torstai 24. maaliskuuta 2022

Kepeät mullat Jordan Maxwell


Surun päivä. Suuri totuussoturi, "Eliitin" salaseurojen ja symboliikan tutkimuksen todellinen pioneeri Jordan Maxwell on kuollut. 


Jordan Maxwell


Oppi-isäni Michael Tsarion on kutsunut Jordan Maxwellia omaksi oppi-isäkseen. Näin ollen voi varmaan sanoa, että Maxwell oli minulle eräänlainen oppi-isoisä. Hänen tekemä työ loi sen pohjan, jonka päälle tätäkin blogia on hyvin pitkälti rakennettu. 

Suuri tutkija. Suuri opettaja. Suuri soturi.

Maxwellin korkeasta iästä johtuen tämä uutinen ei ollut erityisen yllättävä. Mutta jotain kovin surullista siinä on, kun suuri soturi poistuu näyttämöltä. Erityisesti minua surettaa se, että Maxwell ei päässyt näkemään "Eliitin" valtapyramidin romahtamista. Hän jos joku olisi sen ansainnut.

Pari esimerkkiä Maxwellin tuotannosta:https://www.amazon.com/Matrix-Power-Controlled-Powerful-Knowledge/dp/15850912004 kommenttia:

 1. Ja juuri noin tunti sitten selasin tuota kirjaa etsiessäni yhtä juttua ja samalla ihailin näitä sanoja

  https://www.youtube.com/watch?v=eU9L8GEg4_g

  "We know, of course, that we cannot depend on our leaders, our leaders are misleaders. There is a science they are following. They have their own agenda and it doesn't include you."

  :/

  VastaaPoista
 2. https://twitter.com/dwtruthwarrior/status/1506865451770384387

  VastaaPoista
 3. Piti nyt muutama päivä miettiä avautuisiko tästä ollenkaan, tämä juttu oli dejavu ilmiö tai mandela efekti tai jotain muuta tosi hämärää. Täysin vankat muistot että olisit julkaissut tämän postauksen ainakin puoli vuotta sitten, muistan katsoneeni tuon saman lyhyen videon symboleista myös silloin. Kyseinen herra oli jäänyt jotenkin tutkan alle, ja sen "edellisen' postauksen jälkeen olin ottanut selvää enemmän, joten tuli melkoisena järkytyksenä että ukko kuoli uudestaan 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen glitch matrixissa, kiitos että jaoit! Saattoi olla sulle räätälöity rohkaisu? :)

   Itse vasta nyt pääsin näistä hienoista videoista nauttimaan. Mahtavan rauhallista ja selkeää - hieno isoisä Antsulla! Täytyypä kuunnella kaikki, mitä häneltä löytyy. Vaikka asiasisällöissä paljon sellaista, minkä jo tietää, aina aukeaa jotain uuttakin.

   May you rest in peace, Jordan Maxwell! Thank you, Hero!
   https://www.youtube.com/watch?v=n6NO_SzN9XY

   Poista