lauantai 28. marraskuuta 2020

Kun dominot alkavat kaatua


Tilanne Yhdysvalloissa on tällä hetkellä erittäin mielenkiintoinen. Vaikuttaa siltä, että meneillään oleva oikeusprosessi tulee paljastamaan demokraattipuolueen massiivisen vaalivilpin. Tämä skandaali on kokoluokassaan jotain sellaista, jota ihmiskunta ei ole aiemmin kokenut. "Eliitin" tökerön ilmiselvä vaalivilppiyritys saattaa hyvinkin olla ensimmäinen iso särö hyväuskoisten ihmisten illuusioon perustuvassa maailmankuvassa. 

Näyttää vahvasti siltä, että tästä tulee todella iso pommi. Kukaan ei vielä tiedä, millaisia seurauksia tämän pommin räjähtämisellä tulee olemaan. 

Leikitään sellaisella ajatuksella, että nyt meneillään oleva vaaliskandaali olisi ensimmäinen domino "Eliitin" vallan murenemisessa. Jos dominoja kaatuu lisää (Obamagate, Hunter Biden), jossain vaiheessa (vaikea sanoa koska) vuoroon tulee "Eliitin" pedofiliadomino. Tämän aihealueen ytimessä on pedofiilisymboliikka, joka tulee varmasti näyttelemään jonkinlaista roolia totuuden paljastumisessa. 

Jos minä olisin "Eliitin" asemassa, minä kaivaisin jostain nopeasti "symboliikka-asiantuntijoita", jotka osaavat sitten myrskyn noustessa selittää asiat parhain päin mahdollisimman uskottavalla tavalla. Jostain täytyy löytää asiantuntijoita, jotka osaavat uskottavasti selittää, että "ei tällä pedofiilisymboliikalla ole mitään tekemistä vapaamuurarisymboliikan kanssa..."

Mitä veikkaatte, kauanko menee, että jostain ilmestyy koko kansan symboliikka-asiantuntija, joka esiintyy vähän väliä mediassa, ja on sitten valmiina käytössä, kun paska osuu tuulettimeen?

Onko se Liisa Väisänen, vai onko se joku muu?


"Asiantuntija" on sitä mieltä, että kaikennäkevä silmä ei ole vapaamuurarisymboli


Q on sanonut: "Symbolism will be their downfall". Vaikka en ole vielä täysin muodostanut kantaani Q:sta, tästä asiasta olemme erittäin paljon samaa mieltä. 

Veikkaan, että suuri yleisö alkaa kiinnostua symboliikasta nimenomaan siinä vaiheessa, kun "Eliitin" pedofilia alkaa paljastua kaikessa karmeudessaan. Tämä tulee johtamaan siihen, että symboliikka yleisemmin alkaa olla suurelle yleisölle kiinnostavaa. Tässä kohtaa medialla täytyy olla valmiina joku symboliikka-asiantuntija, jonka valheita kansa voi uskoa. Jos "Eliitti" ei tällaista asiantuntijaa jostain kaiva, ihmiset alkavat etsiä tietoa itse. Se tuskin on "Eliitin" toiveissa.

Toki "Eliitti" voi tehdä sen, että se poistaa kaiken sellaisen materiaalin, jossa paljastetaan "Eliitin" symboliikkaa. Olen jo pitkään epäillyt sitä, että jonain päivänä EES vain katoaa mystisesti. Oikeastaan olen hieman yllättynyt, että tätä blogia ei ole vieläkään poistettu. Onneksi kirjoitukset ovat niin monessa paikassa tallessa, että eivät ne kokonaan katoa. Jos sensuuri iskee, luon uuden blogin toiselle alustalle, ja lataan sinne kaikki vanhat kirjoitukset. Veikkaan, että kummajuttu.fi on sellainen paikka, josta voi löytää uuden blogin osoitteen.

Toisaalta kannattaa myös muistaa, että tämä blogi löytyy Way Back Machinesta. Näemmä sinne tallentuu joka päivä uusi versio, joten tuoreemmatkin tekstit ovat tallessa. 

Nyt te kaikki tätä tekstiä lukevat "Eliitin" juoksupojat siellä joudutte miettimään, että kumpi kahdesta huonosta vaihtoehdosta kannattaisi valita: Ensimmäinen vaihtoehto on se, että annatte blogin olla rauhassa. Se on huono vaihtoehto - melko ilmeisistä syistä. Toinen vaihtoehto on se, että sensuroitte tämän blogin sillä seurauksella, että se vain lisää blogin kiinnostavuutta, ja uudessa osoitteessa julkaistu blogi tulee saamaan entistä suuremman yleisön. Samalla tulette vahvistaneeksi, että tämän blogin materiaali on "Eliitille" vaarallista. 

Olette varmaan huomanneet, että sensuurin käyttäminen on usein huono idea niin sanotun Streisand ilmiön takia. Jos olette tästä tietoisia ja valitsette edellä mainituista kahdesta vaihtoehdosta ensimmäisen, joudutte miettimään, että millä valheella te saatte mustamaalattua tämän blogin ja Antero V:n. Siinäpä teille pähkinä purtavaksi.

Tällä hetkellä Q-liikkeeseen kuuluvien henkilöiden väitetään olevan "väkivaltaisia ekstremistejä". Enpä yllättyisi, jos jonain päivänä EES luokitellaan vastaavalla tavalla.

"Sitä blogia ei missään nimessä pidä mennä lukemaan, koska siellä on vaarallista väkivaltaan kiihottavaa vihapuhetta!"

Kuinka hyvin tuo spinnaus sitten toimii on täysin toinen asia. Epätoivoinen valehtelu harvemmin vakuuttaa ketään.

4 kommenttia:

 1. Hyvä kirjoitus Vipunen. Eliitillä on kusi sukassa, eikä pakokeinoja ole. Korkeintaan voivat enää hidastaa korttitalon sortumista.

  VastaaPoista
 2. mielenkiintoiset sanat.... tulevaisuus....?! https://www.youtube.com/watch?v=Ojz1RBb-zIY

  VastaaPoista
 3. Hunger Games elokuvien tuottaja puhuu pedofiliasta.
  https://www.bitchute.com/video/ugXX5DZX92fy/

  VastaaPoista
 4. Maskeista ja PCR-testitikuista löytyneestä mahdollisesta nanoteknologiasta leviää juttua somessa kulovalkean tavoin. Ihan merkittävän fanikunnan omaavia somevaikuttajia käynyt katsomassa munkin instastooria aiheesta ja jakaneet itsekin pohdintoja tästä asiasta omissa tarinoissaan. Kyllä nyt tapahtuu kokoajan ja päivä päivältä enemmän ja enemmän ihmisiä alkaa kyseenalaistaa kaikkea tähän plandemiaan liittyvää.

  VastaaPoista