torstai 8. huhtikuuta 2021

Petri Koskinen ja kaasuvalotuksen perusteet


Talouselämä julkaisi tänään toimittaja Petri Koskisen kolumnin rokotepasseista:

 

https://www.talouselama.fi/uutiset/te/663ebd90-21ea-4606-bae6-599ea56846ae

Jutussa kerrotaan, että Marin vastustaa rokotepassia. Toimittajan mielestä tämä on kateutta:

"Toisin sanoen Marinin mielestä on oikein antaa mennä ravintoloiden ja teattereiden mieluummin konkurssiin kuin että niistä pääsisivät seniorit ja pitkäaikaissairaat nauttimaan ennen meitä terveitä työikäisiä.

Tämä on silkkaa kateutta, eikä sillä ole mitään tekemistä oikeudenmukaisuuden kanssa. Ei voida sallia sitä hyvää toiselle, jota toiselle ei voi antaa, vaikka se olisi yhteiskunnan edun mukaista.

Rokotusjärjestyshän ei perustu edes Marinin inhoamiin tuloeroihin vaan terveyseroihin.

Saman ideologian mukaan ei ole väliä, vaikka Suomi köyhtyy ja kurjistuu, vaan pääasia on, ettei kenelläkään ole hauskempaa kuin muilla. Kärsitään yhdessä.

Ilman rokotepasseja esittävän taiteen ja museoiden, autolauttojen, ravintoloiden, kuntosalien, ryhmäliikunnan ja käytännössä liki kaikkien palvelualojen paluu normaaliin pitkittyy tarpeettomasti."


Huomaatteko miten tällaisella propagandalla käännetään asiat täysin ylösalaisin? Korona ei täytä yleisvaarallisen taudin määritelmää, kuolleisuus on täysin normaalilla tasolla, ja koronapotilaat vievät vain muutaman prosentin koko sairaalakapasiteetistä. Meillä ei oikeasti ole mitään vaarallista pandemiaa, joten millekään rajoituksille ei ole mitään todellista tieteelliseen näyttöön pohjautuvaa perustetta. Keisarilla ei ole vaatteita, mutta kukaan ei halua sitä myöntää. Kaikki viimeisen vuoden aikana kerätty data viittaa siihen, että covid-19 on influenssaan verrattavissa oleva tauti. Ja nyt nämä petrikoskiset kääntävät asian niin, että tarpeettomista rajoituksista aiheutuvat ongelmat johtuvatkin rokotepassin puutteesta!

Jännä miten toimittaja Petri Koskinen ei mukamas tiedä, että nämä uudet koronarokotteet eivät estä taudin leviämistä. No mitäs sitä pienistä mitättömistä yksityiskohdista.

Onhan tässä viimeisen vuoden aikana nähty aivan uskomatonta propagandaa, mutta tämä kaasuvalotus vie sen jo aivan uudelle tasolle. Maalaisjärjestä ei ole enää mitään jäljellä.


Petri "Kaasuvalo" Koskinen


Vajaa vuosi sitten julkaisin kirjoituksen Rehelliset ja taitavat Suomen kansalaiset. Jutussa käydään läpi Sanna Marinin ja Mikael Jungnerin vuonna 2014 sopimaa näytelmää, jossa Jungner sovitun mukaisesti esitti kritiikkiä Marinista, jotta se nostaisi Marinin kannatusta. He siis loivat valheellisen näytelmän, jonka tarkoitus oli manipuloida ihmisten mieliä.

Nyt Marin julkisesti vastustaa rokotepassia, ja media kritisoi häntä siitä. Vaikuttaako taas vähän järjestetyltä näytelmältä? Onko tässä taas menossa kulisseissa sovittu harhautus, jolla pyritään säilyttämään Marinin positiivinen julkisuuskuva? 

Jos Marin itse ehdottaisi rokotepassia, hän näyttäytyisi tyrannilta. Mutta jos hän aluksi näyttelee vastustavansa rokotepassia, se antaa mahdollisuuden hänelle edulliseen teatteriesitykseen. Kun media alkaa kritisoida Marinia toimittaja Petri Koskisen esittämällä tavalla, se avaa mahdollisuuden näytelmään, jossa Marin lopulta vastustelun jälkeen "taipuu ajatukselle". Ja tadaa, näin saadaan haluttu lopputulos ilman ikävää julkisuuskuvan tahrautumista.

Propagandalla on monet kasvot.


Sanna "eihän näin kauniisti hymyilevä nainen voi mitenkään olla manipulatiivinen tyranni" Marin


Päivitys 5.8.2021:

Neljä kuukautta myöhemmin:


https://www.is.fi/politiikka/art-2000008172350.html


Mihin se rokotepassin vastustus katosi?

Näin ne näytelmät toimii. Vähän aikaa näennäisesti vastustellaan, ja lopulta toimitaan juuri niin kuin oli suunnitelma.


Päivitys: 15.10.2021:

Ja näin tämä puoli vuotta sitten ennustamani näytelmä saatiin vietyä loppuun.


