torstai 27. tammikuuta 2022

Kanadan rekkakapina - Freedom Convoy 2022


94 kommenttia:

 1. Laitetaan nyt tähän, kun en parempaakaan paikkaa keksinyt. Eli Korson oma rekkamies tai rokkikarhu Rock Bear ilmoittaa avaansa ovensa tänä iltana rajoituksista piittaamatta. Nyt ainakin pääkaupunkilaiset ehdottomasti tukemaan tätä toimintaa, jos vaan mahdollisuus on. Passia ei kysytä ja sisäänpääsykin on ilmainen, ties vaikka joku tarjoaisi tuopinkin.

  https://www.facebook.com/events/714377642887735/

  VastaaPoista
 2. Saapi nähdä onko tämä eliitin masinoima juttu vai ei. Se on ihan yleisesti tiedossa että heidän suunnitelmaan kuuluu tai ainakin yritetään sabotoida kuljetusketjuja, ja aikataulun mukaan juuri näihin aikoihin. Voi myös liittyä yleisen valmius ja sotatilan julistamiseen joka sekin on suunnitelmissa. Vahvaa epäilystä herättää myös niinkin pieni asia kuin Elon Muskin kannustava twiitti. Jos joku uskoo että Muski ei ole NWOn kärkikastia niin herätys.

  Toisaalta mediapimentö ja kova sensurointi ja Trudeaun karkuunlähtö voivat myös antaa toivoa että tämä on oikea ja aito vastarintaan nousu. Toivon todella että eliitillä ei ole tässä osaa eikä arpaa, mutta olen hyvin hyvin epäileväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama. Täytynee olla tarkkana. Ensimmäinen reaktio tästä ilmiöstä oli toiveikas. Kun näin Muskin twiitin ja myös pätkän Simpsoneista, jossa oli vastaava tapahtuma kuvattu, alkoi epäilyksen siemen kasvamaan. Joku voisi sanoa että eihän tuo nyt kerro mitään, mutta tiedä sitä millaista shakkia tässä pelataan.

   Poista
  2. Onhan se suurta viisautta suhtautua varauksella, oli kyse mistä vaan. Varsinkin, kun eletään keskellä infosotaa. Ja aivan todellista sotaa, vaikka sitä mielien tasolla käydäänkin. Jokainen tullaan siksi olemaan tällä polulla vielä monta kertaa vuorotellen sekä oikeassa että väärässä ja nähtäväksihän tämänkin kohdalla vielä jää, mitä tämä on.

   Simpsonin pätkän nähtyäni itsekin ajattelin että "ei taas!" Mutta samantien selvisi, että se on leikattu kahdesta eri vuosikymmenellä tehdystä jaksosta, joilla ei ole mitään tekemistä keskenään: https://www.snopes.com/fact-check/simpsons-canada-trucker/
   Musk, Trump ja muut eri suuntiin säätäjät hiokoot kuvioitaan. Vaikka ovat kontrolloitua oppositiota, ihan oikeaa heräämistä tapahtuu väkisinkin myös heidän takiaan.

   Ja jos tämä rekkakapina on psyop, niin ehkä tässä sitten leirillä tavataan nopeammin kuin ehditään kissaa sanoa? Lobo jo kertoikin, että hänet tunnistaa virkatusta hihamerkistä. Tilhin tunnistaa sitten siitä, että se laulaa edelleen ääni käheänä: "We're not gonna take it!!" - ja yrittää saada siitä yhteislaulua aikaiseksi. :D

   Siihen asti aion nauttia täysin siemauksin tästä kaikesta: todellisesta ja upeasta kansannoususta, yhteisestä tekemisestä, voimasta, riemusta ja toivosta - joka rapakon takaa hohtaa valoa tänne asti!

   Poista
  3. Kaikkiin asioihin on hyvä suhtautua varauksella, mutta kieltämättä tänään on tullut nähtyä sellaisia protestia kyseenalaistavia argumentteja, joissa on aika vahva vainoharhan tuoksu. Sinänsä se on kyllä ihan ymmärrettävää, koska aika monen horkkaunesta herääminen on vielä suht tuore tuore kokemus (alle kaksi vuotta). Moni on nyt aika herkillä, ja se on ihan normaalia.

   Minua askarruttaa eniten se kysymys, että onko tähän protestiin lähtevillä oikeasti kanttia tehdä se mitä he sanovat. Minulla on vielä tuoreessa muistissa se turvealan yrittäjien protesti, joka oli vähän floppi. Jos nyt nähdään samaa "kiltteyttä", homma kuivuu kasaan hyvin nopeasti.

   Sitten on vielä se näkökulma, että positiivisissakin joukkoliikkeissä on aina myös ne joukkokäyttäytymisen varjopuolet. Joukkokäyttäytymispsykologian pioneeri Gustave LeBonin mukaan kaikkiin joukkoihin pätee aina seuraavat tosiasiat:

   1) Joukot eivät ole moraalisia
   2) Joukot eivät ole rationaalisia tai älykkäitä
   3) Joukot ovat arvaamattomia
   4) Joukot ovat alttiita karismaattisen johtajan ohjailulle

   Eli vaikka motiivit ja tavoitteet olisivat lähtökohtaisesti positiivisia, kaikkeen joukkokäyttäytymiseen liittyy aina omat riskinsä. Tästä protestista voi seurata paljon hyvää, mutta ihmiset tuntien se voidaan ihan yhtä hyvin kusta niin pahasti, että seuraukset jäävät negatiivisen puolelle. Aika näyttää miten käy. Joka tapauksessa minusta on hienoa, että vihdoin ihmiset ovat valmiita nousemaan vastarintaan.

   Poista
  4. Juurikin samat fiilikset täällä. En tiedä tämän Suomen Convoyn taustavoimia, mutta jos kyseessä on aito juttu niin meillä voi olla käsillä harvinainen mahdollisuus ihmisten yhdistämiseen. Hieman epäilyttää se, että onko tässä yhtenäinen ja samaa asiaa ajava joukko (kuten Kanadassa ne rekkakuskit). Mutta jollain tavalla aion yrittää osoittaa kannatukseni tälle jutulle, jos mitään selvästi hölmöä toimintaa ei ilmene.

   Poista
  5. Minä sanoisin, että meni miten meni tai oli mikä taho tahansa varsinainen masinoija, jäädään lopulta plussan puolelle. Koska onko muuta vaihtoehtoa?

   Joka tapauksessa tällaiset tapahtumat herättävät ainakin _jotain_ ajatuksia ihmisissä, vastaan taikka puolesta, mutta ajatuksia kuitenkin, joka voi parhaimmillaan aiheuttaa lisää ajatuksia, ehkä joillekin jopa kyseenalaistavia sellaisia.

   Toisekseen ainakin osa ihmisistä pääsee tuntemaan yhtenäisyyttä, hyvää mieltä ja sitä kautta saa vahvuutta. Vaikka noin ei kävisikään koko maapallon väestölle, on se plussaa jo pienemmälläkin väkimäärällä. Ja positiivinen energia on aina plussaa ja aina tehokkaampaa kuin negatiivinen, riippumatta sen määrästä.

   Ja näistä yllämainituista syistä en panosta eliitin masinoinnin puolesta, ei olisi järkevää luottaa pieneen kyseenalaistavaan vähemmistöön, että se varmasti saisi ruokapulan ym. aikaiseksi, kun se tasan tarkkaan onnistuu eliitiltä paljon helpommin ja varmemmin muilla konsteilla.

   Joten, vaikka tuo nyt onnistuttaisiin pilaamaan liialla intoilulla tai harkitsemattomuudella tai huonolla johtamisella, on sillä pysyviä vaikutuksia. Siemen on kylvetty.

   PS. Hyvä, että ainakin Tilhin kanssa löydämme toisemme leiriltä :D

   Poista
  6. Viime päivät olleet aikamoista tunteiden vuoristorataa, kun on pohtinut tätä rapakon takana tapahtuvaa ja Suomessa suunniteltua rekkakapinaa. Uskon että suurin osa molempiin osallistuvista on liikkeellä puhtain sydämmin mikä lämmittää myös omaa kyynistä sydäntä, mutta niin kuin Antero totesi ei tarvita kummoistakaan kipinää että hymyt ja halit vaihdetaan soihtuihin ja talikoihin, myös se huoletta miten perse kestää jäkittämistä oli sitten kyseessä Ottawa tai Helsinki, tavoitteet ovat sen verran jämerät että niiden saavuttamiseen ei muutama päivä riitä. Tässä Suomen mahdollisessa protestissa lisähuolta aiheuttaa vaatimuslistalla oleva hallituksen ero, mitä jos tämä homma saadaan maaliin(vastoin kaikkia odotuksia) ja hallitus eroaa, ei vaadi kummoistakaan päättelykykyä mikä puolue sen seuraavan kasaa ja kyyti kylmenee entisestään.
   Kanadan tilanteesta en osaa sanoa mutta tuntuma Suomen osalta on ettemme ole vielä tarpeeksi kyykyssä kammetaksemme päättäjät palleiltaan. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen viikonloppu ja tuleva viikko. Mielenkiinnolla odotan keksiikö hallitus jonkin kikan estää perjantain mielenilmaus.

   Poista
  7. https://www.is.fi/politiikka/art-2000008577679.html

   Ensimmäinen kortti pöytään, "ihan turhaa lähteä liikkeelle, rajoitukset poistuu muutenkin"

   Poista
  8. Strategisessa mielessä Kanadan tilanne on nyt kriittisen tärkeä. Jos protestiliike onnistuu vaatimuksissaan, se on "Eliitille" PR-katastrofi. Jos kansannousu onnistuu yhdessä maassa, ei mene kauaa kun se onnistuu toisessa. Siitä tulee väkisinkin ketjureaktio, joka kääntää tämän sodan kulun totaalisesti. Kun ihmiset ympäri maailman saavat yhden onnistuneen esimerkin tämän koronatyrannian päättämisestä, sitä aletaan kopioda joka paikassa. Ihmiset alkavat olla jo kohtalaisen kypsiä tähän sekoiluun.

   Jos kanadalaiset pääsevät Trudeausta eroon, se antaa mielettömän kipinän muiden maiden protestiliikkeille vaatia oman maansa WEF-johtajien ja muiden vastaavien koronatyrannien eroa. Marininkin kohtalo saattaa olla sidottuna Kanadan tapahtumiin. Muistakaa, että ajatukset tarttuu. Ja niin muuten tarttuu rohkeuskin.

   Se, mitä tapahtuu mahdollisen hallituksen eron jälkeen Kanadassa tai muualla, on tietenkin sitten kokonaan toinen asia. Kaiken tämän yhteiskunnallisen korruption siivoaminen tulee kestämään vuosia, joten turha odottaa, että asiat korjaantuisivat yhdessä yössä. Mutta jostain sen muutoksen on alettava, jotta pyörät saadaan pyörimään oikeaan suuntaan. Nyt tässä Kanadan tilanteessa on erittäin suuri potentiaali olla se tarvittava lähtölaukaus. Se tuleva korjausprosessi ei ole mikään pikamatka, joten odotukset kannattaa pitää realistisina.

   Jos katsotte sitä isoa kuvaa, mitä kaikkialla maailmassa nyt tapahtuu, näyttääkö se teistä siltä, että "Eliitti" olisi voittamassa tätä sotaa? Minusta ei. "Eliitin" valta perustuu siihen, että ihmiset on hypnotisoitu uskomaan valheita. Nyt tuo hypnoosi ei enää toimi kovin hyvin, ja ihmiset alkavat vähitellen heräillä horkkaunestaan jokainen omaan tahtiinsa. Tuo herääminen on tässä se kriittisin asia, joten kaikki sitä edesauttava toiminta vie meitä lähemmäs tämän sodan päättymistä.

   Poista
  9. Samaa mieltä ja toivon että olet oikeassa, toivoa hiukan himmentää se että aamulla palatessani taas puuvillapelloille ei kukaan ollut tietoinen mitä Ottawassa tapahtuu kaikki vain kuuntelivat monttu auki vaahtoamistani😂, Kanadassa ilmeisesti paljon rankemmat rajoitukset kun kansa lähti noin isossa mitassa liikkeelle, pahoin pelkään ettei Suomessa vielä tajuta tilanteen vakavuutta, siitä huolimatta aion jotenkin osallistua hässäkkään. Toivon olevani väärässä epäilyjeni kanssa.

   Poista
  10. Kanadan rekkakapina on mahtava juttu, mutta mitä jos sen tarkoitus on vain siirtää aktiivisten ihmisten huomio pois siitä, että Ukrainan ympärille rustataan juuri parhaillaan kunnon selkkausta, joka käynnistyessään tulee leviämään kulovalkean tavoin ylijännittyneeseen maailmaan?

   Länsi on jo pedannut valmiiksi Venäjän väitetyn invaasion, ja kertonut tarkasti miten se tullaan aloittamaan "false flag" -iskulla Donbassissa helmikuussa. Ei mitenkään läpinäkyvä yritys "freimata" Venäjä, eihän?

   Homma jäi kesken viimeksi, mutta nyt länsi on kerennyt keräämään paukkuja Venäjän vain kiltisti odotellessa Pekingin talviolympialaisia, jotta sen varjolla voisivat sitten hyökätä. Se, että Venäjä on jo toimittanut Ukrainan rajalle sairaalatarvikkeita ja verta osoittaa kuitenkin, että Venäjä on varautunut kaikkein pahimpaan.

   Rauhan puolesta puhuminen ei näy olevan muodissa, mutta sodasta kiihkoilu sitä enemmän. Tiedä sitten mitä tästä seuraa.

   Poista
  11. Todellista tunteiden vuoristorataahan tämä on ollut, kuten Mito mainitsi. Viime viikolla olin jo valmis ostamaan peltoauton ja lähtemään sillä isolle kirkolle. Katsotaan mitä tehdään ja mitä tahansa tapahtuukin, kannatan mielenosoitusten taustalla olevaa ajatusta eli rajoitukset pois. Hallituksen kaataminen onkin hankalampi tapaus.

   Kiitos Tilhille Simpsonit-pätkän faktantarkastuksesta, vähän tuolta se haiskahtikin. Kun sen epäilyksen siemenen kylvää, sitä on vaikea tukahduttaa. Omia ajatuksiaan olisi hyvä pystyä tarkastelemaan ulkoapäin eikä vain imaista niitä.

   Poista
  12. NWO "eliitillä" on yksi temppu käytössä joka yhdistää koko maailman yhdeksi nipuksi, eli maailmanlaajuiset feikkipandemiat. Uhkana tässä on nyt se että kun immuniteetti tuhotaan with you know what, niin tavallinen kevätflunssakin voi kohta täyttää pandemian määritteet. Uinuvat saadaan takaisin syvään uneen itseaiheutetulla tavalla. Tästä voi sitten muotoilla enemmän tai vähemmän pahoja skenaarioita, tai koittaa pysyä positiivisena...

   Poista
  13. Ilkka, tuo kaikki on täysin inhimillistä. Elämme niin poikkeuksellisia aikoja, että kaikkea tätä meneillään olevaa on välillä vaikea prosessoida. Kaikilla nousee pintaan väkisinkin kaikenlaisia tunteita, ja ne voivat joskus heitellä laidasta laitaan hyvinkin nopeasti. Siinä ei ole mitään väärää tai pahaa, koska ne ovat vain tunteita.

   Eri asia on sitten se, mitä niiden tunteiden vallassa päätyy tekemään. Itse olen oppinut kantapään kautta, että aina kun tunnereaktio on voimakas, rationaalinen ajattelu vaikeutuu huomattavasti. Silloin on huomattavan suuri riski päätyä tekemään tai sanomaan jotain sellaista, jota joutuu myöhemmin katumaan. Meillä kaikilla on tuosta kokemusta. Ei varmaan olisi pahitteeksi, jos jokainen opettelisi sellaisen oman sisäisen "wait and see" -käsijarrun käyttöä. Kun huomaa, että oma tunnereaktio on suuri, toiminta seis ja käsijarru siksi aikaa päälle, kunnes suurin tunnepiikki on ohi ja harkintakyky palannut normaalille tasolle. Eihän se aina onnistu, mutta siinä voi harjoittelun kautta vähitellen kehittyä.

   Se, mitä meillä ja maailmalla nyt tapahtuu, on jotain sellaista, mitä kukaan meistä ei pysty hallitsemaan. Nurkkaan ahdistettu vihollinen on aina vaarallinen vihollinen, joten nyt täytyy henkisesti varautua kaikkeen. Kukaan ei tiedä mitä tässä tulee tapahtumaan ja millainen kaaos tästä vielä syntyy. Jos nyt pystyy löytämään itsestään stoalaisen tyyneyden, tuon kaaoksen keskellä toimiminen on helpompaa. Hyvänä esimerkkinä tuosta tyyneydestä toimii alikersantti Rokka tässä pätkässä:

   https://www.youtube.com/watch?v=olXSqG3rcy8

   Huomatkaa millainen vaikutus Rokalla on ympärillään oleviin. Nyt jos koskaan tarvitsemme anterorokkia, joiden tyyneys tarttuu muihin. Se ei tarkoita sitä, että pitäisi olla tunteeton robotti (osasihan Rokkakin suuttua), vaan sitä että osaa tunnistaa ne tilanteet, joissa rauhallisuuden säilyttäminen on tärkeintä. On asioita, joihin voimme vaikuttaa, ja on asioita, joihin emme voi vaikuttaa. Ei kannata tuhlata energiaansa jälkimmäiseen.

   Tässä tilanteessa tulee myös mieleen elokuvan Charlie Wilsonin sota kohtaus, jossa Gus kertoo tarinan Zen-mestarista:

   https://youtu.be/e2cjVhUrmII?t=25

   "We'll see."

   Poista
  14. Nyt kun viikonlopun Kanadan tapahtumien seuraamisesta aiheutuva euforia alkaa hiljalleen haihtumaan ja looginen päättelykyky nostaa päätään, monia kysymyksiä nousee mieleen tästä Suomen protestista.
   Ymmärrän hyvin että tapahtumat maailmalla antavat nostetta myös kotimaisiin vastaaviin, mutta antavatko riittävästi? Viimeisessä freedom rallissa oli+4000 ihmisistä, se on paljon aikaisempiin verrattuna, mutta pelkästään pääkaupunkiseudulla asuu noin 1.4 miljoona ihmistä siihen verrattuna aika pieni porukka. Kaikesta paskasta, mitä hallinto on niskaamme kaatanut parin vuoden ajan, olemme silti selvinneet paljon vähemmällä kyykytyksellä kuin monet muut maat (esim.Kanada), tavan piikit hihaansa kiskaissut kansalainen saattaa jopa pitää rajoituksia hyvänä asiana, monet ovat jopa vaatineet rankempia toimia. Kanadan touhuissa ovat mukana sekä piikitetyt että piikittämättömät, se sama pitäisi tapahtua kaikissa maissa missä näitä tapahtumia järjestetään, en vain usko että se tapahtuu meillä VIELÄ.
   Sitten nämä vaatimukset, koronapaskan lopetus ihan ok, polttoaine vero 50%alas ei tule onnistumaan, hallitus ulos ei onnistu tai jos onnistuu tulee vielä pahempi tilalle. Onko näitä mietitty loppuun asti? Tutkitaan Helsinki siihen asti kunnes vaatimuksiin suostutaan, 1viikko? 2viikkoa? 3kuukautta? Ensi jouluun? Miten nämä ihmiset elävät, syövät,paskantavat,nukkuvat ja millä rahalla?
   Minulla ei ole mitään tälläistä hanketta vastaan ja voi hyvinkin olla että Kanadalaiset saavat tahtonsa läpi, Suomen osalta tuntuu että vielä on liian aikaista ja vaatimukset ovat epärealistisia, ihmiset jotka lähtevät tähän mukaan lähtevät siihen sydänverellään ja taistelu joka ei saa kansan syvien rivien tukea ja vaatimukset joita on mahdotonta saavuttaa tulevat johtamaan tappioon, se saattaa pahasti latistaa tahtoa lähteä uuteen koitokseen kun sen aika oikeasti koittaa.

   Poista
  15. Ehkä suomalaiset (tai muunkaanmaalaiset) ei vielä ole valmiita tähän (kukapa olisi mestari ekakerralla), mutta nyt on juuri oikea aika kokeilla sitä. Jos nyt jänistäisi, olisi se seuraavalla kerralla vielä helpompaa.

   Urheilussakin yleensä käydään ensimmäisessä ottelussa ottamassa turpaansa, mutta samalla opitaan (tai pitäisi oppia) kuinka häviöt kehittää. Pitäähän sitä ensimmäistä ottelua varten tietysti treenata ja miettiä taktiikkaa, mutta ei se parane pelkällä vuosikausien harjoittelulla ilman sitä ensimmäistä tosikoitosta.

