lauantai 1. tammikuuta 2022

Aton-kultti - osa 28.3: Viisikko ja Order of the Eastern Star


Kumma juttu! -blogissa oli nostettu esiin vuosi sitten huomiota herättänyt Sanna Marinin julkaisema "viisikkokuva" Säätytalolta.


"Viisikko"


Prisonerin kirjoittamassa tekstissä käydään läpi useita kuvassa olevia vapaamuurari- ja esoteria-viittauksia, kuten esimerkiksi varjoista syntyvä vapaamuurarilogo. Mielenkiintoinen kirjoitus, jota voin suositella lämpimästi.Minun huomioni tässä kuvassa kiinnittyy erityisesti kahteen päivänselvästi harkittuun yksityiskohtaan:

 1. Miksi kuvaan on aseteltu viisi naista kärjellään olevaan pentagrammi-muodostelmaan?
 2. Miksi naiset ovat pukeutuneet mustaan?

Vastaus löytyy jälleen kerran vapaamuurarisymboliikasta. 

Symboliikan purkaminen kannattaa aloittaa pentagrammista. Jos olette lukeneet tämän blogin aiempia tekstejä, joissa on käsitelty Venusta (Venus-kultti, Melankolikko, sangviinikko, flegmaatikko ja koleerikko), saatatte muistaa, että pentagrammi on Venus-symboli. Niin sanotut Venus-transiitit muodostavat Venuksen Aurinkoa kiertävälle radalle pentagrammin alla olevan kuvan mukaisesti:


Venus-transiitit ja pentagrammi


Venus on feminiinisyyttä ja naiseutta edustava jumalatar, joten kuvassa nähty viiden naisen asettelu pentagrammimuodostelmaan on melko selkeää Venus-symboliikkaa. Mutta miksi ihmeessä naiset on puettu mustaan?

Mysteeri ratkeaa, kun tajuaa, että kyseinen Säätytalon Venus-pentagrammi kuvaa Order of the Eastern Star -vapaamuurariorganisaation logoa, jonka kärjellään oleva pentagrammi kuvaa "itäistä tähteä" (aamuisin juuri ennen auringonnousua), eli Venusta. Kyseinen järjestö on tunnettu siitä, että se hyväksyy jäsenikseen myös naisia.


Order of the Eastern Star hyväksyy jäsenikseen sekä miehiä että naisia


Order of the Eastern Star -logo


Logon keskellä on kirjainyhdistelmä FATAL. Tämä on lyhenne lauseelle "Fairest Among Thousands, Altogether Lovely". Kyseinen lause viitaa Raamatun Laulujen lauluun (Song of Songs), joka tunnetaan myös nimellä Solomon korkea veisu. (Vapaamuuraritemppelit ovat Solomonin temppelin ilmentymiä.) Tämä kirja on hyvin venusmainen eroottinen runo, jonka päähenkilö on rakastunut nainen. Sopiva valinta, koska Venushan on rakkauden jumalatar. 

Pentagrammin viisi sakaraa edustavat symbolisesti viittä Raamatun naishenkilöä Adah, Ruth, Esther, Martha ja Electa. Siis viisi naista - aivan kuten viisikkokuvassa.

"Its [OES-logo] appellation also implies a relationship with the planet Venus, also called the “eastern star.” Each point on the star has an emblem of a different biblical heroine (Adah, Ruth, Esther, Martha, and Electa) and the qualities they represent- fidelity, constancy, loyalty, faith, and love. The initials “F.A.T.A.L.” found on some are said to stand for the phrase, “Fairest Among Thousands, Altogether Lovely,” a reference from the Song of Songs, although also an apt description, perhaps, of some of the biblical heroines above." [http://symboldictionary.net/?p=3184]


Viisikkokuvan mustien vaatteiden merkitys aukeaa, kun lukee Laulujen laulun viidennen (=pentagrammi) jakeen, joka paljastaa, että runon päähenkilönainen on musta.

"The poem proper begins with the woman's expression of desire for her lover and her self-description to the "daughters of Jerusalem": she insists on her sun-born blackness, likening it to the "tents of Kedar" (nomads) and the "curtains of Solomon"." [Wikipedia]


Suomenkielinen Raamattu:

"Olen kyllä iholtani tumma,
kuin Kedarin teltat,
kuin Salomon telttakankaat,
mutta, Jerusalemin tytöt,
minä olen kaunis!" 
[Laulujen laulu, viides jae]


Siitä sitten vain kaikki arvailemaan, että mitä porukkaa tämä Sanna Marinin johtama viisikko oikeasti palvelee. Viimeisen parin vuoden näyttöjen perusteella ei ainakaan kansaa. Meneillään on uskomattoman röyhkeä fabinistisen mallin hivuttaminen kohti totalitaristista kontrolliyhteiskuntaa, jossa perustuslailla ja yksilönvapauksilla pyyhitään persettä. Samaan aikaa kansalle kerrotaan jatkuvasti toinen toistaan härskimpiä valheita.Lue myös Sanna Marin -kirjoitukset:


FATAL-viisikko. Fatal tosiaan, ainakin suomalaisille yrittäjille.