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/166d190e-aa18-4ec4-91d7-892f14bd849c


84 kommenttia:

 1. Tämä koko maailma on mennyt jo niin absurdille tasolle, että ei herranjee.

  VastaaPoista
 2. Tässä vielä tämä toinen sankari, joka mukamas ei tiedä, että koronarokotteet eivät estä tartuntojen leviämistä:

  https://twitter.com/kokoomus/status/1380168947828469764

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä menny kauaan että tuoki hevonpaska tuli tänne suomeenkin. Aivan yjöttävää hommaa tämä koko pelleily, hyi saatana.

   Poista
 3. Hyvä analyysi, Antero! Demareilla on kauhea hätä ja pelko keulakuvansa himmenemisestä juuri kunnallisvaalien alla. Tämäkin kiillotusyritys on todella läpinäkyvä.

  VastaaPoista
 4. Jos nyt oletetaan että nämä kaikki passit yms. psykopaattien keksimät jutut menee läpi, niin mitä me jotka ei aiota osallistua tehdään? Oletteko miettineet tätä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt. En ole keksinyt.

   Se, mitä meidän varalle on käsikirjoitukseen suunniteltu luultavasti näkyisi jossain leffoissa tai kirjoissa, kun osais kaivella. Ainakin jossain oli maalattuna utopistinen skene, jossa rokotteeseen suostumattomat eli eristettynä muusta väestä. Parempi kun sitä ei jäisi odottelemaan, vaan osaisi/pystyisi tämän ratkaista itse.

   Poista
  2. Jos KAIKKI jutut menee läpi, työnnetään koiranputkea tai opetellaan uudelleenkoulutusleirillä elämään uudessa normaalissa😂
   Sitä ennen meidän pitää tehdä jotain, se mitä ,selvinnee itse kullekin aikanaan.
   Samaa varmaan on miettineet lukuisat ihmiset ennen meitä jotka ovat joutuneet samanlaiseen tilanteeseen, myös se viisain intiaani Kolumbuksen laivan karahtaessa rantahiekkaan😂

   Poista
 5. Onko viruksia edes olemassakaan?
  https://idiotiantyranniasta.files.wordpress.com/2021/03/koronavirusta-ei-ole-olemassa-35499.pdf

  Pidempi versio:
  https://idiotiantyranniasta.files.wordpress.com/2021/03/todistekooste-ei-ole-olemassa-viruksia35413.pdf

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sanonut samaa, että tätä väitettyä koronavirusta ei ole edes olemassa. Tämä olisi toisaalta paras mahdollinen skenaario jos näin olisi. Rokotteista, rokotepasseista ja rajoituksista tulisi samantien perusteettomia ja rikollisia. Ei tarvisi arpoa, että oliko se ja se toimenpide nyt kuitenkin ihan hyväksi, tai oliko hyvä, että edes vanhuksia rokotettiin jne jne. Itse uskon, että tämä on saman kokoluokan kusetus, kuin ihmisten aiheuttama ilmastonmuutos, eli koko ongelmaa ei edes oikeasti ole olemassa. Massoille tietenkin iso pala nieltäväksi, mutta ihmiset joutuvat tulevaisuudessa nielemään aika monta isoa palaa totuutta, joten tällä koronakusetuksella voisi olla ihan hyvä aloittaa ja totuttaa lampaita tulevaan.

   Tuossa ylempänä nimimerkitön kommentoija kysyi, että mitä me tehdään, jotka ei aiota osallistua koronateatteriin. Mun vastaus ja näkemys on se, että teet sen mitä susta tuntuu, että sun täytyy tehdä. Kukaan muu ei tiedä, että mikä on kenenkin rooli tässä ajassa. Jokaisen täytyy se ihan itse selvittää. Mutta pelko pois. Hyvin tämä päättyy :)

   Poista
  2. Ei viruksia ei bakteereita taudin aiheuttajina? Siis ei mitään viruksia ole olemassakaan ja bakteeritkin vain kivoja meissä itsessämme?
   V I Laurio on kyllä kaikkien tinapipojen kruunaamaton kuningas😂
   En väitä että olisi väärässä, mutta en ihan purematta niele.

   Poista
  3. En tiedä luitko tekstejä, mutta itse olen samasta aiheesta kuullut, että virukset olisivatkin solujen aineenvaihdunnan tuotteita. Meillehän kerrotaan, että virukset itsessään olisivat elottomia kappaleita, jotka vaativat isäntäsolun lisääntyäkseen. No siinähä se kerrottiinkin jo... en tiedä mikä on totuus, mutta virusteoria seisoo heikoilla savijaloilla.

   Poista
  4. Luin kyllä, virologia kyllä seisoo savijaloilla, sitä en kiellä.
   En myöskään liputa täysin modernin lääketieteen puolesta (kirurgia poislukien) missä keskitytään hoitamaan oireita taudin syyn sijaan.
   Laurion avautumisessa eniten tökkii suhtautuminen bakteereihin ja kylmän ilmaston ja flunssan yhteydestä. Mielestäni bakteereille on tekemistä ihmisten sairastumisen kanssa ja etelässä flunssaan sairastuneet eivät ole kylmää kokeneetkaan.
   Jos pitäisi poppamiehenä arvella mistä ihmisten sairastelut johtuu, veikkaisin näitä:
   1.perintötekijät(geenit)
   2.psykofyysisen kokonaisuuden vikatila(omien valintojen tai ympäristötekijöiden vuoksi)
   3.bakteerit(ylikuormitus tai oikeat bakteerit väärässä paikassa)
   4.virukset,eetteri, Jumalan rangaistus eli meille vielä tuntemattomat syyt.
   Suurin osa uppoaa kolmeen ensimmäiseen, mutta osa neljänteen eli mysteeriin.

   Jos nykyinen teatteri koronan ympärillä nyppii ja tästä haluaa käydä debattia, kummalla väittämällä on paremmat mahdollisuudet vakuuttaa?:
   1. Korona ei ole niin vaarallinen kuin väitetään ( tukena tilastot ja lukemattomat tiedemiehet)
   2. Koronaa ja muitakaan viruksia ei ole olemassa (tukena Laurion artikkeli)
   Totuus viruksista ja monen monesta muustakin asiasta saadaan sen jälkeen kun tämä pallo/lätty on meidän kaikkien hallussa. Sitä ennen on turha antaa aseita vastustajan käteen.

   Poista
 6. Kuka ehdotti ja mitä....
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/20e9d973-8a10-4668-9fa7-671e405b903c

  VastaaPoista
 7. Propagandaa ja juuri kuten Antero tuossa analyysissä kertoi. Marin itse haaveili aiemmin Politico-lehdessä rokotepasseista ja nyt muka ei kannattaisi niitä. Kiero nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin muistelen, että Marin itse passia ehdotti, ja WHO ylisti tätä innovatiivista ideaa.

   Poista
 8. Tämä video on vuodelta 2016. https://youtu.be/mre5jIPxGmM

  VastaaPoista
 9. Asiaa👍 pääsisikö vihdoin parin vuoden yrittämisen jälkeen kommenttini läpi😅

  VastaaPoista
 10. Jos joku vielä kuvittelee, että perussuomalaiset on joku vaihtoehto, katsokaa mitä tämä Tynkkynen esittää:

  https://twitter.com/SebastianTyne/status/1380238546871709706

  "En kannata rokotepassia. Se avaisi pandoran lippaan. Kannatan tukahduttamisstrategiaa, eli yhteiskunnan muutaman viikon täyssulkua. Sen jälkeen rajakontrolli. Silloin koko yhteiskunta voi olla auki - ilman rokotepasseja ja perustuslakisotaa."

  Vastaavasti Halla-aho:

  https://twitter.com/Halla_aho/status/1377234254795526149

  "Hallituksen on syytä luopua spektaakkeleista. Keskeisiä ongelmia ovat tällä hetkellä kokoontumiset kodeissa, rakennustyömaat, vähemmistöjen uskonnolliset tilaisuudet ja notkuminen kauppakeskuksissa.

  Tarvitaan parempia ja rajatumpia toimenpiteitä, ei yhteiskunnan pysäyttämistä."

  Tuo puolue on yhtä täynnä koronapsykoosipotilaita kuin kaikki muutkin. Varsinainen "oppositio".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskustelua ja väittelyä käydään eduskunnassa ainoastaan tämän virallisen valenarratiivin ympärillä tämän korona-asian suhteen, samoin kuin ilmastonmuutoksen. Mitä nyt pitäisi tehdä ja mitä ei, kun totuus on se, että ei tarvisi tehdä yhtään mitään poikkeuksellisia toimenpiteitä. Persut saattavat ehkä vastustaa punavihervasemmiston agendoja, mutta suuresta kuvasta he ovat täysin pihalla. Suomessa ei ole minkäänlaista oikeaa oppositiota. On vain eliitti, hyödylliset idiootit ja persujen lammaslauma.

   Poista
  2. Hyvin tiivistetty. Toki siellä on kuitenkin se yksi koronaänkyrä piikkinä lihassa - ja hyvä niin.

   Poista
  3. Jos Anoa tarkoitit, sai helmikuussa persuista kenkää, nykyään yksinäinen susi, helvetin vaikeaa päästä uudelleen valituksi, jos nyt mitään vaaleja enään järjestetään.

   Poista
  4. Halla-aho ja persut usein arvostelevat ”valtamediaa”, mutta sitten kuitenkin aivan selvästi uskovat suurimman osan ”valtamedian” narratiiveista. Eivät ole vielä heränneet siihen, että KAIKKI mitä valtamedia uutisoi politiikkaan tai yhteiskunnallisiin asioihin liittyen, puoltaa aina eliitin agendoja. Moni varmasti saattaa myös tietoisesti vältellä salaliittoteoreetikon leimaa ja yrittävät ikäänkuin vielä jollain tasolla pelata eliitin sääntökirjan mukaan. Nyt vain eletään sellaista aikaa, että jokaisen omantunnon omaavan poliitikon pitäisi Ano Turtiaisen tapaan puhua suunsa puhtaaksi ja ilmaista mielipiteensä seurauksista välittämättä.

