perjantai 9. lokakuuta 2015

Posse - osa 3


Possen kolmannesta jaksosta poimittua:

Michael Monroe saapuu haastatteluun, joka pidetään kahden suuren S-kirjaimen välissä. S on käärmesymboli - kaksi käärmettä viittaa caduceukseen. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Käärme ja sauva.


Michael Monroe saapuu haastatteluun - ympärillä S-kirjaimet

Caduceus tunnetaan parhaiten Hermeen sauvana

Haastattelun jälkeen pelataan sanaselityspeliä näyttelemällä. Michaelilla on sana "Poro". Jukan arvaamia sanoja: peura, karhu, kauris, sarvet, hirvi.

Peuran ja sarvien symboliikasta enemmän kirjoituksissa Pohjoiset sarvipäät ja Baphomet ja Cernunnos. Karhun symboliikasta enemmän kirjoituksessa Karhu ja hakaristi.


Sanaselitystä näyttelemällä - suuren E-kirjaimen ympärillä


Michael yrittää näytellä sanaa eduskuntatalo. Jukan arvausten joukossa on sanat tikkaat ja portaat.

Eduskuntatalosta enemmän kirjoituksessa Eduskuntatalo. Tikkaiden symboliikasta enemmän kirjoituksessa J.L. Runebergin koti.Vapaamuurarisymboliikkaa: Jaakobin tikkaat


Michael selittää sanaa rokkikukko. Hän kääntyy selin kameraan, jolloin hänen paidassaan näkyy 666-käsimerkki.

Kukon symboliikasta enemmän kirjoituksessa Fazerin kukko. Luvun 666 symboliikasta enemmän kirjoituksessa Pedon luku.666-käsimerkkejä


Jukka yrittää näytellä sanaa meritähti. Hän piirtää ilmaan pentagrammin.

Symboliikasta enemmän kirjoituksissa Quintessence ja Sirius ja Washington DC.Vapaamuurarisymboliikkaa: pentagrammi


Vieraaksi saapuvan Chisun kanssa kisaillaan korkkarijuoksussa. Studioon on levitetty pitkä punainen matto. Lähtö on suuren S-kirjaimen (käärmesymboli) luota. Voittajalle annetaan sininen nauha.Punainen matto on "Eliitin" sukulinjan (bloodline) symboli. "Eliitti" kutuu itseään mm. nimellä Käärmeen veljeskunta (Brotherhood of the Snake). Sininen ja punainen ovat väreinä Hyksos-kuninkaiden ("Eliitin" esi-isät Egyptissä) palvoman Sethin värejä.

Symboliikasta enemmän kirjoituksissa Käärme ja Sininen ja punainen.


Kuninkaalliset käyttävät usein punaisia asuja sinisen nauhan kanssa. Seremonioissa on usein punainen matto ja punaisia kankaita.


Osiossa Rintsikkaralli näytetään kuvaa Kampista. Kuvissa näkyy klovni, eli tarotin Narri.Narri


Kuvissa näkyy myös Kampin Narinkkatorin alkemistinen teos Yrittäjäveistos. Toriaukealla on iso quaring the circle -kuvio, jonka voi nähdä ilmakuvasta.


Yrittäjäveistos Jukan takana

Narinkkatori - squaring the circle


Studioon saapuu Harlem Globetrotters-ryhmästä kaksi koripalloilijaa, joiden asuissa on hihoissa ja lahkeissa kolmen pentagrammin ryhmiä. 555-symboliikasta enemmän kirjoituksessa Stubb ja 5-5-5.

Kisa käydään jälleen suuren E-kirjaimen edessä.

Jukka ja Jaska tekevät tempun nimelt Hevonen. Jukka ratsastaa Jaskan selässä, epäonnistuu heitossaan (epäilyttävän kömpelöllä tavala) ja "kuolee" (jää maahan makaamaan). Jukalla on selässä numero 13. Jaskalla on numero 58. 5 + 8 = 13. Peliasut ovat mustavalkoiset.


"Hevonen"

"Kuolema"

5 + 8 = 13

13


Molemmilla on pelinumerot 13 ja mustavalkoiset peliasut. Tempun nimi on Hevonen. Jukka kaatuu "kuolleena" maahan. Taustalla olevan E-kirjaimen päällä on pisteenlaskussa käytettävät kaksi putkiloa. Taustavalot muodostavat "auringonsäteitä".

Jännä "sattuma".


Kuolema - ison arkanan 13. kortti


Heikki Kovalaisen stunttiosuudessa näkyy jälleen Cobra-penkki. Samaan aikaan Jukka puhuu kameralle Heikin silmistä. Cobran ja silmän yhteydestä enemmän kirjoituksessa Silmän ja käärmeen alkuperä."...semmonen pisto silmissä, et nyt tehään!"

Vapaamuurarisymboliikkaa: silmä ja käärme


Osiossa Kädelliset kokit on alkutunnus, jossa näkyy jälleen kerran 666-käsimerkki.

Sätkyakka-osuudessa Jarpilla on paidassaan pääkallo. Kallon symboliikasta enemmän kirjoituksessa Skull and Bones.

Studioon saapuu näyttelijä Jussi Vatanen. Hän mainostaa uutta elokuvaansa ja kertoo, että viikonlopun lipputuloista osa lahjoitetaan SPR:lle. Samaan aikaan taustalla pyörivissä elokuvaklipeissä näkyy teksti kontio.

Punaisesta Rististä enemmän kirjoituksessa Maltan ritarikunta.

Aku Hirviniemen Sara Sieppi -parodiassa on Red Lady - egyptiläinen jumalatar Neith. Kyseinen jumalatar oli mm. sodan jumalatar. Kuvassa Akun vieressä näkyy "ruumiskasa".

Neithistä enemmän kirjoituksessa Kehruu ja metsästys.Neith - "Red Lady"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti