tiistai 14. syyskuuta 2021

Turth Warrior: VANGUARD? Who Owns Everything? Pt. 23 kommenttia:

 1. Svenska Yle tarjoaa seuraajilleen nyt peräti kaksi tuoretta äänitekelettä, jotka käsittelevät konspiraatioteorioita: laajempi, aikuisille suunnattu ”På botten av kaninhålet - konspirationsteoriernas fascinerande värld”, sekä enempi lapsille tarkoitettu ”Vad är en konspirationsteori”. Lisäksi löytyy vielä kirjallinen tekele ”Ville pedofila satanister verkligen snuva Trump på segern? Presidentvalet i USA visade att konspirationsteorier blivit ett maktmedel” (linkit alinna).

  Haaskasin aimo palan elämääni kuunnellen tuon ensin mainitun 40-minuuttisen, mutten voinut vastustaa kiusausta hieman perehtyä siihen, millaista propagandaa meille kansalaisille syötetään. Haluan jakaa tämän kokemuksen kanssanne, joten lukekaa, jos kiinnostaa.

  Ohjelmassa kuultiin kahta eksperttiä, suomalaista professori Juha Räikkää ja ruotsalaista kirjailijaa ja journalistia Kent Werneä. Aloitettiin toteamalla, että salaliittoteoriat heikentävät demokraattista yhteiskuntakeskustelua. Juurikin näin, sitähän ei lainkaan tee se tosiasia, että virallinen taho tekee kaikkensa hiljentääkseen ”salaliittoilijoiden” sanoman.

  S-teorioilla (lyhennän salaliittoteorian näin) on ”läpikäyvänä piirteenä haluttomuus antaa sattumalle minkäänlaista merkitystä”, eli niiden kautta haetaan tapahtumille merkitystä. Jatketaan, että ”pandemia on liian iso asia, että sattumalla voisi olla sormensa pelissä” ja että ”kaoottinen maailma muuttuu siedettäväksi, kun vakuuttuu siitä, että pandemioiden, tsunamien, syöpäsairauksien tai mielenvikaisen tappaman presidentin murhan takana olisi jokin kätketty mahti”.

  Räikkä toteaa, että ”kun sattuu isoja asioita eikä niiden taustalla ole ketään, se ei ole kiitollinen tilanne, ei palkitse meitä yhtään; ME HALUAISIMME MAAILMAAN JÄRJESTYSTÄ”. Alamme lähestyä villakoiran ydintä.

  Werne toteaa, että ”jos joku väittää (s-teoreetikkoa) vastaan, niin ainahan voi mustamaalata vastustajansa ja julistaa parhaassa konspiraatioteoreettisessa hengessä, että muut kävelevät pimeiden voimien lieassa”. Eikös juuri näin yritetä tehdä s-teoreetikkoja vastaan? Hän toteaa myös, ettemme ”voi uskoa että satanistiset pedofiilit johtavat maailmaa (”på global nivå”/Deep State) kun tästä ei ole mitään todisteita”. Kun ei virallinen media oikein ota kertoakseen tästä, niin.

  Kuitenkin USA:ssa 1/3 kansasta kuulemma uskoo Uuteen Maailmanjärjestykseen.

  Jatkuu...

  VastaaPoista
 2. Jatkoa edelliselle:

  Tutkimus on osoittanut, että ”työttömyys, alhainen koulutustaso sekä ihmiset, jotka ovat irrationaalisia ja epäileväisyyteen taipuvaisia” suuremmassa määrin kokevat vetoa s-teorioihin. Niin kai sitten. Lisäksi todetaan jälleen, että konspiraatiot ovat vaaraksi demokratialle. Ei lainkaan se tosiseikka, että kansalaisilta suljetaan ilmaisun ja vaikuttamisen mahdollisuudet?

  Uskovaisuuteen (jumaluuksiin) taipuvaiset kuulemma herkemmin myös uskovat, että maailmaa johtavat pahan voimat. ”Luodaan käsite ’ne’, joilla jollakin tavalla olisi enemmän valtaa kuin mitä heillä itse asiassa on”. S-teoreetikot nähdään ”yhteiskunnallisena ongelmana”. Kyseenalaistajat ovat tietenkin aina kiusallisia niille, jotka tuppaavat valehtelemaan, junailemaan ja salailemaan.

  Miten sitten ohjelman mukaan luotaisiin ”kansalaiskeskusteluun luottamuksen ilmapiiri”? Pitäisi saada ”luotettavan oloiseksi (heh, huom. ei sentään luotettaviksi!) nämä main stream -lähteet (viitaten ilmeisesti ”totuusmediaan”), sanoo Räikkä. Mahtavaa! Pyrkimyksenä olisi siis ”luottamuksellinen keskusteluilmapiiri”.

  Ohjelmassa myönnetään sentään, että ”WHO:n ja muiden viranomaisten kehotuksesta hillittäisiin disinformaatiotulvaa”, ja mm. ”Facebook, Google ja Twitter puhdistivat kanaviaan poistaen miljoonittain tilejä, ryhmiä ja postauksia joiden katsottiin levittävän valheellista informaatiota” käyttäen tästä toiminnasta nimitystä ”julkaisijan vastuu” (”utgivaransvar”).

  Ilmiselvää mielipidevainoamista ja sensuuria siis.

  Lopuksi todettiin, että ”kansallisella tasolla s-teoriat ovat kovertaneet uskoa faktaan, auktoriteetteihin ja demokraattiseen päätösprosessiin”. Juuri näin päinhän se on mennyt, ei sentään niin, että läpimätä systeemi on herättänyt ajattelevissa yksilöissä epäluuloa!

  Ohjelma päättyi johdattelevaan kysymykseen ”liitymmekö siis tuomiopäivän profeettoihin ja jäämme odottamaan sitä päivää, jolloin koronarokotteet ovat Donald Trumpin johdolla tehneet meistä Uuden Maailmanjärjestyksen orjia, vai jatkammeko uskomista tieteiden, journalistiikan ja maalaisjärjen pohjustamiin totuuksiin”?

  Valinta on sinun, rakas lukija!

  Kaninhål: https://arenan.yle.fi/audio/1-50915107
  Vad är: https://arenan.yle.fi/1-50695902
  Ville pedofila satanister: https://svenska.yle.fi/a/7-10005923

  VastaaPoista
 3. valemedia on ollut vallassa niinkauan kuin printtimedia oli ainoa tiedonvälityskanava. nykyteknologialla on mahdollista saada jopa yhden yksilön ääni ulos ilman päättävän editorin painavaa sanaa. siinä on maailmaa mullistavan ajattelun perusta. siksi salaliittoteoria on nyt saamassa saman leiman kuin terrorismi 2001. terrorismi katoaa menneisyyteen, mutta salaliittoteoreetikot nousevat tikun nokkaan. salaliittolait tullaan vahvistamaan tulevaisuudessa yhtä ankariksi kuin aikoinaan terroristilait

  VastaaPoista