lauantai 5. helmikuuta 2022

Totuus löytyy naamion takaa, Ano Turtiainen


Päivitetty 4.5.2023.

Päivitetty 5.2.2023.

Kirjoitin kaksi kuukautta sitten Ano Turtiaisesta näin:

"Ano on ansainnut minun kunnioitukseni omalla toiminnallaan. Yksikään kansanedustaja Suomen historiassa ei ole koskaan aiemmin asettunut tuolla tavalla vastustamaan "Eliittiä". Sitä pitää kunnioittaa. Jos hän joku päivä tekee jotain sellaista, jolla tuo kunnioitus menetetään, voitte olla varmoja, että minä olen ensimmäisenä kritisoimassa häntä."


Nyt tuo päivä on tullut. Valitettavasti.

Jokaiselle suomalaista totuusliikettä seuraavalle on selvää, että Anon viimeinen vuosi on ollut varmasti todella raskas. Hän on käynyt omaa yksinäistä koronakusetuksen vastaista taisteluaan eduskunnassa, ja saanut valtavat määrä kuraa niskaansa. Häntä on haukuttu ja herjattu julkisuudessa enemmän kuin ketään toista totuustaistelijaa. Siitäkin huolimatta hän on seissyt selkä suorassa, ja laukonut pelottomasti rumia totuuksia päin vastapuolen naamaa. Ano on tehnyt hyvää työtä, ja laittanut itsensä likoon. Sitä täytyy arvostaa. Mutta nyt tuon raskaan vuoden jäljet alkavat näkyä hänen käytöksessään. Alla oleva video kertoo hyvin paljon siitä, missä kunnossa Ano tällä hetkellä on. Tämä ei ole tasapainoisessa ja hyvinvoivassa mielentilassa olevan ihmisen puhetta:Kuuluisa psykologi Carl Jung kehitti teorian Persoonasta. Hän käytti tätä sanaa kuvaamaan sitä meidän jokaisen ihmisen "sosiaalista naamiota", jonka me näytämme muille ihmisille. Persoonan tehtävä on auttaa ihmistä antamaan itsestään hyvä kuva muille, silloin kun se on tarpeellista tai toivottavaa. Tämän lisäksi persoonan tehtäviin kuuluu piilottaa muilta ei-toivotut puolemme, jotta pystyisimme toimimaan toisten ihmisten kanssa itsellemme edullisella tavalla.

Persoona on erittäin tarpeellinen sosiaalisessa kanssakäymisessä. Miettikää vaikka sitä tilannetta, kun tulette kaupan kassalle, ja väsynyt kassatyöntekijä ensin tervehtii teitä muka-pirteästi, käsittelee teidän ostokset ja lopuksi toivottaa teille muka-iloisesti hyvää päivän jatkoa. Todellisuudessa tuo kassatyöntekijä saattaa olla väsymyksen lisäksi vihainen puolisolleen ja pahalla tuulella, mutta koska hän on töissä, se on kaikkien etu, että hänellä on kyseiseen työhön sopiva asiakasystävällinen ja kohtelias työ-Persoona. 

Persoonan ylläpitäminen vaatii energiaa. Jos energiavarastot on riittävän loppu, Persoonasta tulee kuin naamio, jota ei saa millään pysymään paikallaan. Silloin käy niin, että esiin tulevat ne piirteet, joita ihminen on aiemmin onnistunut piilottamaan muilta. Näissä tilanteissa ihminen on aidoimmillaan, mutta usein nimenomaan kielteisessä valossa. Jokaisen ihmisen sisällä on kaikenlaista synkkää ja rumaa ainesta, joten jos Persoona tipahtaa pois, jälki ei ole aina niin kaunista. Miettikää laskuhumalaisten ihmisten grillijonoa neljän aikaan aamuyöstä.

