lauantai 21. elokuuta 2021

Leveli: Paluu todellisuuteen K1 J2 - Median toiminta & Tiedon relativismi6 kommenttia:

 1. Muistatteko vielä tällaisen kukkasen:

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001905224.html

  "Päätoimittajat kampanjoivat luotettavan median puolesta" (2016)

  Ote tekstistä:

  "Mediaksi itseään nimittävät tahot myrkyttävät yhteiskunnallisen keskustelun ja yhteiskunnan ilmapiirin johtamalla yleisöä tahallisesti harhaan valheellisilla viesteillään."

  Olipa siinä aikamoinen freudilainen lipsahdus :D

  VastaaPoista
 2. Minua niin jurppii tuo tavaton ylimielisyys, jolla lehdistö ja muu media kohtelee asiakaskuntaansa. Tarkoitan tietenkin sensuuria, salailua, propagandaa, valehtelua ja kaiken kukkuraksi omaa pyhittäytymistään "totuuden airueena", samalla kun se tekee kaikkensa mustamaalatakseen vapaata mediaa.

  Eniten minua tässä asetelmassa huolestuttaa se, että suuri yleisö ei varmaankaan ole edes tietoinen siitä, että virallinen media on niin falskia. Sen voi tietää vain ihminen, joka on valveutunut, tai joka on lehtien kommenttipalstoilla yrittänyt saada julkaistua kriittisiä kommentteja "arkaluonteisista" aiheista.

  Tälle pitäisi tehdä jotakin. Olisiko mahdollista saattaa yleisempään tietouteen informaatiota tästä? Ajattelen esim. jonkinlaista "avointa kirjettä", osoitettuna median edustajille, toimituksille ja toimittajille, mutta joka saatettaisiin myös suuren yleisön nähtäväksi.

  Ajattelin kohta lähettää tähän alle laatimani kirjoitelman, joka yrittää täyttää tämän tehtävän. Haluan kuitenkin innostaa lukijoita omakohtaisten kokemustensa perusteella laatia myös oman vaihtoehtoisen kirjoitelman, tai minun esimerkkiäni kohentamalla tiivistämään nasevan kirjoituksen, jonka voisi sitten julkaista mahdollisimman monella eri alustalla sekä lähettää toimituksille, toimittajille ja muille median edustajille. Mitäs tuumaatte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki narratiivista poikkeavat kommentit, olivat ne kuinka korrekteja, perusteltuja tai jopa faktapohjaisia lähdeviitteineen jätetään julkaisematta koska ne ovat SALALIITTOTEORIAA ja DISINFORMAATIOTA, eihän "vastuullinen" media mokomaa julkaise. Sitten kun salaliittoteoria paljastuu totuudeksi (yle tai hs julkaisee) ja meidän pitäisi ottaa se riemumielin vastaan, sen muistuttaminen että kyseinen asia oli vähän aikaa sitten salaliittoteoriaa muuttuukin itse salaliittoteoriaksi😂

   Poista
 3. ”Avoin kirje uutistoimistojen ja lehtien toimituksille ja toimittajille

  Jo pitkään on ollut käytäntö, että kommenttini yhä useammin jätetään julkaisematta. En kuitenkaan ole erityisen yllättynyt tästä suuntauksesta. Tiedän pitkästä kokemuksesta, että tekstini ovat julkaisukelpoisia ja seuraavat moderoinnissa annettuja sääntöjä. Mutta niissä on läpikäyvä ominaisuus: ne sisältävät informaatiota, joka on ristiriidassa edustamanne agendan kanssa.

  Ne ovat siis hylättyjä pelkästään mielipiteittensä pohjalta.

  Älkää tulko väittämään mitään muuta, älkää alentuko enempään kuin mihin te jo olette alistuessanne niihin rajauksiin, joihin teidän aivan selvästi on käsketty alistumaan. Tämä on ollut selvästi näkyvillä jo lukuisia vuosia, ja yhä korostuneemmin aivan viime vuosien aikana. Että raukkamaisesti olette kokonaan poistaneet kommentointimahdollisuuden aiheiltaan aroista artikkeleista, joiden tiedätte varmasti poikivan kriittistä kommentointia, puhuu tästä myös selvää kieltään.

