sunnuntai 23. toukokuuta 2021

PJW: Definitely Not a Cult

 


10 kommenttia:

 1. "Tällainen on näky kauppa­keskuksissa: Ihmiset käyttävät uskollisesti maskia – kauppias kertoo, millaiset kasvo­suojat käyvät kaupaksi"

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007995943.html

  Ja tässä oikein iloitaan, miten aivopesu on toiminut. Ihmisille maskeista on tehty nyt ihan normaalia ja niitä käytetään miettimättä että miksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleisvaikutelmana todettakoon, että mikäli koronan kukistaminen olisi Suomessa kiinni maskien käyttämisestä julkisilla paikoilla, korona olisi jo kukistunut.

   Taaskaan ei jutussa valehdeltu😂

   Poista
 2. Onkos täälläpäin huomattu jo tämä video:

  https://www.youtube.com/watch?v=pLA-iejhwek

  Kovinkaan paljoa uutta ei blogin lukijoille varmaankaan ole, mutta viisituntisen esimerkkitykityksen jälkeen tarvittaisiin melkoisia ajatuskuperkeikkoja, jos ei uskottaisi vapaamuurarien ym. eliitin maailmanvaltaan. Videon tekijä vissiinkin on jokin australialainen tv-julkkis, joka omasta kokemuksestaan paljolti juttujaan kertoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuon joku jo aiemmin täällä jakoi.

   Katsoin nyt siitä ensimmäiset kaksi tuntia. Hänellä on hyvä tarkoitus ja paljon hyviä kuvaesimerkkejä, mutta kaverilla menee jutuissaan aika paljon puurot ja vellit sekaisin. Se on hyvin tyypillistä, kun oma maailmankuva on rakennettu kristillisen ohjelmoinnin varaan. Tämä on juuri se syy, miksi minä en yleensä suosittele näiden uskovaisten materiaalia.

   Mutta ei siinä mitään, hyvä että näitä videoita tehdään.

   Poista
  2. Altiyan Childs on ollut kymmenen vuotta viihdemaailman sisäpiirissä, joten vakaumus tai ei, minulle kelpaa tässä tapauksessa puuro sekä velli.

   Poista
  3. Hyvä jos kelpaa. Mutta olisihan se hyvä osata erottaa ne.

   Tuossa näkyy yksi hyvä esimerkki näiden uskovaisten valikoivasta tavasta käsitellä tätä teemaa. Videossa on miljoona "käsi piilossa" -esimerkkiä. Jostain syystä siitä ei kuitenkaan puhuta mitään, mistä tuo käsimerkki tulee, mitä se tarkoittaa ja miksi se on vapaamuurareille niin tärkeä. Se kun ei oikein sovi siihen omaan narratiiviin.

   Niin kauan kuin uskovaiset eivät suostu näkemään sitä tosiasiaa, että vapaamuurarius on atonismia, he ovat sokeita totuudelle. Mutta tätä puolta ei tietenkään haluta tutkia, koska sieltä paljastuisi se ikävä tosiasia, että kristinusko on myös yksi atonismin haara. Se on paljon mukavampaa vain pitää kiinni omasta putkikatseisuudestaan.

   Poista
 3. Onko Anteron näkemyksen mukaan nämä jumalat yms. joita Atonistit palvoo oikeasti olemassa, vai onko ne vain vertauskuvia tietyille asioille?. Olisi ihan mielenkiintoinen kirjoitus jossa avaisit vähän omaa näkemystäsi näihin asioihin.

  VastaaPoista
 4. Vahvasti symbolisoitu Gugguu lastenvaatemerkki Minttu Räikköseltä.

  https://ibb.co/rFysNQh
  https://ibb.co/qFxbWzt
  https://ibb.co/27nYmch
  https://ibb.co/cg9m1q7
  https://ibb.co/QX1t3cK
  https://ibb.co/pdQNTcJ
  https://ibb.co/fQw2nPr
  https://ibb.co/4S8j0yf

  Entä nimi, Gugguu.. itse luen sen 6u66uu mutta minulla vilkas
  mielikuvitus :) Kuitenkin häiritsee merkin Instagram tilillä tuo vahva symboliikka
  kuten monet hyss-kuvat. Paljon myös perhosia, pöllöjä, pantterikuosia.
  Jotkut kuvat niin seksuaalis sävytteisiä että pakko kääntää pää pois.
  Mitä kaikkea noistakin kulisseista löytyisi. Outo myös tuo työpaikkailmoitus jossa
  haetaan ”controlleria”.

  Kun on tarpeeksi nähnyt niin ei enää usko sattumiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kun toit tämän esiin, olenkin miettinyt mikä siinä merkissä mättää oikein! :D

   Poista
 5. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008022932.html

  "Hänen mukaansa maskit suojaavat hyvin myös nuhakuumetta vastaan. Häntä harmittaa se, että maskittomuus näyttää välillä lisääntyneen.

  – Maskia kannattaa siis käyttää ja käsiä pestä, sillä nämä keinot auttavat myös nuhakuumetta vastaan."

  Eli siis nyt maskia pitäisikin käyttää, vaikka koronasta ei olisi tietoakaan. Näin se mielen muokkaus etenee ja maskit ajetaan yhteiskuntaan normaaliksi. Keskustelupalstoillakin ihmiset juhlivat kuinka eivät ole saaneet flunssaa kun ovat käyttäneet maskia.

  VastaaPoista