siitä, että väliaikaista kaikki on vain, kuten vanha iskelmäkin toteaa, ja ahnaimmin maan tomuun takertuvat tekevät suurinta haittaa ennen kaikkea itselleen - se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö olisi valmis auttamaan heitä, jotka apua tarvitsevat ja toisten ahneudesta kärsivät.

   Lopuksi voinkin suositella kaikille soturihengen nostatusta tarvitseville lukemiseksi vaikkapa Hagakure - Samurain tie -kirjaa tai Carlos Castanedan teoksia, joissa myös tuodaan esille soturin periaatteita. Muistaakseni on joku kotimainenkin fiktion muotoon naamioitu opas soturin tien alkuun.

   Poista
  8. Talousjärjestelmän kaatava kyberhyökkäys voisi myös helpottaa Wall Streetin suursijoittajien ja hedgerahastojen tilannetta, niin nurinkuriselta kuin se kuulostaakin. Nuo edellämainitut ovat tehneet uhkarohkeita sijoituksia isolla vivulla, ja mm. shortanneet firmoja kuten Gamestop ja AMC niin paljon että shorttaamisen jälkeen tapahtunut hinnannousu on ajanut nuo rahastot ihan ennennäkemättömään satimeen. Jos kaikki asiat tämänhetkisessä tilanteessa menisi reilusti, ilman mitään rikollisuutta ja korruptiota, niin nuo rahastot sulkisivat shorttipositionsa ja tapahtuisi kenties koko modernin historian suurin varallisuuden siirto. Mutta jatkuvasti pyritään erilaisten sääntömuutosten ja porsaanreikien avulla siirtämään tuota kauemmas, ja jokin jättiläismäinen kriisi voisi jopa helpottaa tilannetta. Eipä tarvi yksityiselle piensijoittajalle antaa osuuttaan, kun hänen pankkitilit voidaan jäädyttää, hänet voidaan ajaa sotimaan, tai koko systeemi voidaan sekoittaa kyberhyökkäyksellä niin että niille, joilla ei ole jo valmiiksi paljon valtaa, jää pelkkä luu käteen.

   Toki tuo on vain yksi näkökulma asiaan. Ja maailmaan yritetään kaikella muullakin luoda kaaosta.
   -Sodilla turvallisuuden tunne pois, jolloin kansa tukeutuu heti ensimmäiseen "vahvaan johtajaan".
   -Kulkutautihysterian avulla vapaudet pois. Ja jos ei pelkkä koronahysteria riitä niin voidaan lisätä siihen myös muita tekosyitä viedä vapauksia "Nuo tyypit ovat natseja!"
   -Maahanmuutolla etninen sosiaalinen koheesio pois. Vaikka kuinka yrittäisit leikkiä että ollaan yhtä suurta perhettä, niin palavasta talosta pelastaisit ensin veljesi ja sitten vasta naapurin, jos ehdit. Siksi kansojen sekoittaminen tuo lopulta vain kaaosta.

   Ja kaikessa, aina kun vilkaisee lähempää, löytyy agendan takaa samoja tyyppejä ja samoja instituutioita. Kyberhyökkäys varmasti voisi olla taas uusi uhkakuva jolla voisi kivasti sekoittaa pakkaa. Sen varjolla voisi ainakin kivasti rajoittaa tietoliikennettä, ja varmistaa se, että kaikki tietoliikenne tulee tiukkaan viranomaisvalvontaan ja kaikki pakotettaisi sitoutumaan johonkin "vastuullisuuteen". Ilmestyskirjan vitsauksia on alettu toteuttaa.

   Poista
  9. Hyvää pohdintaa molemmilta. Omat ajatukset ovat olleet viime päivinä monilta osin hyvin samankaltaisia. Tämän sodan ajoitus on vähän liian sopiva ollakseen vain sattumaa.

   Mutta kuten olen aiemminkin sanonut, näissä tilanteissa kannattaa aina katsoa ihan rauhassa miten tarina etenee. "Wait and see." Ei tässä vielä voi kukaan sanoa varmuudella mitään. Voi hyvin olla, että tuon sodan todellinen syy on jotain sellaista, mitä emme pysty vielä tässä vaiheessa edes kuvittelemaan.

   Sodan ensimmäinen uhri on aina totuus.

   Poista
  10. Täällä on niin mukava lukea kommentteja, huomaa etteivät kaikki ole vielä vajonneet joukkohypnoosiin tai sitten Antero joutuu sormenpäät verillä sensuroimaan sotahullujen kommentteja🤔. Oli media sitten valta tai vasta osastoa kommenttipalstat ovat sotahulluja pullollaan, toiset ovat ottamassa karjalaa takaisin ja samalla vauhdilla uralille asti, vähälukuisempi mutta yhtä kiihkeä sakki haluaa kurittaa ukrainalaisia. Siitä vaan azoviin tai putten vastaavaan, kyllä sinne tappamaan pääsee ei tarvitse netissä uhota.
   Antero sen ensimmäisen totuuden sodasta sanoikin, toinen kuuluu: kaikki sodat ovat pankkiirien sotia.

