lauantai 16. huhtikuuta 2022

Macron ja pyramidimerkki


"Eliitti" on alkanut käyttää uutta käsimerkkiä. (Ainakaan minä en ole ennen nähnyt tuota.)Mutta tuskin se mitään tarkoittaa. Foliohatut nyt keksii kaikenlaisia hulluja selityksiä tallaisille täysin viattomille käsimerkkihassutteluille. Jos se käsimerkki nyt jotain symbolia sitten muistuttaa, niin sehän on vain sattumaa. Muita esimerkkejä jotka eivät liity mitenkään mihinkään:


1 kommentti:

 1. Olipas kaikinpuolin harvinaisen viihdyttävä, ikimuistoinen ja tunnelmallinen fudiksen MM-finaali - eikä vähiten Macronin osallistumisen vuoksi. :)

  Macronin ja Mbappen välistä halailua nurmella olisi voinut lopulta katsoa pidempäänkin.
  En toki ole kehokielen asiantuntija, mutta Mbappen viesti kentälle lohduttamaan rynnistäneelle presidentille voisi hyvinkin kuulua: "Suksi vittuun." / "Painu helvettiin." ja/tai "Kerjäätkö turpiisi?"
  Mbappella oli tilanteen jälkeen aikaa koota itsensä ja asetella elekielensä kohteliaan tasolle onnittelutilanteeseen mennessä - mutta siinä viesti jatkoi samaa linjaa: "Ai sinä taas! Sun kannaltasi olis parasta, jos tää on viimeinen kerta kun nähdään." Kaikin puolin hieno urheilija, aa että! :)
  Ja jäinen oli muunkin Ranskan joukkueen kohtaaminen maansa presidenttipellen kanssa.

  Kuinkahan kauan nykyajan wef-kutoiset hirmuhallitsijat uskaltavat tulla vastaaviin onnittelutilanteisiin?

  VastaaPoista