   Poista
  5. Nykyinen vaalijärjästelmä suosii isoja puolueita, jokainen änkyrä laitetaan ruotuun tai ulos, oli puolue mikä tahansa, luultavasti suurin osa poliitikoista mieltää hommansa"uraksi" myös hyvin palkattu "eläkevirka" saattaa houkuttaa.
   Jotta jonkinlainen poliittinen ratkaisu olisi mahdollinen koko järjestelmä pitäisi uudistaa.
   Valtaa pitää hallituspuolueiden puoluejohto eli kourallinen ihmisiä (käskijät toki heilläkin), kansanedustajat ja kunnanvaltuutetut ovat vain leimasimia jotka luovat illuusion demokratiasta.

   Poista
 11. Bilderberg Lepomäki:

  https://twitter.com/elinalepomaki/status/1380134639663259656

  "On yritysten ja tapahtumien etu, jos yhteiskuntaa voidaan turvallisesti avata, mm. rokotepassin ja pikatestien avulla. Mutta ennen muuta se on ihmisten etu. Nyt rokotetut ovat joutuneet olemaan vuoden erityisen varovaisia; moni ihan yksin. Ketterä Suomi, missä olet? #koronaexit"

  VastaaPoista
 12. Näemmä lääkärikunnasta löytyy myös ihan järjissään oleviakin:

  https://tokentube.net/l/2743963632/8-4-2021-Yazkan-vieraana-l%C3%A4%C3%A4k%C3%A4ri-Mikael-Kivivuori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaha, tämä lääkäri sai potkut tuon haastattelun takia.

   Miten yllättävää.

   Poista
 13. Kyse ei enää ole tuleeko roketepasi vaan koska se tulee:

  https://www.france24.com/en/middle-east/20210307-israel-opens-restaurants-and-bars-to-customers-vaccinated-against-covid-19

  VastaaPoista
 14. Ei tässä mitään ongelmaa ole:

  "Rokotepassille ei perustuslakiasiantuntijan mukaan ole juridista estettä: ”Ei tämä mitään rakettitiedettä ole”

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/630c787c-d9b1-4de9-b60a-ea4f1caa3cbe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietenkään. Aina kun kyse on tavallisen kansalaisen kyykyttämisestä, laki ei muodosta ongelmaa. Mutta annahan olla, kun penäät oikeuksiasi, niin jopas löytyy lakipykälät ja varsinkin niiden tulkinnat joilla osoitetaan sinun olevan väärässä.

   Poista
 15. Kas, Osmo Soininvaaralla täysin sama retoriikka kuin tällä Petri Koskisella. Hänen mielestä työpaikkoja tuhotaan kateuden takia.

  https://www.soininvaara.fi/2021/04/08/rokotepassi-pelastaisi-tapahtuma-alan-kesan/

  Ihan kuin tämä "rokotepassin vastustaminen on kateutta ja tuhoaa talouden" -narratiivi olisi koordinoidusti luotu tarina?

  VastaaPoista
 16. Hieno analyysi, kiitos! Joskus luin, että ihmisen mieli kestää vaikka ja mitä, jopa hyvinkin traumaattisista asioista sillä on kyky selvitä, mutta kaksisuuntaista viestintää se ei kykene käsittelemään. Siksi juuri sitä meille survotaan tauotta: korona on-ei-ole vaarallinen, maskeista on-ei-ole hyötyä, rokotepassi tulee-ei-tule jne.
  Sitten toisaalta, jotta mielenmuokkaus ja hallittu massapsykoosi pysyisi kasassa, on tuotava se pari prosenttia totuuttakin, sinne-tänne. Kokonaan ilman totuutta valhe on lopulta pelkkä vitsi. Mukavastustelut toimii kuin häkä molempiin tarkoituksiin, aina vähintään kaksi kärpästä samalla iskulla.
  Marin on (= taustajoukot ovat) kokoajan ollut ajamassa rokotepassia, jo ennen kuin yhtään kuolemanpiikkiä oli Suomessa kehoihin pumpattu. "We need a common... vaccination certificate." (Politico 12.11.2020) https://www.politico.eu/article/europe-must-unite-to-defeat-the-virus/

  VastaaPoista
 17. Atte Kaleva sanoo että rokotepassi olisi hyvä. Sitten kun joku puhuu sille järkeä, niin

  "Eihän rokotepasseja enää tarvittaisi kun riittävä määrä väestöstä on rokotettu."

  https://twitter.com/AtteKaleva/status/1380640770575716353?s=19

  Onko ihmisten naiiveudella mitään rajaa? Ei voi kun ihmetellä kuinka yksinkertainen voi olla. Tai siten joku on leiponut kunnolla maissia Sveitsiläiselle luottokortille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko ihmisten naiiveudella mitään rajaa? - Ei ole.
   Ei voi kun ihmetellä kuinka yksinkertainen voi olla. - No tämä.
   Tai siten joku on leiponut kunnolla maissia Sveitsiläiselle luottokortille. - Todennäköisintä.