   Poista
  11. Noin se hajota ja hallitse toimii. Pelossa ja hämmennyksessa aletaan purkamaan vihaa johonkin median ja valtiovallan rakentelemaan lokeroon, tässä tapauksessa sana-assosiaatioon venäläiset, kohta ollaankin okkultteihin symboleihin puettuna ampumassa ja pommittamassa omia lajitovereita jossain metikössä valtion piikkiin.

   Poista
  12. Mito, ei tänne mitään sotahullujen kommentteja ole tullut. Yhden kommentin jätin julkaisematta, kun siinä oli vähän sellainen pohjavire, että nyt on omaksuttu valtamedian propagandaa, eikä kriittinen ajattelu oikein toimi. En näe näiden kommenttien julkaisemista järkevänä.

   Mutta on tämä reaktioiden seuranta ollut melkoista. Aika moni totuusliikkeestäkin on valitettavasti hypännyt tähän median propaganda-bandwagoniin mukaan, mikä tietenkin vähän repii totuusliikkeen rivejä. Ei minkäänlaista yritystäkään ymmärtää monimutkaisen 8 vuotta jatkuneen geopoliittisen kriisin monitahoisia syitä ja seurauksia. Onneksi sentään jotkut kykenevät siihen:

   https://kummajuttu.fi/2022/02/26/toinen-nakokulma-ukraina-kriisiin-graham-elwood-danny-haiphong/

   Jussi Halla-aho piti sen puheen, jossa hän sanoi jotenkin: "Jokainen moraalinen ihminen on pakotettu iloitsemaan venäläisten sotilaiden kuolemista." Olin aivan monttu auki, että kehtaako joku julkisuuden henkilö tosiaan sanoa ääneen jotain noin älyvapaata. Mutta eniten ihmetytti ihmisten reaktiot tähän aivopieruun. Yllätyin aika paljon, kun eräskin arvostamani ja fiksuna pitämäni henkilö kehui tätä Halla-ahon puhetta. Ilmeisesti minä olen sitten moraaliton ihminen, kun minä en iloitse venäläissotilaiden kuolemista, tai koe siihen minkäänlaista pakottavaa tarvetta. Hyi hyi Antero, senkin moraaliton Putinin kätyri!

   Tuosta Halla-ahon puhesta voi kyllä päätellä jotain mielenkiintoista. Tällaisia ilmiöitä joukkohypnoosia synnyttävä propaganda tuottaa: Mediahysteria saa ihmiset ensin ajattelemaan, että venäläissotilaiden kuolema on hyvä asia. Sitten ihminen alkaa toivoa sitä. Koska kaikki pitävät itseään moraalisina, tämä tuntemattomille ihmisille toivottu kuolema on pakko olla moraalista toimintaa. Näin se oma moraaliton ajattelu vain julistetaan moraaliseksi ilman sen kummempaa pohdintaa. Ihminen kyllä jollain tasolla ymmärtää, että tuollainen toisille ihmisille toivottu kuolema on moraalitonta, joten asia on pakko selittää itselle ja muille jollain "loogisella" tavalla. Tämä moraaliparadoksin synnyttämä ristiriita lopulta ratkaistaan niin, että se on Putinin vika, kun se "pakottaa" moraaliset ihmiset toivomaan moraalittomia asioita. Tosiasiassa tuo pakottaminen ei tule Putinin suunnalta, vaan joukkohypnoosista. Mutta eihän ne hypnoosissa olevat tätä tietenkään kykene näkemään.

   Poista
  13. No niin, sitten odotetaan sananvapauden puolustajiksi julistautuneiden reaktioita tästä uutisesta:

   "Czechs Could Face 3 Years in Prison For Supporting Russia on Social Media"

   https://summit.news/2022/03/01/czechs-could-face-3-years-in-prison-for-supporting-russia-on-social-media/

   Poista
  14. Kyberhyökkäysnarratiivi jatkuu:

   "Varoitus Yhdysvalloista: Ukrainaan kohdistetut kyberhyökkäykset voivat levitä muihinkin maihin"

   https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/16cff287-3711-43fe-b723-af95a0e019c9

   Poista
  15. Tossapa se tämän hetken turvallisuusuhka #1 piilee. Siinä jää nopeasti koronapassit ja isojen alustojen verkkosensuuri toiseksi kun aletaan hiljentämään "venäjämielistä propagandaa" ja "venäjän agentteja". Niitähän on äkkiä kaikki mikä/ketkä ei yhdy näihin yllä mainitun kaltaisiin leuat lattiaan pudottaviin, jopa väkivaltafantasioihin meneviin ulostuloihin.

