lauantai 20. marraskuuta 2021

Juha Korhonen: Seuran päätoimittajan kanssa käyty keskustelu julki! - Törkeää valehtelua alusta loppuun


Suomalaisen median taso on nykään tämä:


2 kommenttia:

 1. Katselin vähän Seuran sivuja sillä silmällä, että miten he yleisesti ottaen suhtautuvat siihen kritiikkiin mikä heihin on kohdistunut.

  Varsinkin nyt tuon Tokentuben jutun jälkeen.

  Tämmöisen artikkelin löysin ja kertoo miten he näkevät yleisesti ottaen sen mitä he edustavat:

  https://seura.fi/tolkun-henkilo/lukijan-parahdus-miksei-seura-lehti-voi-olla-samanlainen-kuin-ennen/?unapproved=584&moderation-hash=9484878223591f6456295714adec29f0#comment-584

  Hämmennyin tuosta jutusta, että uskovatko he oikeasti puolustavansa pientä ihmistä esimerkiksi hyökkäämällä Tokentubenia vastaan, joka konkreettisesti antaa äänen ihan tavallisille ihmisille?

  Uskovatko Seuran toimittajat ihan oikeasti tuohon artikkeliin ja siihen mitä se edustaa?

  Vai onko tuo epätoivoista vakuuttelua vielä lehteä lukeville ja tilaaville ,että kyllä tätä lehteä kannattaa yhä lukea ja tilata kun sillä on pitkät perinteet.

  Jos aikakauslehdistä ja sen historiasta puhutaan, niin minusta viimeinen aikakauslehti joka puolusti pientä ihmistä oli Urpo Lahtisen omistuksessa ollut hymy ja viimeinen kansaa puolustava toimittaja oli minusta Veikko Ennala.

  Muutenkin tämä aika on muuttanut esimerkiksi aikakauslehtien luonnetta ja hyvinkin radikaalisti.

  Nykyään Tekniikan Maailmassa on älyttömästi terveysasiaa ja piikkipropagandaa ja voin kuvitella mitä vannoutuneet auto- ja audiomiehet tuumaavat sen lehden muuttuneesta tyylistä.

  Vissiin valtamedian epätoivo on niin suuri, että perinteisiä erikoislehtiä muutetaan propagandalehdiksi.

  Yö ei päiväksi muutu vaikka sitä kuinka vakuuteltaisiin ja Seura ei muutu koulukiusaajasta pienen ihmisen puolustajaksi vaikka he lehteen niin itse kirjoittavat.

  Ihmiset maksavat sisällöstä ja minusta valtamedian pitäisi panostaa siihen, että tekisivät reiluja juttuja tasapuolisesti siitä mitä maailmassa oikesti tapahtuu eikä niin kuin nyt tapahtuu, että ajetaan omistajien agendaa ja ainoa asia mikä kiinnostaa on palkkashekki.

  Sori pitkästä tilityksestä, tuo Seuran juttu sai vain minut hämilleni.

  Lopuksi, niin älkää käännelkö Seuroja väärin päin kaupassa, jättäkää se vain ostamatta.

  VastaaPoista
 2. Suoraa Puhetta: Jakso 1

  https://www.youtube.com/watch?v=oM57-9uBK3A

  VastaaPoista