sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Truth Warrior: ELECTION RIGGED?


Olen tarkoituksella jättänyt kommentoimatta USA:n vaaleja, koska selkeästikään näytelmä ei ole vielä ohi. Media on julistanut Bidenin voittajaksi siitäkin huolimatta, että näyttöä laajamittaisesta vaalivilpistä on hyvin paljon. Epäilemättä voittaja ei ole vielä oikeasti ratkennut, koska edessä on mahdollisesti pitkäkin oikeustaistelu. Siinä taistelussa Trump on paremmassa asemassa, koska republikaaneilla on korkeimmassa oikeudessa enemmistö. 

En väitä tietäväni miten tässä käy, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että demokraattien naurettavan ilmiselvä vaalivilppi ei tule menemään läpi. Katsotaan rauhassa miten käy.

Tässä hyvää pohdintaa aiheesta:

7 kommenttia:

 1. https://yle.fi/uutiset/3-11633321

  Mikäs se sieltä nousee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/09/kansan-sankarit.html

   Poista
 2. En suhtaudu niinkään luottamuksella siihen että mahdollinen/ilmeinen vaalivilppi saadaan perattua, jos vertaa globaaliin koronahässäkkään niin yksien vaalien peukalointi taitaa olla vain pala kakkua. Muutenkin vastakkainasettelu on saavuttanut sellaisen pisteen, missä valtamediaa seuraavat ihmiset uskovat kaiken mitä sieltä julistetaan, koska kyseenalaistamalla tippuu siihen paarialuokkaan jota kansoittavat natsit, rasistit, foliohatut ja muu epäsopiva aines. Näistä epäilijöistä ei tarvitse välittää heidän keskustelun avauksiin ei tartuta, riittää kun vain solvataan kunnolla, niin epäröijät pysyvät ruodussa.
  Nimilistoja haluttaisiin kerätä niin Amerikan ihmemaassa kuin rakkaassa Suomessa, kaikki jotka eivät ole valmiita uhraamaan tulevaisuuttaan koittavat pysytellä listojen ulkopuolella. Elämme jo nyt ajassa jossa "viralliset" ankkurit suoltavat uutislähetyksissään sellaista tuubaa joka ei olisi parikymmentä vuotta sitten mennyt mitenkään läpi. Tuuba vaan sankkenee vuosi vuodelta ja parodiahorisontti ylitetään kerta toisensa jälkeen. Ei voi kuin ihmetellä, elämme mielenkiintoisia aikoja 😮

  VastaaPoista
 3. Jos Trump on oikeaa oppositiota niin sillä ei pitäisi olla mitään väliä minkä puolueen poliitikkoja siellä korkeimmassa oikeudessa on. Samoista naruista vedetään molemmissa päissä.

  VastaaPoista
 4. aika hienoa että hetki sen jälkeen kun biden on huudettu maailmalla uudeksi globaaliksi johtajaksi, ja trump on saatu häviäjäksi, löytyy ihmelääke joka parantaa covid-19 taudin yli 90 prosenttisesti. joten kenenkään ei tarvitse enää pelätä.

  kun ottaa huomioon kiinalaisten ja trumpin välit ja globalistien kyltymättömän vallanhimon, niin kiinasta lähtenyt virus, jota valtamedia ja muut globalistihallinnot lietsovat, syntyi juuri vaalikamppailun alla ja nyt kun vaalien on julistettu olevan ohi ja biden valeltu voittajaksi, on uuden ihmelääkkeen aika, joka hävittää välittömästi viruksen pandemialuonteen.

  katsokaa vaan kuinka kansakunnat paranevat kuin ihmeen voimalla, tietysti kunhan ensin kannetaan aimo kasa veronmaksajien rahaa lääkkeen kehittäneiden yhtiöiden kassaan.

  VastaaPoista
 5. Katsokaa ennen kuin Youtube poistaa:

  https://www.youtube.com/watch?v=1_P3-Z2MV5I

  Tai sitten täältä:

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/drop-roll-2020-election-stolen-president-donald-trump-video/

  VastaaPoista