Äärimmäisessä tapauksessa voi käydä niin, että kova paine hajottaa Persoonan kokonaan. Silloin ihminen kokee tietynlaisen romahdustilan, jonka seurauksena ihmisen sisäinen maailma voi olla jonkin aikaa hyvin kaoottisessa tilassa. Pitemmän päälle tämä ei välttämättä ole huono asia, koska se voi edesauttaa Varjon integrointia ja individuaatioprosessia, jonka kautta ihmisen on mahdollista luoda itselleen vahvempi, terveempi ja paremmin todellisuuden kanssa kosketuksissa oleva Persoona. Näin ei tietenkään aina käy. Riippuu paljon ihmisestä.

Kaikesta päätellen Ano Turtiainen on nyt niin loppu, että hän ei enää jaksa ylläpitää omaa sosiaalista naamiotaan. Tämän seurauksena voimme kaikki nyt nähdä, millainen ihminen Ano oikeasti on oman Persoona-naamionsa takana. Anon viime päivien Convoy-protestiin liittyvät twitter-kommentit tuovat karulla tavalla esiin sen tosiasian, että hän ei ole kovin hyvä johtaja. Se, onko Ano kommenteissaan oikeassa vai väärässä, on täysin merkityksetöntä. Merkityksellistä on se, miten hän toimii oman näkemyksensä kanssa. 

Alla olevat kommentit paljastavat, että Anolta puuttuu hyvän johtajan viisaus, strateginen pelisilmä ja harkintakyky. Oman puolueen jäsenten julkinen haukkuminen saatanan tolloiksi menee jo aika pitkälle. Ano ei mieti mitä hän sanoo. Hän vain päästelee tunteen vallassa oman uskomusjärjestelmänsä mukaisia purkauksia miettimättä yhtään niiden seurauksia. Tämä ei ole kypsän aikuisen käytöstä.


https://twitter.com/TurtiainenAno/status/1489834092975820802


https://twitter.com/TurtiainenAno/status/1488933726398693379


https://twitter.com/TurtiainenAno/status/1488941655134777349


Ymmärrän Anon vaikeaa tilannetta erittäin hyvin, ja tunnen häntä kohtaan empatiaa. Mutta tosiasiat ovat tosiasioita - tämä ei ole hyvän johtajan käytöstä. Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, mitä VKK:lle tapahtuu seuraavaksi. Johdossa on mies, jolta löytyy kyllä tahtoa ja rohkeutta, mutta ei hyvän johtajan ominaisuuksia. 

Tulee vähän mieleen Boromir.Päivitys 5.2.2023:

Niinhän siinä sitten kävi, että VKK joutui maksamaan kovaa hintaa huonosta johtajuudesta:Tuota videota katsellessa tuli mieleen, että onko Anon tapauksessa kyse tästä ja tästä psykologisesta ilmiöstä? En osaa varmuudella sanoa, mutta kyllähän tässä epäilykset herää, jos miehellä on noin kova tarve takertua valtaan ja toimia noin diktaattorimaisella tavalla. Epäilyksiä ei myöskään vähennä se, että tuossa Anon vuosi sitten tekemässä videossa esiintyy aika paljon kiukuttelevaa pikkulasta muistuttava henkilö.

Päivitys 4.5.2023:

Anon johtamistyyli on vähitellen tappamassa koko puolueen. Nyt Jouko Piho ilmoitti, että hän eroaa VKK:sta Anon sekoilun takia. Yhtenä syynä hän mainitsee sen, että Ano alkoi kiivaasti julistaa Maan olevan litteä

"Nyt tilanne on kypsynyt niin pitkälle, että en voi enää mitenkään kuulua tällaiseen litteän maan puolueeseen." - Jouko PihoNyt viimeistään on pakko esittää kysymys, että onko Ano Turtiainen käsikirjoitettu hahmo, jonka avulla kaikki totuusliikkeeseen kuuluvat saadaan leimattua seinähulluiksi sekopäiksi? 


