keskiviikko 9. helmikuuta 2022

Mikko Kemppe: Uusi Maailmanjärjestys - Mistä on kyse? - Mari Kallanne


Mikko Kempen uusimmassa jaksossa vieraana on Mari Kallanne, jolla on paljon kokemusta "Eliitin" valtapyramidin akateemisesta tutkimuksesta. Haastattelu paljastaa hienosti, miten akateemiset piirit yrittävät sensuroida tällaista tutkimusta. 

Harmi vain, että juuri tämän vieraan kohdalla Mikon oma suoritus haastattelijana ei ollut ihan parhaasta päästä. 

Aiheeseen liittyviä EES-kirjoituksia:


6 kommenttia:

 1. Tuli itsekin huomioitua, että Kempellä oli ajatus hakoteillä useampaan otteeseen.. Noh mitä olen Kempen podcastia kuunnellu, niin yleensä on 5/5 keskustelua.

  Koska Antero V kempen podcastiin?

  VastaaPoista
 2. Jäi valitettavasti aika pintapuoliseksi. Ja virheitäkin oli sanomisissani, koska en kaikkea muistanut tarkasti. Esim. BIS perustettiin vasta 1o30.Fed painoi fiat-rahaa auttaakseen brittejä 1920-luvulla. Ja sitten vasta myöhemmin tapahtui natsien toimesta kullan ryöstö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin laajan aihepiirin käsitteleminen jää väkisinkin pintapuoliseksi. Sehän tässä on se suurin haaste, kun iso kuva on niin iso, että sitä on mahdotonta selittää untuvikoille lyhyesti.

   Olisi kyllä hyvä, jos Mikko pyytäisi sinut uudestaan vieraaksi, ja ottaisitte käsittelyyn jonkun selkeärajaisen aiheen, kuten vaikka Round Tablen ja Carrol Quigleyn tutkimukset. Siihen vielä rinnalle Aatos Erkon elämäkerta, niin saisi kotimaistakin kosketuspintaa.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/01/aatos-erkko-ja-viisaiden-kerho.html

   Poista
 3. Jep. Mikon kanssa alustavasti sovittu jatkoa eli Part 2. Siinä voisi hyvin keskittyä myös Suomea koskevaan osuuteen. Jesuiitatkin ja Paavin laitos jäivät aivan käsittelemättä. Mutta jäipä nyt sitten ensi kertaan aiheita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miettikää tarkkaan se rajaus. Jos aihepiiri hyppii liikaa sinne tänne, moni tippuu kärryiltä.

   Poista
 4. Mielenkiintoinen sanavalinta ukrainalaispoliitikolla:

  “We fight for this new world order...”

  https://twitter.com/dwtruthwarrior/status/1498151303171567617

  VastaaPoista