torstai 18. marraskuuta 2021

Heikki Kaukoranta ja vapauttavat pakkorokotukset


Tämä Ylen uutinen on jo melko kylmäävä:


https://yle.fi/uutiset/3-12192557


Pelottavaa tässä toimittaja Terhi Varjosen tekemässä uutisessa on se, että verovaroin rahoitettu Yle välittää aivan pokkana yleisölle viestin, että pakkorokotuksissa ei ole mitään laillista ongelmaa. Tämä totalitaristista kontrolliyhteiskuntaa avoimesti kannattava Heikki Kaukoranta kertoo, että Suomen laki mahdollistaa pakkorokotukset. 

Mitä jutussa ei tietenkään kerrota on se, että mikään kansallinen lainsäädäntö ei voi mennä kansainvälisten ihmisoikeussopimusten edelle, ja että näihin ihmisoikeuksiin kuuluu kehollinen itsemääräämisoikeus ja oikeus kieltäytyä lääketieteellisistä toimenpiteistä. Toisin sanoen sillä ei ole mitään merkitystä mitä ne vallasta humaltuneet tyrannit siellä hallituksessa päättävät, mikään heidän päätöksensä ei kumoa kansainvälisten ihmisoikeuksien antamaa suojaa keholliseen itsemääräämisoikeuteen. 

Huomionarvoista jutussa on myös se, että nyt ei puhuta minkään tietyn ammattiryhmän piikittämisestä, vaan koko väestöstä. Kaikille pakolliset piikit - se on jutun välittämä viesti.

Mielenkiintoisin kohta uutisessa on siinä käytettävän retoriikan sävy. Tämä retoriikka paljastaa juuri sen mistä puhuin kirjoituksessa Vapaus pelottaa.

– Yksittäisen kansalaisen niskoilta lähtee se harkinta esimerkiksi, onko rokottaminen turvallista, onko rokottautumisesta minulle jotain haittaa. Kuinka voin ja uskallan toimia. Silloin valtio kantaa vastuun ja vastaa myös mahdollisesti tulevista haittavaikutuksista, sanoo Kaukoranta.  
Rokottamattomia yli 12-vuotiaita on Suomessa noin 20 prosenttia. Se on Kaukorannan mielestä liian paljon. Rokotuspakko olisi hänen mielestään tultava voimaan niin pian kuin mahdollista.


Miten ihana helpotus, kun ei tarvitse itse harkita mitään! Mikä ihana vapaus!

"People don't want freedom, they want freedom from freedom." - Michael Tsarion

 

Tuli tuota juttua lukiessa mieleen, että jos miettii miten paljon Suomessa on aseita, ja millainen mielenlaatu pohjalaisilla on, olikohan tuo Kaukorannan julkinen ulostulo sittenkään kovin hyvä idea? Tällä retoriikalla aletaan lähestyä sitä rajaa, joka saa ihmiset toimimaan harkitsemattomasti.

Mielenkiintoista nähdä miten tämä pakkorokotusnarratiivi tulevina kuukausina etenee. Vähän veikkaan, että media tulee tekemään aiheesta lukuisia propagandajuttuja. Niissä tullaan todennäköisesti kertomaan, miten pakkorokotukset ovat laillisia, ja että ne eivät ole ristiriidassa ihmisoikeussopimusten kanssa. Toki sinne joukkoon mahtuu varmasti myös joku näennäisen kriittinenkin juttu, mutta niiden tarkoitus on vain luoda illuusio "julkisesta keskustelusta", jonka lopputulos on jo ennalta päätetty. Olemme tämän koronakusetuksen aikana nähneet jo monta kertaa, miten taitavasti media osaa tehdä massoihin uppoavaa propagandaa. Kuten tässä alla olevassa videossa HUS:n Lasse Lehtonen kertoo: "Vielä on paljon tehtävissä tämän rokotekattavuuden lisäämiseksi ihan markkinoinnin ja propagandan keinoin."49 kommenttia:

 1. Onneksi sentään jollain on tässä maassa selkärankaa:

  https://www.facebook.com/silvia.koski/posts/10158827531267669

  "Eilen voimaan tulleiden rajoitusten taki PERUUTAN aiemmin mainostamani "The Joulukonsertti" - musiikkielämyksen, joka piti olla Mikaelinkirkossa 11.12.