   Poista
  16. Ei tässä ainakaan omalta osaltani ole kysymys jänistämisestä, enkä lähtisi tätä urheiluunkaan vertaamaan. Kyseessä on käytännössä "kapina" jossa "kansa" vaatii vapautta itselleen, tämä onnistuu (ilman väkivaltaa) vain jos riittävä määrä kansaa seisoo asian takana. Kun poistun täältä virtuaalisesta "kuplasta" ja oman perheeni parista, joista molemmat jakavat pitkälti samoja ajatuksia kanssani ja siirryn ns.tavan kansan pariin ei ole paljon myötätuntoa rokottamattomille herunut, suurin osa ei ole edes kuullut mistään convoysta, porukkaa ei yksinkertaisesti kiinnosta ja rokottamattomat voisivat lopettaa nillityksen ja mennä piikille hopi hopi.
   Miekkarit ovat hieman eri asia, ne aloitetaan ja lopetetaan ajallaan, ei haittaa vaikka alussa olisi vain muutama ukko, siitä ne kasvavat jos asia saa kannatusta. Tämä rekkaralli on paljon isompi juttu, jos tarkoituksena on mennä päätyyn asti, onnistuakseen se tarvitsee paljon isomman kannatuksen mitä se mielestäni tällä hetkellä nauttii, ja pahoin pelkään että meillä on vain yksi mahdollisuus ja se pitäisi ajoittaa hetkeen jolloin on mahdollista saavuttaa riittävästi vipuvoimaa, Kanadan osalta se voi olla nyt, omien havaintojen perusteella meillä ei vielä, itse tekniikka missä kaupungit jumitetaan on kyllä tehokas.

   Tokentubessa Korhonen haastattelee homman alullepanijaa, en onnistunut nappaamaan linkkiä (luuri pykii) kannattaa katsoa.

   Poista
 3. Jan-Erik Petäjä, rekkakuski Kanadasta, kertoo tunnelmat paikanpäältä 27.1.2022

  https://www.youtube.com/watch?v=HV1fw7Uh2lc

  VastaaPoista
 4. Vilkaiskaa myös kommentteja.

  https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1486879324825427972

  https://twitter.com/MarissaSecord/status/1486772869833056259

  Valtamedian ja Woke-väen reaktioita:

  https://twitter.com/CTVNews/status/1486919551103156225

  https://twitter.com/realmonsanto/status/1486758804037451779

  https://twitter.com/dwtruthwarrior/status/1486777132306948096

  https://twitter.com/thereds8/status/1486563696822427650

  VastaaPoista
 5. Suomen media Kanadan rekkakapinasta.

  Yle:

  https://yle.fi/uutiset/3-12292880

  Suomen Uutiset:

  https://www.suomenuutiset.fi/rekkakuskien-vapauden-kulkue-matkalla-paakaupunkiin-koronarajoitusten-vastustamisesta-kasvoi-kansanliike-kanadassa/

  Onko pieni sävyero noissa jutuissa? Jostain syystä Yle ei halunnut kertoa kuinka paljon niitä rekkoja on tuossa "pienessä marginaaliryhmässä".

  VastaaPoista
 6. Kiitos Universumi, että olen saanut elää tämän viikon! Nenäliinoja on kulunut, mutta kuka niitä laskee.

  Tääkin nousi jostain alitajunnasta mieleen, uudella merkityksellä. :D
  "People of the world! The time has come..."

  https://www.youtube.com/watch?v=TUHgGK-tImY

  VastaaPoista
 7. "Satoja rekkoja ja kuorma-autoja kokoontui "vapaus­saattueeseen” pakollisia koronarokotteita vastaan Kanadassa"

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008576066.html

  Ilta-Sanomien mukaan yli 50 000 rekkaa on "satoja". Onko vähän epätoivoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maikkari:

   "Kaupunkiin odotetaan saapuvan noin 2700 raskasta ajoneuvoa."

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kaaos-kanadan-ottawassa-koronarajoituksia-vastustavat-mielenosoittajat-tukkivat-kadut-kuorma-autoilla/8343680

   Poista
 8. Juuso Lehtinen, 16 vuotta Kanadassa rekkakuskina, käy läpi perjantain ja lauantain tapahtumat

  https://www.youtube.com/watch?v=wX5cxa7NfmI

  VastaaPoista
 9. liar.com

  Aika hyvä.

  https://twitter.com/TheRealKeean/status/1488011118345871360

  VastaaPoista
 10. Nyt Suomeenkin vain pystyyn kansanliike, tai vähintään kansalaisaloite, jolla vaadittaisiin kaikkien WEF-kytköksien ja Young Global Leaders -ohjelman läpikäyneiden ministereiden ja poliitikkojen erottamista hallituksesta.

  VastaaPoista
 11. Trucker Convoy Canada: Debunking The Media Lies (Truth Warrior)

  https://rokfin.com/stream/13801

  VastaaPoista
 12. Amazing Polly: Freedom Convoy - Canadian Truckers Inspire the WORLD!

  https://rumble.com/vtlaw1-freedom-convoy-canadian-truckers-inspire-the-world.html

  VastaaPoista
 13. Trudeau: Protestoijat ovat rasisteja ja vandaaleja.

  Asiantuntijat: Venäjä!

  https://twitter.com/TPostMillennial/status/1488324144429256710

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska heppu tämä Justin Trudeau. Koomikkoainesta.

   https://twitter.com/TrueNorthCentre/status/1488237220343558150

   Poista
  2. Valtamedia joutuu pelaamaan rasistikortin, kun muuta ei ole:

   https://www.thestar.com/opinion/contributors/2022/01/31/freedom-protests-are-white-supremacy-in-all-its-glory.html

   Poista
 14. Näyttääkö tämä porukka siltä, että he ovat antamassa periksi?

  https://twitter.com/goodblackdude/status/1488652323656110081

  VastaaPoista
 15. Vähemmän yllättävä siirto valtamedialta:

  "Convoy-ryhmissä puhuttu jopa Eduskuntataloon tunkeutumisesta: Järjestäjien rivit rakoilevat"

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c19a2946-ece7-45fd-8ff5-20549ce2fc17

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ainakin osa on äärioikeistotaustaisia, mutta seurakunta on sekalainen"

   Ylläri joo... Keskustelua suht tiivisti sivusta seuranneena en ole tainnut nähdä ainuttakaan äärioikeistolaista kommenttia. Tai sitten adminit on tosi vikkeliä tai en vain tiedä kuinka salakavalasti äärioikeisto osaa naamioitua joksikin muuksi. Mutta onhan se saatava väkisin noloksi riehumiseksi, jossa vain pilottitakkiset elämämkoululaiset kaljupäät potkii sahtipäissään vääränvärisiä teräskärjet kuopalla, housujen reisitaskut nuuskaa pullottaen, natsilippujen liehuessa täynnä kirjotus vihreitä olevien mielenosoituskylttien rinnalla.

   Trolleja ja riidankylväjiä kyllä on. Kovasti sielä aina joku yksittäinen yrittää saada väkivaltaa aikaiseksi. Mutta ei sille lämmetä.

   Minusta ryhmä on aivan ihmeen hyvähenkinen ja asiallinen kaikesta väenpaljoudesta ja trollailuista huolimatta, ihmiset ovat siellä tosissaan ja vilpittömin mielin. Ja sen taitaa Iltalehtikin tietää, kun noin mustamaalaava juttu piti tehdä.

   Poista
  2. Onko joku lukijoista tai Antero itse jommassa kummassa ryhmässä? Eli onko meininki sellainen kuin ilta-paska kertoo? Nythän hallitus meinaa purkaa kaikki rajoitukset tämän kuun aikana, passikin survotaan "työkalupakkiin", eli ensimmäinen tavoite on kai saavutettu?

