maanantai 18. toukokuuta 2015

Aton-kultti - osa 25: Kommunismin synty


Kun maailmanpolitiikassa syntyy suuria muutoksia, kaikki ei ole aina sitä miltä se ulospäin näyttää. Yksi hyvä esimerkki tällaisesta kahden näennäisen vastavoiman kamppailusta on 1900-lukua leimannut poliittinen "oikea-vasen" -paradigma, joka kulminoitui "kapitalistisen lännen" ja "kommunistisen idän" väliseen kaksinapaiseen maailmaan. "Eliitti" onnistui luomaan omia poliittisia tarkoituksiaan varten asetelman, jossa kaksi näennäisen vastakkaista osapuolta olivat todellisuudessa yhden ja saman "Eliitin" luomuksia. Näiden kahden leirin välinen vastakkainasettelu ja kilpailu oli taitavaa teatteria, johon koko maailma uskoi.


Ensin kavereita - sitten "vihollisia"


"Eliitti" tietää, että paras tapa hallita ihmisiä on pelko. Jos ihmiset eivät pelkää jotain ulkoista uhkaa, heidän huomionsa saattaa kiinnittyä itse "Eliittin" ja siihen epäoikeudenmukaisuuteen ja korruptioon, joka "Eliitin" ylläpitämää valtaa leimaa. Kun ihmiset saadaan pelkäämään "vihollista X", kuten "kommunisteja", "terroristeja", "fasisteja" tai mitä tahansa muuta pelottavaa vastapuolta, he ovat auliin valmiita antamaan pois omia oikeuksiaan ja alistumaan heitä "suojelevan" isoveljen palvelukseen. Lisäksi ihmisten pelko dominoi ajattelua niin voimakkaasti, että on hyvin vaikea kiinnittää huomiota mihinkään muuhun kuin itse pelon kohteeseen. Jos pelkäät voimakkaasti, että "vihollinen X" hyökkää, sinun on vaikea nähdä omassa yhteisössäsi vallitsevia epäkohtia tai yhteisöäsi hallitsevien korruptiota.

Monesta yhteydestä tutun kaksipäisen kotkan symboliikan yksi taso on "conflict control". Kaksi päätä edustavat kahta näennäisesti vastakkaista leiriä, jotka todellisuudessa palvelevat samaa "Eliittiä". Strategiaan kuuluu ajatus, että jos et itse luo omaa "vastustajaasi", on olemassa uhka, että syntyy todellinen vastustaja.


Kaksipäinen kotka (Habsburg-Lorraine-suku)


Läntisissä maissa pelkoa herättänyt kommunismi oli Illuminatin luoma järjestelmä. Noin 60 vuotta Illuminatin perustamisen jälkeen Saksassa syntyi 1830-luvulla Illuminatista haarautunut veljeskunta nimeltä League of the Just. Järjestön johdossa toimi Karl Schapper, joka oli Illuminatia johtavan Giuseppe Mazzinin hyvä ystävä.

Vuonna 1847 organisaatio muutti nimensä muotoon Communist League. Samalla mukaan tulivat herrat nimeltä Karl Marx ja Friedrich Engels.


Karl Marx ja vapaamuurarien "käsi piilossa"

Friedrich Engels


Karl Marx oli filosofina ja journalistinia taitava kirjoittaja, jolta Communist League tilasi kommunistien ajatusmaailman poliittisen julkilausuman kirjallisen työn. Tuo dokumentti tunnetaan nimellä Kommunistinen manifesti. Yleisen käsityksen mukaan tuo dokumentti olisi ollut Marxin ja Engelsin yhteinen hengentuotos, mutta todellisuudessa Engelsin rooli oli olla lähinnä Marxin työn rahoittajana.

On melko ironista, että tämä "työläisten sorron kahleista vapautumisen" dokumentti oli rahoitettu Engelsin, yhden Englannin rikkaimman liikemiehen, toimesta. Jos katsotaan sitä lopputulosta, jonka kommunismi lopulta synnytti, voidaan nähdä, että kommunistisen liikkeen johtajisto ei todellakaan ollut ajamassa "tavallisen työmiehen asiaa" - kaikkea muuta.

Poliittinen "oikeisto vastaan vasemmisto" -asetelma oli, on edelleen ja tulee aina olemaan pelkkää nukketeatteria, jossa naruja vetelee yksi ja sama "Eliitti". Kotkalla on kaksi päätä, mutta yksi vartalo.

Kommunistinen ideologia ihannoi jakobinistista ajatusmaailmaa ja Ranskan vallankumousta. Tietenkin - olihan Ranskan vallankumous Illuminatin operaatio. Jakobiinit olivat yhtä kuin Illuminati. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Illuminatin synty.