  Rajoitettuja aiheita ovat mm. globaali voimapolitiikka ja uusi maailmanjärjestys, Venäjänvastaisuus, Ukraina, Syyria ja muut maailmanpolitiikan kipupisteet, Nato, valtionterrorismi, ”false flag” -iskut ja muut kavaluudet, maahanmuutto ja pakolaiset, seksuaalivähemmistöt, Covid-hysteria, Great Reset, Suomen menetetty itsenäisyys jne. - puhumattakaan kommenteista jotka kyseenalaistavat yhä kiristyvää sensuuria. Lyhyesti kaikki, joka poikkeaa etukäteen päätetystä maailmankuvasta tai uhkaa paljastaa sen.

  Rehellisyyden nimissä teidän pitäisi liittää kommentointisäännöstöönne, että ”emme julkaise materiaalia, joka on ristiriidassa ennalta määrätyn sisällöllisen rajauksemme kanssa”.

  On sekä surullista että myös pelottavaa, että ”vapaa media” ei enää ole vapaa, eikä ”totuusmedia” totuudellista. Mitä tapahtuikaan mielipide- ja ilmaisunvapaudelle? Siitä olikin jo aikaa, milloin se viimeksi oli yhtä rajattua. Ihmettelenkin miltä median edustajista tuntui 1930-luvun Saksassa? Ehkä teillä on siitä aavistus?

  Allekirjoittanutta kiinnostaisi tietää oletteko itse tietoisia siitä, mitä on tapahtumassa ja mitä olette tekemässä, kuinka vaikutatte informaation kulkuun ja ohjaatte yleistä mielipidettä ja kantaa pimittämällä ja manipuloimalla informaatiota? Puhumattakaan itsesensuurista, jota harrastatte. Olette luomassa mustavalkoista ja yksiulotteista vääristymää olevaisuudesta ja tarjoatte kritiikitöntä propagandaa. Kannatte vastuun siitä, että pidättäydytte julkistamasta olennaista informaatiota, jolla saattaa olla ratkaiseva osuus siinä, että salakavala toiminta pääsee vapaasti muokkaamaan meidän kaikkien yhteistä tulevaisuuttamme, kun vastustamisen mahdollisuus täysin eliminoidaan.

  Ei ole ensimmäinen kerta historian sivuilla, jolloin näin toimitaan.

  Teidän oma tulevaisuutenne ja työpaikkanne on kyllä turvattu, mikäli jatkatte alistumistanne niihin ilmaisun- ja mielipiteenvapautta rajoittaviin suuntaviivoihin, joihin ilmeisen selvästi teidät on ohjeistettu. Saattaapa hyvin olla, että teidät jopa ylennetään, kun yksinapainen Uusi Narsistinen Maailmanjärjestys (NWO), tuo kauan rakenteilla ollut ja pian kaikille esitelty vanha unelma koittaa. Ylennetään siksi, että niin hyvin olette sitä nololla ja häpeällisellä alistuvaisuudella palvelleet.

  Valitettavasti ei lehdistön alkuperäisestä moraalisesta johtotähdestä olla rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden airut sekä objektiivisten havainnoinnin välittäjiä, ole mitään jäljellä, valmiiksi pureskellun propagandan toistavia papukaijoja kun olette. ”Vallan vahtikoirasta” on tullut ”vallan sylikoira”. Toivottavasti ymmärrätte hävetä.

  Itsenäisyyden, rehellisyyden, avoimuuden sekä vapaan ja terveen yhteiskunnan puolesta.

  Täysin ilman kunnioitusta, Oma Nimi.”

  Tai jotakin tällaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuohon ole juuri mitään lisättävää, voisin allekirjoittaa.

   Poista
 4. Keksittekö lisää aiheita kirjoituksen listaan "rajoitetuista aiheista", sillä sen soisi olevan mahdollisimman kattava, jotta ihmiset näkisivät kuinka laajaa median sensuuri oikeastaan on? Event 201 esimerkiksi?

  Muita parannusehdotuksia? Pitäisikö kirjoitusta tiivistää jotenkin?

  VastaaPoista