  En suostu tekemään konserttia, jonne vain osalla on oikeus päästä sisään, enkä näin ollen ota käyttöön ihmisiä erottelevaa koronapassia.

  Haluan, että toteuttamissani musiikkitilaisuuksissa toteutuu vallitsevissa olosuhteissa niin turvallisuudentunteen näkökulma, kuin myös se, että pääsy nauttimaan musiikista ja sitä kautta hoitaa sielun ja mielen terveyttä ei ole kiinni siitä, mitä henkilön terveystiedoissa lukee.

  Ikävää peruuttaa konsertti, mutta vaihtoehtoja ei ole. "

  VastaaPoista
 2. "Yksittäisen kansalaisen niskoilta lähtee se harkinta esimerkiksi, onko rokottaminen turvallista, onko rokottautumisesta minulle jotain haittaa. Kuinka voin ja uskallan toimia. Silloin valtio kantaa vastuun ja vastaa myös mahdollisesti tulevista haittavaikutuksista"

  Aikamoista vieläpä sellaisen viranomaisen kuin yliLÄÄKÄRI suusta. Tämä on kuin suoraan jonkin neuvosliittolaisen tai natsi-saksalaisen viranomaisen puhetta, mutta tällä kertaahan oli kyse terveydestä ja turvallisuudesta, eikö? Eikä sellaista enää voisi tapahtua edes onhan niistä ajoista viisastuttu...

  Lääkäristä puheenollen; "You can get practically any idea accepted," Bernays told me, chuckling. "If doctors are in favor, the public is willing to accept it, because a doctor is an authority to most people, regardless of how much he knows, or doesn't know. . . . By the law of averages, you can usually find an individual in any field who will be willing to accept new ideas, and the new ideas then infiltrate the others who haven't accepted it."

  VastaaPoista
 3. Miten se sattuikin että se on juuri "33 kertainen"?

  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/kotimaa/artikkeli-1.1644744

  VastaaPoista
 4. En ymmärrä lainkaan, miten tuttavapiirissäni on niin suuri joukko ihmisiä, jotka pitävät näitä lukuja, kuten tämä "33-kertainen riski joutua teholle" täysin tieteellisinä. Minä puolestani jatkan kyselylinjalla, koska joudun ihan aidosti kysymään, että miten ja millä kaavalla nämä 19-kertaiset ja 33-kertaiset oikein lasketaan?

  VastaaPoista
 5. Patologi Seppo Sutinen edustaa hieman eri linjaa. Hän sanoo suoraan, että piikitykset tulisi keskeyttää. Kauankohan menee, että Sutinen saa potkut?

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1461388520858263558

  Patologin painava kirje:
  "Covid-19 -rokotukset tulisi välittömästi keskeyttää."
  "Patologin näkökulmasta Covid-19-rokotus ei ole niin turvallinen, että sen ottamista voisi suositella."
  Kirje on lähetetty eduskuntaryhmille.

  VastaaPoista
 6. Seuratkaa median retoriikan sävyä. Tässä toimittaja Sami Raniston tyylinäyte:

  https://twitter.com/MeetsLight/status/1458865349118545932

  Ne puhuu kuin viisivuotiaille. Koska sillä tasollahan suurin osa heidän yleisöstään on. Infantiileille puhutaan kuin infantiileille. Tuolta se sitten näyttää.

  "Suurin osa suomalaisista on ollut ihan kilttejä ja tottelevaisia, mutta nuo jotkut tottelemattomat tuhmeliinit tuolla nyt täyttävät kommenttikenttiä tuhmilla kommenteillaan."