Vuonna 1920 - kolme vuotta Venäjän vallankumouksen jälkeen - atonistiagentti Winston Churchill kirjoitti lehdessä:
"From the days of "Spartacus" Weishaupt to those of Karl Marx, and down to Trotsky (Russia), Bela Kun (Hungary), Rosa Luxembourg (Germany), and Emma Goldman (United States)... this worldwide conspiracy for the overthrow of civilisation and for the reconstitution of society on the basis of arrested development, of envious malevolence, and impossible equality, has been steadily growing. It has been the mainspring of every subversive movement during the 19th century; and now at last this band of extraordinary personalities from the underworld of the great cities of Europe and America have gripped the Russian people by the hair of their heads and have become practically the undisputed masters of that enormous empire."

Suoraan hevosen suusta.


Winston Churchill ja vapaamuurarien "leijonan tassu" (1904)

Trotsky ja vapaamuurarien "käsi piilossa"

Lenin ja vapaamuurarein "käsi piilossa". Suomesta löytyy toistakymmentä Leninin patsasta ja muistolaattaa.

Stalin ja vapaamuurarien "käsi piilossa"


Neuvostoliiton lipussa on sirppi, vasara ja pentagrammi. Vasara edustaa vapaamuurareita, sirppi vapaamuurarien esoteerisen viisauden lähdettä druidismia ja pentagrammi quintessence-tietoisuutta. Vasara on maskuliini - sirppi feminiini. Päällekäin ne kuvaavat vastakohtien yhdistymistä. Punainen väri on "Eliitin" muinaisesta Egyptistä perimä väri.


Neuvostoliiton lippu


Neuvostoliiton vaakunassa on paljon yhtäläisyyksiä tarotin korttiin Maailma. Vaakunassa on maapallo, pentagrammi (quintessence) ja feminiinisyyttä kuvastava viljalyhde aseteltuna vesica piscis -symbolin muotoon. (Mukana myös atonistien auringonsäteet.)

Maailma-kortissa nimi viittaa maapalloon ja jumalatar Sofia edustaa quintessence-tietoisuutta (neljä elementtiä ympärillä, keskellä viides - Sofia). Vanhemmissa korttiversioissa Sofia on vesica piscis -symbolin sisällä.


Neuvostliiton vaakuna

Maailma

Maailma


16 kommenttia:

  1. "Mallina olivat selvästi jakobiinit ja giljotiini Ranskan vallankumouksessa."

    https://demokraatti.fi/mallina-olivat-jakobiinit-ja-giljotiini-maailmanhistoriaa-ravisuttanut-vallankumous-suisti-venajan-100-vuotta-sitten-sisallissotaan-ja-terroriin/

    Niinpä.

    Mutta jostain kumman syystä tämäkin artikkeli tuntuu välttelevän sanoja "vapaamuurarit" ja "Illuminati".

    Jakobiinit = Illuminati:

    http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/03/aton-kultti-osa-17-illuminatin-synty.html

    VastaaPoista
  2. "Suomessa puolueet eivät siis tee oikeistolaista tai vasemmistolaista politiikkaa, vaan he tekevät sitä omaa osaansa kokonaisuudessa. Kansa sitten valitsee vaaleissa mikä yhdistelmä toinen toistaan haitallisempia doktriineja yhdistetään yhdeksi hallitukseksi. "Verrannollisesti voidaan siis sanoa että ruokana on tänään kissanpaskaa ja saamme valita onko se sekoitus sekarotuisen maatiaiskissan, Persialaisen, Maine Coonin, Bengalin vai Siamilaisen paskaa ja missä suhteessa sekoitettuna - mutta paskaa on tarjolla eikä mitään muuta. Ja aina saadaan täysi lautasellinen, pakkosyötettynä ja median nonparelleilla kuorrutettuna. Siihen asti kunnes vaadimme jotain muuta purtavaksi... kova pähkinä purtavaksi, toki, mutta vanha vaihtoehto on vain kasa paskaa."

    https://funtsittavaa.blogspot.com/2018/08/johtaako-maatamme-oikeisto-vai.html

    VastaaPoista
  3. Tutkittavaaa kommunismin juurista:

    https://www.kerrybolton.com/communism-fermented-in-secret-societies/

    VastaaPoista
  4. Vasara ja sirppi-logo on mitä luultavimmin väännetty Saturnuksen alkemia-symbolista.

    https://i.4pcdn.org/pol/1492710398742.png

    VastaaPoista
  5. Kiinan kommunistisen puolueen vaikutusvalta alkaa paljastua:

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-9046783/Leaked-files-expose-mass-infiltration-UK-firms-Chinese-Communist-Party.html

    Tämä on ihan mielenkiintoista miten koko ajan tulee lisää uutisia kommunistien soluttautumisesta länsimaisiin institutioihin. Tätä teemaa kannattaa seurata.