   Poista
 18. Missä on Sanna ja Sauli nyt arvostelemassa oikeusvaltioperiaateen polkemisessa?

  "Irakissa viranomaiset sulkivat perjantaina kokonaisia kaupunginosia pääkaupunki Bagdadissa. Lisäksi sanottiin, että sellaiset kaupat suljetaan, joiden henkilöstö ei ole saanut koronarokotetta."

  Https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007911131.html


  Miettikää oikeasti mihin tämä menee? Ihmiset pakotetaan noita ihme litkuja ottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin tuon että Israelissa ja se olikin Irakissa. Ei se nyt mikään oikeusvaltio ole. No kuitenkin tuota lienee luvassa Israelissa myös.

   Poista
  2. Fasistista on meno. Koronarajoitusten vastaisessa (eli fasismin vastaisessa) mielenosoituksessa oli tänään Suomen Antifan vastamielenosoitus rajoitusten vastustajia vastaan. Plakaattiin oli piirretty tuplamaskit ja tekstinä oli ”salaliittohörhöjä, sekä fasismia vastaan”. Siis miten jotkut voi olla noin vitun pihalla?🤡 Fasismia kannattavat anti-fasistit. Eikö ne nyt tajua jo, että fasismi ei ole mihinkään vasemmisto-oikeisto -akselille sijoittuva ideologia. Tai jos on, niin silloinkin se sijoittuu oikeasti sinne äärivasemmistoon, jota nämä tomppelit edustavat. Ei saisi sanoa, mutta sanon silti: -Onneksi nämä ovat sitä porukkaa, jotka ovat ekana rokotetta halailemassa heti kun se heille on mahdollista.

   Poista
 19. Hugh Jackman ”otti rokotteen” ja heitti sen kunniaksi komean 33-käsimerkin kehiin.

  https://www.facebook.com/100044264654410/posts/297846325034187/?d=n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Wolverine’s healing ability can’t save me from Covid. But the vaccine can. Get it!"

   huhhuh

   Poista
 20. Propaganda kiihtyy.

  "Kuuntele, miten Sari rikkoi koronaeristystä ja valehteli kumppanilleen: "Seuraukset olivat hirveät" – yhä useampi rikkoo terveysviranomaisten määräystä"

  https://yle.fi/uutiset/3-11880323

  Kun faktat ei enää tue narratiivia, pakko turvautua näihin tunteita herättäviin "tositarinoihin".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VMP, miten tuo voi mennä läpi? Missä noita nuoria on muka, jotka sairastuu vakavasti?

   ... "ja muutkin selkeytämme ja kirkastamme, että tauti voi olla todellakin vakava ja jopa kuolemaan johtava. Välttämättä se ei aina liity ikään, vaan näemme myös nuorempia vakavasti sairastuneita.
   ...


   Nyt on selkeästi tullut kova kampanja, jossa lietsotaan pelkoa kun liikkumiskiellot meni mönkään ja tartunnat laskee.

   Poista
  2. Kummastasti Meksikossa,Teksasissa,Floridassa,Nicaraquassa yms jossa rajoituksia ei ole elämä jatkuu aivan normaalisti. Mitään ylimääräisiä kuolemia ei ole havaittavissa.

   Pekka Viinikka, jos jostain syystä satut näkemään tämän viestin: häpeä, olet journalismin irvikuva. Olet selkärangaton propagandisti etkä mitään muuta.

   Poista
  3. Kun kaikki on järkkyä ja traagista, niin harvemmin naurattaa, mutta joskus niinkin. Vaikka se on edelleen surullista, että joku tämänkin shaissen täydestä ottaa, niin olihan tää nyt poikkeuksellisen viihdyttävää luettavaa kaiken keskellä.
   "Seuraukset olivat hirveät" :D

   Poista
 21. Noniin, sattuipa sopivasti.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8

  "Viranomaisten mukaan Gaarderin tarkka kuolinsyytutkimus valmistuu kahden kuukauden sisällä."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mitäköhän oikeasti tapahtunut? No vaikea sanoa, mutta tuota koronakuolemaa on vaikea uskoa.

   Poista
 22. Näytelmä etenee:

  https://www.talouselama.fi/uutiset/te/0067d343-b24b-4208-ab2a-5b34735e2cee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ”Sanon suoraan, että tässä asiassa, tämän koronatodistuksen torjumisessa, olen suorastaan järkyttynyt. Enkä nyt liioittele."

   Der Sturmer lehti kirjoittaa: Sanon suoraa, että tässä asiassa tämän jude merkin torjumisessa, olen suorastaan järkyttynyt. Enkä nyt liioittele.

