torstai 7. joulukuuta 2017

Sauli Niinistö presidentiksi!


Yhdellä kuvalla:

Lue lisää: Sauli Niinistö 2018


7 kommenttia:

 1. Täysi eliitin valinta. Hyvä indikaattori tästä on myös se että mediassa jatkuvasti maalataan kuvaa "kansan" läheisestä presidentistä tämän tyyppisellä uutisoinnilla: "Saulin söpö Lenni-koira", "Saulin ja Jennin vauva!" "Sauli nostaa veteraanin kävelysauvan" "Sauli on vitun hyvä jätkä!"

  VastaaPoista
 2. Sauli Väinämö Niinistö... v on 22 eli koko nimestä tulee 55.

  Tällä hetkellä syntymänumeroiden valossa Saulille tulee 9:n joka tarkoittanee taas pelkistäen loppua. Sikäli presidentin vaalien mentyä ohi, Sauli saa kympin eli uudesti syntynyt... mutta se on vaalien jälkeen kun taas Paavolla sama kymppi tulee ennen vaaleja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitko tarkentaa? Kuulostaa mielenkiintoiselta?

   Poista
 3. Niin kuka olisi sitten hyvä presidentti Suomelle? Mun mielestä on ihan sama voittaako Niinistöö, Huhtasaari tai joku muu? Loppujenlopuks sillä ei oo väliä, meidän pitää kuitenkin vaan koittaa rämpiä tässä suossa parhaamme mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni oleellisempi kysymys on, että kuinka tarpeellinen presidentti-instituutio ylipäätään on? Se maksaa veronmaksajille - aika paljonkin. Mitä me saamme siitä vastineeksi?

   Poista
  2. Niin kauan kun on auktoriteetti, niin kauan on ihminen hyväksi käytettynä ja tietämättömänä olemassaolostansa kokonaisuutena, tässä kaikkeutta luovassa tietoudessa ja älykkyydessä, jota auktoriteetti ideologia peittää ihmisiä näkemästä elämää mikä tapahtuu ilman ideoita.

   Poista
 4. https://suomimedia.wordpress.com/2018/01/06/sauli-niinisto-tulee-voittamaan-presidentinvaalit-ensimmaisella-kierroksella-627-aanimaaralla/

  Menee yli hilseen, tai sitten messevä huijaus.

  VastaaPoista