torstai 3. maaliskuuta 2022

Blogger ja kadotetut sivulataukset


Blogger teki EES:lle pienen tempun. 

Sivun oikeassa laidassa on listattuna tämän blogin suosituimmat julkaisut, eli ne sivut joita on ladattu eniten. Maaliskuun alussa sijalla 7 oli kirjoitus Lasse Lehtonen ei ole psykoosissa, senkin denialisti! Kyseinen kirjoitus, joka ei ole Lasse Lehtosen kannalta kovin mairitteleva, sai lyhyessä ajassa suuren suosion, ja se nousi ennätyksellisen nopeasti EES:n TOP-10-listalle. Siinä käydään läpi todella monta Lassen Puheenaihe-podcastissa kertomaa valhetta sellaisella tyylillä, joka saa Lassen näyttäytymään hyvin naurunalaisessa asemassa.

1. maaliskuuta tämä suosituimpien sivujen lista näytti tältä:


1.3. 2022: https://web.archive.org/


Päivä myöhemmin, eli 2. maaliskuuta, lista näyttääkin hieman erilaiselta. Kas kummaa, Lasse Lehtosen höpöjuttuja pilkkaava kirjoitus on kadonnut suosituimpien kirjoitusten listalta kokonaan. 


2.3. 2022: https://web.archive.org/


Asiaa tarkemmin tutkittuani kävi ilmi, että Blogger on "kadottanut" kyseisen sivun sivulatauksista noin 80%. Jännä miten sivulatausten määrä voi laskea. 

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun EES kohtaa sensuuria, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun Blogger tekee mitään sensuurin piiriin kuuluvaa kiusaa. Selkeästi vastapuoli tietää, mikä voima vittuilulla ja satiirilla on, koska juuri tämän kirjoituksen kanssa Blogger päätti ryhtyä näinkin poikkeukselliseen tekoon.

Hei Blogger, eikö tuo ole jo vähän noloa? Luulitteko te tosiaan, että te ette jäisi tuosta kiinni? Noh, nyt tuon tempun seurauksena oikea sivupalkki näyttää tästä lähtien tältä:Hei Blogger, saitteko haluamanne lopputuloksen?

Tästä voi tietenkin päätellä, että kasvava sensuuripaine tulee jossain vaiheessa johtamaan EES:n katoamiseen Blogger-alustalta. Kirjoitukset ovat tietenkin tallessa osoitteessa https://web.archive.org/web/*/http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/, joten eivät ne internetistä katoa. Tuon sivuston käyttöliittymä toimii niin, että valitsette kalenterista ensin tallennuspäivän, ja klikkaatte siitä avautuvaa linkkiä. Archive.org ottaa tästä sivustosta kopion joka päivä vähintään kerran.

Luonnollisesti tästä blogista on olemassa lukuisia varmuuskopioita monissa eri paikoissa. Jos EES sensuroidaan kokonaan pois, pystytyän sen uudestaan jonnekin muualle. Uuden osoitteen tulette löytämään Kumma juttu! -blogista.

1 kommentti:

  1. Hei Blogger, uusin Lasse Lehtonen -kirjoitus meni ladatuimpien sivujen top-10-listalle. Pitäisiköhän teidän taas vähän "päivittää" noita tilastoja?

    VastaaPoista