tiistai 31. tammikuuta 2023

Asko Järvinen: "Rokottamattomat eivät ole uhka muulle väestölle."


Niinhän siinä sitten lopulta kävi, että plandemia-ajan suuri asiantuntija Asko Järvinen taipui ja viimein myönsi, että ne kamalan vaaralliset foliohattuantivaxerit olivat koko ajan olleet oikeassa: "Rokottamattomat eivät ole uhka muulle väestölle."


https://www.verkkouutiset.fi/a/ylilaakari-hbllle-pandemian-loppukiri-on-nyt-ohi/


Jutusta:

"Vieläkin suomalaisista noin 400 000 on rokottamattomia. Tästä rokotettujen ei kuitenkaan pidä olla huolissaan, Järvinen sanoo, sillä vaikka virus voikin olla vaaraksi rokottamattomalle, ei ryhmä kuitenkaan vaaranna muita.

Rokottamattomat eivät ole uhka muulle väestölle. Siitä huolimatta moni voi niin kokea. Tämä liittyy siihen, että poliittiselta taholta annettiin pandemian aikaisemmassa vaiheessa ymmärtää, että pandemia saada rokotteilla pysäytettyä."


Huomatkaa tuon lainauksen viimeinen virke. Järvinen siirtää vastuun rokottamattomien demonisoinnista poliitikoille. Ihan kuin nämä kaikenmaailman askojärviset eivät olisi olleet samassa veneessä koko ajan. Vaikuttaa vähän siltä, että syyttelypeli on alkamaisillaan.

Joku voisi tietenkin ihmetellä, että miksi Asko Järvinen kannatti koronapassia, jos kerran "rokottamattomat eivät ole uhka muulle väestölle"? Mikäs järki siinä oli? Jos uhkaa ei ollut, miksi rokottamattomat piti sulkea yhteiskunnan ulkopuolelle? 


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008436008.html


Tieto siitä, että koronan leviämistä ei saada pysäytettyä piikeillä, oli olemassa jo marraskuussa 2020. Silti viimeisen kahden vuoden aikana kaikkia tätä tosiasiaa esiin nostavia haukuttiin kaikenlaisilla halventavilla nimillä. Jokainen, joka ei halunnut ottaa kehoonsa uuden teknologian heikosti testattua geeniterapiainjektiota, joka ei estä taudin leviämistä, leimattiin itsekkääksi ja välinpitämättömäksi ihmiseksi, joka on vaaraksi muille. Se oli valhe. Koko tämän demonisointikampanjan ajan Asko Järvinen ja muut totuuden aivan varmasti tietävät asiantuntijat olivat hiljaa.

Ihmetellä voisi myös sitä, että miksei tämä rokottamattomien vaarattomuus ole iso uutinen jokaisessa suuressa mediassa? Kahden vuoden rokottamattomien demonisoinnin jälkeen tämä asia kerrotaan vain parissa pienemmässä julkaisussa ikään kuin sivulauseessa. Silläkö se syyllistämiskampanja kuitataan?2 kommenttia:

  1. Nyt voitais vaatia ,että kaikki jotka saavat piikkihaittoja , korvaavat itse vahinkonsa.

    VastaaPoista
  2. "Voiko maskista jo luopua kaikissa tilanteissa? Näin kommentoivat asiantuntijat"

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/voiko-maskista-jo-luopua-kaikissa-tilanteissa-nain-kommentoivat-asiantuntijat/8635920

    Melkoinen mentaaliakrobaatti tämä Järvinen.

    VastaaPoista