tiistai 3. joulukuuta 2019

Aatos Erkko ja kulissien takaiset verkostot
"Aatos Erkolla on ovet auki sellaisiin sisäpiireihin, joihin kenelläkään muulla Suomessa ei ole pääsyä." - Martti Ahtisaari

Yllä oleva video käy läpi Aatos Erkon erittäin paljastavaa omaelämäkertaa. Videon ensimmäinen tunti (loppu on lähinnä uskonnollista julistamista) kannattaa kuunnella hyvin tarkkaan. Videon kuvauskentästä:
Ministeri Aatos Erkon kansainväliset verkostot ja niiden globalistinen vaikutus.

Tällä äänitteellä teologian tohtori Juha Ahvio selvittää, millaisten globalististen eliittitoimijoiden verkoston kuten Rooman klubin, Trilateraalisenkomission ja Bilderberg-ryhmän osatekijä Erkko oli ja millä tavalla Erkko näiden globalistien asiaa Suomessa ajoi. 

Aatos Erkko (1932–2012), Helsingin Sanomien ja Sanoma-yhtiön toimitusjohtaja ja omistaja, lukeutui Suomen vaikutusvaltaisimpiin henkilöihin. 

Julkaistu Erkon elämäkerta osoittaa, että Erkon yhteydet kansainväliseen eliittiin olivat aiemmin tiedettyäkin vahvemmat. 

Tosiasia on, että pitkälti juuri Erkon ja hänen verkostojensa ohjailun vaikutusta on se tilanne, jossa Suomi tänään on. Kuuntele tämä äänite, ja ole itsekin selvillä siitä, millaisten globalistiverkostojen ohjauksessa Suomeakin on viime vuosikymmeninä ajettu eteenpäin.

Studio24  23.4.2018

Videota kuunnellessa tulee vähän huvittunut olo. Jos esimerkiksi tässä blogissa puhutaan kansainvälisestä globaalieliitistä, joka toimii kulissien takana maailmaa ohjailevana voimana, suurin osa suomalaisista kuittaa asian foliohattupäisen salaliittoteoreetikon sekoiluksi.

Mutta mitäs sitten, kun näistä täysin samoista asioista puhutaan Aatos Erkon omaelämäkerrassa?

Lue myös: Suomalainen media.


1 kommentti:

  1. Niin ketkä ovat Aatoksen manttelinperijöitä? Matti Apunen ja Esko Aho ja Jorma Ollila tulee ensimmäisenä mieleen Nallea unohtamatta.

    VastaaPoista