26 kommenttia:

 1. Hyvä puhe Anolta. Välillä keulii, mutta asiat pitää päästää ulos. Neuvostoliitosta tuli Venäjä, kun ateismi vaihtui ortodoksiseen kristillisyyteen. Nyt maa kehittyy aivan eri tavalla kuin velkaan uppoava jälkikristillinen Suomi (EU-liittovaltion maakunta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se varmaan uskonveljien mielestä hyvä. Mutta jos pääkopassa ei ole tuota samaa valheeseen pohjautuvaa uskonnollista ohjelmointia, tuollainen emotiaalinen paasaaminen kuulostaa enemmän lapsen kiukuttelulta.

   Poista
  2. Tässä on nyt vähän ideana se että nyt on ainutlaatuinen tilanne poistaa tämä koko mätäsysteemi jos ihmiset sen käsittää. Se onko tämä convoy homma "eliitin" junailema on siinä mielessä yhdentekevää että ihmisille on käymässä selväksi että valta on heillä eikä "eliitillä".

   Venäjä on ihan saman porukan hallinnassa. Ei minua kiinnosta palata entiseen, vaan tämän koko "eliitin" vallan tulee loppua. Tietenkin ihan ymmärrettävää niiltä ihmisiltä halu palata entiseen jotka ovat heränneet vasta tämän koronan myötä.

   Poista
 2. Tässä nyt jotain ajatuksia jotka nousivat mieleen, viime viikon ja tämän viikonlopun aikana. Convoy Suomessa: perjantain tapahtuma oli näin netin välityksellä hyvää porinaa, osa perheestä myös osallistui ja kommentit oli saman suuntaisia, hyvä meininki ja vahva fiilis ettei ole yksin, olisiko tapahtuma ollut vielä suurempi menestys jos aikomuksena olisi ollut vain moottorimiekkari jolla oltaisiin näytetty että nyt riittää vailla mahdottomia vaateita ja älytöntä uhoa? En tiedä, mutta täältä olisi ainakin 2 ihmisistä tullut paikalle. Eilisen touhu näytti aika väsyneeltä, enkä jaksa uskoa että tänäänkään päästään uuteen nousuun, eli eiköhän tämä ole taputeltu.
  Ano ja vkk: valta kuuluu kansalle: allekirjoitan tämän täysin, vkk pyrkii palauttamaan vallan kansalle, voiko joku valistaa koska se valta on kuulunut kansalle? Ei ainakaan koskaan Suomi nimisen valtion historiassa, se miten valta jakautui täällä ennen kuin Ruotsi päästettiin valtaan on itselleni hämärän peitossa, Arhi saattaisi siitä jotain tietää. Ano josta jotkut ehkä odottivat "karismaattista johtajaa" joka johdattaa meidät pois pimeydestä, paljastui aivan tavalliseksi ihmiseksi ja hyvä niin, "johtaja" on se viimeisin asia jota tähän soppaan kaivataan. Ihmisten henkinen herääminen on hyvässä vauhdissa ja kaveri jota seurata keskeyttää prosessin, olisiko ollut H.O. joka totesi että vallankumous ilman yksilöiden henkistä kehitystä on tuomittu epäonnistumaan, olen samaa mieltä ja lisään vielä että se on vanhan kertausta. Sanokaa yksikin vallankumous joka ei syönyt lapsiaan ja joka muutti valtion onnelaksi kansalleen pitkässä juoksussa. Vallankumousta tässä tarvitaan muuten mikään ei muutu, mutta ei kannata lyödä päätään seinään taas kerran ja koittaa vanhalla kaavalla, se oikea kumous alkaa korvien välistä (on jo alkanut ja on hyvässä vauhdissa) se miten se tulee konkretisoitumaan reaalimaailmassa on kaikille kysymysmerkki, koska emme ole aikaisemmin mitään vastaavaa tehneet (tai jos teimme, olemme sen unohtaneet, mutta vastapuoli ei). Yksilöiden heräämisestä nouseva myrsky ei ole kenenkään hallittavissa koska herännyt ei tarvitse ketään kertomaan itselleen miten tulisi olla. Katsokaa peiliin suurin osa teistä on viimeiset 2vuotta taistelleet tyranniaa vastaan omilla teoillaan, ei "rokotuksia", ei maskeja, kohdannut kannsaihmisten halveksunnan ja syyllistäminen jonka valtamedia ja "asiantuntijat" ovat heidän mieliinsä istuttaneet. Ajatelkaa tulevaisuutta jossa riittävän moni naapuri, työkaveri ja ystävä on laillanne herännyt, ei olisi vaippoja naamalla näkynyt eikä piikit tehneet kauppaansa, lampaatkin olisivat seuranneet meitä ja koko huijaus kuivuisi kasaan ennen kuin ehtisi kunnolla alkaa.
  Jontti tän kiteytti aika hyvin:
  Koska yksilöt on totuus ja yksilöt on kansa, se on kauhee asia ja tajunnallinen ansa, et vangit on täällä omia vanginvartijoitansa😮

