keskiviikko 18. elokuuta 2021

Mikko Kemppe: Kalevi Korento - Rokotteet, Piikkiproteiini, Variantit


Tutkija Kalevi Korennolla on melkoisen kovia väitteitä koronapiikeistä ja niiden vaikutuksista. 6 kommenttia:

 1. Mietin kanssa tota paljonko noita placebo eriä on päästetty markkinoille? 50% vois olla hyvinkin todennäköistä. Ei tästä yhteiskunnasta täydy kaikkia hoitaa kerralla.Periaatteessa riittäis jos 30% vaikka kuolis 1-2 v aikana,Lääkärit,sairaanhoitajat,poliisit,bussikuskit sun muut kaikista pois 30% olisi se jo aika iso isku ja siitä seuranneesta kaaoksesta ei moni kyllä selviäisi?Sitä ihmettelen,että miten kaikkiosaava Hra Korento on noin lapanen omien tietojensa kanssa mitkä hävinnyt,että ei saa timelapsella omia tutkimuksiaan julkisuuteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korentohan sanoi että piikki tekee kaikki ottajat steriiliksi 0-5 vuoden kuluessa. Syntyvyys voi siis tipahtaa lähelle 0 seuraavien vuosien aikana. Tuostahan se depopulaatio myös tulee. Osa kuolee, suurin osa ampuu tyhjää kutia, ja vissiin asetta ei saa edes taistelukuntoon kun suonet menee rikki.

   Poista
 2. Aika rajua kamaa. En osta kyllä suoraan näitä Kalevin juttuja, mutta en tyrmääkään. Lisää todisteita tarvitaan.

  VastaaPoista
 3. Mahdolliset uusiin piikkeihin liittyvät haittavaikutukset Suomessa osa 3: Muusikko Maria Kiiski

  https://www.youtube.com/watch?v=o9bz2tGQmBU

  VastaaPoista
 4. Ossi Tiihonen: "BBC uutisoi, että Skotlannissa on 30% nousu kuolemissa viikkotasolla. Lisääntymää syövissä, verenkiertoelimissä ja aivorappeumissa. K-rokotteiden vaikutusta? Nytkö se alkaa?"

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1448548101577453568

  VastaaPoista
 5. "Tri Paul Marik kertoo miten rokotteen tuottama piikkiproteiini kerääntyy kehoon aiheuttaen mm. tulehduksia ja autoimmuunisairauksia."

  https://rumble.com/v1qa1lv-dr.-paul-marik-on-dangers-of-spike-protein-buildupfrom-inflammation-to-auto.html

  VastaaPoista