keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

Truth Warrior: UKRAINE WAR: Symbolism & Color PsychologyYllä olevalla videolla David Whitehead käy läpi mielenkiintoisen havainnon "Eliitin" tavasta käyttää sinisen ja keltaisen värin yhdistelmää osana psykologista ohjelmointia. Tällä hetkellä jokainen voi nähdä Ukrainan lipun värit vähän joka paikassa, mutta harva on tullut kiinnittäneeksi huomiota siihen, että meidän alitajuntaa on koronaplandemian yhteydessä pommitettu tuolla samalla väriyhdistelmällä jo pitkään. 

Vaikuttaa siltä, että "Eliitin" taktiikkana on alusta asti ollut ohjelmoida ihmiset assosioimaan keltaisen ja sinisen värin yhdistelmä pelottaviin uutisiin. Ilmeisesti suunnitelma on ollut se, että kun koronapelko lopulta alkaa hiipua, tilalle tuodaan Ukrainan sota. Pelon kohde on helppo siirtää yhdestä kriisistä toiseen, jos molemmat paketoidaan samalla symboliikalla. Epäilemättä "Eliitti" pyrkii käyttämään kaikkia mahdollisia keinoja hysterian lietsomiseen. Pelkäävä ihminen turvautuu auktoriteetteihin kuin pieni lapsi vanhempiinsa. 

Tuota videolla esiteltyä keltaisen ja sinisen värin yhdistelmää on käytetty koronauutisoinnissa hyvin paljon myös Suomessa. Esimerkkejä löytyy runsaasti:


https://www.lansi-savo.fi/uutissuomalainen/4447420


https://yle.fi/uutiset/3-12201407


https://www.ksml.fi/paikalliset/4271651


https://www.hel.fi/uutiset/fi/sosiaali-ja-terveysvirasto/ajanvaraus-koronarokotuksen-kolmanteen-annokseen-18-59-vuotiaille-aukeaa-maanantaina-20-12


https://www.aamulehti.fi/koronavirus/art-2000008346823.html


https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008064171.html


https://www.kaleva.fi/1215-vuotiaiden-koronarokotukset-alkoivat-ouluhall/3872152


https://www.hel.fi/uutiset/fi/sosiaali-ja-terveysvirasto/85-vuotiaiden-ja.heidan-omaishoitajiensa-rokotukset-alkaneet


https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007716244.html


https://www.mediuutiset.fi/uutiset/yli-900-000-suomalaista-jaa-nyt-rokotussuojan-ulkopuolelle-ei-pida-tuudittautua-siihen-etta-rokote-antaisi-taydellisen-suojan-tautia-vastaan/13f95d57-f55d-4c47-91d6-031341ca4766


https://yle.fi/uutiset/3-11756549


https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/7123595a-4d60-4049-981b-c7eb08f85808


https://yle.fi/uutiset/3-11934550


https://yle.fi/uutiset/3-12232302


https://yle.fi/uutiset/3-11716073


https://yle.fi/uutiset/3-12131466


https://www.satakunnankansa.fi/koronavirus/art-2000007789710.html


4 kommenttia:

 1. Todellakin, hieno havainto. Pelkopohjaiset agendasanat vievät loputtomaan sinikeltaiseen kuvatulvaan:

  "Korona":
  https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000006444246.html
  https://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20200404/48287677197/covid-19-una-epidemia-urbana.html
  https://tech.everyeye.it/articoli/speciale-covid-19-sappiamo-sull-epidemia-fermato-mondo-47850.html

  "Epidemia":
  https://bluedvd.pl/contagion-epidemia-strachu-blu-ray.html
  https://tttlehti.fi/siivouksella-epidemioiden-ehkaisyyn/
  https://portalemisteri.altervista.org/blog/regime-covid/composition-of-medical-protective-equipment-isolated-on-yellow-background-flu-disease-virus-spreading-in-europe-virus-protection-methods-changes-and-complications-caused-by-coronavirus-epidemy/