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, kun se todellinen vallankumous ei vaadi mielenosoituksia, vaan sanan EI, kieltäytymisen yhteistyöstä moraalittoman järjestelmän ja auktoriteettien kanssa (vaatii usein uhrauksia), ja toimintaa totuuden ja omatunnon mukaan, ei sen mitä joku käskee tai odottaa. Esimerkkinä, sekin jo, että jättää osallistumatta tähän koronapsykoosiin (niin paljon kuin se on mahdollista) on enemmän tehty, kuin se että käy osoittamassa mieltään eikä tee muuta. En sano missään nimessä että mielenosoittaminen olisi itsessään huonoa tai turhaa, sanon vain, että se ainoana konkreettisena tekona ei johda juuri mihinkään.

   Poista
 3. Kiitos mielenkiintoisesta sivustosta.

  Antero V, mitä ajattelet näistä,että eliitti palvoo(näen, että noin on asia) saatanaa ja Raamatun mukaan Kristus tulee tuhoamaan eliitin kommunistisen järjestelmän, mitä juuri nyt kiivaasti rakennetaan esim. plandemian avulla?

  Ja näetkö Raamatun jonkinlaisena eliitin työkaluna vai sekalaisena tarinakokoelmana? Vai esim. kumpanakin?

  MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatanaa palvotaan persoonallisena hahmona vain "Eliitin" valtapyramidin alimmilla asteilla. Se on sellaista eksoteerista (http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/11/alkupuhe-osa-2-esoteerinen-ja.html) hömppää, jota tarjoillaan yksinkertaisille ihmisille. Ylemmillä asteilla, eli siellä missä ne todelliset valtapiirit ovat, kyse on jostain vähän muusta:

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/02/aton-kultti-osa-13-baphomet-ja-cernunnos.html

   Jälkimmäiseen kysymykseesi vastauksen löytäminen vaatiikin jo vähän enemmän kotitehtäviä. Lue nämä kaksi kirjoitussarjaa, niin pääset kärryille siitä mistä kristinusko (ja ylipäätään monoteisimi) on saanut alkunsa, ja miten siitä luotiin lukemattomien valheiden avulla kontrollointiväline:

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/p/blog-page_2.html

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/p/blog-page_72.html

   Poista
 4. Ilmeisesti VKK uhataan lakkautttamisella tai lähes vastaavalla sanktiolla, jos osallistuvat nimellisesti laittomaan toimintaan. Muistissahan on minkälaisen rumban aiheutti perussuomalaisten Juha Mäenpään istuntosalissa harkitsemattomasti käyttämät kaksi sanaa.

  VastaaPoista
 5. "Jatko-osa "Saatanan tollot" videoon"

  https://www.youtube.com/watch?v=QPN2bh6JQ3s

  Persoona-naamio on saatu taas pysymään päällä, ja damage control voi alkaa.

  Minun huomio kiinnittyy siihen, mikä tästä puheenvuorosta puuttuu. Minä en kuullut minkäänlaista anteeksipyyntöä tai pahoittelua. Tuo Anon viime päivien käytös on kuitenkin ollut puheenjohtaja-asemassa olevalle hyvin kyseenalaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnitin huomioni ihan samaan. Kuulosti sellaisen ihmisen puheelta, joka ei kadu huonoa käytöstään, eikä näe käytöksessään väärää. Ulkoa tulevan paineen takia vain kokee tarvetta selitellä.