OES-logossa on muuten myös vapaamuurareille rakasta tarot-symboliikkaa. Neljästä ylimmästä sakarasta löytyy viittaukset tarotin pienen arkanan maihin. 

 1. Vihreä pohja = murtunut pilari = sauvat
 2. Punainen pohja = maljat
 3. Sininen pohja = miekat
 4. Keltainen pohja = vehnäkimppu = runsaus = vauraus = lantit

Logon keskeltä löytyy vielä avonainen kirja. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Historioitsijat ilman rajoja Suomessa.


Vapaamuurarisymboliikkaa: avonainen kirja

27 kommenttia:

 1. Tämä on kaikessa herkullisuudessaan karmivaa. Mietin sitä, onko tällaiseen asetelmaan asettuminen asianosaisista hauskaa, mielenkiintoista vai kenties yhdentekevää? Tuleeko aloite valokuvaajalta, vai sanooko Sanna, että "Hei likat, mulla olis sellainen idea, että jos oltais kuvassa silleen jänskästi niin kuin Davosissa vinkattiin..." Mutta oli miten oli, karmivaa. Kiitos taas puistatuksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän veikkaan, että siellä on joku "PR-vastaava" ohjaamassa näitä kuvaussessioita. Tytöillä ei välttämättä ole itsellään mitään käsitystä, mistä on kyse. Todennäköisesti vain noudattavat sokeasti annettuja ohjeita.

   Poista
 2. Mielenkiintoa lisää käsien asennot jotka pysyy samana vaikka paikat vaihtuu, kuten joku oli havainnut toisessa kuvassa kun Ohisalo ja Andersson ovat eri paikoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marinin kuvien äärellä olen kyllä pohtinut, että mikä ihmeen asento tuo on: joku vapaamuurariele vai viestitäänkö jotain spessumpaa?

   Oma arveluni (joka nyt luultavasti ei kuitenkaan osu edes lähelle oikeaa) pohjautuu Tsarionilta oppimaani siitä, miten meistä on suorastaan väkivaltaisesti runnomalla tehty vasemman aivopuoliskon ihmisiä, siinä missä meidän kuuluisi olla oikean aivopuoliskon johdattamia. Jos ihmistä hallitsee oikea aivopuoliskonsa, häntä on lähes mahdoton manipuloida ja johdatella - hän johtaa itse itseään. Ja vice versa: kun ihminen on vasemman aivopuoliskonsa hallitsema, häntä voi vedättää ja ohjata mihin vain.

   Esim. meditaatiossa avautuessamme intuitiollemme, suljemme oikean käden vasemman sisään. Marin kuitenkin tekee säännönmukaisesti päinvastoin, eli sulkee vasemman käden oikean sisään.
   Tämän ajatuspolun symbolikieltä avattaessa käsien viesti olisi, että 'olen orja ja toteutan toisen tahtoa' ja/tai 'olen myynyt sieluni'

   Mutta joo. Mielenkiintoista olisi tietää, mistä oikeasti on kysymys.

   Poista
  2. Niin tai tarkoitushan on aktivoida molemmat puoliskot ja saattaa ne tasapainoon, jolloin ikään kuin korkeampi tietoisuus avautuu ihmiselle, sitä ne jutut kolmannesta silmästä meinaa. Epätasapaino kumpaankin suuntaan on huono asia, kuten epätasapaino muissakin asioissa. Yhteiskuntamme on rakennettu vasenaivoiseksi yltiöloogisuuksineen, rationaalisuuksineen, lineaarisuuksineen, sekä hierarkioineen ja osastointeineen, joita eritoten matelija-aivot, jotka ovat yhteydessä vasempaa aivopuoliskoon, rakastavat. Ei tarvitse ihmetellä jatkuvaa pelonlietsontaa ja siihen lääkkeeksi tarjottuja jatkuvia tilastoja, numeroita, laskemia ja lyhytnäköisiä konkreettisia edellisiin perustuvia tavoitteita, jotka kaikki yhdessä tarjoavat hallinnan tunnetta ja oikein hivelevät vasenta aivoa. Oikean aivon epätasapaino taas näyttäytyy esim. uskonnollisuutena, liiallisena tunneohjautuvuutena (tämä puolisko on yhteydessä ns. nisäksäaivoihin), new age hihhulointina jossa vain ajatellaan ja tunnetaan ja leijutaan jossain muissa maailmoissa "hyvissä viboissa" ilman konkreettisia toimia minkään muuttamiseksi tässä todellisuudessa.

