sunnuntai 22. marraskuuta 2020

OAN: Dominion-izing the Vote

 
Tutkiva journalismi ei ole kuollut. 

Vaikka valtamedian narratiivi onkin tällä hetkellä se, että mitään vaalivilppiä ei tapahtunut, ja että vaalit olivat "turvallisimmat vaalit koskaan", totuus vaikuttaa olevan jotain aivan muuta. OAN on mediakentän uusi peluri, joka ainakin tässä asiassa pyrkii totuudenmukaiseen journalismiin. Asiat näyttävät menevän siihen suuntaan, että vaalien lopputulos ratkaistaan republikaanienemmistöisessä korkeimmassa oikeudessa. Vaalivilpistä on niin paljon todistusaineistoa, että pidän Trumpin vaalivoittoa erittäin todennäköisenä. Toki on mahdollista, että tarinassa ilmenee vielä jokin uusi odottamaton käänne, josta emme vielä tiedä mitään. Mutta jos tällaista käännettä ei tapahdu, Trump tulee voittamaan vaalit. 

Tämän tarinan seuraaminen on johtanut siihen, että ajatukset palaavat kerta toisensa jälkeen siihen tärkeään kysymykseen, josta kirjoitin jokin aika sitten: Onko Trump aito "Eliitin" vastainen oppositio?

Onko mahdollista, että kaikki tämä on vain hämäystä, ja että Trump on osa "Eliittiä"? Kyllä, se on mahdollista. Mutta jos näin olisi, mitä se tarkoittaisi käytännössä?

Se tarkoittaisi sitä, että "Eliitti" on järjestänyt näytelmän, jossa ensin Demokraatit järjestävät vaalivilpin, jonka Trump joukkoineen paljastaa, ja lopulta Trump valitaan uudelle kaudelle. Lopputuloksena olisi se, että valtamedia menettää täydellisesti uskottavuutensa, sosiaalisen median jätit paljastuvat läpensä korruptoituneeksi, "Eliitin" mahdollisuus huijata vaaleissa paljastuu, ja jatkossa kaikki tulevat vaalit järjestetään niin, että laajamittaisen vaalivilpin tekeminen vaikeutuu huomattavasti. Tämän lisäksi myös "Eliitin" tärkeimpänä poliittisena armeijana toimiva Demokraattipuolue tullaan ikuisesti muistamaan puolueena, joka yritti tehdä kaikkien aikojen törkeimmän poliittisen vallankaappauksen.

Joskus shakissa käytetään taktiikkaa, jossa pelin voittaminen vaatii upseerin uhraamisen. Mutta kuinka usein taktiikkana on uhrata koko upseeristo? 

Varsinkin median valheellisuuden paljastuminen on "Eliitille" valtavan suuri menetys. Jos median korruptio paljastuu kaikille, ja suuret määrät ihmisiä herää median luomasta massahypnoosista, jo se yksistään on game over "Eliitille". Miten "Eliitti" voisi ylläpitää omaa valtaansa ilman mediaa? 

Juuri nyt minun on hyvin vaikea nähdä sellaista skenaariota, että tämä vaalivilppiskandaali voisi jotenkin kääntyä "Eliitin" eduksi. Tämän takia minun on tällä hetkellä hyvin vaikea nähdä Trump osana "Eliittiä". Neljä vuotta sitten en vielä uskaltanut ajatella näin, ja suhtauduin Trumpiin hyvin skeptisesti. Ehkä sittenkin olin väärässä?

Katsotaan miten käy.

6 kommenttia:

 1. Voisiko tässä olla kyse "eliitin" sisäisistä kähinöistä? Jotenkin tuntuu uskomattomalta että Trumpetti pistäisi kaiken likoon meidän tavallisten ihmisten puolesta. Oli ryhmä mikä tahansa aina sen sisällä esiintyy ristivetoa, great reset on niin massiivinen muutos että osa sisäpiiristä voi pelätä etujensa kaventumista.

  VastaaPoista
 2. Vertaa kirjoituksiasi aton kultista (hyksos kuninkaat) usa.n tapahtumiin. Aika samankaltaista

  VastaaPoista
 3. Olen jo täysin valmis siihen, että paska osuu tuulettimeen. En malta odottaa.

  VastaaPoista
 4. Trump on kyllä jossain määrin kysymysmerkki itsellenikin. Miehen kuulumisesta eliittiin on sekä puolesta että vastaan- argumentteja. Puolesta puhuu se, että Trump on nimittänyt runsaasti entisiä investointipankkiireja hallintoonsa, mm. Goldman Sachs- pankin entisiä työntekijöitä. Tuntuu jotenkin epätodennäköiseltä että vuosikausia "eliitille" työskennelleet henkilöt yhtäkkiä muuttaisivat mieltään ja alkaisivat ajatella koko kansakunnan parasta.

  Vastaan tietysti puhuu se kuinka Trump on hyökännyt mm. valtamediaa kohtaan sekä vihjailut "deep state"- koalition olemassaolosta, sekä se tosiasia ettei Trump ole aloittanut uusia sotia vaan pikemminkin pyrkinyt rauhoittamaan maailmantilannetta, poislukien Syyria.

  Joten vaikea sanoa mitään varmaa. Epäilen kyllä että Trump olisi, tai ehkä edes haluaisi, saada mitään vakavaa vahinkoa aikaan eliitille. Muutoin mies olisi todennäköisesti jo kokenut John F. Kennedyn ja Abraham Lincolnin kohtalon.

  Omissa skenaarioissa suurin pelko on se, että selvästi jo osittain seniili Biden valitaan presidentiksi, todetaan hetken päästä oikeustoimikelvottomaksi ja ohjaksiin astuu kiiluvasilmäinen Kamala Harris. Se jos mikä tietäisi uutta sotaa lähestulkoon varmasti. Harris on takuulla eliitin ohjauksessa ja näytti jo syyttäjäaikoinaan ettei tunne armoa "pahiksille".

  Loppukevennyksenä huvittava historiallinen fakta: demokraattipuolue, joka on tukenut mm. BLM- liikehdintää oli alunperin juuri orjuutta tukenut puolue 1800-luvulla. Mm. Ku Klux Klan oli yhteistyössä demokraattien kanssa.

  VastaaPoista
 5. Mitenkäs se olikaan, eikös Trump myös kansallistanut keskuspankki FED:n juutalaisilta? Vai olenko väärässä?

  VastaaPoista
 6. Peli ei taida ollakaan vielä ohi, nyt jo Texasin osavaltio nostaa vaaleista kanteen:

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8351c777-60dd-4069-b998-6bcc17c3d319  VastaaPoista