   Miten ne hermot sitten mahtaa mennä, kun tämä peli tästä vielä kovenee?

   Poista
  2. Niin, ja millainen johtaja hän olisi, jos hänellä olisi poliittista valtaa?

   Poista
  3. Toivottavasti emme tule sitä näkemään.

   Toivon itse asiassa koko poliittiselle järjestelmälle pikaista kuolemaa.

   Poista
 6. Jahas, VKK onkin ihan kunnolla Jumalan puolue. Tämä oli minulle uutta.

  https://twitter.com/CpTheorist/status/1491735593126092806/photo/1

  Alkaa minun silmissä tämä VKK:n touhu näyttäytyä päivä päivältä sakeammalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se aina menee vastarintaliikkeissä, että tehdään kardinaalimunaus, joka on esim. median tai silmäätekevien kokoomuslaisten helppo nostaa tikunnokkaan. Sama koskee loppujen lopuksi sinunkin ansiokasta blogiasi; Käyntisi selvännäkijällä oli ihan kiinnostavaa luettavaa, mutta tuollainen voidaan tarvittaessa nostaa esiin, jos blogisi saisi julkisuutta. Päästät läpi myös paljon aika hihhuleita kommentteja, kuten vaikka tuo Maxwell's silver hammer -juttu, jossa puhuttiin ettei Paul Mc Cartney olekaan hän - aika hyvin että joku pystyisi puhumaan samalla äänenpainolla, näyttämään samalta ja vetämään keikkoja - identtisissä kaksosissakin on eroja, mutta kyllä: Paul on Paul. Oikeastaan tämä kaikki vain osoittaa sen, että valta kuuluu heille, keillä se on. He pystyvät vuoren huipulta helposti teilaamaan vallankumoukselliset alas, vaikkapa juuri tällä menetelmällä, että odotetaan hetkeä, jolloin tuo vallankumouksellinen pimeyden valottaja tekee valtakulttuurillisesti/ihmisten keskimääräiseen maailmankuvaan suhteutettuna jonkin "oudon" teon. Tarvitaan siis tarotin maagikko-kortin tyylistä älykkyyttä, viisautta, pelisilmää, sopivaa hetkeä, näyttelykykyjä, jopa huumoria ja vaikkapa kykyä osata nostaa toisten ego jalustalle (kuten poliisit tekevät suhteessa vaarallisiin rikollisiin, jotka on saatava esim. rauhottumaan: "sinähän olet niin fiksun oloinen tyyppi että tulehan nyt vaan alas sieltä...").

   Poista
  2. Niin, välillä minä tosiaan päästän läpi tyhmiä kommentteja.

   Poista
 7. Jukalla ihan hyvä pointti tästä VKK-johdon logiikasta:

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3581253455498294&id=100008410238509

  VastaaPoista
 8. Tämä oli vain ajan kysymys:

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1560167385696452608

  Tällä hetkellä Anon toiminta pelaa enemmän vastapuolen pussiin.

  https://twitter.com/TurtiainenAno/status/1560112078186323969

  VastaaPoista
 9. Päivitetty: Loppuun lisätty Ilkka Tiaisen tekemä video VKK:n ongelmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilkka Tiainen: "Olen eronnut tänään Valta Kuuluu Kansalle puolueen jäsenyydestä. Lopetan valtakunnan politiikan ja keskityn vapaaseen tiedonvälitykseen. Toivon, että tulevissa vaaleissa näemme ensi kertaa Suomessa pienpuolueilta yhteisen täyden listan."

   https://twitter.com/IkeNovikoff/status/1622919202263769088

   Olen sitä mieltä, että tämä oli Ilkalta erittäin hyvä päätös, koska se vapauttaa Ilkan aikaa ja energiaa Posi TV:n kehittämiseen. Toki olen asian suhteen sillä tavalla puolueellinen, että nykymuotoisen edustuksellisen demokratian vastustajana pidän tiedonvälitystoimintaa paljon poliittista toimintaa tärkeämpänä. Tiedän kuuluvani tämän asian suhteen vähemmistöön.