   Poista
  16. Kyllähän tää kaikki haastaa taas monessa tasossa, huh. Omiakin reaktioitaan pääsee ihmettelemään, saati sitten muiden.
   Viime viikolla eräs työkaveri istui pienenä tuolissaan ja pieneni pienenemistään kahvi edessään, vuoronperään laittoi maskia naamaan ja otti pois - täydellä kauhulla sotauutisointia hetki aiemmin kännykästä itseensä imettyään. Tätä apeaa näkymää seuratessani sen tuhannetta kertaa kiehuin sisäisesti sitä turhautumista, että miksi hemmetissä kaikkien reagointi pitää mennä niin käsikirjoituksen mukaan? Miksi kaikki taivastelut ja pelkopornot menee kaikilla tasan samalla kaavalla? Miksi kukaan ei yllätä reaktioillaan edes joskus jotenkin...? Ymmärrän, että joukkopsykoosi toimii niin, mutta silti.
   Näistä ajatuksista huolimatta tunsin myötätuntoa ja ymmärsin häntä: simmut vaan yksinkertaisesti eivät vielä ole auenneet.

   Toisaalta eilen eräs toinen työkaverini, joka loronavedätyksen aikana on herännyt toteamaan, että siinä kaikki onkin bluffia yllätti nyt ilmaisemalla, että on nielaissut tämän sotakoukun kohoineen, siimoineen ja vapoineen päivineen. Näin punaista ja vitutti.(!) Päivän mittaan ei tullut tilannetta ottaa asiaa uudelleen puheeksi, mutta tänään tuli. Onneksi vuorokausi oli tehnyt tehtävänsä, oma pulssini laskenut ja kykenin ilmaisemaan itseäni (ainakin noin omasta mielestä) rauhallisesti ja kevyesti. Annoin hänen uudelleen sylkeä ilmoille geneeristä, median masinoimaa putte- ja ryssävihaansa, vuodattaa pihalle kaiken massamanipulaatiohömpän. Ihmeemmin sanojani suunnittelematta huomasin toteavani, että mielestäni ennenkuin lähdetään ruotimaan muiden maiden päämiehiä, on ruodittava oman maan päämies. Että ennenkuin Salen rikokset, pervoilu, pimeys ja saasta moninkertaisine maanpetturuuksineen ja pedofilioineen on käsitelty, meillä suomalaisilla ei ole täällä mitään varsinaista munaa lähteä setvimään minkään muun maan presidenttiä tai muuta pelleä. Ammolleen loksahtanut suu kertoi, että korvat olivat auenneet. Kasvoilla lainehti epäusko, inho, ällistys - silloin kun ei lyönyt täysin tyhjää. Kerroin hänelle, että tällä hetkellä hänellä on ihan normaali taistelu kognitiivista dissonanssia vastaan, koska kokonainen kuva on niin suuri, ettei sitä hetkessä hahmota kukaan. Kerroin ymmärtäväni, että hänen pitää nyt puntaroida huolella uskoako mua vai pitääkö yllä valheellista maailmankuvaansa. Totesin, että hänellä on täysi mahdollisuus ja oikeus ajatella, että minä olen sittenkin hullu - mutta että se ei silti todellisuutta muuttaisi. Hiljaisen hetken päätteeksi hän pyysi luettavakseen materiaalia viittaamieni asioiden tueksi.
   Astetta jännempi deja-vu tässä on, että koronan alkuaikana käytiin hänen kanssaan lähes vastaavaa keskustelua, samassa paikassa, jopa n. samaan kellonaikaan. Sen keskustelun päätteeksi hän oli muutaman viikon ajan aidosti huolissaan - minusta. Ymmärsin häntä, eihän hänellä oikein voinut olla muutakaan arsenaalia jakamaani käsitellä. Mutta luotin myös, että hänelle kannatti puhua ja luotan edelleen.
   Hänen ajatuksensa k-vedätyksen suhteen muuttuivat matkan varrella 180 astetta, mm. jätti piikille menemättä, mutta tämän lisäksi mitään muuta ei sitten ilmeisesti olekaan kyennyt käsittelemään, ja aikaahan tässä on kulunut kaksi vuotta.
   Nähtäväksi jää, mihin asti hänen matrixin raottamisensa etenee, vaikka se ei itseni kannalta niin oleellista olekaan.

   Vähän samat fiilikset nyt kuitenkin kajastelee kuin plandemian alussa: hämmennystä ja epäuskoa joidenkin 'fiksuina ja heränneinä' pitämieni ihmisten kannanottojen ja käsityskyvyn vuoksi. Silloin hämmentävimpiin ilmiöihin kuului esim. monien vaihtoehtoterapioiden väen täysi antautuminen koronakässärin edessä. Jotain siitä nyt ilmeisesti kertautuu?

   Poista
  17. Lisättäköön omaan kommentiini vielä että en todellakaan sulje sodan uhkaa pois, mutta TÄLLÄ HETKELLÄ vielä, pidän tuota kuitenkin lähempänä ja realistisempana uhkana tässä maailman kolkassa.

