torstai 19. tammikuuta 2023

Uusi maailma: 4 syytä miksi pistos meni niin hyvin "kaupaksi"


Arilla on uusi formaatti. Mielenkiintoista nähdä, mihin tämä kehittyy. Kiitos vinkistä Anonyymihko.


5 kommenttia:

 1. Moro Antero,

  Kiitos jaosta. Sai video boostia. On kanavalla vähän sensuroitu menneisyys niin ei tahdo näkyvyys olla parhaalla mahdollisella tasolla.

  T. Ari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä homma.

   Sinulla on hyvä tyyli. Osaat esitellä ajatuksesi helposti seurattavalla selkeydellä. Se on ensisijaisen tärkeä taito tuollaisen materiaalin tuottamisessa. Uskon kyllä, että tuo kameralle puhumisen formaatti tuntuu vielä näin alkuvaiheessa kankealta, mutta ei se näy katsojalle sillä tavalla, että se häiritsisi. Ja aivan varmasti se helpottaa, kun saa siihen vähän rutiinia. Alku on aina vaikein.

   Toki siinä varmaankin käy niin, että kun olet tehnyt sata tuollaista videota, laatu on parantunut niin paljon, että sen jälkeen noiden ensimmäisten videoiden katsominen voi olla vähän nihkeää. Siinä kohtaa se varmaan näyttää itselle vähän haparoivalta. Minulla on käynyt kirjoittamisen kanssa ihan sama juttu. Monet noista kahdeksan vuoden takaisista teksteistä ovat minun mielestä laadullisesti aika hirveitä. Mutta sellaista se on, kun aloittaa tekemään jotain uutta. Ensin pitää vähän haparoida - se vain kuuluu siihen kehitysprosessiin. Sen kun sallii itselleen, homma lähtee rullaamaan helpommin.

   Poista
 2. Kiitos. Näinhän se menee. Pitää vaan ruveta tekemään ja sähläämään.

  VastaaPoista
 3. Arilla tärkeää asiaa:

  "Tuleva pankkikriisi - boomerien tilit sileäksi?"

  https://www.youtube.com/watch?v=K707bJHPnbg

  VastaaPoista
 4. AriVee: Hiilijalanjälkikiintiöt meille kaikille?

  https://www.youtube.com/watch?v=2dgv5L3DrbU

  VastaaPoista