   Moni ajattelee, että meillä on tässä maassa poliittinen ongelma, joka ratkaistaan sillä, että vaihdetaan päättäjiä. Olen eri mieltä. Minun mielestä meillä on harhaisuusongelma. Meillä on kansa, josta suurin osa elää täysin harhaisessa todellisuudessa. Tuota harhaa ylläpidetään propagandalla, jota "Eliitti" tuottaa jatkuvalla syötöllä. Mielestäni propagandan ja valheiden paljastaminen on tällä hetkellä paljon tärkeämpää kuin mikään poliittinen toiminta. Jos kansan harhaisuusongelma saadaan ratkaistua, kaikki suuret poliittiset kysymykset ratkeavat sen jälkeen enemmän tai vähemmän itsestään.

   Poista
  2. "Tän pellemmäks ei tilanne voi enää mennä 🤡
   Ano voi jatkossa vaimonsa kanssa päättää puheenjohtajuudellaan asioista.
   VKK nimi pitäis olla VKA."

   https://www.facebook.com/julius.kivi/posts/pfbid06rxccGxEgBa4Kh9yKJMmWATPoPJ7Xxj2a1azNLc6M3oe1wiM4wZcx1gDut8EYmDKl

   Poista
 10. Turtiainen on kyllä aikamoinen mysteeri, onko kyseessä omasta (olemattomasta) vallasta juopunut latvaroso jolla on lähtenyt iso hihna heittämään vai olisiko takana jotain synkempää esim jonkun 3kirjaimisen puulaakin ohjaus? Eikös se paras oppositio ole se jota itse hallitsee?
  Ano on kyllä ansiokkaasti pitänyt pärinää sekä plörönästä että kaalimaiden kähystä, mutta mihin pussiin hänen ulostulonsa loppuviimein pelaavat jää jokaisen omaan harkintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä alkuperäinen tarkoitus oli että hän näyttäisi "kaikkien" silmissä hölmöltä salaliittoukolta, mutta saikin kannatusta. Täten puolue tulee tuhota sisältä käsin ettei vaan lähde kontrolloitu oppositio käsistä? En tiedä, mutta on kyllä kumma homma.

   Poista
 11. Turtiaisen firma meni viimekeväänä konkurssiin ja kymmenientuhansien velat. En tiä onko saanut maksettua kun näyttäs nettisivut toimivan edelleen. Julkisuudesss ryöpytetty huolella ja tiesminkälaista painostusta ja vaikuttamista on saanut kokea. Kyllä siinä kovemmallakin kaverilla alkaa tulla Jeesusta ikävä. Siltikin pitänyt oman linjansa ja nostaa epäkohtia esiin. Tosin taitaa niitä nykyään jo itsekkin aiheuttaa.. Jotenkin sen convoy hässäkän jälkeen tuli iso hajaannus vaihtoehtopiireihin ja se muutenkin sekoitti tehokkaasti pakkaa. VKKllä oli hyvät saumat päästä vaikuttamaan asioihin kun aluevaltuustovaalit menivät loistavasti mut sit toi homma kosahti convoy hommaan ja Anon sekoiluun

  VastaaPoista
 12. Päivitetty: "Nyt tilanne on kypsynyt niin pitkälle, että en voi enää mitenkään kuulua tällaiseen litteän maan puolueeseen." - Jouko Piho

  VastaaPoista
 13. Oikeusistuin mitätöi VKK:n puoluekokouksen päätökset – Puolue osallistui vaaleihin 2023 laittomasti vaihdetulla hallituksella

  https://mvlehti.net/2023/11/10/oikeusistuin-mitatoi-vkkn-puoluekokouksen-paatokset-puolue-osallistui-vaaleihin-2023-laittomasti-vaihdetulla-hallituksella/

  VastaaPoista
 14. Ano Turtiainen syrjäytettiin

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/eea26083-0c0b-4f5f-ad3e-80045fdea63c

  Voi voi.

  VastaaPoista