tiistai 17. maaliskuuta 2015

Aton-kultti - osa 19: Founding Fathers


Kun Yhdysvallat itsenäistyi 1700-luvun loppupuolella, "perustajaisät" (Founding Fathers) alkoivat suunnitella uuden valtion vaakunaa (sinettiä). Ehdotusten joukossa oli yksi versio, joka on atonistien tarinan tunteville melkoisen paljastava kuva.

Benjamin Franklinin ehdotus Yhdysvaltojen vaakunaksi:
"Moses standing on the Shore, and extending his Hand over the Sea, thereby causing the same to overwhelm Pharaoh who is sitting in an open Chariot, a Crown on his Head and a Sword in his Hand. Rays from a Pillar of Fire in the Clouds reaching to Moses, to express that he acts by Command of the Deity." - Benjamin Franklin 

Franklinin ehdotus


Benjamin Franklin ehdotti vaakunan aiheeksi Moosesta? Kaikista vaihtoehdoista hän päätyi ehdottamaan tätä "periamerikkalaista" hahmoa? Kumma juttu.

Kun puhutaan Benjamin Franklinista perustajaisänä, unohdetaan usein se tosiasia, että hän vietti 1760, -70 ja -80 -luvuilla suurimman osan ajastaan Euroopassa, pääasiallisesti Englannissa ja Ranskassa. Hänestä on luotu myyttinen kuva isänmaallisesta patriootista, mutta todellisuudessa hän oli kaikkea muuta. Hän oli atonistisen "Eliitin" monarkiasukujen rekrytoima agentti, joka kulissien takana palveli enemmän kuninkaallisia kuin amerikkalaisia.


Vapaamuurari Benjamin Franklin


Franklin oli liittynyt vapaamuurareihin jo 1731. Euroopassa hän tutustui okkultistisiin piireihin ja kuului muun muassa Lunar Society -seuraan, joka oli yksi "Eliitin" okkultistisista järjestöistä kuuluisille teollisuusmiehille, tieteilijöille ja taiteilijoille. Okkultistisissa piireissä Franklinillä oli koodinimi: Mooses.

Benjamin Franklin liittyi Illuminatiin asuessaan Ranskassa. Hän oli todennäköisesti mukana Illuminatissa jo sen alkuvaiheista saakka ja oli osaltaan mukana tapahtumaketjussa, joka johti lopulta Ranskan vallankumoukseen vuonna 1789. Illuminati perustettiin 1776. Samana vuonna Franklin muutti Ranskaan, jossa hän toimi Yhdysvaltojen lähettiläänä lähes kymmenen vuotta.

Franklinin kautta Illuminatiin rekrytoitiin toinen kuuluisa perustajaisä, Thomas Jefferson, joka myös vietti paljon aikaa Ranskassa. Jefferson saapui Ranskaan Yhdysvaltain lähettiläänä vuonna 1784 ja oli Illuminatin jäsenenä mukana Ranskan vallankumoukseen johtaneessa operaatiossa.


Thomas Jefferson ja oliivinoksat


Näiden kahden vaikutusvaltaisen perustajaisän kautta Illuminati levisi Yhdysvaltoihin. Jefferson palasi Ranskasta Yhdysvaltiohin heti sen jälkeen kun Ranskan vallankumouksen väkivaltainen ja kaoottinen vaihe pääsi vauhtiin. Jefferson tiesi tasan tarkkaan mitä oli meneillään ja ymmärsi, että vuoden 1789 syksy Pariisissa tulisi olemaan vaarallista aikaa kaikille.

Myöhemmin Jeffersonista tuli Yhdysvaltojen presidentti vuonna 1801.

Aihetta tutkinut historioitsija Nicholas Hagger kirjoittaa:

"So the Illuminati's attitudes were taken back to America by the two ambassadors to France in the 1780s, Franklin (in 1785) and Jefferson (in 1789), hense the gift (in 1885-6) of the Statue of Liberty to the American people from the people of France to symbolize the revolutionary links between America and France. 
By 1785 there were 15 Illuminati lodges in the 13 colonies. The Columbian Lodge of the Order of the Illuminati was established in New York City and its members included Clinton Roosevelt, an ancestor of Franklin D. Roosevelt. A lodge in Virginia was identified with Thomas Jefferson. The Illuminati were now entrenched in America, and the men most responsible for bringing them there were Franklin, Jefferson and John Adams."

Että sellaisia patriootteja.

