keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Sauli Niinistö 2018


Tänään on taas se päivä, jolloin miljoonat suomalaiset katsovat TV:stä miten mies kättelee vaimonsa kanssa ihmisiä.

Tämä samainen mies on ehdolla vuotuisen kättelymaratonin isännäksi myös tulevalle kuusivuotiskaudelle. Vaalikampanjan logoksi kättelyisännän leiri valitsi seuraavan tuotoksen:

Sauli "Bilderberg" Niinistön kampanjalogossa symboliikasta kiinnostuneiden huomio kiinnittyy oikeassa yläkulmassa olevaan siniseen sydämeen - tarkemmin sen sijaintiin.

Sydän on asetettu yläindeksiin samalla tavalla kuin asteen merkki (°). Mutta asteen merkkihän tulee aina numerojen jälkeen. Miksi tätä sydämeksi tyyliteltyä asteen merkkiä on käytetty kirjainten yhteydessä?

Symboliikassa kirjaimilla on aina numerologiset vastineet. Luvut vastaavat aakkosten järjestysnumeroa. S ja N -kirjaimet ovat aakkosissa 19. ja 14. kirjain. Mitä saadaan, kun lasketaan nämä luvut yhteen?


19 + 14 = 33


"33 astetta". Jopas sattui.


Vapaamuurarien 33-asteinen järjestelmä (kolme ensimmäistä astetta ovat "Sininen loosi")
Niinistön kampanjasivuilla on esitelty myös muita logoversioita, joissa yläindeksissä oleva symboli vaihtelee. Joukosta löytyy mm. tällainen versio:


Logon nimi Niinistön sivuilla: "SN-pöllölogo"


Pöllö. Jopas sattui.


Vapaamuurarisymboliikkaa: pöllö

Vapaamuurarisymboliikkaa: pöllö


Pöllön symboliikasta enemmän kirjoituksessa Ateena ja Athene.

SN-symboliikalla on myös toinen taso. Lyhenne s.n. tulee latinankielisistä sanoista Sine Nomine - "ilman nimeä" ("without name"). Wikipedian mukaan lyhennettä on käytetty yleisimmin sellaisten kirjallisten tuotosten yhteydessä, joiden julkaisijaa ei tunneta. Eli vapaasti suomennettuna tämän voi kääntää muotoon "omistaja tuntematon".

Vapaamuurarisymboliikalla varustettuja koruja myyvä mastersjewel.com on listannut sivuilleen latinankielisiä vapaamuurarimottoja. Joukosta löytyy myös "Sine Nomine".

Kun Bilderberg-taustaisen presidenttiehdokkaan kampanjalogossa on "33 astetta", pöllö ja "Sine Nomine", kenen intressejä luulette hänen ajavan? Kenelle hän on lojaali? Kansalle vai "tuntemattomalle omistajalle"?

Vuonna 2005 Sauli Niinistöltä kysyttiin onko hän vapaamuurari. Vaustaus oli lyhyt: "En".


"Kyllä minä pidän näiden silmälasien kannattelusta - kokolaillakin - juuri tällä tavalla."

Sauli Niinistö kuuluu Konstantinus Suuren ritarikuntaan, jonka tunnuksessa on vapaamuurarien kaksipäinen kotka


12 kommenttia:

 1. Saulin leiri muuttanut logoaan? https://yle.fi/uutiset/3-10006424

  VastaaPoista
 2. Löytyihän sieltä myös se kuuluisa pöllön kuva.
  https://www.niinisto.fi

  VastaaPoista
 3. https://yle.fi/uutiset/3-10211582

  VastaaPoista
 4. "Tasavallan presidentti kannatti Huuhkajia fanien keskellä"

  https://www.is.fi/huuhkajat/art-2000005865575.html?utm_campaign=tf-IS&utm_term=4&utm_source=tf-other

  VastaaPoista
 5. Olikos se täällä sivustolla jossain kun tiedettiin jo ennen vaaleja että Niinistö tulee voittamaan tuloksella 62,6%?
  Yritin etsiä mutta en löytänyt. Ystäväni ei halua ajatella että meillä voisi olla vaaleissa mitään vilppiä ja hänelle mielelläni kertoisin Saulin ennalta määrätystä voitosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en väärin muista, se oli joku huijaus, oli muutettu päivämäärää johonkin postaukseen tai sinnepäin, en levittäisi totena eteenpäin.

   Poista
 6. Syitä, miksi asteen merkin paikalle oli valittu sydän voi olla tietysti monia. Sydän-symboli viestii rakkaudesta ja luo alitajuntaan kuvaa välittämisestä jne. Oli kuitenkin pakko tarkistaa, että mitä rakas ystäväni gematria sanoo...

  Degrees = 63
  Sydan = 63

  Ehkä vähän ”reaching”, koska toinen sydän-sanan Ä-kirjain on korvattu A:lla, mutta en nyt ruvennut suomalaisittain laskemaan. Enkä edes tiedä harrastaako kukaan gematriaa suomalaisilla aakkosilla, vai korvataanko Ö ja Ä aina muutenkin O ja A-kirjaimilla. Oli miten oli, Sale olis varmaan ihan ylpeä kun sais tietää tästä, jos on ihan vain sattumaa :)

  VastaaPoista
 7. Ihan mielenkiintoista juttua.

  https://youtu.be/ri9A4kDmFI0

  VastaaPoista
 8. Sauli "33 astetta" Niinistö on alkanut puhua "ihmisvelvollisuuksista"

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8794849a-d12d-4be4-8b32-8579bd3238eb

  "Meidän, tämän päivän ihmisten, ihmisvelvollisuuksiimme kuuluvat ilmastonmuutoksen torjunta, osaaminen vastata pandemioihin ja tietenkin sodan ja rauhan kysymykset ja tietysti se, että ylläpidetään ihmisoikeuksia. Nämä kaikki ovat minusta vastuuta tulevaisuudesta"

  Epäilemättä Saulin ajatusmaailmassa velvollisuuksiimme kuuluu kokeellisten geeniterapiapiikkien ottaminen, yksityisautoilusta luopuminen, lihansyönnin lopettaminen jne.

  Sanoo mies, joka vei Suomen katastrofivaluutta euroon yhdessä Paavo Lipposen kanssa Suomen perustuslain vastaisesti ilman eduskunnan hyväksyntää, mies joka oli myötävaikuttamassa myöskin perustuslain vastaisen Nato-isäntämaasopimuksen syntymistä ilman että kansalaisilta olisi kysytty mitään. On meillä hyvä ja viisas pressa, voi hyvää päivää.

  VastaaPoista
 9. https://twitter.com/niinisto/status/1314978044168343553

  Kolmen viikon itsekurin kuurissa vaikein jakso on aina ne ensimmäiset 11 kuukautta.

  VastaaPoista
 10. Ilta-Sanomat kirjoitti pitkän hehkutusjutun Niinistön presidenttikaudesta. Julkaisu ajoitettu kellonaikaan 5:55.

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000010113657.html

  555-symboliikasta:

  https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/07/stubb-ja-5-5-5.html

  VastaaPoista