tiistai 12. huhtikuuta 2022

Emmerson Mnangagwa ja uusi maailmanjärjestys


Zimbabwen presidentti Emmerson Mnangagwa kirjoitti hiljattain kolumnin, jossa hän puhuu uudesta maailmanjärjestyksestä (New World Order). Hänen näkemyksensä mukaan Zimbabwen tulee toimia niin, että se ei jää paitsioon uudessa maailmanjärjestyksessä:

"A new world order is emerging, and Zimbabwe must respond appropriately and creatively, so it is not sidelined or placed on the receiving end of these fast-paced global changes." - Emmerson Mnangagwa
 
Jännä sattuma, että kyseinen presidentti on World Economic Forumin jäsen.


https://www.weforum.org/people/emmerson-mnangagwa


Ei muuten ole ensimmäinen kerta, kun tämä presidentti puhuu avoimesti NWO:sta:


https://www.voazimbabwe.com/a/mnangagwa-says-zimbabwe-now-in-new-world-order-urges-all-countries-to-show-good-will/4555718.html


Mutta ei nämä lausunnot varmaan mitään tarkoita, koska uusi maailmanjärjestyshän on vain hullujen foliohattujen salaliittoteoria. Vai mitä toimittaja Tommi Nieminen?


"Uusi maailmanjärjestys, johon Turtiainen myös viittaa, on taas vanhempi idea. Se on 1960-luvulla Yhdysvalloissa syntynyt salaliittoteoria totalitaarisesta maailmanhallituksesta." - Tommi Nieminen 2022


Lisää kirjoituksia, jotka eivät liity mihinkään mitenkään:


7 kommenttia:

 1. Sen yrittäminen ei ole salaliittoteoriaa, mutta onnistuminen on, koska se ei tule onnistumaan. Sellaista mikä ei ole näkyvissä, on vaikea siivota pois. No nyt se on näkyvissä ja siivottavissa.

  VastaaPoista
 2. Saas nähdä koska tässäkin asiassa lyödään se "Niin onkin uusi maailmanjärjestys tekeillä, mitä sitten? Totta kai on uusi maailmanjärjestys tekeillä, on ollut koko ajan, ja hyvä niin" -vaihde silmään.

  VastaaPoista
 3. Korjatkaa ihmeessä jos olen aivan hakoteillä.
  Jos olen oikein ymmärtänyt maailma on tällä hetkellä transitio vaiheessa kaloista vesimieheen, vesimiehen aika pitäisi sisällään tietoisuuden tason kasvamista ja ehkä lopulta meistä ihmisistä itsestään muodostuvan " new world orderin". Eliitille joille tälläiset asiat eivät ole "salaliittoteoriaa", koittavat päkertää keinotekoista versiota etuajassa, backup suunnitelmana transhumanismi jolla henkinen kehitys voitaisiin estää, tähän soppaan kun lisätään muutaman "höperön" horinat Suomesta maana joka tuo valon kaikille kansoille myös tämän pussinperän ja sen kansan hävittäminen voitaisiin tehdä ainakin "varmuuden vuoksi".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhean vaikea uskoa, että tästä maasta tuotaisi valoa yhtään mihinkään, paitsi ehkä korkeintaan sillä hölmöläisten menetelmällä - kyllä tää niin tyhjiin niistetty nippu alkaa olla. Ja juuri tästä ajatuksesta johdannaisena olen matkan varrella useinkin pohtinut, että miksi hemmetissä Suomeen satsataan tällainen määrä kurjistamista, tyhmentämistä ja aivan käsittämätöntä höykytystä - jo muinaisuuksista lähtien. Väkisinkin tulee mieleen, että täällä ON jotain eliitin kannalta pelottavaa potentiaalia, jota maanisesti suitsitaan, ettei vaan posahtaisi loistamaan. Jos miettii nyt vaikka ihan näitä viimeisimpiä kotkotuksia: Suomessa edelleen jatketaan ihan mulkkuuksissaan maskisuositusta, siinä missä esim. Ruotsissa ei käytetty ollenkaan jne. Joku syyhän tällaiseen häiriintyneeseen järjestelmällisyyteen on.

   Tuosta vesimiehen ajasta kommentoi Jordan Maxwell (häntä kun on nyt viime aikoina tullut kuunneltua), että hän ei ymmärrä miksi ihmiset odottavat sitä kuin kuuta nousevaa, vaikka vesimiehen aika tarkoittaa kaikkea muuta kuin helppoa ja hyvää. Hänen tutkimustensa mukaan se tarkoittaisi äärimmäisen kauhistuttavaa aikaa, ja ohjeisti ihmisiä huolella perehtymään siihen mitä on tulossa. Tuli olo, että nyt asiasta puhuu ihminen, joka siitä oikeasti jotain tietääkin.
   Itsellä toki sen(kin) suhteen vielä paljon kotiläksyä edessä.

   Poista
  2. Meni vähän tuo loppu ohi, avaatko? Onko tämä sarkasmilla kirjoitettu vai tosissaan? Tämä kontrolli transhumanismi sekoilu on selvää pässinlihaa kun tajuaa mitä salaisuuksia he halauvat todella varjella tavalliselta kansalta. Mutta nekin on löydettävissä. Tämä simulaatio haluaa syödä hyvin nyt ja tulevaisuudessa. Kierrätyskeskus tämä on. Mutta uskon että se voidaan kyllä kääntää paremmaksi paikaksi. Nyt kohti Anteron haavia. :D

   Poista
  3. Tämä nyt oli tälläinen aivomyrskyn pärskähdys, jos en suorita jotain vaativaa tai kommunikoi, korvien välissä kaikki sinne päätynyt muodostaa pisteitä joiden välille muodostuu viivoja jotka muodostavat kokonaisuuksia ja skenaarioita, kaikki elää ja muuntuu sitä mukaan kun vanhoja asioita poistuu ja uusia tulee, eli en tätä totuutena julista. Siitä lopusta, joku jolla oli joku hämärä nimi, ennusteli joskus kaikenlaista, osa on mennyt nappiin, osa ei, tämä kertoi valon nousevan pienestä pohjoisesta kansasta.
   En minäkään usko meidän tällä hetkellä kykenevän valoa tarjoamaan hölmöläisten versiota kummemmin, tässä voi vierähtää sukupolvi jos toinenkin ja silloin tilanne saattaa olla toinen. Se miksi me olemme kansa jolta on kielletty historia liittyy ehkä siihen että olimme viimeinen "valkoinen" alue Euroopassa, ehkä tiesimme jotain mitä muut eivät tietäneet ja osasimme käyttää sitä eduksemme, pelko siitä että löytäisimme sen uudestaan ja jakaisimme sen muiden kanssa voisi olla motiivi äärimmäisiin tekoihin.
   En myöskään usko että vesimiehen aika olisi onnen ja auvon ilotulitusta, mutta se tulee olemaan erilainen, se kykenenkö itse tai kukaan muukaan loppuvan syklin eläjä arvioimaan seuraavan onnea tai kauheutta on epätodennäköistä, viidensadan vuoden päästä täällä on ihan eri meininki.

   Poista