Vaikka Franklinin ehdottama Mooses-aihe ei saanutkaan kannatusta vaakunakomiteassa, valittu vaakuna ei suinkaan jäänyt ilman atonistista symboliikkaa. Perustajaisät päätyivät tällaiseen ratkaisuun:


USA:n vaakuna


Ilmiselvät aiemmista kirjoituksista tutut atonistiset symbolit ovat:


Kotkan pyrstösulkia on yhdeksän. Illuminatin astejärjestelmässä on yhdeksän tasoa: Novice, Minerval, Illuminatus Minor, Illuminates Major, Illuminates Diligent, Presbyter, Prince, Magus ja Rex.

Kotkan vasemmassa jalassa on nippu nuolia. Nämäkin liittyvät atonismiin. Kyseessä on Aton-kultin "talousosaston" tunnus. Nuolet viittaavat Rothschildin pankkiirisukuun, joka pyörittää atonistien keskuspankkijärjestelmää.


Rothschild-suvun vaakuna. Viisi nuolta tarkoittavat Mayer Amschel Rothschildin viittä poikaa ja viittä dynastian alkuaikojen "konttoria" Ranskassa, Saksassa, Englannissa, Napolissa ja Itävallassa.
Toisaalta jaloissa olevat oliivinoksa ja nuolet tarkoittavat yhdistelmänä "hengellistä ja fyysistä kontrollia". Oliivinoksa edustaa uskonnollisia järjestelmiä - nuolet edustavat väkivaltakoneistoja.

Yhdysvaltain vaakunassa toistuu luku 13.

 • 13 tähteä
 • 13 raitaa kilvessä
 • 13 nuolta
 • 13 oliivinlehteä
 • 13 oliivia
 • 13 kirjainta tunnuslauseessa 


Luku 13 on atonisteille samalla tavalla tärkeä luku kuin 3 ja 33. Tämän vaakunan yhteydessä luku 13 selitetään alkuperäisellä osavaltioiden lukumäärällä. Tämä on tietenkin symboliikan eksoteerinen taso. Esoteerisella tasolla luku 13 tarkoittaa "12 heimoa Atonin ympärillä" (Aurinko + eläinradan merkit).

Vaakunalla (tai sinetillä) on kääntöpuoli:


Sinetin kääntöpuoli


Luku 13 on myös tällä puolella vaakunaa - pyramidissa on 13 kerrosta.

Kaikennäkevä silmä ja pyramidi, jossa on irrallinen kärki, ovat Illuminatin kaikkein tunnetuimmat symbolit. Esimerkkejä löytyy muun muassa logoista, rakennuksista, julkkisten käsimerkeistä ja kirkkojen alttaritauluista:


Vapaamuurarisymboliikkaa: pyramidi ja silmä


AOL-logo

Iso-Britannian tiedustelupalvelu MI-5 

IOA-logo

Vapaamuuraritemppeli ja kaikennäkevä silmä

Beyonce ja "all seeing eye"

Asikkalan kirkon alttari ja kaikennäkevä silmä

Helsingin Tuomiokirkko ja kaikennäkevä silmä


Vaakunan molemmin puolin on latinankielisiä tekstejä. "E pluribus unum" on suomeksi "yksi, monesta". Lauseella viitataan Aton-kultin moniin eri ilmenemismuotoihin. Toisaalta tämän vaakunan yhteydessä se viittaa myös pentagrammeihin, jotka muodostavat 14. tähden - heksagrammin. Tämä tarkoittaa pyramidin 14. "kerrosta" eli kaikennäkevää silmää.

"Annuit coeptis" on suomeksi "Hän (Aton) puoltaa tehtäväämme". Vähän samankaltaista lausetta "Deus vult! - God wills it!" hoettiin ristiretkillä, kun teurastettiin vääräuskoisia.

"Novus Ordo Seclorum" on suomeksi "aikakausien uusi järjestys". Lause ei ole sanatarkasti sama kuin New World Order (Uusi maailmanjärjestys), mutta sitähän se käytännössä tarkoittaa. Aiheesta on kiistelty paljon, mutta nämä väittelyt ovat aina semanttisia. Potatoes  - potatos. Asia käy harvinaisen selväksi George H.W. Bushin puheessa:7 kommenttia:

 1. Amerikkalainen "demokratia".

  "Fewer than four hundred families are responsible for almost half the money raised in the 2016 presidential campaign, a concentration of political donors that is unprecedented in the modern era."

  http://www.nytimes.com/2015/08/02/us/small-pool-of-rich-donors-dominates-election-giving.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&module=first-column-region&region=top-news&WT.nav=top-news&_r=0

  VastaaPoista
 2. Tobleron-patukka on kunnon vapaamuurari/illuminati-valtikka!
  Ohessa pari mainosta:
  https://m.youtube.com/watch?v=_lKg8Dg23n0 on silmää ja pyramidia.

  https://m.youtube.com/watch?v=5egPbV8du_0 on heksagrammia ja mehiläispesää.

  https://images.app.goo.gl/yzCcSdsfKSS9Vkbw8 on kotkaa.