   Mutta vaikea sanoa tuosta käsien asennosta muuta kun että kaippa noille jossain esiintymiskoulutksessa opetetaan pitelemään käsiä jotenkin noin, ikään kuin hallitusti.

   Poista
  3. Juuri näin H O.

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/01/taru-ja-totuus-topeliuksen-muistopatsas.html

   Poista
  4. Kyllä nyt olette hakoteillä😂

   https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006415217.html

   Hyysärin sanomat kertoo totuuden 🤣

   Poista
  5. Tarpeellinen tarkennos, kiitos H O. Ja kiitsa Anterolle loistavasta linkistä tähän! Aivan varmasti ja ennenkaikkea tasapaino on se oikea tila.

   Mito: :D :D :D

   Poista
 3. Tätä toivoisin Suomeenkin:

  "Woman Says to Trudeau: "We Used to Hang Traitors in Canada"

  "You Sold Us Out to Globalism.

  You Are Not Working for Canada.""

  https://twitter.com/imagine1984/status/1477895311414775808

  VastaaPoista
 4. Olen törmännyt joskus jossakin yhteydessä pentagrammiin joka ei ole vielä "valmis", eli siitä puuttuu yksi viiva tai sektori. Voisiko tuossa että Andersonilla on kädet erillälailla liittyä siihen? Kaikilla muilla kädet tekee "pisteen".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa. Ja onko nyt siis niin, että tämä kuva löytyy samassa asetelmassa, samoilla käsiasennoilla, ainoastaan äityliinit vaihtaneet paikkoja? Eli niin, että jossain toisessa otoksessa pentagrammin vasemmassa yläkulmassa on seissyt Ohisalo, jolloin hänellä kädet auki? (Valomiehen kommentti) Viesti olisi silloin että 'maljojen pentagrammi' on alimmasta kulmasta auki---??
   Siitä sitten vaan villisti arvailemaan, mitä sillä mahdetaan tarkoittaa. Maljat kuvaa tarotissa tunteita, joten 'tunteista tyhjennetty/tunteeton' ja/tai 'tunnemaailma tulee alakerrasta'? Tai sitten jotain pervompaa.
   Eliitistä kun on kyse, niin vähintään nämä siihen sisältyy jokatapauksessa.

   Poista
  2. Tässä kuvassa näyttäisi ainakin että Ohisalolla Andersonin käsien asento, ja muilla täysin sama.

   https://www.google.com/search?q=viisikko+ministerit&sxsrf=AOaemvKXT3Nc0Mm2rGSAUXyjcalo6SPq9w:1641316326947&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjEp4bly5j1AhWy-ioKHTeiB1MQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1517&bih=694&dpr=0.9#imgrc=vwgQ7xsKkxYm-M

   Poista
  3. Kiitos! Eli samalla kun vaihtoivat seisomapaikkaa, todellakin vaihtoivat myös käsien asentoa päikseen.
   Ja BTW: kyseisten paikanvaihtajien sukunimien alkukirjaimillahan voidaan muodostaa koronaan liittyvä kirjainleikki: A ja O - kreikkalaisten aakkosten ensimmäinen ja viimeinen, alfa ja omega.
   Käsimerkit siis toistaa OES-logoa - joko pentagrammin kärkien värejä tai tarot-symboliikkaa: alkaen vasemmalta Kiuru = sauvat/vihreä, Anderson/Ohisalo = maljat/punainen, Ohisalo/Anderson = miekat/sininen, Henriksson = lantit/keltainen, Marin = vallan merkit kruunu ja sauva.

   Ja kuinka ollakaan, tarot-symbolit sieltä on kuin onkin löydettävissä?
   Kiurun nyrkit vastakkain voisi olla 'murtunut pilari', vieläpä samassa asennossa kuin OES-logossa.
   A/O muodostavat kehoilla maljan, kun kädet roikkuvat sivuilla.
   O/A sen verran kaukana, ettei ihan saa selvää (ainakaan minä) miten kädet tarkalleen on, muuta voisihan tuo olla tapa pidellä miekkaa?
   Henrikssonin käsien, erityisesti sormien, asento voisi kuvastaa kaksiosaista lyhdettä.
   Ja Marinilla se 'mahtijohtajan' pose, toki.