   Poista
  2. Tältä harrastelijavetoiselta työväenteatterilta on totuttu näkemään henkeäsalpaavia roolisuorituksia vuodesta toiseen, eikä tarvitse nytkään pettyä! Tämä episodi "Sanna ja kateuden kavala pistos" pitää tiukassa otteessaan: viikko sitten Sanna oli kateellinen, ja nyt Ben on järkyttynyt, että Sanna on kateellinen.
   Mitähän vielä on tulossa? Ehtiikö Niinistö jyrähtää vai joko meille pian ilmoitetaan, että rokotepassi on syntynyt...?

   Poista
  3. ...kun tuota pidemmälle pohtii: eihän tämä nyt todellakaan ole sellainen kohtaus, jossa "Niinistö jyrähtää" - miten tuollainen nyt tuli edes mieleen? Kaikkea se väsymys teettää. Tähän saattaisi vielä jotenkin istua, että 'kansan isä' pihan kevätkunnostuksen yhteydessä toteaa sivulauseessa viitteellisesti esim. "olevansa pahoillaan vastuunkantajan vastuuttomuudesta", mutta luultavasti Saulilla ei ole tässä draamassa ollenkaan vuorosanoja.
   Juonenkehittely edennee niin, että nyt vuorostaan Sanna hämmentyy, että Ben on järkyttynyt. Seuraavalla viikolla Ben tyrmistyy, koska Sanna "pääministerin asemassa" on hämmentynyt. Vuoropuhelu-keitelmää kuplutellaan miedolla lämmöllä siihen pisteeseen, josta luontevasti alkaa "pääministerin yksinäinen kujanjuoksu" ja/tai "elämän synkkä myrsky", tavalla, josta on mahdollista kirjoittaa vielä paljon myöhemminkin syväluotaavia naistenlehtiartikkeleita.

   Viikot kuluvat, vaalit saadaan pidettyä ja raskaan propaganda- ja valhetyön puurtanut valtiojohto ja media kirmaavat ansaituille kesälomilleen. Kun he sieltä aikanaan palaavat, n. koulujen alkamisen aikoihin, tartuntamäärät lähtevät jälleen jyrkkään kasvuun ja varianttien määrät räjähtävät käsiin. On aika todeta, että lapsetkin on nyt maskitettava ja rokotepassi välttämätön, mutta nyt näitä "raskaita päätöksiä tehdään yhteisin, raskain mielin".

   Keväistä kateus-draamaa ei muista enää kukaan, koska viimeisessä kovalevylle piirtyneessä muistijäljessä pääministeri poseeraa mökkilaiturilla bikineissä, Ilta-Sanomien juhannusnumerossa.

   Poista
  4. Pieleen meni mun arvaus: ei ollut juhannusnumero, eikä mökkilaituri.
   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008125210.html

   Poista
 23. https://avoin.media/2021/04/16/eu-neuvosto-hyvaksyi-rokotuspassin/

  Taas nytkähti vähän eteenpäin.
  Taitaa olla meikäläisen matkustelut taakse jäänyttä elämää 😮

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hetikö tämä homma alko niin olin jo varautunut siihen että luultavasti sitä ei enään matkustella. Lähinnä ajattelee nykyään enemmän sitä että kuinkahan kauan sitä on hengissä vielä.

   Poista
 24. Propaganda kiihtyy:

  https://twitter.com/EemeliHuvi/status/1420237151954997248

  VastaaPoista
 25. Yksimielinen viesti päättäjille. Ottakaa rokotepasdi käyttöön.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/90e2e799-577f-4c2b-aeba-9baa021608a7


  Ja tottakai eduskunta leipoo nyt lait, jotta saadaan tämä käyttöön. Se onkin tällaiseen demokratisen oikeusvaltion perusta. Propaganda on jo niin räikeää, että ei edes yritetä hienovaraisesti.

  VastaaPoista
 26. "Yrittäjät vaatii pikaisesti koronapassia"

  https://www.verkkouutiset.fi/yrittajat-vaatii-pikaisesti-koronapassia/

  Siis joku tyyppi jostain organisaatiosta haluaa rokotepassin, ja otsikko sanoo "yrittäjät vaatii"? Just. Eli nyt kaikki Suomen yrittäjät ovat yhtenä rintamana vaatimassa rokotepassia?

  On tämä propaganda melkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoppa tossa sivulla on vielä tuollainen Vastuullista Journalismia laatikko. Alapuolella lukee: "Sinulla on oikeus muodostaa mielipiteesi luotettavan tiedon pohjalta."

   Justiinsa tämän takia välttelen aivan kaikkea valtamediaa. Meidän pitää vielä maksaa tästä omasta tuhosta "Media maksun" kautta. Jos on vielä joitakin jotka eivät ole allekirjoittaneet sitä poisto adressia, niin käykää ihmeessä.

   Poista
 27. Kohta Sannan "on pakko taipua", kun niin moni sitä vaatii:

  https://twitter.com/ikekanerva/status/1420719692541538308

  Näytelmä etenee suunnitelman mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin etenee, tämä koronapassihomma on ollut tiedossa jo kauan. Aika helppo ennustaa mitä tapahtuu. Maskikansa oikein vaatii koronapassia.