  Logosta löytyy myös Baphomet:
  https://images.app.goo.gl/pL3Djh1dEHf5Z2Er8

  Tobleronen mainituista keksijöistä (Theodor Tobler ja Emil Baumann) ainakin Baumann oli 33 asteen vapaamuurari.

  Enimmäkseen puhutaan vaan, että löydätkö kuvasta (tobleron-logo) nokkelasti piilotetun karhun?
  https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/olen-syonyt-suklaata-50-vuotta-enka-ole-huomannut-asiaa-oletko-sina-hoksannut-tata-piilotettua-yksityiskohtaa-tobleronen-logosta/7224344

  VastaaPoista
 3. Great Seal lisättiin dollarin seteliin 1935 Henry A Wallacen toimesta hänen toimiessaan maatalousministerinä. Myöhemmin hänestä tuli F D Rooseveltin varapresidentti.
  1944 hänestä olisi tullut jälleen varapresidentti ja todennäköisin seuraaja FDRlle mutta demokraattisessa puolueessa pelättiin Wallacen näkemyksiä rotusorron lopettamisesta sekä järkevistä suhteista Neuvostoliittoon ja niin hänet pelattiin sivuun ja varapresidentiksi tuli Harry S Truman ja mihin kaikkeen se johtikaan.
  Kaikenkaikkiaan Wallace oli ristiriitainen hahmo.

  VastaaPoista
 4. Osaako Antero tai joku muu kertoa, että mikä George Washingtonin rooli oli tässä yhtälössä? Eikös Washington ollut vapaamuurariuden ”illuminoitumista” vastaan? Vai oliko tämä vain sanojen helinää...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi lainausta:

   "It is not my intention to doubt that the doctrine of the Illuminati and the principles of Jacobinism had not spread in the United States. On the contrary, no one is more satisfied of this fact than I am." - George Washington

   "I have heard much of the nefarious and dangerous plan of the Illuminati" - George Washington

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/03/aton-kultti-osa-17-illuminatin-synty.html

   Täytyy ymmärtää, että Illuminati vedätti jäseniään. Heille uskoteltiin, että järjestö vastustaa "kruunua ja ristiä", ja sitä valhetta käytettiin rekrytoinnissa. Mutta tosiasiassa Illuminati oli juuri monarkian ja vatikaanin (jesuiitat) luomus, jonka jäsenistä vain korkein johto tiesi keitä he oikeasti palvelevat. Siis yläluokkainen kontrolloitu oppositio, jonka jäsenistä suurin osa oli hyödyllisiä idiootteja. Weishaupt oli "ex-jesuiitta" (mukamas) ja hänellä oli tiiviit yhteydet aatelisiin.

   "One must speak sometimes in one way, sometimes in another, so that out real purpose should remain impenetrable to our inferiors." - Adam Weishaupt

   Perustajaisät oli helppo rekrytoida Illuminatiin, koska he vastustivat monarkiaa. Voi jopa olla, että Illuminati perustettiin juuri sen takia, että monarkian valta uudella mantereella oli uhattuna 1700-luvun lopussa. Se oli nerokas strateginen siirto antaa "julkinen valta" pois (USA:n "itsenäistyminen") ja siirtää todellinen valta kulisseihin piiloon. Siellähän se edelleen on.

   Se on sitten kokonaan toinen kysymys, että tiesikö Washington ja kumppanit mitkä tahot todellisuudessa Illuminatia hallitsevat.

   Poista
 5. Yhdysvaltain vaakuna on suunniteltu vuonna 1782, jolloin Illuminati oli virallisenkin historiankirjoituksen mukaan vielä toiminnassa. Jostain syystä eivät katsoneet tarpeelliseksi muuttaa vaakunaa, kun se julistettiin Baijerissa laittomaksi.

  VastaaPoista