  "Hiilijalanjälki":
  http://www.xn--sneuvos-5waa.fi/lentomatkailun-hiilijalanjalki-saattaa-yllattaa/
  https://hoivatilat.fi/hiilijalanjalki-hiilikadenjalki/
  https://www.propuhtaus.fi/hiilijalanjalki-pienemmaksi/

  "Kierrätys":
  https://woodly.com/fi/mediaosumat/business-fm-muovin-kierratys/
  https://toplift.fi/kalustoratkaisut/biotuotteet-ja-kierratys/
  https://fincumet.fi/en/node/72
  https://www.forssanlehti.fi/avainsana/vaatteiden-kierratys

  "Katastrofi":
  https://www.deikauppa.fi/product/1019/katastrofi
  https://www.meillakotona.fi/artikkelit/vesivahinko-on-katastrofi-josta-voi-kuitenkin-selvita-onni-onnettomuudessa-etta-vuoto-havaittiin-niin-nopeasti
  https://www.la-croix.com/Sciences-et-ethique/Environnement/Coulee-boue-Californie-catastrophe-naturelle-entraine-autre-2018-01-10-1200904884

  "Ilmastonmuutos":
  https://flores.unu.edu/en/about/media/releases/water-resources-an-essential-part-of-the-solution-to-climate-change.html
  https://www.smartcitiesworld.net/smart-cities-news/530-cities-already-experiencing-climate-change-effects-4721
  https://ee.ricardo.com/cities/cities-and-climate-change

  "Ilmastokatastrofi":
  https://wwf.fi/lahjoita/liity-kummiksi/ilmasto-kummi/
  https://zelo-street.blogspot.com/2018/10/climate-catastrophe-look-over-there.html
  https://hbr.org/2018/10/the-scale-of-the-climate-catastrophe-will-depend-on-what-businesses-do-over-the-next-decade

  "Fukushima":
  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/04/09/ulkolinja-fukushiman-katastrofi-syvenee
  https://www.nsenergybusiness.com/features/dismantling-fukushima-daiichi-chimney/
  https://www.ctvnews.ca/world/japanese-utility-seeks-to-restart-2-fukushima-reactors-1.1473084
  https://asiatimes.com/2021/03/japans-fukushima-disaster-could-have-been-avoided/

  "Ebola":
  https://www.reddit.com/r/ScienceImages/comments/3nlo71/ebola_virus_particles_infecting_a_cell_in_amazing/
  https://strangesounds.org/2020/07/ebola-outbreak-congo-death-infected.html
  https://saveriani.it/missioneoggi/attualita/item/congo-rd-l-epidemia-di-ebola-ritorna-e-le-altre-non-se-ne-vanno

  VastaaPoista
 2. Määpä kysyn vasitella teiltä kaikilta että onko kuollut nyt lyhyen ajan sisään teillä paljon tuttuja? Itse tiedän 6 ihmistä jotka on nyt mysteerisesti kuollut vuoden sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähietäisyydellä on tapahtunut kymmenisen 'mysteerikuolemaa', joissa looginen syy on piikki. Lisäksi muutama kuolema, joissa voi jättää spekulaatiovaran, mikä niissä on ollut piikin osuutta, mikä ei.
   Mm. eräässä selkeässä piikkikuolemassa hyväkuntoinen ja energinen yli 40-vuotias tutun perheen isä kaatui vaimonsa, lastensa ja koiransa edessä kasvoilleen kotonaan illalla, eikä enää noussut ylös. Kaverilla oli kaksi jabbia hihassa.
   Eräässä toisessa tapauksessa olin varoittanut kuolleen lähisukulaista huolella jo varhaisessa vaiheessa keväällä-20. Tein perusteellisen selväksi, että mitään vaarallista tautia ei ole liikkeellä ja että ainoa päämäärä tässä showssa on aikanaan tuoda ongelman ratkaisuksi tappavat piikit, joita missään nimessä ei sitten pidä mennä ottamaan. Tämä oli yksi niitä keskustelunpätkiä, joita intuitio ajoi käymään, vaikka realisaatio olikin, että vastaanottajaa ei ole mailla, ei halmeilla. Lopulta hän naureskeli, että "pitäisköhän sun viettää vähän vähemmän aikaa niillä salaliittosivustoilla!" Siinä pisteessä katsoin keskustelumme päättyneeksi, vaikka jouduimmekin jonkun ajan päästä erään projektin puitteissa lyhyesti tekemisiin.
   Kuinka ollakaan, tuon 'äkillisen ja mystisen' läheisensä kuolemantapauksen jälkeen tämä murtunut tuttavani soitti juuri minulle (!) purkaakseen tilannetta ja tuntojaan puhelimessa. Tapahtunutta kerratessaan hän kyseli, että "mistä tällainen leukemia voi yhtäkkiä tulla kuin salama kirkkaalta taivaalta ja viedä ihmisen näin nopeasti...?" Näppäränä ja huikean hyvämuistisena ihmisenä aivan takuuvarmasti tiesi kyllä vastaukseni, joten jätin arveluni sanomatta.

   Näiden lisäksi töiden kautta on isohko joukko ihmisiä, jotka ovat vielä hengissä, mutta joiden terveydentila on romahtanut viime vuoden aikana. On selittämätöntä ja äkillisesti alkanutta väsymystä, huonovointisuutta, syöpää, sydän-, muisti- ja vatsaongelmia, silmäsairauksia, kipuja sekä jatkuvasti uusiutuvaa koronaa. Osa on joutunut oireidensa vuoksi lopettamaan työnsä kokonaan. Heidän tilannettaan seuraa aika erikoisessa sisäisessä tilassa: edessä ja ympärillä on ihmisiä, jotka mitä ilmeisimmin tekevät nopeutettua kuolemaa?

   Kuitenkin, paljon on ollut päiviä ja ajanjaksoja, joihin oikeastaan mikään aikaisempi vaihe elämässä ei ole valmistanut. Kaiken äimistelyn keskellä olen keskittynyt kääntämään voimavaraksi sen mitä pystyn ja kyllähän tässä nyt ainakin uudenlaiset kohtaamisen- ja irtipäästämisen taidot ovat päässeet treenautumaan.
   Tätä makaaberia näytöstä sanoittaa edelleen hyvin Anteron lause:
   "Meneillään on kaikkien aikojen suurin joukkoitsemurha."
   Juuri tämä realisaatio on tuonut keskeistä oivallusta niissä tilanteissa, joissa olen kokenut suurinta voimattomuutta ja turhautumista, kun lopputulokseen ei parhaasta tahdosta huolimatta ole pystynyt vaikuttamaan. Lopultahan vastassa on eräänlainen valtaisan kokoinen omilla lainalaisuuksillaan toimiva uskonlahko, jonka valintoja ohjailee kollektiivinen ja epärationaalinen hurmostila. Joukkoitsemurhat ovat uskonlahkojen vakiosettiä ja ulkopuolisen vaikutusmahdollisuudet ovat niissä kautta aikojen olleet next-to-nothing.

   Poista
  2. 2 hyvin iäkästä siirtynyt oikosääristen osastoon, voi olla että tuli vain kilometrit täyteen, mutta kummatkin viikon sisään viimeisestä piikistä (3).
   Reippaasti yli puolet täyden sarjan tuttavista jatkuvasti kipeänä ihan räkätaudista syöpään, suurin osa heistä ei halua keskustella aiheesta joten en viitsi kääntää veistä haavassa, muutama kysellyt olisiko mitään tehtävissä näille olen koittanut linkata jotain juttuja mitä on tullut vastaan kehon putsauksesta, en tiedä onko niitä luettu tai auttavatko ne mitään.
   Vähän sellainen tutina että useampikin on tajunnut haukanneensa paskaa oikein urakalla, mutta selvitymiskeinoksi on valittu aktiivinen unohtaminen.

   Poista