keskiviikko 25. marraskuuta 2020

Sanna Marin ja massahysteria


Sanna Marinin omilta sivuilta löytyy vuodelta 2010 kirjoitettu artikkeli. Katsokaa mikä ääni silloin oli kellossa: 

Tämä on se mitä suomalaiset eivät tunnu oppivan millään. Kun poliitikolla ei ole valtaa, hän puhuu yhtä. Kun poliitikko saa valtaa, hän puhuu toista. Yksikään vallassa oleva poliitikko ei puhu "Eliitin" intressien vastaisesti, koska jokainen valtaan noussut poliitikko on päässyt asemaansa "Eliittiä" palvelemalla.

Poliitikkojen vaihtaminen (eli uusien naamojen äänestäminen) korruptoituneessa järjestelmässä ei muuta mitään. 

Lue myös: Fabianismi Suomessa


10 kommenttia:

 1. Kiitos Antero tästäkin tiedosta, auktoriteettiuskovaisille mietittävää.

  Laitoin saatesanoin jakoon somessa, paskamyrskyä odotellessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogiteksti on ajalta jolloin Sanna Marin ei vielä ollut Sanna Marionetti. Hehe. Kyseisen blogikirjoituksen löytyminen on itseasiassa todellaa hyvää punapilleröinti-matskua nukkuville. Marin jopa haukkuu kansalaisia aivottomiksi lampaiksi.

   Poista
 2. Ei voitu jakaa facebookissa koska joku on ilmoittanut että se loukkaa....

  VastaaPoista
 3. Minusta tässä koronapelottelu perustuu vanhan paholaisen arkityyppiin: "Puna Sarvipäinen olento", joka koroptoi meitä kaikkia. Eli koronavirus = Paholainen.
  Maskipakko on taas keino jolla eliitti halua että piilotamme oikea identiteetimme ja että teeskennellä että ollaan joku muu. Eli meitä opetetaan hävetä omaa naama.

  VastaaPoista
 4. Sanna Marin mainitsee kirjoituksessaan peräti kahteen otteeseen, että Suomi maksoi "possurokotteesta" 100 miljoonaa. Ylen tuoreen artikkelin mukaan "Suomeen rokotetta ostettiin 5,28 miljoonaa annosta 37 miljoonalla eurolla. Yhden rokoteannoksen hinnaksi tuli siis seitsemän euroa."
  Oli miten oli, lääkevalmistajalla on varmaan tavaralle joku hinta tänäkin päivänä, eikä rokote ole ilmainen kuin ottajalle. Poliorokotteesta, siitä sokeripalasta vuonna 1985 tuskin kukaan uskalsi kieltäytyä. Ehkä jonkun uskonlahkon edustajat, toki, mutta ei varmaankaan kovin moni muu. Jännittävää nähdä tällä kertaa kuinka monessa rokotteessa parasta ennen päivämäärä vanhenee, kun ottajia ei olekaan suunnitellusti. Vai onko se riittävä porkkana, jos ilman rokotustodistusta ei pääse maasta pois, lentokoneeseen tai edes nuuskanhakureissulle länsinaapuriin?
  Mielenkiintoinen loppu tuossa Marinin kirjoitelmassa. "Ehkä saamme vielä oikeudenmukaisuutta rahanmenoon, kunhan kansa saa taakseen miljardien arvoisen lobbauskoneiston, jolla voidella päättäjiä?"
  Eli sitäkö se koneisto vain vaatii? Voitelua...

  VastaaPoista
 5. Mieleen tuli myös miten siististi Rinne pelattiin Kepun avustuksella ulos pääministerin paikalta syksyllä 2019, varsin epämääräisellä valehtelusta syyttämisellä. Epäilen vahvasti että kyseessä oli tarkoin harkittu poliittinen manööveri jolla saatiin suurelle yleisölle tuolloin suhteellisen tuntematon Marin juntattua väkisin pääministeriksi.

  Tätä seikkaa puoltaisi ennen kaikkea ajoitus, juuri ennen "kriisiaikaa". Rinne ei ehkä vanhana ay-jyränä ja lakimiehenä olisi ollut niin helppo sätkynukke eliitille kuin ilmeisen nousukashaluinen Marin. Puolesta puhuu myös se, että Kepun hallituksenkaato ei tuntunut haittaavan juuri ketään, ei edes Rinnettä itseään. Ehkä tämä asia sovittiin ja asianosaiset voideltiin tyytyväisiksi kuten asiaan kuuluu. Kepun ja SDP:n yhteinen toiviotiehän jatkui tuosta eteenpäin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

  VastaaPoista
 6. Sanna Marinin lääketeollisuutta kritisoiva kirjoitus on nyt poistettu hänen blogistaan. Miten yllättävää.

  Harmi vain Sannan kannalta, että internet ei unohda:

  https://web.archive.org/web/20220628093834/https://sannamarin.net/blogi/2010/08/10/34342/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästähän syntyi kohu jo keväällä 2020, kun sivua ei päässyt lukemaan:

   "Marinin räväkkää blogikirjoitusta ei päässyt lukemaan - pääministerin esikunta: Mitään ei ole poistettu"

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ee931c53-d674-4205-80df-ac8095cd1474

   Tuon jälkeen kirjoitus ilmestyi taas luettavaksi pariksi vuodeksi. Nyt se on jälleen kadonnut.

   Poista