   Poista
  18. Ilkalta ihan hyvä puheenvuoro:

   "Poliitikot yrittävät lietsoa Suomeen sodan kansanmurhan peittelemiseksi"

   https://tokentube.net/v/2807550731/Poliitikot-Yritt%C3%A4v%C3%A4t-Lietsoa-Suomeen-Sodan-Kansanmurhan-Peittelemiseksi-1

   Poista
  19. Kyberhyökkäysnarratiivi jatkuu:

   "Pankkivalvoja kehottaa Suomen pankkeja varautumaan kyberiskuihin Venäjän käynnistämän sodan takia"

   https://www.hs.fi/talous/art-2000008660398.html

   Poista
  20. Suomeenkin kohdistuu kyber­sodan­käynnin merkkejä – Yhdysvaltain hallinnon tietoturva-asiantuntija: ”Liikenne­heuristiikka on sekaisin”

   https://www.hs.fi/visio/art-2000008668762.html

   Poista
  21. Kybertaistelu kiihtyy – asiantuntijat arvioivat suomalaisiin kohdistuvia uhkia: "Mielestäni kokeiltu sitä, miten me reagoimme"

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kybertaistelu-kiihtyy-asiantuntijat-arvioivat-suomalaisiin-kohdistuvia-uhkia-mielestani-kokeiltu-sita-miten-me-reagoimme/8375552

   Poista
  22. Kyberhyökkäykset kasvoivat 800 prosenttia – ”Globaali kybersota on syttynyt”

   https://www.tivi.fi/uutiset/tv/65cd0443-378a-4c1f-ab9d-9a1a95b144b9

   Poista
  23. Venäjän hyökättyä Ukrainaan suomalaispankkeihin kohdistettu kyberhyökkäyksiä

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/770a9580-f821-432a-8188-36fecc996437

   Näitä kyberhyökkäysuutisia tulee tällä hetkellä melkoinen määrä joka päivä. Kyllä tämä vähän narratiivin rakentamiselta vaikuttaa.

   Poista
  24. Sota synnytti ennennäkemättömän ilmiön – Länsimaita vaanii kasvava kyberuhka

   https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/26d29753-3e0f-45ba-b4fe-387607fc6048

   Poista
  25. “Venäjän tähtäimessä on yksittäisiä pankkeja suurempi kokonaisuus”

   https://alfatvuutiset.fi/venajan-saattaa-halvaannuttaa-euroopan-pankkijarjestelman/

   Kuten olen aiemminkin sanonut, ei varmaan olisi huono ajatus pitää kotona jonkinlaista käteiskassaa.

   Poista
  26. Professori Limnéll suosittelee varautumaan kyberhyökkäyksiin – Suomi on Venäjän listalla vihamielinen valtio

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/8ab135ef-b390-42ed-93c0-68a74ebf34da

   Poista
  27. Nato-maat räjähdysmäisesti lisääntyneen kyberpommituksen kohteena – iskujen alkuperä yllättää

   https://www.tivi.fi/uutiset/tv/220c6ed3-2250-42df-8c2d-3088b71adb4a

   Tarinaan lisätty kiinalaiset hyökkäykset.

   Poista
  28. Venäjä uhkailee länttä “vakavilla seurauksilla” – Maa suuttui kyberhyökkäyksistä

   https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/916d4200-fde7-4a7f-8487-4ab9d2533392

   Poista
  29. Sähköjen lamauttamista ja varastettujen tietojen vuotamista: Mitä Venäjän kyber­hyökkäyksistä tiedetään?

   https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008715000.html

   Poista
  30. Suomessa odotetaan Venäjän mahdollisia kyber­iskuja: Asiantuntija kertoo viisi asiaa, jotka jokainen voi tehdä

   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008714345.html

   "Suojelupoliisi kertoi tiistaina, että Venäjä kohdistaa todennäköisesti kyber- ja informaatio-operaatioita Suomea vastaan tulevina kuukausina."

   Simulaatiot on tehty ja ihmiset aivopesty. Kaikki on valmista tulevalle kyberhyökkäyshuijaukselle.

   Onneksi kelit on jo lämpenemään päin.

   Poista
  31. Asiantuntija: Näihin Suomen kohteisiin ”laajamittainen kyberhyökkäys” todennäköisesti iskisi

   https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/56367626-af12-42b2-80be-edcc80f1bee9

   "Suomen pitää perustaa ”kybernyrkki”, katsoo Catharina Candolin."

   Mitä siitä voi päätellä, että nyt aletaan jo puhua kybernyrkin perustamisesta?

   "Candolin työskentelee parhaillaan OP Groupin kyberturvallisuusasiantuntijana. Hän on aiemmin työskennellyt kyberpuolustustehtävissä Puolustusvoimissa ja Naton päämajassa."

   Mitä tämän asiantuntijan taustoista voi päätellä?

   Poista
  32. Alexander Stubb ministeriöiden sivuihin kohdistuneista hyökkäyksistä: ”Klassinen venäläinen kyberhyökkäys”

   https://www.talouselama.fi/uutiset/te/29a2c16a-363b-4ebf-b340-dc8cf94574f6

   Poista
  33. "SUOJELUPOLIISIN päällikkö Antti Pelttari arvioi, että tulevien kuukausien Venäjä tekee yhä enemmän kyberhyökkäyksiä Suomeen."