   Poista
  3. Mito, todellakin hyvin ilta-paskatasoinen juttu :D

   Voin “faktantarkistaa” ainakin muutaman väitteen (Telegrammin puolelta, Facebookista en tiedä):

   Eduskuntataloon tunkeutuminen: Joku yksittäinen trolli (varmaankin jutun kirjoittaneen IL-työryhmän jäsen) ehdotteli jotain tällaista, joka hyvin nopeasti hiljennettiin väkivaltaan yllyttämisenä ryhmän sääntöjen vastaisesti. Ylipäänsä sellaiset jotka vihjailevat agressiivisesti, käräytetään nopeasti ylläpidolle ja hiljennetään/nakataan pihalle.

   Kovaa kieltä, järjestäjien rivit, riitainen keskustelu: Noin isoon porukkaan mahtuu monenlaista kielenkäyttäjää, mutta reilusti pääosin viestit on varsin asiallisia. Yksi ylläpitäjistä oli kommentoinut jollekin asiattomasti ja sitä siellä osoiteltiin sormella kyllä, mutta ylläpitäjä pahoitteli asiaa moneen kertaan. Järjestäjillä oli ilmeisesti jotain erimielisyyksiä eilen, itse en ole sitä huomannut kun viestejä tulee niin valtavasti, ettei niitä ehdi kuin silmäillä, mutta järjestäjät selvensivät asiaa tämän päiväisessä puhelinpalaverissa, vahvojen persoonien törmäilystä oli ilmeisesti kyse ja asia selvitetty.

   Alaryhmiä tulee ja menee: Alaryhmiä on joka alueelle ja toiminnolle oma. Pienempiä ryhmiä on yhdistelty ja YKSI ryhmä on poistettu, koska sinne eksyi jotain pornobotteja tai joku muu vastaava. Hyvin on alaryhmät ilmeisesti pysyneet, kun ei niitä kovin hirveästi ihmetellä eikä kysellä.

   Meemit, solvaukset, teoriat: Suhteessa viestien määrään todella vähän asiaankuulumatonta sisältöä jaellaan, ylläpito toimii hyvin.

   Suunnittelupalaveri ja 500 henkeä: Ainakin maanantaisessa puhelinpalaverissa oli kolmen tunnin aikana vaihdellen n. 600-900 henkeä. Varmaan oli jossain vaiheessa ylikin, en itse kuunnellut kuin alussa ja lopussa. Tiistain palaverissa on varmaankin ollut vähintäänkin tuo 500. Ja tämän päiväisessäkin näyttää olevan heti alussa jo 900.

   Eihän se tietenkään mikään hillityn hallittu ammattilaisryhmä ole, kun tunteisiinkäyvästä asiasta on kyse, mutta ei mikään ylilauta kuitenkaan. Minusta sielä on pääosin hyvä henki ja ihmiset on kannustavia ja positiivisia, mutta myös asiallisesti kyseenalaistavia.

   Poista
  4. Kiitos Lobolle, eli perus tohinaa kun jotain järkätään ja ip väänsi siitä paskajutun😂

   Poista
  5. Leveli: VKK JOHTO VS CONVOY | KESKUSTELU

   https://www.youtube.com/watch?v=UPberLr8rOE

   Kyllä minäkin aika paljon ihmettelen VKK:n johdon viestintää tämän asian suhteen. Sen vielä ymmärtää, että VKK haluaa painottaa, että eivät ole järjestäjinä, mutta asian olisi voinut hoitaa toisellakin tavalla. Tuo Anon ja Jarnon toiminta oli erittäin harkitsematonta, ja suoraan sanottuna typerää.

   https://twitter.com/BlokkiMedia/status/1489134136547762181

   Edelleen kummastuttaa tämä convoy-vainoharhaisuus, johon niin moni sortuu. Janus Putkosella ihan hyvä kommentti:

   https://twitter.com/janus_putkonen/status/1489191788485263363

   Mutta katsotaan nyt ihan rauhassa miten tämä tarina etenee. Onpahan elokuva.

   Poista
  6. Hmmm... Tämä Anon uusin video selittänee jotain:

   https://www.youtube.com/watch?v=MB0VwuY3K94

   Vaikuttaa vähän siltä, että Ano on ollut niin pitkään niin kovassa paineessa, että mies alkaa olla aivan puhki. Tuolla videolla ei puhu tasapainoinen ja hyvässä mentaalisessa kunnossa oleva ihminen. Sinänsä ihan inhimillistä ja ymmärrettävää, jos miettii millainen vuosi Anolla on ollut. Kuka tahansa meistä olisi Anon asemassa ihan yhtä loppu.

   Mutta tällaista tämä on. Sota on raskasta ja se vie veronsa.

   Poista
  7. Monelta suunnalta kuulee tuota, että toisilla intuitio sanoo vahvasti tämän olevan hyvä juttu ja toisilla aivan päinvastoin. Ei ole ihme, jos alkaa valveutuneillakin ihmisillä väsyttää ja harkintakyky rakoilla, kun kollektiivinen tietoisuuskin jakaa ristiriitaista tietoa.

   Ei voisi kai enää mielenkiintoisemmaksi mennä, ootan sitä päivää, että valkenee, mikä tämän kaiken säätämisen ja ääripäiden merkitys on.

   Mutta tuo Anon video oli kyllä myötätuntoa herättävä. Itselläkin tuli pala kurkkuun. En edes osaa kuvitella itseäni tuohon asemaan, jo pelkällä normaalielämisellä tuntuu, että turnauskestävyys on kovilla.

   Poista
  8. Olipas taas pakettia kerrakseen, Ano tosiaan taitaa olla aika puhki ja olisi voinut ilmaista puolueen kannan (?) hieman korrektimmin, toisaalta jyrkästihän hän on ennenkin itseään ilmaissut.
   Slimillä oli ihan hyvää settiä ennen kuin lähti lopulta laukalle, eniten särähti korvaan kun servasi Ilkkaa hänen huolestaan hallituksen vaihtumisesta vielä paskempaan(sama huoli täälläkin), kuittasi jutun sillä että sitten vaan uutta kapinaa kehiin kunnes mieleinen valitaan. Vaikka pidän nykyistä järjestelmää täysin mätänä ja korjauskelvottomana en silti vaihtaisi sitä systeemiin missä väkijoukko huutaisi kadulla kuka tällä kertaa määrää, ylipäätään en kaipaa ketään kertomaan miten pitäisi elää, jos tässä pitäisi jotain puoluetta alkaa kannattamaan, kannattaisin porukkaa jonka ainoa tehtävä olisi tehdä itsestään tarpeeton.

   Poista
  9. Olen itse vähän sitä mieltä, että niin kauan kuin poliittisessa järjestelmässä on puolueita, mikään ei oikeasti muutu. Jos puolueita ei olisi, poliittisen korruption ja kansan muroihin kusemisen toteuttaminen olisi huomattavasti nykyistä vaikeampaa. Mutta koska meillä ei ole puolueettomasta politiikasta kokemusta, ihmisten on hyvin vaikea edes kuvitella miten se toimisi, ja miten se eroaisi nykyjärjestelmästä.

   "Eihän se voi toimia!" Miksei? Miksei yhteiskunta pysty organisoimaan hallintoaan ilman puolueita? Olisiko se jotenkin mahdoton ajatus, että yhteisistä asioista päätettäisiin ilman puolueita ja niiden harjoittamaa puoluekuria, jonka avulla poliittinen valta keskittyy aina suurimpien puolueiden johtohahmoille (eli heidät siihen asemaan nostaneille "taustavoimille")? Mikä ihmeen Jumalan laki se on, että puolueet on pakko olla olemassa?

