sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

Truth Warrior: WATCH THE VATICAN With Dr Bryan Ardis


Päivitetty 24.4. 2021. (sinisellä)

Reilu viikko sitten Stew Petersin haastattelussa ollut tohtori Bryan Ardis nostatti melkoisen kohun hyvin kiistanalaisella näkemyksellään koronasta. Ardis esitti hullulta kuulostavan väitteen, että Covid-19-tautia ei aiheutakaan koronavirus. Hän väitti, että tosiasiassa Covid-19-potilaat on myrkytetty vaarallisten käärmeiden ja etanoiden myrkyillä.

Katsoin tuon haastattelun, ja totesin hänen esittämät väitteet sinänsä ihan mielenkiintoiseksi, mutta minun oli hyvin vaikea ottaa häntä vakavasti. Jos tiedettä harjoittava ihminen kuorruttaa argumentaationsa noin paksulla uskonnollisella retoriikalla, se ei varsinaisesti herätä minussa luottamusta - varsinkaan silloin kun esitetty väite on poikkeuksellisen kontroversiaali.

Pääsiäisenä tohtori Ardis oli David Whiteheadin podcastissa. Tässä haastattelussa Ardis jätti uskonnollisen retoriikan vähän vähemmälle, ja keskustelun taso nousi huomattavasti korkeammalle kuin aiemmassa haastattelussa. Tätä haastattelua voin suositella kaikille:Ottamatta kantaa siihen, onko Ardis oikeassa vai ei, on syytä todeta eräs hänen esiin nostama tosiasia. Kesällä 2021 valmistui Italiassa tehty tutkimus (Toxin-like peptides in plasma, urine and faecal samples from COVID-19 patients), jonka löydökset ovat vähintäänkin hämmentäviä. Covid-19-tautia sairastaneiden ihmisten veri-, virtsa- ja ulostenäytteistä löydettin kymmeniä erilaisia myrkyllisten käärmeiden ja etanoiden myrkkyjä. Tutkimuksen kontrolliryhmässä, johon kuului vain terveitä ihmisiä, vastaavia myrkkyjä ei löytynyt. Tutkimus on vertaisarvioitu.

Linkki tutkimukseen: https://europepmc.org/article/MED/35106136

"Results: Toxin-like peptides, almost identical to toxic components of venoms from animals, like conotoxins, phospholipases, phosphodiesterases, zinc metal proteinases, and bradykinins, were identified in samples from COVID-19 patients, but not in control samples."


Jos tohtori Ardis on väärässä väittäessään, että Covid-19-potilaat on tavalla tai toisella myrkytetty eläinten myrkyillä, mikä sitten selittää nämä italialaistutkimuksessa tehdyt löydökset? Miksi sairastuneilla potilailla on kehossaan eläinten myrkkyjä (joita voidaan valmistaa synteettisesti), mutta terveillä ei? Pystyykö joku esittämään tälle ilmiölle loogisemman selityksen kuin tohtori Ardis? 

Nimimerkki Nepal Kissa vinkkasi mielenkiintoisesta uutisesta:


https://www.abc15.com/news/coronavirus/university-of-arizona-researchers-find-link-between-covid-deaths-and-snake-venom


Jutussa kerrotaan Arizonassa tehdystä tutkimuksesta, jossa tehtiin hyvin samankaltainen havainto kuin tuossa italialaistutkimuksessa. Covid-potilaiden elimistöstä löytyy myrkkyentsyymiä, joka on tuttu kalkkarokäärmeen myrkystä. 

Arizonan yliopiston verkkosivut:


https://news.arizona.edu/story/venom-coursing-through-body-researchers-identify-mechanism-driving-covid-19-mortality


Jutussa kerrotaan, että kyseisen myrkkyentsyymin (sPLA2-IIA) ja covid-taudin välillä on selkeä yhteys. Mitä vakavampi tauti, sitä enemmän elimistöstä löytyy myrkkyä.

"Using the same machine learning methods, the researchers developed a decision tree to predict COVID-19 mortality. Most healthy individuals have circulating levels of the sPLA2-IIA enzyme [=myrkkyentsyymi] hovering around half a nanogram per milliliter. According to the study, COVID-19 was lethal in 63% of patients who had severe COVID-19 and levels of sPLA2-IIA equal to or greater than 10 nanograms per milliliter.

"Many patients who died from COVID-19 had some of the highest levels of this enzyme that have ever been reported," said Chilton, who has been studying the enzyme for over three decades."


Tutkija kertoo, että entsyymin löytyminen tuli yllätyksenä:

"The metabolites that surfaced revealed cell energy dysfunction and high levels of the sPLA2-IIA enzyme. The former was expected but not the latter."


Linkki itse tutkimukseen: https://www.jci.org/articles/view/149236

Tutkimuksessa kerrotaan, että kontrolliryhmässä (non-Covid) oli paljon reumapotilaita, joilla tunnetusti on tuota entsyymiä veressään pieniä määriä. Terveillä ei-Covid-henkilöillä tuota entsyymiä esiintyy vain äärimmäisen vähän tai ei ollenkaan.