  VastaaPoista
 7. Itävalta näyttää mallia.

  https://yle.fi/uutiset/3-12195446

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1462720621654294535

   Poista
  2. Just.

   No nythän se on helpompi toteuttaa kun ihmiset on ohjelmoitu ajatukseen valmiiksi.

   Poista
  3. https://areena.yle.fi/1-50655356 01:00:25

   Itävallassa ollaan siis pisteessä jossa yksilönvapaus loppuu ja yhteiskunnan vastuu tulee eteen. Tästä joku muukin puhui ylellä? Puhui sentään asioista oikeilla nimillä, eikä käyttänyt tätä hämmennyskikkaa, jossa valtiovallasta puhutaan yhteiskuntana.

   Ja uskokaa nyt jo että vitamiinit on huuhaata ja ivermektiini hevosten matolääke!

   Poista
  4. "Austrians who refuse to take a mandatory COVID-19 vaccine before a government imposed deadline face prison sentences and huge compounding fines for non-compliance."

   https://summit.news/2021/11/30/unvaccinated-austrians-face-prison-time-huge-fines-for-non-compliance/

   Piikitysprosentti Itävallassa 70. Mitenköhän on, alistuuko se piikittämätön 30 väestöstä ilman vastarintaa?

   Poista
 8. "Tällainen on toinen koronatalvi – ”Rokotekattavuus saatava ylös keinolla millä hyvänsä”"

  https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/da05168a-38a4-4d46-9486-b07ddc792226

  Keinolla millä hyvänsä? Niin kuin vaikka pakolla?

  Huomatkaa miten tässä ei ole missään vaiheessa ollut tavoitteena terveys - ainoastaan korkea rokotekattavuus. Ovatko ne sama asia?

  VastaaPoista
 9. Lehtonen kun toivoi lisää propagandaa, niin saataisiinkohan me Suomeenkin jotain tällaista?

  https://twitter.com/regionofpeel/status/1461833162842161154

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis noissa kommenteissa jengi hurraa tälle! Oikeasti tässä maailmassa enemmistö on oikeasti niitä, joiden älykkyysosamäärä on omaa kengännumeroaan pienempi.

   Poista
 10. Kaikkea paskaa ne nämä propagandistit keksii:

  https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/4379923

  VastaaPoista
 11. Ano puhuu taas harvinaisen suoraan:

  https://www.youtube.com/watch?v=veq006NTZso

  VastaaPoista
 12. Pakkorokotussuunnitelma etenee:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10262737/Europe-Covid-Time-think-mandatory-vaccines-Ursula-von-der-Leyen-says.html

  Ei menee enää kauaa, kun meidänkin poliitikot antavat julkisuuteen samanlaisia lausuntoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://injektiopiikki.com/2021/12/02/la-puta-de-eu-1-8-miljardia-korruptoitunutta-rokotetta/

   Poista
 13. Tämä on se retorinen kikka, jota tullaan käyttämään:

  "Tällä hetkellä Suomessa on 660 000 yli 12-vuotiasta ilman ensimmäistäkään rokotusta. Salminen ei näe pakkorokotuksia vaihtoehtona.

  – Pakkokeinot on varmaan se aivan viimeisin keino, jota pitäis käyttää. Erilaiset porkkanat, kuten koronapassi, ovat paljon parempia.

  – En oikein voi nähdä, että haetaan poliisilla rokotettavaksi.

  Salmisen mukaan tartuntatautilaissa on kuitenkin pykälä, jonka mukaan pakollisia rokotuksia voitaisiin määrätä.

  – Mutta tilanteen täytyy olla aika paljon pahempi."

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mika-salminen-kommentoi-kiurun-kertomia-laskelmia-tehohoitopaikoista-kiuru-ehka-esittaa-taman-asian-suoraviivaisesti/8298260

  Eli muodon vuoksi sanotaan, että eihän me nyt voida pakolla ketään rokottaa. Sitten kuitenkin samaan aikaan todetaan, että kyllähän se pakkorokottaminen tietenkin on mahdollista, jos tarve vaatii.

