sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Sakari Peltola: Maskikansa


Sakarin Maskikansa on vihdoin valmistunut. Siitähän tuli hieno.7 kommenttia:

 1. Hyvä renkutus, toivottavasti vika säkeistö menee nappiin 👍 ja mahdollisimman nopsaan😂

  VastaaPoista
 2. Alkaako narratiivin ylläpitäminen käydä hankalaksi?

  https://www.verkkouutiset.fi/ylilaakari-ryopyttaa-helsingin-sanomia-typerin-juttu-pitkaan-aikaan/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HS levittelee siis salaliittoteorioita. Moni koronauskovainen oikein suuttui tuosta jutusta.

   Poista
  2. Maikkari seuraa perässä:

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paatoimittajalta-koronan-uhka-vaistyy-rokotusten-myota-myos-uutisoinnissa-mtv-uutiset-palaa-normaaliin/8228872

   Eli nyt pidetään pieni tauko pelkopornossa, jotta ihmiset eivät turru liikaa ja ehtivät vähän huokaista helpotuksesta, ja sitten laitetaan taas täysi mylly päälle, kun jokavuotinen räkätautikausi pääsee kunnolla käyntiin? Vai onko tässä kyse jostain muusta?

   Poista
  3. Olisikohan media saavuttanut todellisuuden luomisessa etappinsa tällä erää, jos nyt siirrytään rokotteiden ja koronapassien, ja niiden tuoman "vapautuksen" ylistykseen, paikallisten rajoutustoimien tärkeyteen, jotka tietenkin tulevat pysymään on/off meiningillä ties kuinka pitkään, talousongelmien ja velkaantumisen ratkaisemiseen, ja mitä opittiin kontrolloijien ja kontrollointia haluvien ihmisten näkökulmasta tästä pandemiasta, ja kuinka ensi kerralla pitää reagoida vielä herkemmin, nopeammin ja kovemmin jne... Tällä erää on mahdollistettu paljon asioita tulevaisuutta ajatellen.

   Poista
  4. En halua manifestoida pahaa, mutta loppupeli ei ole vielä mielestäni edes alkanut. Immuunijärjestelmät ovat tällä hetkellä vasta sulkeutumassa ja kohta kun kropat alkaa pettämään ja kaikki pääsee läpi niin sitten alkaa tapahtua. Tosin tähän voi kyllä mennä vuosiakin. Ja kaikki haittavaikutukset ja kuolemat laitetaan koronaksi tietenkin, ja sulkutila päälle entistä sairaammalla tavalla. Tää on niin ilmiselvää kaikki voi ennustaa puoli vuotta aikaisemmin...

   Poista
  5. Tokihan sitä toivoisi että koronahumppa kuivuisi kasaan, mutta eiköhän kyseessä ole kumminkin tyyntä myrskyn edellä. Jos kansa pääsee muutaman kuukauden ajan elämään ns.normaalisti ja seuraavan räkätaudin iskiessä vaihtoehtoina esitetään:
   1.paluu järeisiin rajoitustoimiin kaikkien osalta
   2.100%rokotekattavuus ja passit, loput änkyrät karanteeni leirille
   Ei liene epäselvää kumman vaihtoehdon kansa valitsee.

   Poista