perjantai 7. tammikuuta 2022

Tytti Tuppurainen ja G-kirjain


Ylen uutinen eilen: Kävelevätkö suurvallat Suomen yli ensi viikon neuvotteluissa? Suurimmilla puolueilla riittää luottoa, että näin ei käy

Juttuun on valittu kuva Tytti Tuppuraisesta, jonka paidassa on suuri G-kirjain.Ei liity mihinkään mitenkään.G-kirjaimen merkityksestä enemmän kirjoituksessa Vapaat muurarit.

Eipä ole ensimmäinen kerta, kun Tuppurainen käyttää symboliikkaa pukeutumisessaan: Tytti Tuppurainen ja symboliikka

3 kommenttia:

 1. Nyt tulee aluevaalit ja eri lehdet tekevät vaalikoneita. Oliko tämä kuva Sanomien vaalikoneesta. V ja ylläri pylläri kirjain koostuu 33 pallosta :)
  https://mvlehti.net/2022/01/07/vihervasemmiston-kaato-alkaa-aluevaaleista-kolumni/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vähän korni mainos STM:ltä :D

   https://ibb.co/7v3QbzW

   "Ja nyt joku muu päättää sun asioista".

   No voi paska, olis pitäny äänestää smh...

   Poista
 2. Tuomioja teki yliviikarit – näin hän selittää, miksi ei antanut tarkistaa lentopisteitään https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2c939e20-df9b-4cd1-b751-83d92e4fe25e

  Erkki Tuomioja taisi tehdä virheen mölistessään Suomi-Ruotsi puolustusyhteistyökuvioista ja kyseenalaistaessaan pinnalla olevan Nato-kiimailun.

  Ihan vain sattumalta julkisuuteen nostettiin välittömästi Tuomiojan selvittämättömät lentopisteet ihan kuin ne olisivat maailman tärkein asia. Sattumaa lienee sekin, että kansanedustajien etuisuuksien käytön valvonnasta vastaava hallintojohtaja Pertti Rauhio sattuu olemaan EU:n ja amerikkalaisten cocktailkutsujen vakiovieraan Tytti Tuppuraisen puoliso.

  Näin tämä systeemi toimii. Vähänkin narratiivista poikkeavat canceloidaan ja potkitaan ulkokehälle, joka paikkaan soluttautuneet aateveljet huolehtivat siitä että jotain "rikollista" löytyy jos henkilö alkaa hankalaksi.

  VastaaPoista