   Tämä on yksi syy sille, miksi minä en ole erityisen innostunut VKK:sta. Minun silmissä sen suurin ongelma on se, että se on puolue. Näkisin paljon mielummin eduskunnassa 200 sitoutumatonta edustajaa, joilla olisi vapaus äänestää oman harkintansa ja arvomaailmansa mukaan pelkäämättä puoluejohdon sanktioita. Nykyään rivikansanedustajien on pakko totella puolueen johdon käskyjä, koska jokainen tietää, että oma poliittinen ura päättyy hyvin nopeasti, jos ei alistu puoluekuriin. Tämä nykyjärjestelmä on demokratian irvikuva.

   Puoluejärjestelmän tärkein tehtävä on keskittää valtaa. Mitä enemmän valtaa keskitetään, sitä helpompaa korruption toteuttaminen on.

   Poista
  10. Samaa mieltä, puolueet ovat politiikan syöpä, vaan ovatko poliitikot herpes?
   Lienee harhaista kuvitella että ihmiset siinä mitassa kiinnostuisivat asioistaan ja olisivat valmiita vastuunkantoon, että voisivat itse päättää asioista. Eli kai sitä herpestä pitää sietää, syöpä saisi kyllä kadota.

   Poista
  11. Ilkka Tiaisen ja VKK:n kannanotto #ConvoyFinland2022:een

   https://www.youtube.com/watch?v=heyaRBYloKo

   Hieman kyllä ihmettelen tätä Ilkan retoriikkaa: "Tässä halutaan Petteri Orpo pääministeriksi." Tuo on aika paksua, eikä se ole totta. Convoy haluaa hallituksen eron, ja se on täysin eri asia kuin Orpon kannattaminen pääministeriksi. Siinä Ilkka on kyllä oikeassa, että Orposta saattaa hyvinkin tulla uusi pääministeri, jos nykyinen hallitus eroaisi. Olisi kuitenkin ollut rehellisempää pysyä argumentissa: "Convoy haluaa muutoksen, josta todennäköisesti seuraa Orpon päätyminen pääministeriksi." Nyt tuossa mentiin jo vähän olkinukkeargumentin puolelle.

   Mitä tuleee tuohon Ilkan logiikkaan, niin tavallaan kyllä ymmärrän sen, mutta olen sen suhteen aika kriittinen. Miksi se olisi niin kamalaa, jos Orposta tulisi pääministeri? Onko se jotenkin parempi vaihtoehto, että Marin ja kumppanit jatkaa vallassa? Jos kansa nousee vastustamaan tyranniaa, seuraava hallinto kyllä tietää, mitä tapahtuu, jos tyrannimaista politiikkaa jatketaan. Jos tyrannia jatkuu uuden hallituksen toteuttamana, tulee hyvin herkästi uusi kapinaliike. Totta kai se seuraava hallitus olisi täynnä samanlaisia roistoja, se on selvä, mutta niiden roistojen olisi pakko miettiä tarkkaan, kuinka pahasti he kansaa yrittävät kyykyttää. Nykyhallituksen ei kauheasti tarvitse tätä miettiä, kun kaikki menee läpi, eikä kukaan pistä vastaan. Tästä näkökulmasta uusi roistohallitus olisi paljon parempi vaihtoehto.

   Kun katselee kaikkea tätä meneillään olevaa, mieleen tulee väkisinkin yksi kysymys. Kuvitteleeko täällä ihmiset, että tähän tyrannia- ja korruptio-ongelmaan on olemassa joku nopea ratkaisu? Että tämän tyrannian ja korruption voisi kirtkeä jollain yhdellä nopealla liikkeellä pois? Ja jos joku siirto ei ratkaise kerralla koko ongelmaa, niin siihen ei kannata ryhtyä? Eihän se nyt niin mene. Meillä on edessä pitkä vuosia kestävä prosessi, johon tulee todennäköisesti kuulumaan monia eri vaiheita. Jos sitä prosessia ei koskaan aloita, ei se koskaan etene mihinkään. Sen takia minä pidän tällaisen kapinaliikkeen vastustamista hieman erikoisena asiana. Toisaalta yhtä lailla pidän erikoisena sitä, jos joku kuvittelee yhden rekkakapinan ratkaisevan koko ongelman kertaheitolla. Jos nykyisessä convoy-porukassa on tällaisia ihmisiä, todellisuus tulee jossain vaiheessa lyömään heitä aika rajusti kasvoille.

   Ilkalla on tuossa videossa myös toinen argumentti. Hän arvioi, että jos tällainen kapinaliike syöksee maan sekasortoon, se on juuri se mitä "Eliitti" haluaa, koska se mahdollistaa "Eliitin" värivallankumouksista tutun vallankaappauksen. En ymmärrä tätä logiikkaa. Suomi on ollut jo pitkään täysin "Eliitin" hallussa, joten miksi ihmeessä "Eliitti" haluaisi muuttaa nykytilannetta mitenkään? Miksi he loisivat vallankaappauksen, kun he ovat jo itse vallassa? En oikein näe tässä argumentissa järkeä. Ilkan mainitsemat värivallakumoukset on aina toteutettu maissa, joissa "Eliitillä" ei ole ollut kunnollista valta-asemaa, joten niiden vertaaminen tähän Suomen tilanteeseen on aika kaukaa haettua.

   Vaikka olenkin Ilkan ja Anon kanssa tämän convoy-kysymyksen suhteen vähän eri linjoilla, pidän sitä erittäin hyvänä asiana, että he kertovat avoimesti ja rehellisesti, mitä he asiasta ajattelevat. Se avaa mahdollisuuden rakentavalle julkiselle keskustelulle, jossa ihmiset pääsevät vertailemaan eri näkemyksiä ja niiden tukena olevien argumenttien tasoa. Se on kaikkien etu.

   Poista
  12. Jotenkin sellainen tuntuma, että Petterin mukana tulee kaiken nykyisen sonnan lisäksi NATO ja halpatyömarkkinat, kyllä tässä aikaa menee ennen kuin mikään muuttuu ja pohjalla pitää käydä, suunta on alas, mutta pohjalle on vielä matkaa.

   Poista
  13. Anon avautumiset jatkuu:

   https://twitter.com/terrieri4/status/1489859751118839814

   Kuva on aito:

   https://twitter.com/TurtiainenAno/status/1489834092975820802

   Ehkä ihan hyvä, että ihmiset näkevät tämän puolen Anosta. Jos paine ja väsymys saa miehen käyttäytymään näin, johtajakyvyt ovat hyvin puutteelliset. Hyvä, että se tulee esiin tässä vaiheessa.

   Vaikuttaa vähän siltä, että tämä aika erottelee jyvät akanoista.