   Huh-huh.

   Poista
  4. Ihan en vielä osta. Mutta hyvä kun pohditte näitä. Kyllä siellä taustalla joku syy täytyy olla.

   Poista
  5. Tää on virkistävää aivojumppaa yrittää näitä ratkoa - meni miten meni. Kiitos, että kestät tämän harjoittelun, kun intoa on - vaikka taitoa vasta keräillään! Jaxuhali! :D

   Poista
  6. Seuraava, joka käyttää sanaa "jaxuhali", saa viikon kommentointibännit.

   Dare me.

   Poista
  7. Mun mielestä ihan hyvä pointti tuo keskeneräinen tai rikkinäinen pentagrammi liittyen käsien asetteluun. Sehän löytyy mm. Washington DC:n katukaavasta jota muistaakseni on käsitelty tässä blogissa.

   Näin tiesi Manly P. Hall kertoa:

   "The pentagram is used extensively in black magic, but when so used its form always differs in one of three ways: The star may be broken at one point by not permitting the converging lines to touch; it may be inverted by having one point down and two up; or it may be distorted by having the points of varying lengths. When used in black magic, the pentagram is called the "sign of the cloven hoof," or the footprint of the Devil. The star with two points upward is also called the "Goat of Mendes," because the inverted star is the same shape as a goat's head. When the upright star turns and the upper point falls to the bottom, it signifies the fall of the Morning Star." (The Secret Teachings of All Ages, p.104, Chapter: Ceremonial Magic and Sorcery)

   Ehkä tuolla käsien asettelulla on haluttu alleviivata millä asialla ollaan, vielä ylösalaisen pentagrammin (henki tumpattuna maahan ja muut "maallisemmat" elementit nostettu korkeimmalle) ja mustien vaatteiden lisäksi. Päärooleissa on vielä naisihmiset, jolla ehkä tässä kokonaisuudessa halutaan viitata pyhän femiinin pilkkaukseen ja uhraukseen, joka uudelle maailmanjärjestykselle on periaatteessa yksi tärkeimmistä ellei tärkein sen projektin mahdollistava asia.

   Poista
 5. Liittyisikö käsien asennot viiteen elementtiin? Andersson=maa,Ohisalo=ilma, Henriksson=vesi, Kiuru=tuli ja Marin=henki.

  VastaaPoista
 6. Huomasitko vastineen kirjoitukseesi, tänään ilmestynyt. Suorastaan agressiivista vähättelyä:
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008518646.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuo nyt varsinaisesti tähän kirjoitukseen viittaa, vaan siihen miten Twitterissä käydään vilkasta keskustelua tuosta kuvasta. Siellähän on ollut kaikenlaisia kommentteja aiheesta. Tuon jutun perusteella voisi olettaa, että toimittaja ei ole nähnyt tätä minun kirjoitusta. Tai ehkä on, mistäs sitä tietää, mutta eipä siinä puhuta mitään Venus- tai OES-symboliikasta.

   Tuo kirjoitus noudattaa sellaista propagandakikkaa, jossa joukko ihmisiä ja näkemyksiä niputetaan yhteen, ja heistä tehdään olkiukko, jonka avulla kaikki voidaan leimata hulluiksi. Ei mitään uutta.

   Hyvä vaan että kirjoittavat noita. Asia saa vielä enemmän huomiota. Lisäksi jää tulevaisuuden jälkipyykin pesijöille konkreettisia todisteita. Pääsee Reijo Ruokanenkin selittelemään tekosiaan.

   Poista
 7. https://twitter.com/LappalainenE/status/1483507920084033540?t=vI6NFzFngcH-ifuT4hDnKQ&s=19

  VastaaPoista
 8. Katsoppa vappuautoilijan instagramin uusin kuva. Vahvasti symboliikka esillä. https://www.instagram.com/ttaipalee/?hl=en

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahvasti symboliikkaa esillä? Missä? Minä en näe.

   Poista
 9. Ehkä jo kommentoitukin? ...varjot rappusilla muodostavat aivan selvän harppi & suorakulma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voisi laittaa vähän valoja päälle ja katsoa tarkemmin mistä oli puhe.

   Poista
 10. "En kyllä osaa nähdä ketään muuta hoitamassa pääministerin tehtävää yhtä vakuuttavasti ja vaikuttavasti kuin @MarinSanna. Hän ymmärtää vastuunsa kokoaan merkityksellisemmän maan johtajana ja tekee välttämättömän ilman itsekorostusta. Kyllä se näin vain on."

  https://twitter.com/Guzenina/status/1634271338310270976

  VastaaPoista