sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Presidentinvaalit 2018


Oletteko huomanneet Ylen presidentinvaalilogoa uutisgrafiikassa?


(klikkaa suuremmaksi)


Kas kummaa, 12-sakarainen tähti. Ihan vaan sattumalta tähän logoon valikoitui astrologiaan ja eläinrataan viittaava symboli.

Jos logoa katsoo tarkemmin, siinä voi nähdä kolme päällekkäistä neliötä. Tämä viittaa eläinradan kolmeen merkkiryhmään, jotka muodostavat joko ristin tai neliön eläinratakiekolle. Nämä kolme ryhmää ovat kardinaali, kiinteät ja muuttuvat merkit. Jokaisessa ryhmässä on neljä eläinradan merkkiä, jotka edustavat neljää eri elementtiä: tuli, ilma, vesi ja maa.


Kardinaali, kiinteät ja muuttuvat


Esoteriassa neljän elementin yhdistyminen muodostaa viidennen elementin - quintessence-elementin. Tällainen kolmen neliön muodostama 12-sakarainen tähti voidaan esittää myös numerologisesti muodossa 5-5-5 (3 x viides elementti).

Jopas taas sattui.


Vapaamuurarisymboliikkaa: 5-5-5

Alex Stubb ja 5-5-5


5-5-5-symboliikasta enemmän kirjoituksessa Stubb ja 5-5-5.

Ja näiden vaalien voittajahan jo tiedetään. Konstantinus Suuren ritarikuntaan kuuluva Sauli "en ole vapaamuurari" Niinistö on jo nyt julistettu voittajaksi ensimmäisellä kierroksella.


Vapaamuurarien kaksipäinen kotka Konstantinus Suuren ritarikunnan tunnuksessa


1 kommentti:

  1. Maalaisliiton Santeri Alkion ehdotuksesta, valta siirrettiin Venäjän keisarilta eduskunnalle 15.11.1917 silloisen oikeiston (rahan) vastustaessa sitä. Itsenäisyyspäiväksi tuli 4.12.1917 tehdyn päätöksen mukaan 6.12.1917, kun Suomen tasavallan itsenäisyysjulistus annettiin. Numerologisesti Suomen syntymäluvuksi jälkimmäisen päivämäärän mukaa tulee 9 eli pelkistettynä "loppu". Mielenkiintoista tässä on se, että 6.12.2017 luvuksi tulee 1 + 9 eli taas pelkistettynä "alku ja loppu" jotka yhteen laskettuna muodostaa luvun 10. Kymppi tarkoittaa "uudesti synyvää" ja ykkönen siinä alkua. Ykköseen lisätään syntymänumero 9... luvuksi tulee toistamiseen "uudesti syntyvä" ja "alku".

    Edelleen numeroiden valossa Saulin kausi päättyisi ja Kiinan kielletyssä kaupungissa keisarien hevospatsaalla ratsastanut Keminmaan kruunupää on vahvoilla...

    VastaaPoista