perjantai 22. huhtikuuta 2022

Toki Toki (feat. Juju, MEGA-Ertsi, Jones, Mikko Tähti, Jontti, Steen1, Huge L, Tesoman Apteekkari, Sialune, Helemi & Mode)


Vihdoin nämä vaaralliset koronadenialistit ovat tulleet järkiinsä.Juju Facebookissa:

Arvon kuuntelija,

edellinen julkaisumme Tuku Tuku sai ristiriitaisen vastaanoton. Se oli ilmeisen kantaaottava ja raflaava, joutuen jopa sensuurin kohteeksi, kun se poistettiin Suomen Spotifysta juuri ennen listasijoille päätymistä. 

Asiasta viisastuneina päätimme nyt nöyrimmin pyytää anteeksi erheitämme ja jyrkästi aseteltuja sanojamme tämän uuden julkaisun muodossa. Emmehän varmasti ole ainoita, jotka eksyivät tuohon salaliittoteorioiden kaninkoloon – tutkitusti niin voi käydä kelle tahansa. Nyt onneksi näimme valon ja löysimme sieltä pimeydestä ulos, ja tässä tulos. 

Toki Toki.


1 kommentti:

 1. Oi miten ihanaa ja vas-tuul-lis-ta!
  Tunnen piston sydämessäni - ansaitsen sen.

  Hetki sitten lähikaupassa ei ollut kenelläkään maskia, ei edes myyjällä! Ohimoissani alkoi sykkiä: ymmärsin, että juuri samalta olen itse kohta kaksi vuotta maskittomana näyttänyt: piittaamattomalta, vastuuttomalta, itsekkäältä!
  Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan: alan käyttää maskia, vaikka kukaan muu ei käyttäisi! Olen valmis astumaan myös muutaman ylimääräisen askeleen: maskien lisäksi alan käyttää vaippoja, kuten kiinalaiset lentoemännät velvoitettiin tekemään. Tuolloin puolitoista vuotta sitten, se oli mielestäni umpihullu ja epäinhimillinen vaatimus - miten sokea olinkaan! Nyt ymmärrän tämänkin ohjeistuksen ja mietin ainoastaan, asettaisinko vaipan näkyville, jolloin se viestisi ympäristöön, että olen vastuullinen ja lähimmäiseni kokisivat olonsa seurassani turvalliseksi? Vaikka housujen sisällä niiden käyttö olisi tavallaan perustellumpaa, en kuitenkaan voi ottaa riskiä, että ne eivät näkyisi, koska silloin hyvesignaalini jääkin kenties huomaamatta!
  Vai auttaisiko pelkkä rintanappi, jossa lukisi kuten facebook-kehyksessäni "Sinun, minun, hänen, meidän, teidän, heidän vuoksi: kakkaan housuuni!" - ja rohkaisisin muitakin samaan vastuullisuuteen?
  Lisäksi alan kantaa kaulassani puista käsidesi-tynnyriä, sveitsiläinen sankarikoira esikuvanani: kiidän paikalle sinne, missä käsiä halutaan puhdistaa ja epämiellyttävällä tavalla desi onkin jäänyt kotiin.

  Kiitos, että autoitte minutkin valon polulle! Ihanaa olla hyvä!

  https://edition.cnn.com/travel/article/china-civil-aviation-administration-coronavirus-guidance-intl-hnk/index.html
  https://unofficialnetworks.com/2013/10/10/saint-bernards-the-original-search-and-rescue-dog/

  VastaaPoista