maanantai 7. helmikuuta 2022

Youtuben sensuuri kiihtyy (Kummalliset koronatilastot)


Sensuuri kiihtyy. Sain Youtubelta ilmoituksen, että he ovat poistaneet kesällä 2020 Kumma Juttu! -blogin kanssa yhteistyössä tehdyn videon Kummalliset koronatilastot.Hieman kyllä ihmetyttää, että jos tuo video on niin vaarallinen, että se pitää poistaa, miksi siitä ei kuitenkaan annettu varoitusta? Herää myös kysymys, mikä kohta videolla esitellyistä tilastoista oli virheellistä tietoa? Vai kävikö nyt niin, että "virheellinen tieto" olikin se narratiivin kannalta ikävä johtopäätös, jonka jokainen voi itse tehdä virallisista tilastoista löytyvistä luvuista?

Video löytyy myös Rumblesta. Jokainen voi itse arvioida, onko siinä on virheellistä tietoa:Tästä kuolintilastojen harhaanjohtavuudesta puhuttiin vähän aikaa sitten myös A-Studiossa:Mika Salminen puhui myös tästä asiasta Puheenaihe-podcastissa:Mitä taas tulee rajoitustoimiin, niiden hyödyttömyydestä löytyy lukuisia eri tutkimuksia:


https://brownstone.org/articles/more-than-400-studies-on-the-failure-of-compulsory-covid-interventions/


7 kommenttia:

 1. Selkeästi EES on sensuroijien tähtäimessä enemmän. Ensin tuli se facebookissa linkkien jakamisen estäminen ja nyt tämä Youtube-sensuuri. KJ-videokanavalla kyseinen video on vielä pysynyt..

  VastaaPoista
 2. https://vahinkoapu.pohjola.fi/henkiloasiakkaat/tietoa/korvaushakemusten-kasittelyajat

  Kummalliset tilastot sattui löytymään sairasvahinkojen kohdalla, kun voi varautua ainakin 42 päivän odotteluun sairauden sattuessa. Kokeellisilla injektioilla tuskin lienee osuutta asiaan.

  VastaaPoista
 3. Tämä faktantarkastus on nykyään melkoista tragikomediaa.

  https://puopolo.fi/facebookin-mukaan-maailman-arvostetuimman-laaketieteen-lehden-artikkeli-rokotetutkimuksesta-oli-harhaanjohtavaa-tietoa/

  VastaaPoista
 4. Mika Salminen kuolintilastoista Puheenaihe-podcastissa:

  https://twitter.com/MKartesalo/status/1494780113241710598

  Klippi lisätty juttuun.

  VastaaPoista
 5. "MAALISKUUSSA 2021 perussuomalaisten silloinen puheenjohtaja Jussi Halla-aho kysyi Mäkijärveltä, kuinka moni kuolisi, jos viruksen annettaisiin tartuttaa vapaasti eli pyrittäisiin laumasuojaan.

  – Se oli kylmäävä, veret seisauttava kysymys, Mäkijärvi kertoo.

  Hän oli kysymyksestä niin hämmästynyt, että vastasi hieman takellellen arvionsa muutamasta sadastatuhannesta menehtyneestä kansalaisesta.

  Mäkijärvi sanoo harmistuneensa, että jotkut ovat alusta asti puhuneet koronasta vain lievänä flunssana.

  – Pieni prosentti ihmisistä kieltää aina ihan kaiken, se on heidän tapansa suhtautua maailmaan. Tämä harmittaa, koska siksi menetetään ihmishenkiä ja terveyttä."

  https://www.suomenmaa.fi/uutiset/il-oli-jotenkin-maailmanlopun-meininki-aika-jolloin-johtajaylilaakarista-tuli-valtakunnan-virallinen-viruksenpelatin/

  Jännä ettei jutussa käsitellä tuota Mäkijärven maaliskuussa 2021 tekemän arvion paikkaansapitävyyttä. Vuonna 2020, siis ennen piikkejä, koronaan liittyviä kuolemia oli Suomessa 558. Se on aika paljon vähemmän kuin tuo "muutama satatuhatta menehtynyttä". Miksi Mäkijärvi näki maaliskuussa 2021, että lievän flunssan tavoin vuoden ajan käyttäytynyt tauti tulisi yhtäkkiä muuttumaan satoja tuhansia ihmisiä tappavaksi rutoksi?

  Voisi myös kysyä, että kummalla oli parempi arvio asiasta, Mäkijärvellä vai niillä "aina kaiken kieltävillä ihmisillä"?

  VastaaPoista
 6. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009249769.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "THL:n mukaan pandemian alussa oli tärkeää tunnistaa kaikki koronatartunnan jälkeen ilmenneet kuolemantapaukset, ja kuolemalla havaittiin myös usein selkeä yhteys infektioon. Nykyisin kaikilla tartunnoilla ei enää ole selkeää syy-yhteyttä kuolemiin, ja raportoinnissa on ollut mukana suuri määrä muita kuolemantapauksia, tiedotteessa kerrotaan."

   Propagandan voimanäyte. Jotenkin mystisesti se tartunnan ja kuoleman välinen yhteys vain muuttui itsestään. Ei siitä sen enempää. Unohtakaa koko juttu. Ukraina!

   Poista