   Poista
 16. Redpill Project Daily Dose Episode 305 | Guest: David Whitehead | Freedom Protests

  https://rumble.com/vttx9o-redpill-project-daily-dose-episode-305-guest-david-whitehead-freedom-protes.html

  VastaaPoista
 17. Ottawan pormestari pyysi hinausliikkeitä apuun, mutta kaikilla firmoilla oli korona. Harmin paikka.

  https://twitter.com/AlGarciaUSA/status/1488555001463164937

  VastaaPoista
 18. https://youtu.be/y0_y8rBiQmM

  Eli ensin neuvotellaan hallituksen kanssa, joka purkaa kaikki rajoitukset ja nwo suunnitelmat laitetaan roskiin sitten suit sait sukkelaan leikkaavat polttoaineverosta 50 pinnaa ja tämän jälkeen kiltisti eroavat, eikä kansalaisten kannata turhaan miettiä mitä toiminnasta seuraa, kyllä ne poliitikot ja eduskunta sitten päättää kaikesta meidän parhaaksi 😂🤣 siis oikeasti mitä vittua täällä tapahtuu. Taidan passata tämän kierroksen, tapana ei ole touhottaa ajattelematta seurauksia, eikä ne puhuvat päät vaihtamalla parane, samat herrat niitä kaikkia käskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tässä kritisoinkin rekkarallia, en kritisoi ihmisiä jotka siihen osallistuvat, suurin osa koko sydämellään mukana, eli kaikille tsemppiä (pois lukien egonsa pönkittäjät ja rähinöijät).

   Poista
  2. Tämä vahvistaa sen, että jo yksikin ihminen voi vaikuttaa valtavasti asioihin. Positiivisesti tai negatiivisesti.

   Vielä silti jaksan olla optimisti sen suhteen, että tuosta voi hilpeimpien taistelijoiden väsymisen jälkeen kehkeytyä jotain järkevää, vaikka keskusteluryhmistä löytyykin tällä hetkellä oikea psykoanalyytikon aarreaitta... Mutta ehkäpä ne harkitsevammat ja asiallisemmat tyypit pääsevät nyt innokkaimpien elämöinnin jälkeen esille.

   Poista
 19. Ainahan näissä käy niin että aletaan täysillä intoilemaan ilman kunnon ajatusta, ja lopputuloksena on korkeintaan porukka joka pitää alimman yhteisen nimittäjän bileitä kuten joukkopsykologiakin tietää meille kertoa.

  Vallankumoukset on aika turhia ilman tietoisuuden evoluutiota yksilötasolla, miettikääpä mitä englannin kielen sana revolution tarkoittaa.

  VastaaPoista
 20. Ruuan ja juoman antaminen on nyt rikollista Kanadassa, jos on poliisi.

  "To those that laughed when we started telling you >2 years that Canada’s govt is going full-on communist, today they announced they will prosecute officers that dare give truckers food & water.

  Remember, BLM violence was SUPPORTED by this same govt."

  https://twitter.com/KHerriage/status/1489672998114242563

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vallankahvassa roikkujien keinot ovat tympeän tutut, keppiä sen sijaan että edes yritettäisiin keskustella ja ymmärtää vastapuolta.

   Ilmeisesti osa ihmisistä ihan oikeasti kuvittelee, että "alempiarvoisten" naamalle voi kusta ihan loputtomiin, ja sinä ja kanssaeläjäsi nielee hymyssä suin kaiken, kun onhan se oikein pääministeri, tai joku muu jolla on nappeja enemmän kaulassa.

   Toivottavasti istuvat tuolla rekkoineen maailman tappiin asti, tai ainakin niin kauan kuin kaikki maailman Trudeaut ja kaltaisensa on vaihdettu johonkin älyllisempään elämänmuotoon.

   Poista
 21. Onko kellään livelinkkejä tämän päivän tapahtumaan? Eilen näytti olevan kelpo pöhinä, jatkuuko tänään vai otettiinko eilen hilpeenä kaljaa ja tänään ollaan kalpeena hiljaa😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapauden puolesta -kanavalla alkaa klo 14:
   https://www.youtube.com/watch?v=AWEPZj9qhx4

   Olihan kyllä hilpeää menoa eilinen... :D

   Poista
 22. Valtamedian ja yliopistotutkijan viiltävä analyysi

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/dee9c19d-a80d-46ed-8f1d-ada7301d1337

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "– Epidemian jälkipuintia on varmasti tehty, mutta suurimmalta osin se on vielä edessä. Siinä yksi osa ovat kansalaisyhteiskunnan reaktiot. Tämä vaikutus tapahtuu kuitenkin pidemmällä tähtäimellä ja on relevanttia seuraavassa pandemiassa"

   Jaa siellä puhutaan jo seuraavasta pandemiasta?

   Poista
  2. Tähän mennessä aina seuraava pandemia on ollut edellistä mahtavampi menestys, juuri vaikka verraten tätä sikainfluenssaan, sama kehitys tulee tällä menolla jatkumaan, seuraava on tätäkin suurempi menestys noille kontrolloijille ja dominoijille (mitään ottamatta pois heiltä jotka tämän myötä on heränneet siihen että maailma ei olekkaan sellainen kuin luuli, mutta niitä tarvitaan yli puolet, jotka on valmiita sanomaan ei ja jättämään tottelematta.).

   Ihan ajatusleikkinä voi miettiä kuinka paljon nuo on oppineet tästä pandemiasta, jaettua maailmaa "me ja noi" paikaksi ja porukkaa puolelleen, ja ennen kaikkea saaneet dataa kerättyä mitä kannattaa tehdä ja miten mikäkin vaikuttaa mitenkin ihmisiin ja heidän käytökseensä.

   Ja taas kerran suurimmalla osalla ne pelot, joka on koko homman elinvoima, jäi kohtaamatta kun hypättiin rajoitus-, maski-, ja rokote- yms.kelkkaan, ajatuksena että nyt minä olen pelastunut uhalta kun teen näin ja näin, eikä maailmaa tarvinnut kohdata sellaisena kuin se on, ja pelko saatiin painettua alas, jolloin se vain kasvaa sielä ja seuraava kerta on jo pian täyttä kauhua, jolloin taas auktoriteettien on helppo astua kehiin pelastaja, ehtona ehdoton uskollisuus ja totteleminen, ja "noista" eroon hankkiutuminen.

   Ja hyvähän se on aloittaa jo ennakoiva ohjelmointi, niin ei pääse hyvä ohjelma rakoilemaan välissä.

   Poista
  3. Mutta todettakoon myös, että nämä "viiltävät" analyysit näyttää, kuinka paljon vallassa olevien kollektiivi pelkää sitä että tuollainen liikehdintä saisi oikeasti tuulta alleen.

   Poista
 23. Yle ei ihan hirveästi peittele omaa kaksinaismoralistista propagandaansa:

  https://twitter.com/SebastianTyne/status/1490720618375000066

  VastaaPoista
 24. Kanadan tyrannia edennyt siihen pisteeseen, että polttoaineen antaminen protestoijille johtaa pidätykseen:

  https://twitter.com/sue_ppc/status/1490831347077816329

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamalia rikollisia nämä kanistereiden kantajat!

   https://twitter.com/bennyjohnson/status/1491242631963508737

   Poista
 25. Trudeau on doublespeakin mestari:

  https://twitter.com/dwtruthwarrior/status/1491156012120014848?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trudeau heckled in Parliament, walks out

   https://www.youtube.com/watch?v=22bntlcqvC0

   Poista
 26. JP taas asian ytimessä:

  "Canadian Freedom Convoy is WINNING?!"

  https://www.youtube.com/watch?v=czdJqC3ujRw

  VastaaPoista
 27. NEW State Of Emergency, “EVERYTHING IS ON THE TABLE” & Frozen Funds Means It’s BTC’S TIME TO SHINE!!

  https://www.youtube.com/watch?v=3rzegcK9hA8

  VastaaPoista
 28. Tucker: Lawmakers are panicking over this

  https://www.youtube.com/watch?v=m-E3S_vEzsA

  Kauankohan Tucker Carlsonin annetaan olla Foxilla?

  VastaaPoista
 29. Tucker: Trudeau has declared Canada a dictatorship

  https://www.youtube.com/watch?v=nZzJPXojtWs

  VastaaPoista
 30. "Kanadassa hätätilalaki ensimmäistä kertaa käytössä mielenosoitusten vuoksi - pankkitilit voi jäädyttää"

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/87c8a658-5110-4926-a2f7-c1c4d93f6707

  Trudeau on siis joutunut turvautumaan hätätilalakiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Kanada on nyt totalitaristinen maa, jossa hallinnon käyttämät keinot ovat samoja kuin kommunistisissa maissa:

  https://twitter.com/dwtruthwarrior/status/1493279609621659650

  Tämä on siinä mielessä hyvä merkki, että se kertoo hallinnon olevan totaalisessa paniikkitilassa. Tästä poliittisesta kriisistä Trudeau ei oikein voi selviytyä ulos voittajana. Liian suuri määrä kanadalaisia on nyt yhteisessä rintamassa tätä pikkutyrannia vastaan. Kansalaiset ovat jo alkaneet puhua Trudeaun tulevaista vankilatuomiosta:

  https://rumble.com/vuqehu-justin-trudeau-is-going-to-prison-but-what-will-it-cost-canada-and-canadian.html

  Ilmeisesti Trudeau on valinnut saman linjan kuin Ceausescu aikanaan. Vallasta pidetään kiinni kynsin hampain hamaan loppuun, ja loppu tulee olemaan ruma. Seuraavat viikot tulee olemaan hyvin mielenkiintoisia.

  Tämä on epätoivoa:

  https://twitter.com/dwtruthwarrior/status/1493407823648071682
  https://twitter.com/dwtruthwarrior/status/1493387523858468865

  VastaaPoista
 31. Tucker: The media played a starring role in the death of Canadian democracy

  https://www.youtube.com/watch?v=G2H3EO_zinU

  VastaaPoista
 32. Washington Post harasses Canada trucker donors: Tucker

  https://www.youtube.com/watch?v=QmzsXmV9B_Y

  VastaaPoista
 33. Pääministeri Trudeaun hulluuden merkit | Jakso 390 | Heikelä & Koskelo 23 minuuttia

  https://www.youtube.com/watch?v=WfJH7oNDqCQ

  Ollut mielenkiintoista seurata tämän parivaljakon hiiiiiiiiiidasta "pää pois perseestä" -prosessin etenemistä.

  VastaaPoista
 34. Breaking News: Justin Trudeau accuses Jewish Member of Parliament for Supporting Nazis

  https://www.youtube.com/watch?v=pmQghqnni4k

  On tämä Trudeau melkoinen hahmo. Kaveri kaivaa omaa kuoppaansa oikein huolella.

  VastaaPoista
 35. Mielivaltaiset pidätykset ovat alkaneet.

  https://twitter.com/dwtruthwarrior/status/1494678166891204608

  Jäämme jännityksellä odottamaan, milloin Sanna Marin ja Sauli Niinistö tuomitsevat Trudeaun hallinnon harjoittaman tyrannnian.

  VastaaPoista
 36. Canadian gelato shop owner breaks down crying after threats for donation to truckers

  https://www.youtube.com/watch?v=OMpLDUHzSjg

  VastaaPoista
 37. Varney: Here come the American truckers

  https://www.youtube.com/watch?v=132x9tfGbfs

  VastaaPoista
 38. Canada threatens to seize, potentially euthanize truckers' pets

  https://www.youtube.com/watch?v=lgwnJX6lnlg

  VastaaPoista
 39. Valtamedian toimittaja saa vähän palautetta suorassa lähetyksessä:

  https://twitter.com/1AmKa3/status/1495201470811103244

  VastaaPoista
 40. Ei taida Trudeaulla putkat riittää Kanadassa tämän porukan pidättämiseen. Suuria protesteja vähän joka kaupungissa.

  https://twitter.com/dwtruthwarrior/status/1495243547229913089

  VastaaPoista
 41. "Freedom Convoy: Piers Morgan flames Justin Trudeau for 'behaving like a fascist'"

  https://www.youtube.com/watch?v=FkjKxDotjf8

  "Mayor of Ottawa, Jim Watson, in an interview with the state broadcaster(cbc) praises Trudeau's use of the Emergencies Act, and is looking into selling confiscated convoy protesters trucks and RVs."

  https://twitter.com/realmonsanto/status/1495411780369199105

  "Ottawa police harassing restaurants that supported the truckers"

  https://twitter.com/thececilcharles/status/1495483072548061189

  "EU Parliamentary Member TERHES on Canada's Trudeau."

  https://twitter.com/denisrancourt/status/1495461548072083461

  VastaaPoista
 42. Trucker calls on Canadians to 'stand up' and support their movement

  https://www.youtube.com/watch?v=WzX5e9RIymk

  Trudeau government has shown ‘absolutely totalitarian behaviour’: Douglas Murray

  https://www.youtube.com/watch?v=yAVM4wGv6mE

  VastaaPoista
 43. "Liberal MP says that “Honk Honk” is code for “Heil Hitler”."

  https://twitter.com/TPostMillennial/status/1495961814420664327

  VastaaPoista
 44. Ivan Puopolo: "Valtio vie kuskeilta rekat ja uhkaa lasten huostaanotolla", sanoo Kanadassa asuva Jason Lepojärvi

  https://www.youtube.com/watch?v=TEVMXiuNQ30

  VastaaPoista
 45. Mies sai maistaa totalitarismia:

  https://twitter.com/DeniseS0718/status/1496332937582817283

  VastaaPoista
 46. UUTTA: Kanadan pääministeri Trudeau peruu hätätila-asetuksen: "Tänään voimme todeta, ettei meillä ole enää hätää. Siksi hallitus on päättänyt keskeyttää hätätilan."

  https://twitter.com/JasonLepojarvi/status/1496601319632777232

  Kannattaa lukea koko ketju.

  VastaaPoista
 47. Canada PM Justin Trudeau seeking to forcibly silence news outlet

  https://www.youtube.com/watch?v=-085_AfyZrI

  VastaaPoista
 48. Häkellyttävä paljastus Kanadasta – poliisi käyttää haitta­ohjelmia vakoiluun

  https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000008938102.html

  VastaaPoista
 49. James Corbett: CANADA'S FREEDOM CONVOY COMMISSION

  https://www.bitchute.com/video/mKRJe8JDnt5L/

  VastaaPoista
 50. Is This The End Of Trudeau?

  https://rumble.com/v2bn0cm-is-this-the-end-of-trudeau.html

  VastaaPoista
 51. Kanadassa on nyt sellainen tilanne, että pääministeriä kritisoivat kirjat yritetään sensuroida.

  https://twitter.com/ezralevant/status/1704843659101798566

  VastaaPoista