   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008749201.html

   Luottakaa Supoon!

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2018/05/aton-kultti-osa-36-propaganda-due.html

   Poista
  34. Pelttarilla on taas asiaa.

   "Supon Pelttari: Venäjän kyber- ja informaatio-operaatioihin varauduttava, vaikka tilanne on tällä hetkellä rauhallinen"

   https://www.karjalainen.fi/kotimaa/supon-pelttari-venajan-kyber-ja-informaatio-operaatioihin-varauduttava-vaikka-tilanne-on-talla-hetkella-rauhallinen

   Poista
  35. Tällä kertaa kyberhyökkäyksistä puhuu hybridikeskus.

   "Niin Nato-keskustelun kuin mahdollisen jäsenyysprosessin odotetaan lisäävän Venäjän hybridivaikuttamista, kertoi Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith HS:n haastattelussa huhtikuun lopulla.

   ”On hyvä olla tietoinen siitä, että elämme hieman epävakaata aikaa. Sähkökatkoja ja palvelunestohyökkäyksiä voi tulla, nettiyhteydet voidaan menettää hetkellisesti, sotilaallista liikehdintää voidaan nähdä enemmän rajalla”, arvioi Smith HS:lle.

   YKSI Venäjän hybridivaikuttamisen mahdollinen kohde on suomalainen maksuliikenne ja pankkipalvelut."

   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008797597.html

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2021/12/aton-kultti-osa-332-hybridikeskus.html

   Poista
  36. EIkö ole kumma että näihin ei koskaan ole ratkaisuna se että laitettaisi teknologiaa pois ja mentäisiin vanhaan teknologiaan takaisin kuten käteiseen ja mekanisiinlaitteisiin näiden älylaitteiden sijaan

   Poista
  37. KSML: Kyberhyökkäys keskeytti traktorien valmistuksen Ääne­koskella

   https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000008808521.html

   Poista
  38. "Venäjä otti Saksan tuulivoimalat kyberhyökkäysten kohteeksi – Pahimmillaan yhteydet katkesivat 5800 voimalaan"

   https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/50d2af0c-41ef-4619-b1cc-673c4293af4c

   Poista
  39. Kuukausien valmistelu näyttää tuottaneen tulosta. Ihmiset on jo niin aivopestyjä, että mahdollinen tuleva kyberhyökkäyskusetus tulee menemään läpi ilman suurempia ongelmia.

   https://www.seiska.fi/katso/TV/Ylen-uutislahetys-pimeni-aamulla-Luulin-jo-etta-hybridivaikuttaminen-alkoi

   "– Luulin jo, että hybridivaikuttaminen alkoi, ja totuuden kertominen estettiin, yksi katsojista kirjoitti."

   Irvokasta.

   Poista
  40. Ai nyt niillä on tällainen narratiivi?

   "Isku tänne pimentäisi Euroopan internetin – Venäjän liikehdintä on jo herättänyt huolta"

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/45f82c32-a53d-4090-b7d0-150ba279b294

   Poista
  41. Supon katsaus: Energian­tuotantoon ja muihin rakennelmiin kohdistuva uhka kohonnut Suomessa – lamauttaminen silti epätodennäköistä

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009098688.html

   Poista
  42. "The WEF is “predicting” catastrophic global cyber attacks

   Pay attention."

   https://twitter.com/alx/status/1615760140527087616

   (video)

   Poista
 13. Liittyen edelliseen kommenttiini:

  Hagakure - Samurain tie löytyy pdf-tiedostona tämän linkin takaa:

  https://docplayer.fi/10788491-Hagakure-samurain-tie.html

  VastaaPoista
 14. Olen seurannut Corbett reportia jo vuosia. Suosittelisin lukemaan tämän artikkelin. Käsittelee meneillä olevaa Ukrainan kriisiä hyvin objektiivisesti. Corbettilla on muutenkin valtavan paljon kattavaa materiaalia, joka varmasti kiinnostaa tämän blogin lukijoita. Lämmin suositus.

  https://corbettreport.substack.com/p/the-ukraine-crisis-what-you-need?s=r

  Ps. Satuin kuulemaan sen Lauri Paavolan soiton Yle Suomen Korona-iltamiin livenä, mikä oli tänne aiemmin linkattuna. Tämä "vastarintavittuilu" piristi iltavuoroa kummasti, olin loppu illan kuin hangon keksi konsanaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli ihan hyvä. Niin on tämäkin:

   https://avoin.media/2022/03/02/kaaoksesta-jarjestykseen-miten-ukrainan-konflikti-on-suunniteltu-palvelemaan-globalisteja/

   Poista
 15. Näin niitä Susanin mainitsemia logistiikkaongelmia syntyy:

