perjantai 26. marraskuuta 2021

Ville Ranta ja kaikennäkevä silmä


Näin Iltalehden pilapiirtäjä Ville Ranta tekee propagandaa. Kuvasta näkee ketä hän palvelee. Katsokaa porttia.


https://www.iltalehti.fi/villeranta/a/7e193153-fbbd-4e1c-b39f-87ee1fec167c


Vapaamuurararisymboliikkaa: kaikennäkevä silmä


Lue myös: Suomalainen media

Epäilemättä Ville Ranta on päässyt piireihein. Hän kuuluu ranskalaiseen Ordre National du Mérite -ritarikuntaan, johon kuuluu muutama muukin suomalainen. 


https://www.kaleva.fi/ritarin-arvon-saanut-ville-ranta-kirkko-kaupunki-l/1659702


Kiitos vinkistä Armo.

6 kommenttia:

 1. Reinkarnaatiospiraali myös spotattu. Porttien takaa paistaa feikki valo, joten kierto jatkuu. Tällainen tulkinta tästä nousi mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho joku muukin on tutustunut teoriaan. En tosin jaksa uskoa että nämä alatasojen puppetit olisivat tietoisia tuosta valo-ansa-reinkarnaatio-huijauksesta. (Sori Antero oli pakko yrittää, tiedän että et tykkää näistä henkisistä teorioista. Peace and love)

   Poista
 2. En nyt muista kyseisen juontajan nimeä, mutta tämän Jaajon kanssa teki jossakin ohjelmassa joka kohdassa jossa hänet näytettiin jonku merkin (käsipiilossa etc.)

  Tällainen tuli nyt kuitenkin vastaan, eikös tuo ole se leijonantassu?

  https://www.google.com/search?q=jaajo+linnonmaa&rlz=1C1CHBH_fiFI803FI803&sxsrf=AOaemvK4vwoF_iQhdyfpz6wm3wh0tPVSeA:1637947256865&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj5wp-Dxbb0AhXskYsKHT2SBpEQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1517&bih=694&dpr=0.9#imgrc=H1QNecsUXJqEoM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se kovasti siltä näyttää.

   Tuossa leijonan tassussa vain on se hankala puoli, että se on huomattavasti vähemmän selkeä kuin käsi piilossa -merkki. Siinä on aina hyvin paljon tulkinnan varaa, koska kädet voivat olla samanlaisessa asennossa myös ihan luonnostaankin.

   Toki tuossa Jaajo niin selkeästi poseeraa kameralle, ja käden asento on selkeästi harkittu, että tuo on minun mielestä melko selkeä leijonan tassu. Mutta jokainen tekee tietenkin omat tulkintansa.

   Poista
 3. Minun työpaikan liiketiloissa käy silloin tällöin vartija enkä aiemmin ole kauheasti kiinnittänyt huomiota kyseisen vartija-firman logoon, mutta tällä kertaa kun vilkaisin vartijan autoa, niin huomasin logossa heti vapaamuurari referenssiä. Mitäs mieltä olet tästä? ;) : https://www.avarnsecurity.fi/avarn/medialle

  VastaaPoista