perjantai 11. helmikuuta 2022

HHS ja symboliikka


Yhdysvaltain sosiaali- ja terveysministeriö (United States Department of Health and Human Services, eli HHS) on ollut isossa roolissa "Eliitin" koronaplandemian toteutuksessa. Organisaation logossa on mielenkiintoista symboliikkaa. Logoon on kuvattu kotka, jonka sisällä on neljät sisäkkäiset ihmiskasvot (musta-valkoinen-musta-valkoinen).


HHS-logo


Mistä tuollainen kasvoidea logolle? 

Hassu sattuma, että myös RIIA:n (Royal Institute of International Affairs, eli Chatham House) logossa (tai siis vanhassa logossa) on samalla tyylillä neljät kasvot. HHS:n logon symboliikka ei kovin paljoa peittele sitä, kenen ohjauksessa ministeriö tosiasiallisesti on.


RIIA:n vanha logo


Jos brittikuninkaallisia palveleva RIIA (nimessä ei ole turhaan sanaa "Royal") ja sen taustalla vaikuttava salaseura Round Table eivät vielä ole tuttuja, nyt olisi korkea aika perehtyä niihin. RIIA on yksi merkittävimmistä "Eliitin" valtapyramidin organisaatioista, joiden kautta eri valtioden toimintaa ohjataan. Esimerkiksi USA:n ulkopolitiikkaa ohjaava CFR (Council on Foreign Relations) on RIIA:n haarakonttori USA:ssa. Näitä haarakonttoreita löytyy käytännössä vähän joka maasta. Meillä Suomessa tuo vastaava organisaatio tunnetaan nimellä Ulkopoliittinen Instituutti (Finnish Institute of International Affairs, eli FIIA) Aiheesta enemmän kirjoituksessa RIIA & The Round Table.

RIIA on vaihtanut logoaan tuon kirjoituksen kirjoittamisen jälkeen. Aiemmin kasvoja oli neljä, mutta nyt niitä on enää kolme. Näiden kasvojen tarkempi merkitys on vieläkin pieni mysteeri, mutta joku syy tuolle muutokselle täytyy olla. Miksi kasvojen määrää vähennettiin yhdellä?


RIIA:n uusi logo


Logomuutoksen ajankohta herättää kysymyksen siitä, että voisiko logojen kasvot kenties liittyä kuningatar Elizabethin lapsiin? Kuningattarella on neljä lasta: Charles, Andrew, Anne ja Edward. He ovat kaikki "töissä" brittihovissa erilaisissa tehtävissä. Logomuutoksen tarkkaa ajankohtaa en tiedä, mutta tämä kolmen kasvon logo ilmestyi Wayback Machinen mukaan RIIA:n sivuille alkuvuodesta 2020. Ajoitus on mielenkiintoinen, koska vähän aiemmin marraskuussa 2019 lapsen hyväksikäyttöskandaalissa ryvettynyt prinssi Andrew vetäytyi kaikista julkisista tehtävistään. 

Voisiko siis olla mahdollista, että brittikuninkaallisia palvelevan RIIA:n logo kuvaa kuningatarta ja hänen jälkikasvuaan? RIIA:n laaja hallintaverkosto tekee kuningatar Elizabethistä käytännössä  tietynlaisen "maailman valtiaan" (Rex Mundi). Ehkäpä vanhassa RIIA:n logossa maapallo edustaa kuningatarta ja sen alla olevat neljä kasvoa tämän lapsia? Ehkäpä Andrew'n "potkujen" jälkeen logoa piti muuttaa? Mene ja tiedä, mutta ajoitus on epäilyttävän sopiva.

7 kommenttia:

 1. FBI Investigating Inflated COVID Numbers Exposed by Project Veritas Whistleblower Jeanne Stagg

  https://www.youtube.com/watch?v=vDrHThkgCdE

  "The FBI is investigating the subject of a recent Project Veritas story on COVID-19 cases potentially being inflated for financial incentives such as higher federal reimbursements and faster turnaround. It appears that those who submitted these inflated COVID numbers may be the subject of this FBI inquiry.

  Project Veritas founder and CEO, James O’Keefe, broke the news in a video from the Washington D.C. Capitol building after meeting with members of Congress to discuss the news. Below is his full statement:

  The FBI is looking into a video released by Project Veritas featuring the whistleblower, Jeanne Stagg, from Louisiana. The videos released by Jeanne Stagg indicated how hospitals were potentially inflating COVID numbers in exchange for government money. People came into the hospital for other reasons, like gunshot wounds and accidents, but they were being labeled as a COVID case. We just came from inside the Capitol building, where we talked about this story to various members of Congress and their staff. We also talked about the abuse of power by the Department of Justice against journalists, but in this case, it appears as though the FBI is legitimately investigating the journalism that we've done, looking into it, and is trying to expose the fraud that we uncovered."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa varmasti Suomessa, koska enemmän keissejä = enemmän tukia.

   Poista
 2. RIIA:lla on muuten koulutusohjelma, jolla on mielenkiintoinen nimi: "The Queen Elizabeth II Academy for Leadership in International Affairs"

  https://www.chathamhouse.org/leadership-academy

  "Our Academy for Leadership develops future policy makers and drives positive change in world affairs."

  Kuulostaako vähän samalta kuin WEF:n YGL-ohjelma?

  VastaaPoista
 3. Törmäsin tuollaiseen Trumpin lausuntoon Pierce Morganin haastattelussa.

  "Morgan kysyi haastattelussa Trumpilta suoraan, haluaisiko hän herttuaparin menettävän kaikki kuninkaalliset arvonimensä.

  – Haluaisin. Yksi ainoista asioista, joissa olen koskaan ollut kuningattaren kanssa eri mieltä, oli se, että minusta hänen olisi pitänyt sanoa: ”Jos se on teidän valintanne, niin olkoon.”

  "Yksi ainoista asioista joissa olen koskaan ollut kuningattaren kanssa eri mieltä". Aivan kuin kanssakäyminen ja asioiden hoitaminen kuningattaren kanssa olisi arkipäiväistä yhdysvaltain presidentiltä.

  Lisäksi, "minusta hänen olisi pitänyt sanoa: ”Jos se on teidän valintanne, niin olkoon.”

  Keiden valinta?? Tuo porukka ei kuitenkaan selkeästi voi toimia vastoin kuningattaren tahtoa. Kuinkahan käy kun rakastettu kruununprinssi saa kuninkaan arvon.

  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/d8d1b111-abec-40ab-9c56-9cb87e4e8480


  VastaaPoista
 4. Project Veritas: HHS Whistleblower Says Government Complicit in Trafficking; Child Admits Being ‘Pimped’ by Sponsor

  https://www.youtube.com/watch?v=1B-L_wfbhXc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Steve Bannon & James O'Keefe Discuss New HHS Whistleblower Investigation Exposing Child Trafficking

   https://www.youtube.com/watch?v=HRlV8kS3yFc

   Poista
  2. EXPOSED! Feds CAUGHT trafficking kids at U.S. border in huge operation | Redacted w Clayton Morris

   https://www.youtube.com/watch?v=unyv0wPEBM4

   Poista