  ”Ei riittänyt limiitti” – ennätyskallis diesel keskeytti kuljetusyrittäjän ajot

  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/ei-riittanyt-limiitti-ennatyskallis-diesel-keskeytti-kuljetusyrittajan-ajot/71eeb12a-d652-461b-bd2e-151791d122d5

  VastaaPoista
 16. Olemme nyt tulleet siihen vaiheeseen, kun jo valtamediakin suosittelee varaamaan kotiin käteistä ja ruokaa:

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f3a5e059-86ca-4250-9409-04d9dfa0c521

  Huvittaa vain tuo kohta jossa vakuutellaan pankkien olevan luotettavia. Tuo on ihan paskapuhetta. Jos yksikin iso pankki kaatuu, alkaa melkoinen pankkien kaatumisten dominoefekti. Ne on kaikki samassa venessä. Tämä kun säikäyttää ihmiset, alkaa talletuspako, johon pankit reagoivat samalla tavalla kuin aikanaan Kyproksella. He vain ilmoittavat asiakkailleen, että "valitettavasti tilinne on nyt jäädytetty, mutta saatte nostaa automaateilta pieniä summia käteistä." Tämä on täysin laillista, koska lait on säädetty suojelemaan pankkien intressejä.

  https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000001790218.html

  Miettikää miten vähän nykyään Suomessa on käteisautomaatteja. Mitä tapahtuu kun kortit ei toimi, ja ainoa tapa saada rahaa ruuan ostamiseen on nostaa automaatilta käteistä joku hyvin rajoitettu summa per päivä? Jos ei ole nostanut sitä käteistä etukäteen, saa varautua viettämään päiviään hyvin pitkissä jonoissa.

  Great Reset, here we come.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillähän se "luotettavuus" pysyy kun vartioidaan järjestelmää niin ettei laajamittaista käteisnostamista tapahdu, jottei käy ilmi että pankissa on paljon numeroita tietokannassa mutta vähän käteistä. Lisäksi, millä sitten sikaillaan menemään ja rahoitetaan yhteiskuntasuunnittelua yms, jos ihmiset nostaa rahat pois pankista, eikä ne ole pankin käytettävissä? Ei millään, ja kumminkin jemmaat ne käteiset takkaan ja seuraavana päivänä sytytät tulet sinne ja rahat palaa kun ne ei ole pankin hellässä huomassa. Äläkä ainakaan kryptoihin laita kun se ei ole säännelty ja keskusjohtoisesti kontrolloitu järjestelmä joka on 100% eliitin hallinnassa!

   Olis joo aivan hullu salaliittoteoreettinen ajatus että esim. rahan arvo putoaisi jälleen kerran kunnolla, tarkoituksella tehtyjen ratkaisujen takia, elintarvikkeiden ja muiden välttämättömien tarpeiden tuotanto ja toimittaminen vaikeutuisi, ja ratkaisuna tähän olisi valtiojohtoinen säännöstely tyyliin 40-luku, tosin 2020-luvun tekniikalla toteutettuna, sen pahvikortin kun voi vahingossa polttaa takassa niiden käteisten kanssa. Siinäpä sitä olisi sitten digi-id:tä, ja seuraavaksi kestämätön yhteiskuntajärjestyksenämme toimiva riistokapitalismin ja sosialismin sekoitus korvattaisiin teknokraattisen fasismin ja kommunismin sekoituksella, jottei enää koskaan tapahtuisi moista.

   Poista
 17. "we do know the global energy systems, food systems, and supply chains will be deeply affected"
  - Klaus Schwab

  https://twitter.com/disclosetv/status/1509246112934289421

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JP: They’re Causing Food Shortages?!

   https://www.youtube.com/watch?v=1VI9hmj7HU8

   Poista
  2. Pekka Haavisto: ”Olemme maailman­laajuisen ruokakriisin kynnyksellä”

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008834671.html

   Poista
 18. Haluan laittaa henkilökohtaisesti kiitosviestin sinulle Antero V tämän blogin olemassaolosta ja tästä postauksesta erityisesti, koska se käynnisti itselläni sellaisen prosessin käyntiin, jossa jätin vanhan työn taakse. Olin ennen farmaseutti ja jouduin työssäni jatkuvasti miellyttämään työnantajiani ja olematta sanomatta oikeaa mielipidettäni liittyen moniin lääkityksiin, niiden tarpeellisuuteen jne. Nyt vihdoinkin olen pian aloittamassa sellaista työtä, jossa ei tarvitse valehdella muille ja itselleen joka päivä tai sensuroida mielipiteitään, saatikka jännittää milloin iskee pakkorokotukset työpaikalla. Olen vihdoinkin tekemässä prosessia, jossa yritän kohdata pelkojani ja mennä omia polkujani, olivat muut mitä mieltä siitä tahansa. Kiitos paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko, että kävit Susanin luona, ja sait sieltä jotain uutta perspektiiviä asioihin?