    VastaaPoista
  6. Kuvaako tuo N:liiton vaakuna tulevaa Uutta Maailman Järjestystä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallaan. Kommunismin tavoite on ihan avoimesti maailmanherruus. Kommunismi on illuminismia --> NWO

      Kommunismi-Illuminatin historian tutkimiseen suosittelen Nesta Websterin World Revolution: The Plot Against Civilization. (Löytyy myös ilmaiseksi pdf:nä.) Toki pienellä varauksella. Webster ei nähnyt isoa kuvaa ihan yhtä hyvin kuin esimerkiksi Michael Tsarion.

      Poista
  7. MV-lehdessä haikaillaan kommunismin ja "oikean sosialismin" perään.

    https://mvlehti.net/2023/03/08/neuvostoliitto-oli-suomelle-suuri-siunaus-kolumni/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä kuka tuo Janne Kejo on mutta on kyllä lapsellista ajattelua. Eihän tämä "kapitalismi" joka on alusta asti täällä lännessä ole mitään kapitalismia. Valtiot päättää ketkä menestyy ja ketkä ei, kyllä ne oikeat rajoitukset tai verotukset sieltä on aina löydetty.

      Vähän asian vierestä, mutta monet julkiset kommunismin ihailijat ei suinkaan ajattele itseään siinä systeemissä että on työläisenä jossain paskasessa tehtaassa, vaan tietenkin jossakin hyvässä puolueenvirassa.

      Poista
    2. Kapitalismin ja vapaan markkinatalouden vastustajat kääntävät asiat aina jotenkin ihan kummallisella tavalla päälaelleen. He näkevät tämän pseudo-kapitalistisen järjestelmän (jossa ei ole vapaata markkinataloutta) aitona kapitalismina, ja kritisoivat sitä. Vastaavasti taas kurjuutta ja köyhyyttä JOKA KERTA luovasta sosialismista he sanovat: "Ei se ollut aitoa sosialismia!"

      Nämä ihmiset kieltäytyvät tutkimasta sosialismin historiaa kriittisesti, ja näkemästä sitä tosiasiaa, että Illuminati loi sosialismin ihmisten orjuuttamiseksi ja vallan keskittämiseksi. He eivät pysty myöntämään itselleen, että se heidän tavoittelema "aito sosialismi" (jossa kaikki on hyvin ja kaikilla on kivaa), on vain Illuminatin luoma kulissinomainen haavekuva, jota ei oikeasti ole olemassa.

      Poista
    3. Aika ironista että juuri entisessä Neuvostoliitossa eli Venäjällä on tällä hetkellä yksi kapitalistisimmista järjestelmistä. Suhteellisen alhainen tasavero, valtava harmaa käteistalous johon valtio ei puutu ja heikko sosiaaliturva.

      Poista
    4. Robert F. Kennedy Jr tells Tucker this is turning America into a system of socialism for the rich

      https://www.youtube.com/watch?v=68MhtliIAvk

      Poista
  8. Jüri Lina väittää (Under the sign of the scorpion), että Albert Pike hahmotteli maailmansodat kirjeessään Giuseppe Mazzinille vuonna 1871 ja että Domenico Margiotta julkaisi kirjeen kirjansa Le Palladisme: Culte de Satan-Lucifer sivulla 186. Kyseinen sivu kirjassa on kuitenkin aivan tyhjä. Mikähän tämän selittää? Tekikö Lina noin karkean virheen vai onko kirje sensuroitu kirjasta? Kirja on julkaistu vuonna 1895. Jos alkuperäisessä versiossa olisi tuo kirje, se todistaisi aukottomasti, että maailmansodat olivat suunniteltuja tapahtumia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea ottaa kantaa. Kumpikin vaihtoehto on täysin mahdollinen.

      Poista
    2. "Hamas harjoitteli hyökkäystään etukäteen ja peittelemättä, mutta Israel ei reagiunut."

      https://yle.fi/a/74-20054150

      Piken suunnitelman mukaan, mikäli kirje ei ole väärennös, kolmas maailmansota alkaa juutalaisten ja arabien välillä Lähi-Idässä. Kiinnostavaa seurata, miten tämä uusin konflikti kehittyy.

      Poista
  9. Mark Dice: IT'S TRUE

    https://www.youtube.com/watch?v=tZo_gx77KXs

    VastaaPoista