"We subsequently quantified sPLA2-IIA levels in the 127 plasma samples to corroborate our lipidomic analyses. Figure 2A shows the distribution of sPLA2-IIA levels with markedly higher median values in deceased (89.3 ng/mL) and severe (17.9 ng/mL) COVID-19 patients compared with mild COVID-19 (9.3 ng/mL) and non–COVID-19 patients (8.9 ng/mL). Given that the non–COVID-19 patients in this cohort showed a higher prevalence of rheumatologic disease compared with patients with COVID-19 (Table 1 and Supplemental Figure 1), it is important to note that rheumatologic diseases significantly increase plasma sPLA2-IIA levels (19) when compared with levels in healthy control individuals (median = 0 ng/mL, IQR: 0–6.5) (20). Importantly, deceased COVID-19 patients had sPLA2-IIA levels as high as 1020 ng/mL, and their overall levels were 9.6- and 5.0-fold higher than those in patients with mild or severe COVID-19, respectively."


Mainittakoon vielä sekin, että tutkimuksen verinäytteet otettiin vuonna 2020 tammikuun ja marraskuun välillä. Toisin sanoen tutkimukseen osallistuneita ei oltu vielä piikitetty. 

Tärkein kysymys on kuitenkin vielä avoin. Miksi Covid-potilailla on kehossaan niin paljon enemmän käärmeenmyrkystä tuttua entsyymiä kuin terveillä ihmisillä? Miten se myrkky on sinne elimistöön päätynyt?

12 kommenttia:

 1. Oliko mitään puhetta miten mahdolliset myrkyt on saatu ihmisiin, arvauksena pcr tikku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Watch the Water -dokumentissa hänen veikkauksensa oli juomavesi, mikä myös selittäisi pitkäaikaisen maku- ja hajuaistin häviämisen monilla. Niin hänen mukaansa tapahtuu, kun käärmeenmyrkkyä nauttii suun kautta. Selittäisi myös miksi koronatestit näyttävät joskus positiivista pelkästä kraanavedestä.

   Muuten, uskon, että dokumentin nimeen on valittu tarkoituksella Q:n seuraajille merkityksellinen lause. Voisi selittää myös dokumentin suosiota.

   Poista
 2. Jos keho tuottaa näitä myrkyn kaltaisia aineita virus infektiossa? Pelkkä arvaus, ei mitään hajua 😂

  VastaaPoista
 3. Valtamedian reaktio asiaan:

  https://www.thedailybeast.com/hucksters-profit-off-nutty-venom-in-the-water-theory?

  Olkinukkeargumentteja kyllä löytyy, mutta ei löydy mitään mainintaa tuosta tutkimuksesta.

  Edelleen... Jos Ardis on väärässä, mikä selittää tuon italialaistutkimuksen lopputuloksen?

  VastaaPoista
 4. Ann Vandersteel Interviews Dr. Bryan Ardis About the Snake Venom/Covid/Vaccine Connection

  https://rumble.com/v10ubaw-ann-vandersteel-interviews-dr.-bryan-ardis-about-the-snake-venomcovidvaccin.html

  Ardis sanoo tässä, että CDC on löytänyt koronavirusta juomavedestä. Löytääkö joku tälle väitteelle jotain näyttöä? Minä en löydä.

  Ainakin nämä kaksi lähdettä ovat Ardisin väitteen kanssa ristiriidassa:

  https://www.cwea.org/news/cdc-issues-guidance-for-water-and-wastewater-systems/

  https://www.epa.gov/coronavirus/coronavirus-and-drinking-water-and-wastewater

  VastaaPoista
 5. Jostain kumman syystä tätä korostetaan, että piikeissä on käärmeen myrkkyä. Niissä on kobranmyrkyn sekvenssiä. Omat solut alkavat tuottaa proteiineja, jotka esiintyvät myrkyssä. Ihan samalla tavall kuin ne tuottavat lepakon piikkiproteiinia.Miksi tämä olisi jotekin käsittämätön ajatus.
  https://injektiopiikki.com/2022/04/16/paasiainen-on-uudistumisen-aikaa-nyt-jokainen-voi-nahda-halutessaan-totuuden-uudistu/

  VastaaPoista
 6. COVID19- ja käärmeenmyrkky-yhteys on päässyt valtamediaan

  https://twitter.com/MKartesalo/status/1517011508844236800

  VastaaPoista
 7. Mike Adams Interviews Dr. Bryan Ardis - COVID-19 & Snake Venom

  https://rumble.com/v10zxpu-complete-3-part-discussion-mike-adams-interviews-dr.-bryan-ardis-covid-19-c.html

  Tässä haastattelussa Ardis pitää pitkät kalvosulkeiset näkemyksistään.

  VastaaPoista
 8. Tällainen tutkimus tuli taannoin vastaan samasta aiheesta.

  https://www.abc15.com/news/coronavirus/university-of-arizona-researchers-find-link-between-covid-deaths-and-snake-venom

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä poiminta. Kiitos.

   Tässä uutisessa oleva linkki:

   https://news.arizona.edu/story/venom-coursing-through-body-researchers-identify-mechanism-driving-covid-19-mortality

   Tässä tutkimuksessa tehtiin samankaltainen havainto kuin tuossa italialaistutkimuksessa. Mitä huonommassa kunnossa Covid-potilas on, sitä enemmän verestä löytyy käärmeenmyrkystä tuttua entsyymiä.

   Poista
 9. Erittäin mielenkiintoinen uusi dokumentti tästä aiheesta:

  https://dauntlessdialogue.com/covenom19-vol-1-cold-blooded/

  VastaaPoista