   Poista
 28. Päivitetty. Lisätty loppuun tämä juttu:

  "Sanna Marin Ylellä: korona­passia valmistellaan, 12–15-vuotiaiden rokotukset on tarkoitus aloittaa"

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000008172350.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Marin perusteli torstaina kantansa muuttumista rokotusten edistymisellä.

   – Kun entistä suurempi osa suomalaisista on rokotettu, niin tällainen passi tulee entistä käyttökelpoisemmaksi. Keväällä meillä ei ollut vielä niin iso rokotekattavuus, että olisin ollut valmis laajasti rajoittamaan ihmisten osallistumista erilaiseen yhteiskunnalliseen toimintaan sen perusteella, onko saanut rokotteen vai ei, Marin sanoi."

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008174819.html

   Todella uskottavaa.

   Poista
 29. Jep, ja nyt nähdään teatteriesitys, jossa osa on puolesta ja os vastaan koronapassia. Sitten se äänestetään niukasti läpi.

  VastaaPoista
 30. ja tuossa Anteron linkkaamassa uutisessa:

  "Olemme onneksi saaneet Suomeen ylimääräisen, noin 200 000 annoksen rokote-erän, josta voidaan aloittaa rokotukset ilman, että se häiritsee muuta rokotusohjelmaa."

  Sattuipa sopivasti, että on rokotteita saatu nyt sitten lisää. Kaikki on suunniteltua ja 12-15v jälkeen siirrytään vielä nuorempiin.

  VastaaPoista
 31. Show me your papers!

  https://twitter.com/dufrianord/status/1424794457564712961

  VastaaPoista
 32. Sellainen kiva ruokailuhetki. Ei tämä ole enää todellista.

  VastaaPoista
 33. Lisää kaasuvalotusta:

  https://www.facebook.com/katri.koskinen.5661/posts/365414371721725

  "Ei ole reilua, että rokotevastaiset laittavat kiinni kaikki tapahtumat"

  Aina vaan hullummaksi menee.

  VastaaPoista
 34. Tuomas Malinen: Sota rokottamattomia vastaan

  https://tokentube.net/v/2739658757/Tuomas-Malinen--Sota-rokottamattomia-vastaan

  VastaaPoista
 35. Unionin tila puheessa

  – Meidän on kaikin voimin pyrittävä estämään rokottamattomien pandemia, von der Leyen sanoi.

  Kovin kauaa meillä rokottamattomilla ei aikaa enää ole, ellei von der leyen tosissaan aio estää "rokottamattomien pandemian", mitä kuitenkin epäilen vahvasti.

  VastaaPoista
 36. "THL on listannut lausunnossaan lukuisia perusteluita sille, miksi koronapassin ei pidä koskea lapsia. Lapset esimerkiksi sairastuvat hyvin harvoin vakavasti ja tartunnan saaneinakin he todennäköisesti tartuttavat tautia eteenpäin aikuisia vähemmän."

  https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/b6a92e18-7257-4585-b3da-28ed5f8e1c3b

  Niin minkäs takia niitä lapsia sitten ylipäätään ryhdyttiin piikittämään?

  VastaaPoista
 37. Kansaa pehmitetään jo seuraavaa vaihetta varten, koronapassien käytön laajentamista kohkataan medioissa ja hoitajien pakkorokotuksiakin on kannatettu kun ensin mehusteltiin kuinka rokottamattomat hoitajat olivat levittäneet koronaa hoitokodissa, valtakunnan ykkös terveysturvallisuuskontrollifriikin Lasse Lehtosen taas vaihteeksi säestäessä kuinka "Syrjintä tarkoittaa perusteetonta asettamista erilaiseen asemaan esimerkiksi sairauden takia, mutta kun on kyse yleisvaarallisen tartuntataudin ehkäisystä, on vankat perusteet asettaa rokotetut ja rokottamattomat eri asemaan. Koronapassin avulla pystytään järjestämään terveysturvallisia tapahtumia ja kannustamaan ihmisiä rokotteen ottamiseen. Ne ovat hyväksyttäviä päämääriä."

  VastaaPoista
 38. Uusin käänne koronapassipropagandassa: "Nyt tarvitaan superpassi!"

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008490169.html

  Eli passista tulee vähintään kolmen piikin vaatimus. Sairastettu tauti ja negatiivinen testi ei enää kelpaa.

  "ROKOTTEET tulisivat entistä selkeämmin pandemian torjunnan keskiöön, ja kansalaiset ymmärtäisivät niiden merkityksen. Tätähän pääministeri Marinkin korosti tiistai-iltana Säätytalon portailla hallituksen neuvotteluiden päätteeksi.

  Järeämpi ja toivottavasti tällä kertaa myös digitaalinen passi edellyttäisi ajoissa tehtävää viranomaisvalmistelua ja – ennen kaikkea – rokotusten kiihdyttämistä vanhoista nuoriin, kaikilla mahdollisilla keinoilla.