  Näin se asteittainen yleisön pehmittäminen tehdään. Ensin vastustellaan pakkorokotuksia näennäisesti, kuten Sanna Marin teki koronapassin kanssa,

  https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2021/04/petri-koskinen-ja-kaasuvalotuksen.html

  ja sitten jonkin ajan kuluessa todetaan, että nyt ei valitettavasti ole muuta vaihtoehtoa, kun tilanne on niin paha.

  Mutta eihän sitä tietenkään tehdä niin, että poliisit tulisivat hakemaan kotoa väkisin. Se tehdään vaiheittain ja "sivistyneesti", niin että ensin ihmiset menettävät työpaikkansa. Tämän jälkeen siirrytään samaan mitä ne Itävallassa ja Kreikassa suunnittelevat, eli piikittämättömille aletaan jakaa tuntuvia sakkoja tottelemattomuudesta.

  Sitten voidaan jeesustella: "Ei se ole mikään pakko - se on sinun oma valinta olla ottamatta sitä piikkiä!"

  VastaaPoista
 14. Kun saadaan koko kansa tähän mielentilaan, ollaan jo lähellä muutosta:

  https://twitter.com/PaavoKuronen/status/1466454749713154054

  "Pää pois perseestä!"

  VastaaPoista
 15. Kyllä tällaista rokottamatontakin joskus naurattaa:
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/06f3d443-8086-4627-98bd-d90e516d3527

  VastaaPoista
 16. Minkä sakon olisitte valmis maksamaan rokottamattomuudesta? Kreikassa 100 e ja Itävalla vissiin tulossa 7k sakko. Mulla ehkä helppo maksu menee siinä 1000 e paikkeil. Sen jälkeen pitäisi jo alkaa miettimään maasta muuttoa tai muita vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En senttiäkään. Jos maksaisin, hyväksyisin, että rokottamattomuus on rangaistavaa ja myöntäisin tehneeni väärin.

   Poista
  2. Olisiko"sakko" kertaluontoinen vai kerran vuodessa, kuukaudessa vai päivässä? Jos valtarälssi on yhtään hereillä, "sakosta" tulee progressiivinen, ensimmäinen 150e seuraavassa kuussa 1500e kolmantena 15000e, jos ei piikki maita vieläkään sitten leirille jossa oleskelun kustannukset tietenkin maksat itse, eli kyllä meiltä on tarkoitus viedä tuhkatkin pesästä. Viedään kyllä kaikilta muiltakin oli piikkistatus mikä tahansa kunhan suuri nollaus pääsee kunnolla vauhtiin.
   On sitä maastamuuttoa tullut mietittyä, vaan mihimpä sitä muuttaisi ja miten sinne käytännössä pääsisi? Vähäinen kiinteä omaisuus pitäisi myydä, kaikki varat pitäisi olla käteistä tai kultaa, sitten pitäisi löytää ihmissalakuljettaja joka veisi
   valtioon jossa selviytyä(ei tule yhtään rokottamattomiin positiivisesti suhtautuvaa mieleen), eli korruptoitunut hallinto jota kykenee lahjomaan, koko omaisuus repussa, vieraan taivaan alla revittynä juuriltaan, epätoivon puskiessa jokaisesta huokosesta olo olisi kuin jalkansa katkoneella seepralla hyeenalauman keskellä.
   Eli mitään en vapaaehtoisesti suostu maksamaan, saavat kaiken väkisin viedä ja meinaan katsoa koko shown katkeraan loppuun asti ihan kotimaan kamaralta, viimeiset ajat luultavasti syrjässä koko yhteikunnasta, piilossa pimeillä mailla, jos sieltä löytävät saavat vääntää kirveen irti kangistuneista sormista.

   Poista
  3. Soturin puhetta, Lobo.

   Tuollainen sakko on tyranniaa. Sille ei pidä alistua - sitä vastaan tulee taistella kaikin mahdollisin keinoin.

