perjantai 3. kesäkuuta 2022

Mark Dice: They're Meeting RIGHT NOW! - It's Not Just a Rumor

 


Lue myös: Bilderberg & Trilateral Commission

Tänä vuonna suomalaisista Bilderberg-kokoukseen osallistuu pääministeri Sanna Marin, Euroopan keskuspankin neuvoston jäsen Erkki Liikanen ja Hesarin päätoimittaja Kaius Niemi.

Nyt kun aihe on ajankohtainen, suomalainen media pyrkii tietenkin valkopesemään koko jutun. Joitain vuosia sitten Bilderberg-kokousten olemassaolo oli vain hullujen foliohattujen salaliittoteoriaa, mutta nyt kun sen olemassaolo on paljastunut, foliohattuargumenttia on ollut pakko muuttaa. Nykyään foliohattuilua on se, että näkee tässä vaikutusvaltaisten ihmisten huippusalaisessa kokouksessa jotain kyseenalaista tai epäilyttävää. Ylen uutinen antaa puheenvuoron Matti Apuselle, jonka argumentaatio on sitä samaa huttua, mitä aina aiemminkin:

"Matti Apunen toteaa, että Bilderbergin ympärille on kehittynyt kummallinen salaliittoteoreetikkojen kasvillisuus, joka ylläpitää käsitystä, että kokous olisi jokin salainen maailmanvallan organisaatio.

– Näihin salaliittoteoreetikkoihin ei näköjään oikein mikään vaikuta. Mutta se sitkeys, jolla tämä myytti elää, niin se on minusta ällistyttävää, Apunen sanoo."


Kysyttiin salamyhkäiseen klubiin kuuluvalta tyypiltä, että onko siinä klubissa jotain hämärää. Se sanoi että ei ole. Siinäs kuulitte foliohatut! Case closed!

Jännä ettei toimittaja Mikko Leppänen kysynyt Apuselta mitään Aatos Erkon elämäkerran luvusta 35.

"Jos jonkun henkilötietojen lopussa esiintyy sellaisia mystisiä nimiä ja kirjainsarjoja kuin CSIS, Trilateral Commission eli TC, Brookings, CFR, Bil, RIIA ja koko joukko muita, niin voi olla varma siitä, että asianomainen kuuluu sellaiseen maailman eliittiin, jolla on enemmän vaikutusvaltaa kuin millään muodollisella valtiolliseen hierarkiaan kuuluvalla koneistolla." - Lauri Karén (Aatos Erkon elämäkerta)


Bilderberg on osa Round Table -salaseuran luomaa verkostoa, johon kuuluu monia vastaavia herrakerhoja, joissa vaikutusvaltaiset ihmiset pääsevät verkostoitumaan. Aiheesta enemmän kirjoituksessa RIIA & The Round Table.

2 kommenttia:

  1. PJW: The Bilderberg Group Meets in DC

    https://www.youtube.com/watch?v=k3_bEUVef1I

    VastaaPoista
  2. "Niin onkin Bildeberg, mitä sitten? Se on hyvä asia!"

    VastaaPoista