  Vain siten kolmen rokotteen superpassilla olisi aikanaan jotain merkitystä pandemian hallinnassa."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää ei jauheta p---aa, nyt jauhetaan superp---aa!

   Mielenkiintoisesti näissä mielenmuokkausartikkeleissa keskeisin tavoite sanotaan sivulauseessa tai lauseen puolikkaassa. Tämä propagandahelmi toistaa saman, kuin muut vastaavat tällä hetkellä: "...rokotusten kiihdyttämistä vanhoista nuoriin, kaikilla mahdollisilla keinoilla." Alitajuntaan hierotaan nyt tauotta -sivulauseissa- tuota "kaikilla mahdollisilla keinoilla" -ajatusta.

   Toinen astetta harkitumpi sisältö on "Tarvitaanko vielä neljäs rokote vai jopa viides ja kuudes?" --massaan istutetaan mielikuvaa tulevaisuudesta, jossa juostaan jatkuvasti piikillä.

   Mikäs sen uudempaa normaalia.

   Poista
 39. "Video paljastaa. Esimerkki siitä, miten Sanna Marin ilmiötä luodaan.
  Maikkari uutisoi Marinin puheesta ja lisäsi mukaan melkoisen määrän aplodeita äänitehosteina.
  Vertaa maikkarin uutista ja todellisuutta ⬇️ Aina tarkkana median kanssa."

  https://twitter.com/RivienV/status/1658913038118838272

  (video)

  VastaaPoista
 40. Mies haastoi valtion oikeuteen koronapassista – Sanna Marin voi joutua todistamaan

  https://www.youtube.com/watch?v=P9r3DO3xeEg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Realistit | Fazer ja Valtio Oikeuteen - Vieraana Mika Vauhkala

   https://www.youtube.com/watch?v=2gFKd-2PRZo

   Poista
  2. Puopolo: Mies, joka haastoi Suomen valtion oikeuteen koronapassin takia | Mika Vauhkala

   https://www.youtube.com/watch?v=_0nGqIqNgDU

   Poista
  3. Kanto: Case: Covidpass – toteutuuko oikeus?

   https://kanto.media/2024/03/11/case-covidpass-toteutuuko-oikeus/

   Poista
  4. Case: Covidpass On-site event 11.4.2024

   https://kanto.media/2024/03/28/case-covidpass-on-site-event-11-4-2024/

   Poista
  5. "About to enter the Helsinki district court for my 2 hour witness statement exposing what is likely the greatest corporate crime and medical mistake of our lifetime.

   Together we can end the corporate psychopathic tyranny that’s destroying lives globally. 👊👊👊"

   https://twitter.com/DrAseemMalhotra/status/1778656757314617394

   (video)

   Poista
  6. PosiTV: VAUHKALA VASTAAN VALTIO JA FAZER, PÄIVÄ 2

   https://positv.fi/videot/vauhkala-vastaan-valtio_2/

   Oikeusjärjestelmä on nyt vaikean valinnan edessä. Pitää valita myönnetäänkö, että Suomi on ihmisoikeuksia rikkova maa, vai näytetäänkö koko maailmalle, että Suomen oikeusjärjestelmä on ilmiselvällä tavalla korruptoitunut. Käytännössä nämä ovat ne vaihtoehdot.

   Todennäköisesti he valitsevat jälkimmäisen, ja Vauhkala häviää tämän jutun kaikista todisteista huolimatta.

   Poista
  7. Just left the court. We smashed it out of the park 🔥🔥🔥

   https://twitter.com/DrAseemMalhotra/status/1778702484967485843

   (video)

   Poista
  8. PosiTV: VAUHKALA VASTAAN VALTIO JA FAZER, PÄIVÄ 3

   https://positv.fi/videot/vauhkala-vastaan-valtio-ja-fazer-paiva-3/

   Poista
  9. "Koronadenialistit esittävät oikeusjutun yhteydessä annettujen todistusten olevan jotenkin uutta tietoa ja muka todistavan heidän olleen oikeassa. Yhtä ankean väärä johtopäätös kuin kulkutautimyönteisyydessä yleensäkin."

   https://twitter.com/veitera/status/1779071237316100293

   Rysky ei luovuta! Leimakirves heiluu hamaan loppuun saakka.

   Poista
  10. Sanni Berg: “Mää, mää, mää!”

   https://kanto.media/2024/04/20/maa-maa-maa/

   Poista
 41. EK: "Tälläkin viikolla Etelärannassa liputetaan syrjimättömän työelämän puolesta."

  https://twitter.com/Elinkeinoelama/status/1673229327779897347

  Sama EK pari vuotta sitten: "EK:n johtaja vaatii koronapassia käyttöön työpaikoille"

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000008381497.html

  Haiseeko täällä pieni tekopyhyyden aromi?

  Twitter-kansa antoi tuosta pride-liputuksen yhteydessä tehdystä hyve signaloinnista vähän palautetta. EK laittoi ne piiloota-napin taakse:

  https://twitter.com/Elinkeinoelama/status/1673229327779897347/hidden

  VastaaPoista