   Poista
  4. Mito nosti tuossa ihan tärkeän pointin esiin. Kaikkien, jotka miettivät maasta muuttamista, olisi hyvä ymmärtää kaksi asiaa.

   Ensimmäinen asia on se, että tämä globaali tyrannia tulee leviämään joka paikkaan, jos sitä ei pysäytetä. Ei ole olemassa mitään sellaista paikkaa, jonne voisi päästä turvaan.

   Toinen asia on se, että pakaneminen ilman taistelua on pelkurimainen ratkaisu.

   Joten mitä jos keskittyisitte sittenkin miettimään sitä, miten te voisitte taistella tätä tyranniaa vastaan?

   Poista
  5. Sen lisäksi, että alistuminen olisi luovuttamista, minulla on HYVIN vahva tunne, että ei meillä ole mitään hätää. Jos ja kun jokainen tähänkin asti maailmankuvansa takana seisonut jatkaa selkäranka suorana eikä luovuta, ei tyrannialla ole mahdollisuutta. Asiat menevät aina lopulta siten kuin on oikein.

   Tietysti meno voi mennä vielä jonkun aikaa tosi pitkälle ja hurjaksi, mutta mitään peruuttamatonta ei tule tapahtumaan.

   Mikä sitten olisi pahinta mitä voisi seurata "kansalaistottelemattomuudesta"? Työpaikka menee? Lainat jää maksamatta? Pankkitili suljetaan? Asunto menee alta? Auto viedään? Joudut leirille? Sinut ammutaan? Lapset viedään?

   Jos lapsia aletaan käyttää aseena, silloin on menty jo aivan liian pitkälle. Jos taas omaa henkeä ollaan viemässä piikittömyyden takia, en totisesti sellaisessa maailmassa haluaisi elääkään. Kaikki muut kiristyskeinot on vain merkityksetöntä materiaa.

   Älä anna pelolle valtaa =)

   Poista
 17. Itselläni on henkilökohtainen "vapaudu sakosta" kortti. Henkilökohtainen luottotiedottomuus antaa henkilökohtaisen tiedostamisen vapauden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lähtisi ihan vielä tuulettamaan, jos et ole ikäloppu tai vaikeasti sairas, kyllä sitä toisella munuaisella jo muutama sakko maksatetaan seuraavat verkkokalvoilla, maksa,sydän, viimeinen munuainen ja loput varaosat realisoidaan sitten
   lopullisessa perkauksessa 😂

   Poista
  2. Tähän ne tulee ihmiset ajamaan. Sellaiset ihmiset joilla "ei ole mitään menetettävää" ei kuuntele paskaa enään keneltäkään.

   Poista
 18. Hyvää keskustelua Myytinkertojien Tyhmyyden Roviossa:
  https://www.youtube.com/watch?v=jDhm8mVg24Q

  VastaaPoista
 19. "EDUSKUNTA päässee jo ensi viikolla puntaroimaan pykälää, joka olisi askel hoitajien, lääkärien ja muidenkin sosiaali- ja terveysalan työpaikoissa työskentelevien ”pakkorokotuksiin” covid-19-tautia vastaan.

  Käytännössä kyse olisi velvollisuudesta ottaa koronarokote tai edessä voisi olla jopa palkan menetys."

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008450348.html

  Näin se etenee - vähitellen hivuttamalla. Sitten kun on yksi ammattiryhmä saatu pakotettua, "se on vain reilua", että pakotetaan muutkin.

  Sammakot kattilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusoikeuksiin, kuten työssäkäyntiin, puuttuminen terveydentilan nojalla on jo niin räikeä perustuslaillinen- ja ihmisoikeusrikkomus, että kehotan tekemään rikosilmoituksen aina kun tällaista teille esitellään, noin ensi alkuun. Siinähän tulee mitattua onko tässä maassa enää poliisillakaan munaa seisoa lakien takana. Jos poliisikaan ei enää noudata voimassaolevia lakeja ja asetuksia, niin eikö silloin olla täydessä anarkiassa jossa voi tapahtua mitä vaan?