   Poista
 19. PJW: Energy blackouts coming this winter

  https://www.youtube.com/watch?v=QyLhT9_CMFA

  VastaaPoista
 20. "Yhdysvalloissa maan elintarvike- ja lääkeviraston FDA:n koolle kutsuma lääketieteen asiantuntijoiden paneeli on päättänyt suositella yksimielisesti, että myös pienet lapset rokotetaan koronavirustautia vastaan.

  Paneeli suosittelee FDA:n hyväksyttäväksi sekä lääkeyhtiö Modernan että Pfizer-Biontechin koronarokotteita. Molemmat rokotteet soveltuvat vähintään kuuden kuukauden ikäisille vauvoille, mutta Modernan rokotetta suositellaan lapsille viiteen ikävuoteen asti ja Pfizer-Biontechin rokotetta puolestaan lapsille neljään ikävuoteen asti.

  Pfizer-Biontechin rokotetta tarvitaan kolme annosta, Modernan rokotetta kaksi annosta.

  21 asiantuntijaa sanoi rokotteen hyödyn ylittävän sen riskit."

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yhdysvalloissa-suositellaan-pienten-lasten-koronarokottamista/8452478

  Vuosi sitten vauvojen rokottaminen vaikutti vielä täysin absurdilta ajatukselta, mutta nyt se on todellisuutta. Susan oli oikeassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se on kokoajan ollut tarkoitus että kun vaaginasta tulee lapsukainen ulos niin siellä on setä tai täti lääkäri piikki valmiina odottamassa. Eikö ainiin, eihän sitä nykyään vissiin olekkaan setiä eikä tätejä vaan "henkilöitä" tai jos vaikka haluaa tunnistautua pöydäksi niin se kai meidän tulee hyväksyä.

   Poista
  2. Vauvojen koronarokotukset saattavat alkaa Suomessa pian: ”Arvioitava tarkkaan”

   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008890510.html

   Poista
 21. PJW: Germans struggling with support for current thing.

  https://www.youtube.com/watch?v=W4fqzvjCdeE

  VastaaPoista
 22. Kotitalouksien sähköjä voidaan joutua katkomaan ensi talvena energiapulan vuoksi – "Suomi on aikamoisessa energiakriisissä"

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kotitalouksien-sahkoja-voidaan-joutua-katkomaan-ensi-talvena-energiapulan-vuoksi-suomi-on-aikamoisessa-energiakriisissa/8467222

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tässä sen näkee että kummallakohan on ne ässät kädessä tässä "pakotesodassa" Venäjällä vai lännellä. Meiltäkinhän kysyttiin tietenkin tässä demokraattisessa yhteiskunnassa että halutaanko liittyä natoon ja liittyä tähän pakotesotaan.

   Poista
  2. 2 tunnin sähkökatkot suunnittelussa.

   https://twitter.com/ReaverTeknoGods/status/1547570150085238789?cxt=HHwWioChzcS2ifoqAAAA

   Poista
  3. "Varoitus Ruotsissa: Kotitalouksilta voidaan laittaa sähköt pois"

   https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/c128c91b-840d-4826-abd9-e209d5bc2ce9

   Poista
  4. "Koulusta on jo tullut wilma-viesti kuinka varautua mahdollisiin sähkökatkoihin!
   Pitää varautua taskulampuilla ja keskustella, ettei lapset koe pelkoa ja hämmennystä!
   Hallitus tässä saa kokea pelkoa jos tämän antavat tapahtua!"

   https://twitter.com/LHakkanen/status/1591167543531737088

   (kuva)

   Poista
 23. "Osa ruokakaupoista saattaa joutua sulkemaan ovensa hetkittäin ensi talvena – kaupat varautuvat jo nyt tulevaan sähköpulaan"

  https://yle.fi/uutiset/3-12550552

  Vuosi sitten Susanin varoitukset sähkökatkoista ja ruuan ostamisen vaikeudesta kuulostivat vaikealta uskoa. Nyt ne samat jutut on valtamediassa.

  Vieläkö selvänäköisyys on pelkkää huuhaata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Varoitus teollisuudelta: Sähkökatkot uhkaavat ruuan tuotantoa"

   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009276155.html

   Poista
 24. Tucker Carlson: Things are falling apart every quickly

  https://www.youtube.com/watch?v=Zn6c-UkqlHo

  VastaaPoista
 25. Sähkökriisin uusi käänne: Mobiiliverkot uhkaavat kaatua

  https://www.talouselama.fi/uutiset/te/ada88424-7b7b-4dc1-b8f3-35c7de4de1b5

  VastaaPoista
 26. Suomen Pankki kehottaa varautumaan käteisellä: Joku saattaa haluta häiritä maksujärjestelmiä – ongelmat voisivat kestää jopa viikkoja

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomen-pankki-kehottaa-varautumaan-kateisella-joku-saattaa-haluta-hairita-maksujarjestelmia-ongelmat-voisivat-kestaa-jopa-viikkoja/8534012

  VastaaPoista
 27. "Nyt ongelmapankkeja on jo kaksi – Rahoitusviranomaiset tulevat tallettajien avuksi Yhdysvalloissa"

  https://www.talouselama.fi/uutiset/te/56f2f0ef-7e98-4375-8192-699c5bafc7c3

  Korttitalo huojuu. Alkaako tästä romahdus, vai saako ne ostettua vielä jollain kikkakolmosella lisäaikaa? Saa nähdä.

