lauantai 7. joulukuuta 2019

Mark Passio: De-Mystifying The Occult - Part II: Satanism & The Dark Occult


Yksi näkökulma satanismiin:

En ole koskaan ollut mikään suuri Mark Passio -fani, koska mielestäni hänellä on usein kapeahko näkökulma symboliikkaan ja mytologioihin liittyvissä tulkinnoissa. Mutta tässä videossa on sen verran paljon hyvää asiaa, että se kannattaa katsoa.

Videon loppupuolella on maininta siitä miten "Eliitti" suhtautuu tavallisiin ihmisiin. He käyttävät meistä termiä "kuolleet", koska suurin osa ihmisistä on mentaalisesti "kuolleessa tilassa".

Passion mukaan "kuollut" ihminen on sellainen, joka ei välitä, ei ajattele, eikä toimi. Tällainen ihminen on omaan orjuutukseensa alistunut ihminen, joka "Eliitin" näkökulmasta ansaitseekin tulla orjuutetuksi.

Katsokaa millaisessa yhteiskunnassa elämme. Näette kaikkialla hedonistisia, itsekeskeisiä, materialistisia ja apaattisia ihmisiä, jotka vain pyörivät "Eliitin" luoman koneiston rattaissa passiivisina ja osaansa alistuneina. Ei itsenäistä ajattelua, ei itsenäistä toimintaa, eikä kiinnostusta mihinkään oikeasti merkittävään. Kunhan vain on työpaikka, josta saa sen verran rahaa, että pystyy ostamaan sen uusimman muodin mukaisen puhelimen ja telkkarin, josta voi katsella jotain aivotonta tosi-tv-ohjelmaa, niin kaikki on hyvin. Viikonloppuna voi sitten turruttaa itsensä alkoholilla, ja suunnitella sitä seuraavaa kesälomamatkaa johonkin trendikkääseen kohteeseen, josta voi keulia "kavereilleen" sosiaalisessa mediassa.

4 kommenttia:

 1. Katsoppa Rider Waite pakan korttia numero 15. The Devil. Olet varmasti huomannut kuinka ketjut kaulassa ovat väljät ja ne voisi poistaa helposti JOS HALUAISI.
  Mikä on näkemyksesi kysymykseen, MIKSI ei haluta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2016/02/kihlaus.html

   Poista
 2. Mitä ajattelet Passion opetuksesta koskien luonnollista lakia? Siis Natural law...josta hän puhuu paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeastaan mitään. Jos minulla olisi asiaan joku näkemys, siitä varmasti löytyisi joku kirjoitus tästä blogista.

   Poista