   Poista
  2. Ajetaankohan tässä takaa sitä, että jos työntekijä ei ota rokotetta, hänelle ei makseta palkkaa, mutta työsuhdetta ei pureta eli potkujakaan ei heru. Siten työntekijä ei ole oikeutettu saamaan liiton rahaa ja todennäköisesti saa työkkäristäkin pitkän karenssin, jonka aikana kuolee nälkään tai tappaa itsensä. Ja nämä kiihkoilijat vain katsovat sivusta, että oma vika. Ja niin kuin Daily Mail kirjoitti, Elon Muskin Neuralink-projekti on jo melko pitkällä. Sekin ensi vuoden hommia. Niitä chippejä kun aletaan laitella ihmisten aivoihin, niin ajatuksetkin pystytään lukemaan.
   Tässä linkki: https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-10284433/Elon-Musk-says-Neuralink-start-implanting-chips-humans-2022.html

   Poista
 20. Lasse Lehtonen taas vauhdissa:

  "Olen kyllä nähnyt urani aikana lapsia, jotka pelkäävät piikkiä tai hammaslääkäriä. On kuitenkin lähinnä surkuhupaisaa, että aikuiset ihmiset jaksavat nyt marista, urputtaa ja maalata piruja seinälle sen sijaan, että kävisivät vain hakemassa rokotukset #covid19 #rokotusvastaisuus"

  https://twitter.com/lasleh/status/1468663902170984457

  Mitenköhän Lasselle käy, kun massat lopulta heräävät tähän kusetukseen? Saattaa Lasse joutua melkoisen viharyöpyn kohteeksi. Historiassa on aika paljon esimerkkejä siitä, miten vihan valtaan joutuneet väkijoukot päätyvät tekemään julkisia teloituksia.

  Joukkohysteria toimii myös toiseen suuntaan, joten nyt olisi Lassenkin viisainta ajatella omaa terveyttään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen alkanut epäilemään, että tuo tili ei ole Lasse Lehtosen tai että siellä takana on joku ryhmä tehtailemassa noita juttuja. Häneltä tulee välillä ihan samaa propagandaa, samoin sanoin. En tosin ole varma tästä. Joka tapauksessa, kaveri on valittu "front maniksi" tuohon propagandan levittämiseen.

   Poista
 21. Tämän se taitaa vaatia, että tästä hulluudesta tulee loppu:

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1470307728274898947

  VastaaPoista
 22. Japanissa kunnioitetaan ihmisoikeuksia:

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1470511355384012803

  Sama juttu Sloveniassa:

  https://twitter.com/smtiinanen/status/1470411180472737795

  VastaaPoista
 23. Sedällä vähän vaikeuksia käsittää omaa toimintaansa:

  https://twitter.com/Lukewearechange/status/1474386605171486731

  VastaaPoista
 24. Here we go.

  "Kommentti: Uudet korona­rajoitukset olivat viimeinen niitti – meidän pitää alkaa keskustella rokote­pakosta"

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008522207.html

  Huomatkaa miten toimittaja Teemu Kuusijoensuu alustaa kirjoituksensa kunnon propagandistin tavoin maalailemalla tunteisiin vetoavia mielikuvia. Sitten laitetaan perään suoranaisia valheita sairaaloiden ja tehohoitopaikkojen täyttymisellä. Lopuksi vielä annetaan valheellinen mielikuva, että lainsäädäntö mahdollistaisi pakkopiikitykset nykytilanteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ihmisen oikeuden elää on oltava kaikkien muiden oikeuksien yläpuolella."

   Tästä jaksetaan aina muistuttaa, harvalla vaan on sytyttänyt, että oikeus elämään ilman muita oikeuksia on käytännössä helvetti maan päällä, jossa sillä elämällään ei tee enää oikein mitään. Muut kyllä keksii sille käyttöä.