  Viime vuosien perusteella voisi sanoa, että ihmiset menevät melko herkästi paniikkiin. Jos ihmiset alkavat nyt panikoida, syntyy valtava talletuspako. Sitä tuo järjestelmä tuskin kestää.

  Edelleen, se käteiskassa kotona ei olisi yhtään huono idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Just got off of a zoom meeting with Fed, Treasury, FDIC, House, and Senate.

   A Democrat Senator essentially asked whether there was a program in place to censor information on social media that could lead to a run on the banks."

   https://twitter.com/RepThomasMassie/status/1635074378454147074

   Poista
  2. Aika monen pankin kurssi laskenut tänään kymmenillä prosenteilla.

   https://www.nordnet.fi/markkinakatsaus/osakekurssit?sortField=diff_pct&sortOrder=asc&exchangeCountry=ALL

   En tiedä onko tuo vielä paniikkia, mutta ei se ainakaan kovin kaukana siitä ole.

   Poista
  3. Credit Suisse -pankin kurssi ennätyksellisen suuressa syöksyssä – pakkasella yli 30 prosenttia

   https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/5792820

   Vähän haisee dominoefektiltä.

   Poista
 28. Hamas Calls For GLOBAL JIHAD And Attacks Around The World And US On Friday Over Israel Gaza Conflict

  https://www.youtube.com/watch?v=vSR8FfzzU3w

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GOP Senator Calls For BOMBING IRAN, WORLD WAR 3 Is Looming As US Strike Group Arrives Near Israel

   https://www.youtube.com/watch?v=jbkYsoJK1BM

   Kovasti ne yrittää sotarumpuja paukuttaa. Saa nähdä miten käy.

   Poista
 29. Round Table -agentti Salonius-Pasternak ennustaa Suomen ja Venäjän välisen sodan alkavan alkuvuodesta 2025:

  https://twitter.com/Samuel_Gryning/status/1735284619509997897

  (video)

  VastaaPoista
 30. "The globalists are getting desperate. None of their plans are working.

  "Covid" wasn't successful as a pretext for rolling out their pre-packaged technocratic "solutions" (vaccine passports, digital ID, CBDCs, WHO pandemic treaty etc), and in fact had the adverse affect of waking millions of people up. Nowhere near as many people took their lethal mRNA injections as they were hoping for.

  The "man-made global warming" hoax is proving to be even less successful as a pretext for rolling out the very same pre-packaged technocratic "solutions" as "Covid", with a few extra ones added (personal carbon allowances, 15 minute cities, bans on meat, cars, agriculture etc). Millions are waking up to the tyrannical and impoverishing nature of Net Zero, and the non-existence of any kind of "climate crisis".

  Everywhere they turn, people are onto them now. All their unelected globalist organisations, including the World Economic Forum, United Nations and World Health Organisation, are becoming more and more unpopular by the day.

  Every time they open their mouths, people can see right through their globalist doublespeak, and the ulterior motives behind their stated intentions.

  With every day that passes, millions more awaken, so—in a panic-stricken race against time—they are rushing to roll out their control apparatus before it's too late. But that is causing them to make mistakes, and the more they rush their various agendas, the more openly tyrannical and authoritarian they are being forced to become, which only serves to wake up even more people, even faster.

  In the months and years ahead, expect even more deliberately manufactured global "crises", which only further centralisation of power, into the hands of unelected globalist bodies, can "save" us from—from food and water shortages, to economic collapses, to cyber attacks, to wars.

  So buckle up, because we're probably in for a bumpy ride, as they become increasingly more desperate to finish constructing their digital open-air prison, before too many of the intended inmates realise what's happening and put an end to it.

  But none of it's going to work. Too many people are aware of their modus operandi now. Every fake, manufactured "crisis" will be even more transparent than the last, and less and less people will fall for them.

  These are dangerous but exciting times, so stay strong, live fearlessly and resist the incoming tyranny as if your lives depend on it, because they do."

  https://twitter.com/wideawake_media/status/1740310653393375244

  VastaaPoista
 31. Kannattaa kyllä käydä vaikka ihan mielenkiinnosta kanavoinnissa jos ei muuten. Olen itse hänen mukaan vastannut maan avunpyyntö kutsuun tulla tänne maahan monien muiden mukana nostamaan maan värähtely tasoa

  VastaaPoista
 32. Are You A Sentient Being Or Just A Machine - An Introduction to a new video series with Matt Presti

  https://www.youtube.com/watch?v=MzvsKOzprwM

  Myös Matt Presti on omakohtaisten kokemustensa perusteella sitä mieltä, että rokotteet (yleisesti) katkaisevat yhteyden omaan sieluun.

  VastaaPoista