   Poista
 25. WHO:n asiantuntija haluaa kovemmat rangaistukset rokottamattomille – ”Pelkkä sakko ei riitä”

  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/whon-asiantuntija-haluaa-kovemmat-rangaistukset-rokottamattomille-pelkka-sakko-ei-riita/5cccf940-2e8b-4e4a-ad40-495624a88ddb

  Koska päästään leirille?

  VastaaPoista
 26. "Näin rokottamattomat putoavat yhteiskunnan rattailta Euroopassa"

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2756dd42-9f90-4600-b6f5-91ac2dfc8cec

  "Koronarokotteiden tieteellinen perusta on vankka: niiden on todistettu vähentävän tartuntaa, vähentävän merkittävästi vakavien sairauksien todennäköisyyttä ja vähentävän terveydenhuoltojärjestelmien taakkaa."

  Toimittaja Olli Vainio, oletko miettinyt mitä vaikutuksia tällaisilla propagandajutuilla on tulevaisuudellesi?

  VastaaPoista
 27. Passin vangit

  https://iljalehtinen.medium.com/passin-vangit-9797e4f29d3f

  VastaaPoista
 28. Olemme nyt siinä vaiheessa prosessia, että aivopestyt massapsykoosista kärsivät NPC-hahmot tuottavat tällaista materiaalia:

  "Miten muutaman prosentin perseilyvähemmistö voi terrorisoida paitsi toimialoja, myös yksittäisiä paikkoja? Tunnustan kannattavani rokotuspakkoa. Tai no ei pakkoa, mutta rokottamattomien sulkemista perus arjen ulkopuolelle ja lisäveroa sairaalataakan nostamisesta."

  https://twitter.com/Sivumaku/status/1482796133285982212

  Suunta on selkeä. Nähdään leirillä!

  VastaaPoista
 29. Yllättäviä ulostuloja mahd. salaliittoa, kusetusta ajatellen. Rämet ei näe tulevaisuutta jatkuville rokotuksille eikä passille!
  Pfizer tuo koronan parantavan pillerin, joka vie pohjaa rokotuksilta ja passilta.
  Olen rokottamaton lääkäri ja pidän mahdollisena, että covid tehtiin labrassa ja päästettiin luontoon suureksi ihmiskokeeksi .. mutta muuten? Hurjimpien juttujen mukaan menossa kansanmurha .. ?? Väestön alistaminen tietysti nähtävillä Itävalta mm mutta jos homma nyt lässähtää tähän esim kun omicron kiertää kaikki .. hajaantukaa ei nähtävää niin oliko sitten kyse vain pilottikokeesta tms?

  VastaaPoista
 30. Nyt narratiivi on päässyt siihen vaiheeseen, että meille kerrotaan rokotepakon olevan tarpeellinen, koska muuten rokotepassia ei voida ottaa käyttöön.

  "Kommentti: Rokotepassi tarvitsee ensin rokotepakon – onko kansa valmis siihen?"

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008551521.html

  Eli turvaudutaan tyranniaan, jotta voidaan ottaa käyttöön lisää tyranniaa. Hienoa markkinointia.

  Nähdään leirillä!

  VastaaPoista
 31. "Suited man emerges from backstage to pie this Australian airline CEO for forcing vaccinations. NICE."

  https://twitter.com/BlokkiMedia/status/1495388297325158400

  VastaaPoista
 32. "Saksan liittopäivät on kaatanut hallituksen esityksen yli 60-vuotiaiden koronarokotuspakosta. Äänestystulos oli karvas pettymys liittokansleri Olaf Scholzille, joka on ajanut rokotuspakkoa jo marraskuusta lähtien. Hänen mukaansa pakolliset rokotukset olisivat varmin keino päästä eroon pandemiasta."

  https://www.karjalainen.fi/ulkomaat/esitys-yli-60-vuotiaiden-koronarokotuspakosta-kaatui-saksassa

  VastaaPoista